18/2/12

Όλοι τους είναι Έλληνες! Και οι Έλληνες;

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/0f8401e1442f0160d92a1b0a2987a40a_XL.jpg?t=1329238154

Όλοι; Τώρα; Γιατί πριν τι ήταν; Και αύριο;

Τι λέει; Είμαστε όλοι Έλληνες; Γιατί ρε παιδιά; Και οι Ελβετοί; Και Τσέχοι; Γιατί, τι μας φταίνε όλοι αυτοί; Τι μας κάνανε; Τι λέει, συμβολικά είμαστε όλοι Έλληνες; Τι σόϊ σύμβολο είναι τούτο; Εμείς εδώ ντρεπόμαστε γι΄αυτό που είμαστε, γι΄αυτό που καταντήσαμε, και οι άλλοι το ζητάνε εθελοντικά χωρίς να τους υποχρεώνει κανένας; Τι λέει, σαν ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης; Μα τι ξενέρωτα πράγματα είναι αυτά ρε σεις; Από πότε πρόκειται για αλληλεγγύη και συμπαράσταση όταν ο άλλος θέλει να είσαι...εσύ, επειδή κουβαλάς στην βαλίτσα σου ένα οποιοδήποτε πασαπόρτι;

Το σκεφτήκανε καλά αυτό οι...συμπαραστάτες μας; Ξέρουν τι κάνουνε; Γνωρίζουν τι εστί Έλληνας; Γιατί ΄Ελληνας είναι και ο Γιωργάκης, και ο Σαμαράς, και ο Καρατζατέτοιος, και ένα σωρό επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κλέφτες και λωποδύτες, και ένα κάρο λαμόγια, και κάτι λέρες παλιοτόμαρα που φτάνει να τους κοιτάξεις για να μολυνθείς εφ΄όρου ζωής.

Και αν ειναι "όλοι τους Έλληνες" μήπως είναι σαν κι΄αυτούς τους αλήτες των πουλημένων μήντια που μας φλομώνουνε στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση;Ή είναι σαν τα βαρεμένα κωλόπαιδα που δεν δίνουν μία για την κατάντια της χώρας και των συμπολιτών τους και την έχουν κάνει αραχτή πίσω από ένα γαμημένο μισοβόλεμα και δίνουν στους καναπέδες των σαλονιών τους και στις καρέκλες των καφετεριών να καταλάβουν;

Δεν ξέρω τι μύγα τους τσίμπησε όλους αυτούς και ζμπρώχνουν τέτοιο γαλανόλευκο ζόρι και κόπτονται τόσο φιλλένηνες, επειδή πίνουν τα τσιμπούρια το αίμα μας, λέει, λες και σ΄αυτούς τους κάνουν τα δικά τους τσιμπούρια μασάζ να χαλαρώσουνε.

Γραφικό και όχι τόσο αθώο όπως φαίνεται φίλοι μου. Θέλεις να ταυτιστείς με τον ΑΓΩΝΑ ενός λαού για λευτεριά, για προκοπή, για δικαιοσύνη, για ισότητα; Τότε αλλάζει! Τότε μπορείς να θες να είσαι ότι θέλεις! Συμπαράσταση στον αγώνα άλλων λαών είναι ένα μέρος του δικού μας αγώνα, χρέος και καθήκον μας. Αλλά να τρέχεις τώρα κοτζάμου Γάλλος πολίτης πίσω από μιά γαλανόλευκη για να στηρίξεις και τον πασόκο της πασκε, που επιμένει να χρησιμοποιεί την πλειοψηφία που έχει στην ΓΣΕΕ γιά τα συμφέροντα των Μεγάλων Συμφερόντων που εξυπηρετεί, ε όχι ρε πούστη μου!

Φίλοι Ευρωπαίοι, εσείς που είστε όλοι Έλληνες, πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε πόλεμο! Και πρόκειται για έναν πόλεμο που είναι και εμφύλιος και τοπικός και ευρωπαϊκός και παγκόσμιος. Και σε έναν τέτοιο πόλεμο δεν μπορεί να είσαι με όλους. Είναι καθήκον σου να διαλλέξεις παράταξη και να πολεμήσεις. Αυτή είναι η μοναδική πραγματική πράξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης: Ο αγώνας! Και επειδή ο αγώνας αυτός είναι κοινός, παρατάμε τα χλιαρά αυτά με τις εθνικότητες και είμαστε όλοι σύντροφοι, συναγωνιστές και αδέρφια.

