4/2/13

Έχουν στην ΓΑΔΑ φωτοσόπ οι υπολογιστές; Ε, δεν υπάρχει περίπτωση βασανισμού






Να λέμε την αλήθεια: Μπορεί να έχει ορισμένα προβληματάκια η ΕΛ.ΑΣ, μικροπροβληματάκια φυσικά, αλλά δύσκολα θα της ξεφύγει το βραβείο Νόμπελ Ανθρωπιάς αυτή τη χρονιά.

Μπορεί ορισμένοι κακεντρεχείς να κάνουν λόγο για " ένστολα κτήνη, γιά φασιστοειδή, γιά κομμάντος της Χρυσής Αυγής " και άλλα πολλά, τα οποία θα ήταν εντελώς τραβηγμένα από τα μαλλιά, αν δεν υπήρχαν άπειρα παραδείγματα αντιδημοκρατικού φρονήματος, αμέτρητα περιστατικά ωμής βίας, μιά ατέλειωτη αλυσίδα από περιπτώσεις παράβασης καθήκοντος, τόσο τραβηγμένα από τα μαλλιά δηλαδή, αλλά αν εξαιρέσουμε τα ολίγα αυτά...μαλλιά και γενικά όλες τις άλλες τρίχες, τότε σίγουρα θα το σηκώσει το γαμημένο το Νόμπελ η ελληνική αστυνομία το 2013.

Με άλλα λόγια φίνα παιδιά τα μπατσάκια της ΕΛ.ΑΣ, άσχετα αν δεν είναι ακόμα σε θέση να διεκδικήσουν μιά θέση στο HALL of SHAME δίπλα από τους αστέρες του...είδους, Γκεστάπο και Κου Κουξ Κλαν.

Ο κόσμος όμως είναι κακός και άδικος και δεν αναγνωρίζει το κοινωνικό έργο που επιτελούν καθημερινά τα παιδάκια με τα ξυλαράκια. Βρέξει-χιονίσει. Διαδηλώσει-απεργήσει. Κακιά, άδικη, αλλά προπάντων αχάριστη η υπόπτως...δημοκρατίζουσα ελληνική κοινωνία, που αντί εις ένδειξην ευγνωμοσύνης διά τας υπέροχας στιγμάς που τις χαρίζει η ΕΛ.ΑΣ να πάει με λεμονανθούς να ράνει τα ηρωικά αυτών τα κράνη, κλαίγεται, οδύρεται, διαμαρτύρεται ή...(εδώ προσφέρονται ύποπτες ομοιοκαταληξίες, αλλά ας μη το ξεχέσουμε εντελώς το κείμενο με...αρώματα χαρισμένα από εδώ και από εκεί, όπως λέει στο γνωστό τραγούδι του ο Βαγγέλης Γερμανός, Το Μπουρδέλλο).

Δείρανε τα παιδάκια που πιάσανε στον Βελβενδό, φωνάζουν οι αχάριστοι. Τόπι, λένε ότι τους κάνανε. αλοιφή. Κακοποίηση του κερατά, λένε. Παλιόπαιδα τους ανεβάζουν, βασανιστές τους κατεβάζουν μόνο και μόνο επειδή έπεσε λιγάκι περισσότερο βρωμόξυλο της άρκτου από αυτό που επιτρέπει ο νόμος της ζούγκλας. Ήμαρτον! Αλλά, είπαμε, κακός ο κόσμος. Είδατε ρε τι έκανε -αν και δεμένος πισθάγκωνα- με τη μύτη του ο νεαρός με τα σγουρά, κόκκινα μαλλιά στην αρβύλα του ηρωικού ματατζή, που αγωνιζόταν να ξεφύγει από το τρομοκρατικό περαδώθε του αντιπάλου του; Πάει η αρβύλα ρε! Και ξέρετε τι κοστίζουν την σήμερον ημέρα οι αστυνομικές αρβύλες ρε;

Ευτυχώς που τα έβαλε ο κ. Δένδιας στη θέση του. Πάντα βρίσκονται κάποιοι αξιέπαινοι Χριστιανοί, που τα βάζουν στη θέση τους. Να, κάτι λεβέντες σαν τον κ. Χρυσοχοϊδη, τον κ. Παπουτσή, τον κ. Δένδια καλή ώρα. Τι είπε ο κ. Δένδιας; Α, λέει, δεν κάνει κακές πράξεις η ΕΛ.ΑΣ (πολύ γέλιο), αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και της...ξεφύγει καμμιά κούφια, ε θα γίνει της...Δικαιοσύνης! Αμείλικτο χτύπημα σε κάθε εκτροχιασμό ένστολου, λέει, και κυρώσεις του κερατά, λέει (ΤΟ γέλιο).

Όχι αστειευόμαστε!

Τώρα με το πρόβλημα που προέκυψε με τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των κακοποιημένων νεαρών συλληφθέντων, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ είπε ακριβώς τα εξής...λογοτεχνικά:

 ... η επεξεργασία που έχουν υποστεί οι φωτογραφίες έγινε, όπως του είπαν, ώστε να προσομοιάζουν οι δράστες με την εικόνα που έχει ο μέσος άνθρωπος για να μπορεί κανείς να τους αναγνωρίσει...

Σωστός ο Δένδιας! Ε να μην κάνω κι΄εγώ μιά επεξεργασία μιάς φωτογραφίας της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να προσομοιάζει η δόλια με την εικόνα που έχουν εκατομμύρια μέσοι άνθρωποι και γιά να μπορούν να την αναγνωρίσουν;