30/5/11

Ξένοι φοροεισπράχτωρες και ξεπουλοπλασιέ!

http://www.nathusius-r.de/Bilder/Deutschland/MecklenburgVorp/MUER/Trojanisches_Pferd_20071021053.jpg

Κάποτε λεγόταν Δούρειος Ίππος, τώρα λέγεται πασόκ....

Και μόνο για ίππο, άτι ή αλογάκι δεν πρόκειται....

Με την μπόχα που αναδύει, ούτε το Δούρειο Ψοφήμι δεν του αξίζει....

Και αν "παράγει" κάτι, η...εξαγωγή λαμβάνει χώρα μόνο εκ των...όπισθεν, όπως στην φωτό.

Εξωτερική επέμβαση μαγειρεύουν τα σαΐνια της ΕΕ και του ΔΝΤ και βάλανε το τσιράκι τους, το πασόκ, να...καθαρίζει πατάτες. Βρήκαν την χρυσή ευκαιρία που ακούει στο όνομα πανελλήνιο σιγαμησπασουντασοσιαλιστικαωά κίνημα και δεν σκοπεύουν να την αφήσουν χαμένη.

Αφού είδαν, ότι οι πράσινοι σκερβελέδες δεν έχουν τα κότσια και την διάθεση να αποτολμήσουν ένα μισό όχι, αφού διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έσχατη περίπτωση έλλειψης φιλότιμου και αξιοπρέπειας, αφού έζησαν ζωντανά την αναστήλωση του ραγιαδισμού, αφού τους έφτυσαν και τους ταπείνωσαν άπειρες φορές και μάλιστα χωρίς απολύτως καμμία αντίσταση, ε κάποτε κατάλαβαν, ότι δεν κάνουν ούτε για ζήτω! Ούτε για εισπράχτωρες των δανειστών!

Και τι κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο αποθρασυμένος νταβατζής; Στέλνει τους "δικούς" του ταμείες να τα μαζέψουνε. Απίστευτο αλλά απόλυτα σοσιαλιστικό: Σχεδιάζεται...ξένος φορέας για την είσπραξη φόρων και για την οργάνωση της διαδικασίας ξεπούλας , αλλιώς ιδιωτικοποιήσεις!

Δηλαδή μιλάμε για την επιτομή της ξεφτύλας και τον ορισμό της προδοσίας! Μιλάμε για απίστευτη κατρακύλα που παίζει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη κορώνα γράμματα! Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν την χώρα στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου. Ή και παραπέρα...

Για σκεφτείτε....

Να είναι δυό γερμανάκια, δυό γαλλόπουλα και κάνα δυό άλλοι τσίφτηδες αγγλοολλανδοί σε καμμιά σάλα του Μαξίμου και να σκοτώνουν την εθνική περιουσία με το πάσο τους! Για σκεφτείτε φάση, να λέει ο χερ Φον Χέσεν στον μεσιέ Ντε Ξεκωλέ, ρε συ μον αμί, ανοίγουμε σε λίγο και δεν έχω καθόλου ψιλά. Μπορείς να μου χαλάσεις ένα Λιμένα Πειραία σε μαρίνες και λιμανάκια;

Αν καταφέρει η κοινωνία μας να περάσει αναίμακτα αυτή την φουρτούνα, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη βία από το να έρχεται ξένος στο σπίτι σου και να ξεπουλάει τα πράγματά σου. Να αξιολογεί κατά το καυλούν τον ιδρώτα που έχυσες για να τα αποκτήσεις και να σκοτώνει με βάση την ιδεολογία της αρπάχτρας πράγματα και αξίες που κόστισαν αίμα.

Ο δικομματισμός που αντέχει δημοσκοπικά ακόμα στα 40% είναι έτοιμος για το τελικό χτύπημα. Ο δικομματισμός δεν έχει άλλη επιλογή εδώ που έφτασε! Πρέπει να συνεχίσει, γιατί μόνο τα ξένα δάνεια τον κρατάνε στην ζωή. Αλλά κι΄εμείς εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλη επιλογή: Γιατί αυτό που κρατάει το καθεστώς στην ζωή, σκοτώνει όλους εμάς τους άλλους!

Πάγκαλος και η αλλαγή του εκλογικού νόμου

http://www.protagon.gr/resources/2011-04/tellplei-thumb-large.jpg

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις!