Ληστεία Ολυμπίας: Σε καλό δρόμο οι έρευνες;

http://www.bmwriders.gr/uploads/2011/10/olympia2.jpg



Σε ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη (καααλά) των τσίφτηδων που άδειασαν το μουσείο της Ολυμπίας, αναφέρουν καλά απληροφόρητες πηγές του υπουργείου Τουρισμού και γερουλάνειου Πολιτισμού, φτου φτου φτου κουνηθείτε από την θέση σας.

Οι έρευνες κινούνται μεν στα τυφλά, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας έχουν αυξηθεί σημαντικά με την προσθήκη των αόματων ιταλών ντεντέκτιφς που αφίχθηκαν σκουντουφλώντας από το Παλέρμο.

Μία πραγματικά σατανική ιδέα ενός μικρομεσαίου διωχτικού παράγοντα (αυτοί κατεβάζουν ιδέες πάντα, οι υψηλόβαθμοι κατεβάζουν μόνο καντήλια) αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να οδηγήσει σε άμεσα τσακωματικά αποτελέσματα, άνοδο στην Ά Εθνική, μη πω και έξοδο στην Ευρώπη και το ακούσει ο φίλος μου ο Αλέξης Τσίπρας και νομίσει "έξω από την Ευρώπη", δηλαδή ότι εγκαταλείπουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και ξανακάνει πρόταση συνεργασίας στην Αλέκα Παπαρήγα και αναγκαστεί αυτή τότε (τι να κάνει;) να δεχτεί.

Αλλά από την πρεμούρα μου με τα κόμματα της Αριστεράς και του ΚΚΕ (δεν του αρέσει του ΚΚΕ το αόριστο Αριστερά) ξέχασα να σας πω για την σατανική ιδέα. Η ιδέα συνοψίζεται λεκτικώς ως εξής: Αφού δεν τα καταφέρνουμε να τους βρούμε μονάχοι μας, έστω και μαζί με τσι Ιταλοί, το ίδιο είναι, πάλι μόνοι μας, να καταφύγουμε προς φροντιστήριο και σεμινάριο στις ειδικοί της άρπας και της ξάφρας, που δεν είναι άλλοι από τις, από τις ναι, πέστε το, άντε ντε, έτσι μπάβο, τσι πολιτικοί των πασόκ και νουδού!

Τόγραψε και το Έθνος (και ότι γράφει το Έθνος ακλόνητο στάνταρ): Θα ρωτήξουνε περί πληροφορίας και τσι ποινικοί, λέει, και μη μου πείτε τώρα, και που τους είδες εσύ ρε βραχόκηπε τους πολιτικούς ποινικούς, γιατί αν δεν είχαμε φλομώσει στην βουλευτική ασυλία θα βλέπατε πόσοι από δαύτους θάτανε όξω και πόσοι θάτανε μέσα και θα τηράγανε όξω!

Κατά τα άλλα οι έρευνες στα τυφλά όπως είπαμε παραπάνω, ακόμα και την επαναστατική μέθοδο της "τυφλόμυγας" ματαξαναενεργοποίησαν οι αστυνομικές αδυναμίες (παλιά Δυνάμεις, αλλά με το κόψιμο προσωπικού, υλικού και παραδακίου, πάνε αυτά) του τμήματος ληστειών Μουσείου Ολυμπίας.

Βασική αιτία της παταγώδους αποτυχίας της αστυνομίας η αδυναμία των κακοποιών να αφήσουν πίσω δαχτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες τους και άλλα βοηθητικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, τηλέφωνα σταθερά και κινητά. Μόνο κάτι σακούλες με σκουπίδια βρήκανε τα διωχτικά συνεργεία, τα οποία αν δεν ανήκουν σε Γιαπωνέζους τουρίστες ή σε Έλληνες της περιοχής, ή σε Γερμανούς περιηγητές με ελληνίδα ξεναγό (ματς μουτς αγαπημένη ξαδερφούλα) ή σε κανέναν άλλο, μπορεί να ανήκουν στους ληστές.

Άλλη βασική αιτία που δεν υπάρχει περίπτωση να βρούνε κανέναν είναι η γκαντεμιά! Γιατί σίγουρα θα τους τσακώνανε τους ληστές αν δεν χάλαγε το ελικόπτερο της αστυνομίας, που μπορεί και νάτανε χαλασμένο, αλλά δεν είναι αυτό γκαντεμιά;

Μόνη διέξοδος, να πάρουνε το μνημόνιο βου από τον Χρυσοχοΐδη, που έχει πέσει με τα μούτρα στην ανάγνωση να μορφωθεί και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα της χώρας και να του αναθέσουν πάλι το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. Και μετά από αυτό δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε πότε θα σκάσει ένα αρχαίο αγαλματάκι στα χέρια κάποιου άγνωστου σε κάποιο φέρρυ μπωτ...