28/1/13

Φωτάκης Κουβέλης: Άνδρα μοι έννεπε..



ΔΗΜΑΡ δαγκωτό ωρέ λαέ βασανισμένε! Ναι, Δημοκρατική Αριστερά και τα μυαλά στα κάγκελα, μέχρι να το σηκώσει κάποτε ο Φώταρος ο Κουβέλαρος το ευλογημένο και να δει επιτέλους ο δόλιος ο κοσμάκης μιά άσπρη μέρα. Αμάν και πότε Βαγγελίστρα μου!

Το γνωρίζει πιά και ερασιτέχνης τσοπάνης στην ευρύτερη περιοχή Άνω Κλειτορίας: Νουδού; Φτου κακά! Πασόκ; Φτου και φτου και ένας βόθρος 50 επί 50 τίγκα μέχρι πάνω! Σύριζα; Τι λέτε ρε; Να μεγαλώσει η τρούπα του όζον και να μας πάρει παραμάζωμα η συνιστώσα και να μη έχει ο άστεγος που την κεφαλήν κλείνει; (ή μήπως ανοίγει;)

Καμμένος; Άπαπαπαπά, ούτε με πυροσβεστική! Διατί; Πρώτον, διατί αν και σαφώς καμμένος είναι σε διακυβερνητικά θέματα απόλυτα...άπυρος. Δεύτερον, όπως λένε όλα τα...ουδέτερα και αντικειμενικά κανάλια, όπως Μέγκα, Σκάει (μπαμ), Αντεδύο κτλ, όποιος ψηφίσει στας εκλογάς Ανεξάρτητοι Έλληνοι, κάηκε!

Χρυσαύγουλα; Ε όχι και χρυσαύγουλα ντε! Είπαμε να στοκάρουμε διά της ψήφου μας, αλλά όχι και να ταπετσάρουμε τσι τοίχοι εμπριμέ! Εξ΄ άλλου δεν πάει το Έλληνας και ρατσιστής, μη λέμε ότι θέμε τώρα...

ΚΚΕ; Ευχαρίστως βρε παιδιά, αλλά πως να το ψηφίσεις όσο αυτό δε φταίει σε τίποτα και κάνει και καλή πολιτική; Γιατί δυστυχώς όσο δε λέει η Παπαρήγα να κάνει κάνα λάθος και όσο επιμένει το κόμμα να μην ευθύνεται γιά καμμία διακυβερνητική γκέλα (μιλάμε για ΑΠΟΛΥΤΟ ήθος ρε γαμώτο!) δεν το βλέπω ούτε αξιωματική αντιπολίτευση φίλοι μου! Απίστευτο ε; Να είσαι το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια και ακόμα πιό ξεκάθαρη πολιτική και να πληρώνεις μόνο σου όλο το μάρμαρο! Δηλαδή αδικία μέχρι εκεί πάνω: Κλέβει ο γείτωνάς σου στο ζύγι, πάει εσένα μέσα ο μπασκίνας! Χρωστάει ο απέναντι δέκα νοίκια, κάνουνε εσένα έξωση! Δεν...προσέχει με την γυναίκα του ο τάδες, μένει έγγυος η θκιάς! Τς, τς, τς....

Αυτό το οξύμωρο με το ΚΚΕ θα μας αναγκάσει να αφήσουμε λίγο τσι φανατικοί οπαδοί του Κουβέλη να περιμένουν. Ο ψηφοφόρος λαός αποφάσισε να τιμωρήσει το ΚΚΕ επειδή απέτυχε ο δικομματισμός και κατέστρεψε μάλιστα τη χώρα; Γύρισε ο κόσμος την πλάτη του στο κόμμα επειδή αυτό δεν έκλεψε, δεν ατίμασε, δεν αθέτησε το λόγο του, δεν διαπλέχτηκε, δεν μάσησε με εκατό μασέλες; Κάτι δε πάει καλά εδώ...

Και νάτανε μόνο ο κοινός ψηφοφόρος που αθώωσε τον κατηγορούμενο δράστη καταδικάζοντας μάλιστα το θύμα, θα λέγαμε, ντάξει κουφό αλλά έτυχε. Αλλά ήταν και κάτι καραβιές ορκισμένα συντρόφια που προτίμησαν να πάνε κολυμπώντας, παρά όμορφα και στεγνά γερμένα πάνω στην κουπαστή και τραγουδώντας το γνωστό επαναστατικό τραγούδι "ήταν ένα μικρό καράβι".