Ο "αν δε με ηλεγάνε Παπανδρέου, δεν θα με ηξερνάγανε ούτε τα παιδιά μου", κατά κόσμον  πωρθυπρουγός, στοκάρει σίγουρα περί σωτηρίας και αναγκαιότητας αλλαγής, Αριστερά του ο παττακός εσωτερικών, Ραγκουσάνθρωπος, ατενίζει με αισιοδοξία το ζοφερό του μέλλον (σαν παττακός εσωτερικών).

Έξω δεξιά ο ευνούχος οικονομικών, καραφλώρος, παπακωνσταντινοτίποτας, με την έμφυτη απάθεια που διακρίνει κάθε αδίστακτο μαδαφάκα. Δίπλα του, με μια φάτσα που τα λέει όλα, ο φωταγωγός της ελληνικής πολιτικής, Θόδωρος Πάγκαλος!

Τέσσερεις πυροβολημένοι συνάνθρωποι, ο εις καλύτερος του άλλου! Να η αμυντική γραμμή, η κόκκινη γραμμή του Έθνους, να το ανάχωμα (κοινώς μπάζο) της Δημοκρατίας, να η ελπίδα και το όραμα...

Μένουμε στον Πάγκαλο, που γίνεται και  μονάχος του ανάχωμα, άμα λάχει ναούμ. Ο Θόδωρος θα σας έλεγε άμα τον ρωτούσατε, ότι είναι αγωνιστής της Δημοκρατίας. Το απέδειξε όλο του το σόϊ, από παππούδες ως Θόδωρους. Και γενικά της ξηγιέται ασίκικα και μόρτικα της Δημοκρατίας ο χονδρός! Της Δημοκρατίας έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ο μασόβιος μπουκιάκας φυσικά. Γιατί ο ευτραφής αυτός πολιτικός ανήρ έχει ιδιαίτερα γραφικές αντιλήψεις.

Ο Πάγκαλος, πχ, σου χώνει εντελώς αντιπροεδρικά ότι του κατέβει και δεν δίνει μία για το τι θα πεις εσύ. Ο Πάγκαλος έχει το προνόμιο να παράγει πράμα: Αγνή παρθένα σκέψη, χωρίς ενδοιασμούς, φιλτραρίσματα και δισταγμούς. Όπως του βγαίνει, ελεύθερα και μπουλντοζέ. Παράδειγμα προς μίμηση ο Θόδωρας, από φευγάτη κλανιά στην τιβί (ανθρώπινη βία, του ξέφυγε), μέχρι και κάνα "δεν γαμιέσαι μαλάκα πρωί πρωί" στα Ζάππεια. Τέτοια ποσότης ο Πάγκαλος.

Λόγω ποσότητας ταυτίζεται με το Έθνος, λόγω συνήθειας φτύνει κοινωνία και αντιπολίτευση, λόγω διαστροφής της ζωής υπάρχει ακόμα. Κόπρος εκ της κόπρου του πασόκ, κομματοσκυλόσαυρος, ακριβές στίγμα της παρακμής, η προσωποποίηση των κακώς έχειν χώρας και κοινωνίας, χαβούζα του πολιτικού λόγου.

Και παρόλα αυτά είναι ο ίδιος θύμα! Θύμα των καταστάσεων και της εποχής. Γιατί ο Πάγκαλος δεν δίνει μία για Δημοκρατίες και τα παράγωγά της στην πραγματικότητα. Ο Πάγκαλος είναι φτιαγμένος για βαρβάτες πολιτικές καταστάσεις που σπανίζουν όμως στις μέρες μας. Το απέδειξε τις προάλλες για πολλοστή φορά.

Ακούστε να δείτε πως λειτουργεί ο παρασιτικός εγκέφαλος αυτού του ανθρώπου! Βλέπει ο Πάγκαλος να τα παίρνει ο κοσμάκης και να μοιράζει φάσκελα, να χώνει μπινελίκια και κατάρες, να σφυρίζει γιαουρτάκια και ωά, να γιουχάρει τα λαμόγια όπου τα πετύχει, να πλημμυρίζει δρόμους και πλατείες, να σκοτώνει στις δημοσκοπήσεις την δικομματική σαβούρα, να μη δίνει στα σαπάκια εξουσίας παραπάνω από 20%, βλέπει δηλαδή να μειώνεται η κοινωνική αποδοχή της πολιτικής του πασόκ στο ελάχιστο και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Κάνει έκκληση στον Σαμαρά λοιπόν, να βάλει-αν δεν γουστάρει συναίνεση-τουλάχιστον ένα χεράκι για αλλαγή του εκλογικού νόμου. έτσι που να μπορεί το πρώτο σε ποσοστά κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση!

