5/12/10

Παπανδρέου-Σαμαράς προσεχώς στο Θέατρο Πέτρας (μουσικός λιθοβολισμός)

2 575

Φουλ για συναίνεση ο Παπανδρέου (γουρούνι, pig) και ο Σαμαράς.

Όχι δηλαδή ότι είχε κάποιος αμφιβολίες για τις..."αντιμνημονιακές καταβολές" του αντιστασιακού αρχηγού αυτού του ότι έμεινε από την νδ, απλά τώρα μετατρέπεται σε είδηση.

Το πασόκ βρίσκεται πλέον μπροστά στην δύσκολη αποστολή του τσακίσματος των ΔΕΚΟ και  προσφέρει στην νδ θέση συνοδηγού στην μπουλντόζα που θα περάσει σύντομα για το καλό της κοινωνίας και την σωτηρία της χώρας πάνω από τις δημόσιες επιχειρήσεις.


 http://3.bp.blogspot.com/_98OoM-A2eMo/TOznXYEgyOI/AAAAAAAAFoA/X-0mYIbbzFo/s1600/samaras-papandreou.jpg

 Στο ίδιο συγκρότημα, όπως παλιά "όταν πηγαίνανε μαζί σχολείο", τα γκαρντάσια λοιπόν πάλι, ίσως να βγάλουνε και σιντί, γιατί όχι; Πιό πολύ ρεζίλι από ότι είναι, δεν γίνονται...

Πάμε να ροκάρουμε τις ΔΕΚΟ λοιπόν, όπως στην φωτογραφία πάνω, Παπατζής στην κιθάρα, Σαμαράς στο ντραμς και στα κρουστά, που να τους κρούσουν τις καμπάνες και τους δυονόνε τους!

Το όνομα του συγκροτήματος θα ήταν "Εκείνος και Εκείνος", αλλά αφού ήδη υπάρχει τέτοιο συγκρότημα θα αναγκαστούν να βρούνε άλλο. Ο βραχόκηπος που προωθεί και στηρίζει τις μουσικές ανησυχίες της ελληνικής κοινωνίας προτείνει για δυο λόγους το όνομα "Φτου σου και Φτου σου": Πρώτον για καθαρά "αντιβασκανιακούς" λόγους και δεύτερον για την απόλαυση του φτυσίματος.

Η παρτιτούρα, χωρίς κάποιο κλειδί αφού ως γνωστόν τα κλειδιά παραδώθηκαν στην τρόϊκα, θα περιέχει πρίμο-σεκόντο με αποδοχή του ελαφρώς τροποποιημένου μνημόνιου (όπως επιμένει για το θεαθήναι ο Σαμαράς), σύμπλευση χωρίς φάλτσες αντικυβερνητικές κορώνες στο υπόλοιπο μνημονιακό ρεφραίν, όπως και ένα α καπέλλα στο θέμα της μεταρρύθμισης (βιασμού) της Παιδείας.

Στην δεύτερη φωτογραφία η ιστορική στιγμή της συμφωνίας. Ο Παπανδρέου λέει στον Σαμαρά: "Έλα να αγκαλιαστούμε ρε Αντώναρε! Για την μουσική ρε γαμώτο".ΥΓ: (Από απόλυτα ανασφαλείς πηγές)

Το συγκρότημα θα εκτελέσει στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση συμβολικά το γνωστό τραγούδι "Μεσ΄ του Βοσπόρου τα στενά", με ελαφρά διασκευασμένο στίχο, ο οποίος βρέθηκε με την βοήθεια της WikiLeaks στην κατοχή μας. Σας τον προσφέρουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.


Μες του Μαξίμου τα στενά
ο Τζέφρυ κλαίει τα δειλινά
και ο Αντώνης πλάι του
πίνει και τραγουδάει του

Νουδού εγώ κι εσύ Πασόκ
κι εγώ αμόκ κι εσύ αμόκ
κόβεις ΔΕΗ, κόβω ΗΣΑΠ
κι οι δυο στις ΔΕΚΟ φαπ και φαπ

Με λίγο σχέδιο στο φαΐ
τρώω κι εγώ, και τρως κι εσύ
πιες λίγο από το τάσι μου
αδέρφι και καρντάσι μου
Για μπουζούκι ακούστηκε ότι θα πάρουν τον Καρατζαφέρη!
Δεν ξέρει μεν να παίζει, αλλά είναι ο ίδιος!


.

