7/6/11

Τσι Ελλάδας το κάγκελλο στη Βουλή!



Χαμός στην Βουλή μεταξύ πασόκων!

Εμφύλιος μεταξύ πράσινων υπουργών και πράσινων βουλευτών ξέσπασε σήμερα με αφορμή το μεσοπρόθεσμο νταβατζηλίκι στην Βουλή και μακάρι να βγάλουν οι μεν τα μάτια των δε και να βγούνε στην γκαβομάρα ισοπαλία και να πάνε μετά σε παράτα και πέναλτυ και να μην σώσει να τελειώσει ούτε ένας όρθιος το ματς και να ζήσουμε εμείς Θεέ μου, να τους θυμόμαστε!

Της Ελλάδας το κάγκελο (έτσι που την κάνανε οι αλήτες) μεταξύ των λακέδων της τρόϊκας σήμερα και μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα σε ωραίες φάσεις εφάμιλλες των κοινοβουλίων της Ουκρανίας και της Ν.Κορέας όπου τα αντίπαλα δέη φλομώνουν το συναδελφικό πόπολο με μικρόφωνα και καρέκλες!

Φαίνεται να μην μπορούν πλέον να περιμένουν το λαϊκό παλούκωμα οι πράσινοι κοπρίτες και την πέφτουν τώρα σε ομόκοπρους για το θεαθήναι και όχι μόνο! Έφαγαν τα λυσσακά τους κατά την σημερινή απολογία-μούσι του ευνούχου της τρόϊκας, φλωρολελέ ΦΛΥΠΟΙΚ (φλούφλη υπουργού οικονομικών), τύφλα νάχει το τσίρκο Barum!

Μετά την κλαψούρα του αδίστακτου υπουργού κοψίματος και τσεκουρέματος (αχ τους πόνεσα λίγο τους μαλάκες που μας αφήνουνε ακόμα να λέμε τις μπαρούφες μας εδώ μέσα, με το κοψιματικό μου ταλέντο, αλλά δεν τους έκοβα πάντα σωστά, γίνανε και παρακοψίματα, συγνώμη, θα τους ξαναράψω και θα τους ματαξανακόψω σωστά) την έπεσε η άπασα μία βουλευτικοϋπουργική πασοκική ρεντικολέντζα εις αλλήλους, να γίνεται το "έλα κόσμε: Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το ανήμερο Βασάκι, μέσα τα κεφάλια"!

Πω πω τήνε πέφτει η Βου Παπανδρέου αβέκ τουτ ντε λα ρυτίδ ε λα πατσά μπαγιατίκ στον ακούδουνο Παπακωνσταντίνου, να τον πιάνει σερσέ λα καμπινέ πουρ λα τσιριπιτί γκρεκ!

Ρε μπείξα, ρε δείξα, ρε ούφο, ρε ολίγη από τίποτα μετά μπόλικου καθόλου, εμένανε ρε τα λες αυτά, που όταν εγώ έκανα για προθέρμανση πέντε κρατικούς προϋπολογισμούς εσύ δεν ήσουν ούτε ένα το "κρατούμενο" στην απαυτή του πατέρα σου;

Άναψε η Βασούλα, ποιός είδε την μανδάμ και δεν  φοβήθηκε! Κάπου στην μέση άρχισε να ψιλοξεχνάει περί τίνος πρόκειται, μην ξεχνάμε και την βιβλική της ηλικία ντε, αλλά της σφύριξε ο Κουρουμπλής που κράταγε το σκονάκι και επανήλθε δρυμίτερη! Εκεί ακριβώς βουτάει η Βασούλα Παπανδρέου ένα βολικό μικρόφωνο, γυρίζει προς το μέρος του εφιάλτη οικονομικών...ε και εκεί αποθανατίζει την φάση ο φωτογράφος του βραχόκηπου που έτυχε από διαβολική σύμπτωση να είναι μέσα στην αίθουσα.

Τήνε κόβει η Αρσαίνενα, η Κατσελοπατσαβούρα της τρόϊκας που καθότανε παραδίπλα και έσκαγε κάτι μπιμπίκια της ήβης που είχανε έρθει με 50 χρόνια καθυστέρηση και ήταν δια το πανηγυρικόν της ημέρας τιμής ένεκεν ντυμένη σε λουκ χαρτιού υγείας, διπλή στρώση, και παθαίνει "αχπαπακωνσταντίνουγιατιδενεισαιστημέση"! Πανικός! Δεν προλαβαίνω να αρτηθώ με παλούκι, σκέφτηκε, θα πάω από μικροφονικό ντεσιμπέλ!

Δίπλα της το τσουτσέκι ο ντιγκντάγκας ο "άνευ δύο" έτοιμος να υποπέσει από τρόμο σε μπρος-πίσω με χεσμεντέν παγίδες στον διάδρομο της Βουλής. Εκεί μέσα στην χάβρα των σοσιαλιστών αισθάνεται που λέτε ο πωρθυπρουγός ένα ξαφνικό αϊκιού ικό περαδώθε και βουτάει το χέρι του παττακού εσωτερικών, ραγκουσάνθρωπου. Ρε συ παττακέ, του λέει, ρε συ γίνεται εδώ χαλασμός και ξεχάσαμε ρε συ τον Σκανδαλίδη που είναι αποκλεισμένος στο δημαρχείο της Χίου! Τι γίνεται ρε; Ξέρεις πότε επιστρεφει; Μην χολοσκάς και χαλάς την σωστική σου πρόεδρε, απαντάει ο ξάδερφος της Αννούλας Νταλάρας, φτου φτου φτου μακρυά από δω. Σύμφωνα με ολόφρεσκες πληροφορίες οι πολιορκούντες έχουν ακόμα μερικές εκατοντάδες ντουζίνες αυγά, άρα το χάνει το βραδυνό και γυρίζει αύριο.

Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο...διεγερμένη που ενήργησε ακόμα και για τον κύριο Κακλαμάνη ...διεγερτικά! Σηκώθηκε που λέτε και μείραζε δεξιά-αριστερά μπουκέτα! Ρε σαν δεν ντρεπόσαστε, ρε άτιμοι άντροι! Ρε δεν τιμάτε ούτε τα παντελόνια σας ρε! Ρε και πως να τα τιμήσετε αφού δεν έχετε τίποτα να γεμίσετε τον καβάλο!

Ναι, τους τάχωσε ο Κακλαμάνης, σπαθί! Θα πείτε, καλά ρε Κακλαμάνη, που ήσανε ένα ολόκληρο χρόνο ρε βαρύμαγκα; Τώρα σε έσφιξε το καλσόν;

Μην πείτε παιδιά γιατί θα τον αδικήσετε! Δεν ξέρετε πόσο...σηκωτικό είναι το Μεσοπρόθεσμο! Ούτε ένα ζεμπίλι βιάγκρες το κοντράρει, σοβαρά!