2/8/12

Πωλ Τόμσεν: Θα περάσουμε καλά, κουφαλίτσες!

http://bilder.augsburger-allgemeine.de/img/13778921-1297868581000/topTeaser_crop_Kaum-ein-anderer-Regierungschef-w-re-nach-all-den-Skandalen-noch-im-Amt.-Doch-Silvio-Berlusconi-regiert-Italien-immer-noch.jpg

 «Ήταν μια εξαιρετική συνάντηση» 

Αν το έλεγε αυτό ο Σύλβιος Μπερλουσκόνης μετά από μία "συνάντησή" του με κάποιο από τα πολλά αιθέρια μωρά του, θα καταλαβαίναμε.

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20111111/low/newego_LARGE_t_420_53952068.JPG 

Αλλά το είπε ο Πωλ Τόμσεν μετά την σημερινή του συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. 

Δεν μπορούμε να πούμε, ότι επειδή εμείς δεν είμαστε και τόσο...αιθέρια μωρά, δεν καταλάβαμε!


Χρυσή Αυγή: Δεν θα πεθάνει κανένας Έλληνας υπήκοος από την πείνα αυτό το καλοκαίρι



Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις γερμανικά...

Πέντε λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα είναι αρκετά, γιά να καταλάβεις το μήνυμα που εκπέμπει το κλιπάκι. Ακόμα και αν τα εμβατήρια ήταν στα κινέζικα! Ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα του κόσμου.

Πέντε λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα είναι αρκετά γιά να καταλάβεις ότι δεν είναι η Ιστορία αυτή που επαναλαμβάνεται, αλλά η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Μιά επιδημία που έχει προτιμήσει τις τελευταίες δεκαετίες γιά μόνιμες διακοπές την Ελλαδίτσα μας...

Πέντε λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα δεν είναι, ούτε θα είναι ποτέ αρκετά, γιά να ξεχάσει η μαρτυρική αυτή χώρα τον εφιάλτη της Κατοχής.

Ή λέτε όχι;

http://www.fotoart.gr/istoria/ethnikiantistasi/peina1.jpg

Σκελετωμένα από την πείνα παιδάκια τον χειμώνα του 41-42, θύματα της ναζιστικής Κατοχής.

http://www.agrinioculture.gr/wp-content/uploads/2012/07/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE-580x300.jpg

Όχι και τόσο σκελετωμένοι από την πείνα Νεοέλληνες, το καλοκαίρι του 2012, θύματα της αναξιοπρέπειά τους και της προπαγάνδας της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Κωλοέλληνες!




Βενιζέλος-Χρυσοχοΐδης: Αουτσάϊντερ ο Γιοκοζούνα! Φαβορί ο Οζέκι

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_155095.jpg


Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ vs ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Άρχετε δε ο πόλεμος ενθέδε ήδη Κήτους και Στόκου και των εκατέροις ξυμμάχων, θα έγραφε ο Θουκυδίδης, αν ζούσε σήμερα στην χώρα που κάνανε μπουρδέλλο οι ένδοξοι "απογόνοι" του. Μπορεί όμως να μην έγραφε και τίποτα (πως να γράψεις κάτι, με τέτοια αναγούλα που προκαλεί η νεοελληνική φρίκη, που σε αναγκάζει να ξερνοβολάς κάθε πέντε λεπτά τα λυσσακά σου;) και να είχε πάρει των ομματιών του γιά Αφγανιστάν, που προσφέρει σαφώς περισσότερο πολιτισμό απ΄ ότι η λεηλατημένη χώρα "μας".

Μόνο που δεν πλακωθήκανε στις μπουνιές τα δύο πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση της ΚΟ στα γραφεία της πανούκλας! Ας ρίξουμε μιά ματιά στην δημοσίευση του "Πρώτου Θέματος", αφού ο ένδοξος πασοκικός τύπος (Έθνος, Τα Νέα, το Βήμα κτλ) φρόντισε φυσικά να κάνει το όμορφο αυτό θεματάκι γαργάρες:

"... Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε στην αίθουσα, όπου συνεδρίαζε η Πολιτική Γραμματεία του Κινήματος και αντίκρισε απέναντί του τον πρώην υπουργό.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ένας από τους βουλευτές του κόμματος που διαφωνεί με τους σημερινούς χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστήριξε σε κατ' ιδίαν συνομιλία του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή, ότι ο τελευταίος θα έπρεπε να μην έχει διαφωνήσει με τον πρωθυπουργό, αποδεχόμενος τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε εξαιρετικά αυστηρό ύφος τον κατηγόρησε ως υπονομευτή, απαιτώντας από τον πρώην υπουργό να βγει από το γραφείο του.


Μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε στον κ. Βενιζέλο: "Το παίζεις τσάμπα μάγκας με τα μέτρα". "Την ίδια στάση κρατάς σε όλα τα θέματα. Το ίδιο έκανες και στην Παιδεία... Υπονομεύεις συνεχώς την παράταξη! Να σηκωθείς να φύγεις από δω» του απάντησε ο κ. Βενιζέλος.


"Εσύ να φύγεις από δω..." ανταπάντησε ο κ. Χρυσοχοΐδης, για να του απαντήσει ο Βενιζέλος: "Άει στο διάολο". Τότε, ο κ. Χρυσοχοΐδης του είπε πως δεν θα ανεχτεί να του ξαναμιλήσει έτσι και ανταπάντησε: "Να πας εσύ στο διάολο".


Ο κ. Χρυσοχοΐδης έφυγε από τη συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, ενώ κάποια ήταν και σε ετοιμότητα, γιατί φοβήθηκαν μην πιαστούν στα χέρια οι δύο πολιτικοί.


Τελικά ο κ. Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από την αίθουσα
...."

Και ακριβώς σε αυτό το σημείο καλείται γιά άλλη μιά φορά ο βραχόκηπος  να προσφέρει τις ανεκτίμητες χαβαλετζήδικες υπηρεσίες του στο ολιγομελές, αλλά εκλεκτό αναγνωστικό του κοινό! Δώστε προσοχή!

 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΥ

Το bet and win δεν δίνει καμμία ελπίδα στον χοντρό! Μπορεί να είναι αρχηγός του κώματος ο Σουμοτόρι, αλλά ο Σερίφης είναι σαφώς νεώτερος και σαφώς πιό...σούφρας από ότι ο αρχιγκαντέμης Βαζελίνος. Τι να πάθει ο κοντραπλακές ο Χρυσοχοΐδης από το μπλαμπλά του Βαγγελάρα, αφού δεν καταλαβαίνει ούτε τα μισά; Τίποτα. Ενώ από την άλλη μεριά καραδοκεί το πεπρωμένο: Δεν θα μπει κάποτε σε κάνα Άη Γιώργη να πάει διακοπές στη Μήλο ο Βενιζέλος; Θα μπει. Ε, δεν θάχει βάλει σε μιά σακούλα καμμιά πενηνταριά τυρόπιτες γιά τις ταξιδιωτικές του ανάγκες ο άνθρωπος; Θάχει. Ε δεν θα του...σκάσει στα χέρια η σακούλα; Όχι; Οκ, δεκτόν. Αλλά δεν θα σκάσει από τόσες τυρόπιτες ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ; 

Είδατε;

Το παίζουμε στάνταρ δύο λοιπόν παιδιά!

Και αυτή τη φορά συμφωνούμε απόλυτα και με τους δύο μονομάχους του ΠΑΣΟΚ: 

Ναι, να πάνε και οι δυό τους στον διάολο!