Εξεταστική για την Siemens: Προσπαθήσανε, αλλά πολύ ζόρικο το θέμα ρε παιδιά!

http://3.bp.blogspot.com/_F4j9so7B-qI/SfHgNwA4wwI/AAAAAAAADPY/ZCkA2QbSL5I/s1600/siemens.jpg

Επιτέλους: Μετά από ένα δεκάμηνο "ερευνών" θα έχουμε πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται και αυτή την φορά περί "φόνου", αλλά να μην τα βάλουμε με τα παιδιά της δικομματικής πλειοψηφίας που απαρτίζουν την επιτροπή γιατί δυστυχώς δεν θα μπορέσουν, για άλλη μια ακόμα φορά, να μας προσφέρουν τον δράστη και το θύμα. Να σεβόμαστε τις παραδόσεις παρακαλώ...

Έτσι αφού πασόκ και νδ τα κάνανε πάλι πλακάκια, αφού συμψηφίσανε, αφού συγκαλύψανε, αφού μας δουλέψανε για πολλοστή φορά ανοιχτά, κανονικά, ξεδιάντροπα αλλά και με τον νόμο, καταλήγουν ότι όντως ναι, έγινε η φτιάξη, τα μέτρησε κανονικά ο τάδες στον τάδε και μπήκε το μαύρο ευρουλάκι της Siemensούλας στα παρθένα από χρηματάκι και διπλά παρθένα από ήθος χρηματοκιβωτιάκια της άμωμης και άχραντης νουδουπασόκας, αλλά είχε ομίχλη και δεν φαίνεται ποιός τα κουβαλάει και σε ποιόνανε τα δίνει, τέτοια ομίχλη σας λέω!

Δέκα μήνες εξεταστική επιτροπή, τριάντα τσουβάλια ευρώ για επίδομα εξεταστικής και το αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκιο που λέει και το γουρούνι ο Παπανδρέου. (Από προχτές επιτρέπεται νόμιμα ο χαρακτηρισμός. Το είπε ο ίδιος: Και είμαι γουρούνι και μου αρέσει μάλιστα. Ο φλώρος ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει βγει δυστυχώς ακόμα δημόσια για να παραδεχτεί ότι είναι ευνούχος της τρόϊκας, αλλά έχουμε ακόμα καιρό).

Ότι τα έχωσε η γερμανική εταιρεία στα πράσινα και στα γαλάζια καθήκια, το κυρίως θέμα, τα χοντρά δηλαδή το γνωρίζουν ακόμα και οι νέες και άπειρες πέτρες. Αυτό που δεν θα μάθουν ποτέ οι πέτρες και οι κάτοικοι αυτής της χώρας είναι τα ψιλά, οι λεπτομέρειες: Ποιές κουφάλες απλώσανε τα ξερά τους και τα βούτηξαν και ποιές κουφάλες το γνώριζαν!

Και μη μου πείτε, τρέχα γύρευε, και που να βρεις τέτοια στοιχεία, και πως να τα βρει μονάχη της μια εξεταστικούλα τόση δα, δεκαεφτά νοματαίοι, μέσα σε δέκα μήνοι, που οι άλλοι τρώγανε με την σέσουλα δεκαετίες ολόκληρες, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ούτε στα φιλμ.

Μη μου πείτε γιατί θα τα πάρω! Γιατί αν αρχίσω να γράφω τι έχουν καταφέρει άλλες ευρωπαϊκές εξεταστικές σε περιπτώσεις δωροδοκίας, δωροληψίας, χρηματικής "ενίσχυσης" κομμάτων και μαύρο χρηματάκι, δεν τελειώνω σήμερα φίλοι μου! Και πρωθυπουργοί έχουν πέσει, και υπουργοί, και κόμματα έχουν αναγκαστεί σχεδόν να χρεοκοπήσουν λόγω των προστίμων που τους χώσανε! Μόνο στο μαφιόζικο πολιτικό σκηνικό της άτιμης χώρας που ζούμε δεν κουνιέται φύλλο!

Το πρόβλημα δεν είναι φυσικά η εξεταστική! Τι να σου κάνει τώρα μια εξεταστική που καλείται να ερευνήσει εγκλήματα που διέπραξαν τα ίδια τους τα κόμματα; Οι δεκατέσσερεις από τους δεκαεφτά είναι από πασόκ και νδ, κλείστε να σας πάρω πίσω εγώ! Χαίρεται!

Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να σωθεί με την απομάκρυσνη του πασόκ και της νδ από την εξουσία. Ούτε καν με τον εκλογικό αφανισμό των δυο επάρατων κομματικών βόθρων!

Ο δικομματισμός είναι απλωμένος παντού, είναι μέσα στο μεδούλι αυτής της χώρας, μολύνει το DNA της κοινωνίας. Κάθαρση από τα λαμόγια, ιδιαίτερα από τα πράσινα μιάσματα, σημαίνει ματσακόνισμα! Επίπονο, χρονοβόρο σφυροκόπημα στα ύφαλα του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας για την απομάκρυνση όλων αυτών των παρασίτων που έχουν κολλήσει πάνω σαν στρείδι και απομυζούν για το συμφέρον τους το αίμα μας.

Καλή σας Κυριακή....