30/12/14

Εκλογές: Τι θα κάνεις δόκτορ Τζέκυλ;




Τελικά δεν στέφεται πάντα με επιτυχία η τρομοκρατία. Το αδυσώπητο "καβούρδισμα" κυβέρνησης και τηλεοπτικών οχετών δεν απέδωσε τελικά τον επιθυμητό καφέ: Σαμαράς, Βενιζέλος, ΕΕ, Δήμας κτλ έμειναν με το...φλυτζάνι στο χέρι. Εκλογές τέλη Γενάρη το αποτέλεσμα και τα μυαλά στις κάλπες. Εις υγείαν και πάμε γιά φρέσκα...

Εκλογές, μιά νέα ευκαιρία για όλους μας. Μιά ευκαιρία που αυτή τη φορά δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ευκαιρία να αφήσει επιτέλους ο Έλληνας πίσω του τον κακό του εαυτό και να γυρίσει σελίδα. Ο κακός εαυτός τού Έλληνα δεν είναι άλλος από αυτόν τον ίδιο: Η παρηκμασμένη ελληνική κοινωνία με την διεφθαρμένη και ανήθικη πολιτική εξουσία Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ στην κορυφή της. Αν και οξύμωρο σχήμα να υπάρχει στον βούρκο κορυφή.

Δεν λέω, ότι δεν τα καταφέραμε καλά. Μιά χαρά γης μαδιάμ τα κάναμε. Αφού καταφέραμε όμως να ξεπουλήσουμε ακόμα και το μέλλον των παιδιών μας στο ΧΤΕΣ, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αλλάξουμε. Δεν πάει πλέον άλλο!

Ο θάνατος των δυό πολιτικών συμμοριών στις οποίες αναθέσαμε αμέτρητες φορές την λεηλασία του τόπου είναι προϋπόθεση γιά ένα οποιοδήποτε καλύτερο αύριο. Αρκετά τα πειράματα του δρ. Τζέκυλ: O κύριος Χάϊντ πρέπει να πεθάνει! Τώρα!