12/12/10

Για γέλια....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwry5kfEvwQ1U3n3Y2FyT3BYbfpxpFTlnU6k_ZcOrEbddzLakwaFqFwVvZrSOrG3mHNKbW_8yMYK91iRaBTnkqQfq8ockNC2xduByzO45GnVchgG_kUqW2ArtCQjF6qRkpdJ7edRhKyQri/s1600/2784.jpg

Του Πάνου Μαραγκού

Του Πάνου Μαραγκού





Του Γιάννη Ιωάννου
Του Γιάννη Ιωάννου

 ΤΟΥ ΤΟΛΙΑΔΗ

ΤΟΥ ΤΟΛΙΑΔΗ

Του Πάνου Μαραγκού

Του Πάνου Μαραγκού
Του Παπαγεωργίου



http://s.enet.gr/resources/2010-09/2-skitso-thumb-large.jpg


http://s.enet.gr/resources/2010-10/10-skitsob-2-thumb-large.jpg

http://odromos.files.wordpress.com/2010/05/thessaloniki.jpg

http://www.greenpage.gr/greenfoto/pig/pig23.jpg

Ο Παπανδρέου είπε ότι είναι γουρούνι (pig) και ότι μάλιστα του αρέσει! Και εφ΄όσον είναι γουρούνι ο πρωθυπουργός, είναι λογικό και η κυβέρνηση να αποτελείται από γουρούνια (pigs).

Στην φωτό δεν πρόκειται για αυτοκινητιστικό ατύχημα κατά την διάρκεια εκδρομής της κυβέρνησης, αλλά για ατύχημα κατά την μεταφορά γουρουνιών (γουρουνιών).

Δυστυχώς....

Προτιμάει τις αντιδράσεις της κοινωνίας ο οικονομικοτίποτας!



Παραμύθι της Χαλιμάς και υποκρισία ότι τα νέα εργασιακά μέτρα αφανίζουν εν νυκτί κεκτημένα πέντε τουλάχιστον δεκαετιών, δήλωσε ο φλώρος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που έδωσε στην Real News.

Ο υπουργός-απόβρασμα του νεοφιλελευθερισμού και αρχιευνούχος της τρόϊκας (μία...ιδιότητα η οποία προβληματίζει ιδιαίτερα τον βραχόκηπο, διότι όταν γυρίσει ο μπαγάσας ο τροχός και τους πιάσει ο φτωχός να τους κόψει τα, εεεε χμμμ, να τους...αυγοκόψει (άνευ λεμόνι), κατά κόσμον μουνουχισμός, δεν θα βρει τίποτα...κουδουνίζον να κόψει στον φλώρο και ίσως αναγκαστεί να του κόψει κάτι άλλο) ερωτηθείς για τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης και τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων, απάντησε ότι προτιμάει τις αντιδράσεις παρά την χρεωκοπία.


Έχει απόλυτο δίκαιο φυσικά, γιατί εάν επέλθει χρεωκοπία παύει να υφίσταται ο επίορκος ως υπουργός, παύει να κάνει υπό την προστασία της τρόϊκας τον καμπόσο, παύει να προκαλεί το ενδιαφέρον και την κάλυψη των ΜΜΕ και βρίσκεται ξαφνικά στο επίκεντρο της λαϊκής οργής, η οποία λαϊκή οργή μερικές φορές, ιδιαίτερα αν εκφράζεται από μια εξαθλιωμένη κοινωνία, δεν καταλαβαίνει από έννομες τάξεις και κρατικούς μηχανισμούς δικαιοσύνης και κάνει κάτι λυντσαρισματάκια, να λυντσάρει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει, εκτός και αν προλάβει να μπει ο λεχρίτης σε κάποιο ελικόπτερο και να την κάνει άρον άρον μεσάνυχτα με τις πυτζάμες!


Επιλέγει τις λαϊκές αντιδράσεις το δεκανίκι της τρόϊκας λοιπόν, αφού αυτές οι αντιδράσεις έχουν περιοριστεί από την τρομοκρατία των ΜΜΕ και από την υποτέλεια των πασκετοαλήτικων εργατοπατερικών συνδικάτων στο ελάχιστο.


Τι μας λέει με άλλα λόγια ο εχθρός των εργαζόμενων και της κοινωνίας;


Δεν πα να λέτε ρε ρετάλια! Όχι μόνο δεν σας φοβάμαι, όχι μόνο δεν μου καίγεται καρφάκι, αλλά χέστηκα τώρα και αν φωνάζετε!


Στην σιγουριά των ΜΑΤ και των ΔΕΛΤΑ και στις υποσχέσεις της τρόϊκας, του ΣΕΒ και των ξένων τραπεζών στηρίζεται ο λεκές του πασόκ, αλλά κυρίως στον τρόμο, στην αναισθησία, στην αδιαφορία ή παθητικότητα της μάζας!


Αλλά, είναι νέος ακόμα το καθήκι και δεν γνωρίζει ότι οι "μάζες" δεν διακατέχονται από τον μαζοχισμό να είναι πάντα τρομοκρατημένες, αναίσθητες, αδίαφορες και παθητικές.:

Δεν γνωρίζει ο εισπράκτωρας της τρόϊκας τι θα γίνει αν ξυπνήσουν τα θύματα και τα ψώνια!

Κάτι έχει αρχίσει να ακούγεται! Ακούς Παπακωνσταντίνου;