18/11/10

Αποβράσματα όλων των λαών, χτίστε!

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4012/11137.jpg"Υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι από την κοιλιά της μητέρας τους εγεννήθηκαν έτσι,

Και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι έγιναν ευνούχοι από τους ανθρώπους,

και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι μόνοι τους έγιναν ευνούχοι διά την βασιλείαν των ουρανών.

Όποιος μπορεί να το κάνει, ας το κάνει



Κατά Ματθαίον, 19:12


Αν ζούσε ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Ματθαίος στην εποχή μας, το παραπάνω κομμάτι του ευαγγελίου του θα ήταν σίγουρα λίγο διαφορετικό:


"Και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι έγιναν ευνούχοι απο μια τρόϊκα"


Συγνώμη από τους φίλους ευνούχους σε όλο τον κόσμο για την παρομοίωση με τους άθλιους "ακούδουνους" πολιτικούς του πασόκ, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι στην πατρίδα μας αποκτάς την ευγενή αυτή ιδιότητα διατηρώντας κυριολεκτικά τους όρχεις και χάνοντας ανεπιστρεπτί φιλότιμο, ήθος και χαρακτήρα γενικά.


Η νέα μεγάλη εφεύρεση της συμμορίας της αλλαγής και της επελευθέρωσης της βαρβαρότητας παρουσιάστηκε σήμερα σε όλα τα κανάλια!


Στην αγωνία της
να ανταποκριθεί η πανελλήνια σοσιαλσουρεαλιστική ρεντικολέντζα στις προσδοκίες των νταβατζήδων του λαού, τρόϊκα και των ευγενών αυτής αφεντικών, έσπασε για άλλη μια φορά κάθε ρεκόρ απατεωνιάς, σήψης και διαφθοράς!


Η νέα, απίστευτη αλητεία της ημικυβέρνησης μεταφράζεται σε...



Διετής αναστολή «πόθεν έσχες» για την αγορά πρώτης κατοικίας!



Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική Μαφία ζει, μας οδηγεί και βασιλεύει! Αυτό σημαίνει, ότι είναι ελεύθερο κάθε λαμόγιο να αγοράσει ακίνητο ή να χτίσει!


Άνοιξες τράπεζα (με λοστό) και έκανες καλή μπάζα; Ε επένδυσέ τα, τι περιμένεις;
Έκανες κομπόδεμα με παράνομη πορνεία, σωματεμπορία κτλ; Αγόρασε σπίτι ρε!
Πούλησες κρακ, ηρωίνη, κόκα με το κιλό και έκανες καβάντζα; Χτίσε ρε!
Είσαι λαθρέμπορος από τους καλούς και έχεις ένα ζεμπίλι χαρτί; Φτιάξε βίλα!
Έχεις δυο καραβιές μαύρο χρήμα να ξεπλύνεις; Αγόρασε σπίτι.


Κλέφτες, απατεώνες, ληστές, λαθρέμποροι, λαμόγια, μαφιόζοι, κακοποιοί, αποβράσματα της κοινωνίας ελάτε χτίστε, αγοράστε, δυό χρόνια ασυλία μάγκες!


Σπιτάκι ο μπαμπάς Αλ Καπόνε, χωρίζει στα γρήγορα για να αγοράσει σπιτάκι και η Αλ Καπόνενα, από ένα σπιτάκι τα Αλ Καπονενάκια, να κινείται μυστρί και πηλοφόρι και δεν πάει στο διάολο ο νόμος!


Ανομία να πέσει η ανεργία! Περαίωση και στην οικοδομή! Φτύσιμο στο πρόσωπο όλων των αγαθών νοματαγών μαλάκηδων που δουλέψανε για το ρημάδι που χτίσανε ή αγοράσανε μια ολόκληρη ζωή ή πληρώνανε μια ζωή το δάνειο της πουτάνας της τράπεζας! Το πασόκ της διαπλοκής, της παρανομίας, της διαφθοράς, της απατεωνιάς χώρις φύλλο συκής!


ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site


Αυτό είναι το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του πασόκ!
Αυτό είναι το κακοήθες ΠΡΑΣΙΝΩΜΑ που έχει κάνει μεταστάσεις σε όλη την χώρα και την σκοτώνει.