Αλλά αρκετά αυτή τη φορά με το ΚΚΕ, σε άλλο ποστ περισσότερα. (Προσεχώς μία φανταστική διατριβή με τίτλο "Ένας ακόμα και φύγαμε γιά Λαϊκή Εξουσία". Πρόκειται γιά ένα απόλυτα ρεαλιστικό σενάριο, που θέλει το ΚΚΕ με 150 βουλευτές στη Βουλή και έναν βουλευτή από άλλο κόμμα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΝ να το στηρίξει! Δύσκολα πράγματα δηλαδή).

Επιστροφή στη ΔΗΜΑΡ τώρα. Στο μόνο κόμμα που καταφέρνει να κάνει μνημονιακή πολιτική, αλλά να παραμένει ευγενικό και καλό. Τι καλό, πρώτα παιδιά οι αριστεροδημοκράτες! Σκεφτείτε τι θα έκαναν οι έτεροι δύο εταίροι, τα νουδοπασόκια, αν δεν συμμετείχαν τα αριστερόνια του Κουβέλη στην τρόϊκα της τρόϊκας. Τι, δεν μπορείτε να το φανταστείτε; Να βάλω ένα χεράκι; Ευχαρίστως: ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Ούτε γραμμούλα περισσότερο ή λιγότερο! Τόσο πολύτιμη η συμβολή της ΔΗΜΑΡ στα του πετσοκόβειν ημάς!

Πολύ ευγενικός και κυριλέ και αγαπητός στο ευρύ κοινόν ο αξιαγάπητος Φωτάκης Κουβέλης βλέπετε. Είδατε τι μπορεί να καταφέρει μιά...συνιστώσα, όταν...αποσυριζοποιηθεί καταλλήλως, ούτως ώστε να μη λειτουργεί ως αριστερό άλοθι μιάς δεξιοδεξιάς κυβέρνησης τύπου ΝΔ&ΠΑΣΟΚ; Αν το θέσουμε ανάποδα, αν πούμε δηλαδή, αν δεν ήταν η ΔΗΜΑΡ ότι πιό ευγενικοαριστερό έχει συμμετάσχει ποτέ σε κυβέρνηση Κουϊσλινγκ, αλλά ήταν -ας πούμε- καραδεξιό κόμμα, κουνηθείτε από τη θέση σας, και αν ο Κουβέλης αυτής της εκδοχής δεν ήτανε καλός, αλλά μόνο κακός και άσχημος, ε τι θα έκανε η υποθετική αυτή τρόϊκα της τρόϊκας;

Απάντηση: ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Όλα δεν τάχε η Μαριωρή, ο Κουβέλης την μάρανε! Μαγκιά! Ούτε Σαμαράς, ούτε Βελιζελοειδές, ούτε Παπανδρέου και δεν συμμαζ...εεε δημοψηφίζεται: Κουβέλης κερίαι και κύριοι και οι λιγοστοί ερμαφρόδυτοι συμπολίται μας. Ο δημοφιλέστερος απαξάπαντων των ελλήνων πολιτικών! Λαοφιλέστερος ακόμα και της τυρρανοσαύρου της ελληνικής πολιτικής, κερίας Διαμαντοπούλου, πίσω μου σε΄χω σατανά.

Δαγκωτό ΔΗΜΑΡ λοιπόν γιά να αποδείξουμε ότι υπάρχει πιά αξιοκρατία στη χώρα μας. ΔΗΜΑΡ γιατί είμαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ. Μόνο στο όνομα θα μου επιτρέψετε να μην χειροκροτήσω με τόσο ενθουσιασμό: Το ΔΗΜΑΡ δεν εκφράζει 100%  την πραγματική σημασία του κόμματος που κατάφερε με έναν τόσο απλό τρόπο να μας αποδείξει πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είμαστε.

Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που μας έπεισε ότι ανήκει στην...Αριστερά, που μας δημιούργησε την αυταπάτη μιάς...αντιμνημονιακής λύσης με...ανθρώπινο πρόσωπο, που μας πέρασε την εντύπωση πως μπορεί να υπάρχει ισότιμη συνεργασία μεταξύ λύκων και...αμνών, που κατάφερε να μας χαϊδεύει στοργικά την στιγμή που μας (συν)πετσοκόβει κατά δύναμη, αυτό το κόμμα δεν εκφράζεται από κανένα άλλο όνομα, εκτός από αυτό που θα λάνσαρε σίγουρα και ο πρώτος...διδάξας: Ο παλιόφιλός μας ο πανούργος Οδυσσέας: ΔΟΥΙΠ αντί ΔΗΜΑΡ.

ΔΟΥΙΠ, Δούρειος Ίππος..