24/6/13

Έκρηξη αγάπης για την Λιάνα Κανέλλη ο Αρβανίτης





Εντυπωσιακή ανάλυση του κατά Μάρκον Ευαγγέλιου από τον γνωστό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, σε κλειστή καλλιτεχνική εκδήλωση στην Πάτρα. Ο διάσημος πεφωτισμένος ανθρωπιστής, χαϊδευτικά και "νηοπομπή του ουμανισμού", γνωστός ανά το Πανελλήνιο γιά τις πολιτιστικές/πολιτισμικές του ανησυχίες, έπλεξε το εγκώμιο της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, εντυπωσιάζοντας γιά μιά ακόμα φορά το νοήμον κοινό με την οξυδέρκεια και την ευφράδεια που τον διακρίνει.

Την σεμνή τελετή άνοιξε επίτιμο στέλεχος της τοπικής φασιστικής ομάδας "Νεάντερνταλ", με ένα ποιηματάκι με τίτλο "η σημαία της Ελλάδος". Το καταπληκτικό της υπόθεσης, ο εν λόγω ποιητής δεν απήγγειλε τα στιχάκια, αλλά τα μασούσε! Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο καταϊδρωμένος βουλευτής της Χ.Α (που όμως ούτε δεύτερος είχε έρθει, ούτε μούσκεμα τα είχε κάνει), ο οποίος κατάφερε να τελειώσει χωρίς να πάθει κάποιο έμφραγμα.

Την σουρεαλιστική βερνισάζ έκλεισε με ένα ανέμελο στακάτο...αυτοχαλάρωσης ο έτερος βουλευτής της Χ.Α και επίδοξος (;) ζεν πρεμιέ του θεάτρου και κινηματογράφου, Στάθης-Ζαν Πωλ Μπελμοντώ-Μπούκουρας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε η νομενκλατούρα και όλο το ανφάν γκατέ της περιοχής.
Ο Κουασιμόδος δεν μπόρεσε λόγω ανωτέρας βίας να παρευρεθεί στην εκδήλωση.










Αγνό παρθένο ελαιόλαδο νεκροταφείου Πρεβέζης





Ποιό είναι άραγε το καλύτερο ελαιόλαδο νεκροταφείου στην Ελλάδα; Γιατί μπορεί στο "κανονικό" ελαιόλαδο να έχει ένα σοβαρό προβάδισμα η ωραία πόλη της Καλαμάτας, ο μεγάλος αντίπαλός του όμως, το λαδάκι του τόπου που θα πάμε κάποτε όλοι μας, όταν σωθεί το λαδάκι μας, δεν έχει ακόμα επίσημο πρωταθλητή.

Το απίστευτο...καλλιτεχνικό γεγονός συνέβη σε ελαιοτριβ.....εεεε νεκροταφείο της Πρέβεζας και συγκλόνισε κυριολεκτικά τους θαμώνες παραθαλάσιας ταβέρνας της περιοχής: Δύο άντρες, γύρω στα 40, εκ των οποίων ο ένας ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, πιάστηκαν στα πράσα καθώς γέμιζαν ένα μπιτόνι με λαδάκι που είχαν αφήσει τεθλιμμένοι συγγενείς γιά ανεφοδιασμό των καντηλιών!

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό που κατέληγε τελικά το λάδι, οι θαμώνες της ταβέρνας είναι φυσικά έξω φρενών. Κάτι υποψιάστηκα, όταν του ζήτησα λάδι γιά την χωριάτικη που είχα παραγγείλει και όταν μου έφερε το μπουκάλι σταυροκοπιώταν συνέχεια, είπε στον βραχόκηπο μία αγανακτισμένη πελάτισα. Το γκαρσόνι της εν λόγω ταβέρνας αντίθετα δεν επιβεβαίωσε -όπως ήταν φυσικό- τις μακάβριες φήμες. Βραχόκηπε, μου λέει εμπιστευτικά, μην ακούς τις μαλακίες που λένε και φάε άφοβα. Ψαράκι, σαλατίτσες, μπιφτεκάκια, σουβλάκια, ότι θέλεις. Τα λαδερά μάς τελείωσαν.