Με άλλα λόγια, δεν μας γουστάρεις λαέ; Στα παπάρια μας! Να μπορεί να σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση μια συμμορία της τάξης των 20%, αυτές είναι οι...δημοκρατικές καταβολές του "Όγκου"! Τόσο μετράει για τον Πάγκαλο ο θεσμός! Αυτός είναι ο άνθρωπος- ορισμός της πολιτικής κατάντιας μας!

Ο Πάγκαλος υπηρετεί την ιδεολογία του νοσηρού εγωισμού του! Ούτε πατρίδες χαμπαριάζει ο άνθρωπος, ούτε ιδεολογίες και κομματικά συμφέροντα. Ο Πάγκαλος εκφράζει μόνο την αρρωστημένη προσωπικότητά του και τίποτα άλλο. Χέστηκε τώρα ο Πάγκαλος για τον σοσιαλισμό και για την πρωθυπουργία του κοντραπλακέ Παπανδρέου. Μια ματιά στην φωτογραφία τα λέει όλα: Σας γράφω όλους, αλλά πρέπει να σας υποστώ.

Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ο άνθρωπος αυτός ένας απλός φτωχομπινές: Ένας άνθρωπος για λύπηση! Για λύπηση γιατί κατά βάθος είναι απλά μια τραγική πολιτική φιγούρα: Ένας βαθειά απογοητευμένος, αποτυχημένος δημόσιος άντρας στη δύση της καριέρας του. Ένας αδίστακτος που δεν κατάφερε να φτάσει στον Όλυμπο που κατά την γνώμη του τού ανήκε! Ένας πολιτικός "κολοσσός" που κατάντησε να γυαλίζει τα παπούτσια ενός καταθλιπτικά μέτριου, ατάλαντου παπατζή!

Τρυφερά μουσικά τετ α τετ Γιωργάκη-Αντωνάκη: Η ροκιά θέλει μαγκιά

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/11/GPAS.jpg

Πολύ...μίσος τελικά ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης και το αντίθετο! Μιλάμε για παράφορη αντιπάθεια: Από τότε που σκοτώνανε σαν φοιτητές σε ένα ροκ γκρουπάκι μαζί τις νότες (στην κιθάρα το μπουζούκι ο Γιώργος, στο ντραμς ο μαέστρος στο τουμπερλέκι Αντωνάκης) και μέχρι σήμερα κρατάει η...αιματηρή βεντέτα μεταξύ των δύο πολιτικών (;) ηγετών (;;).

Μαζί στην ροκαρία λοιπόν, μαζί στα γλέντια όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, μαζί και στην πολιτική. Και επειδή δεν γίνεται να είναι δυο ταυτόχρονα αρχηγοί σε ένα κόμμα, την πέσανε οι χαρισματικοί ανεπάγγελτοι λαθρεπιβάτες της πολιτικής σκηνής στα δύο μεγαλύτερα, πασόκ και νδ, στα σαπάκια εξουσίας δηλαδή και περνάνε μέλι φυστίκι.

Με το γονάτισμα της ελεεινής πασόκας μπροστά από το εικόνισμα της Αγίας Πλουτοκρατίας οι σχέσεις των δύο παλιόφιλων άλλαξαν ριζικά: Συγκεκριμένα, ενώ ο σοσιαλδημοκράτης παπαροσοσιαλιστής Γ.Π την έκανε πλαγίως προς ακροδεξιά ίνα "σώσει την πατρίς", δηλαδή μηδέν εις το πηλίκιον και άλλα μπερεδάκια, ο νεοφιλελεύθερος Αντωνάκης μεταβίβαζε τας φιλοπλουτοκρατικάς αυτού καταβολάς εις τον νεοαφιχθέντα εκ του πουθενά εσωτερικόν σοσιαλιστικόν τσαμπουκά (ίσαμε τα πρόθυρα της ΚΝΕ, τόσο πολύ). Καραδεξιός ο αναζητών εναγωνίως τον τριακοστόν πέμπτον δρόμο προς την παπαριά της Αλλαγής καράφλας, καρασοσιαλδημοκράτης ο τζάμιας!

Εδώ να δείτε μίσος! Φτου σου βρε παλιόφιλε Γιωργάκη που προσκυνάς το Μνημόνιο αντί να το ματαξαναεπαναδιαπραγματευτείς. Φτου σου εσένανε αγαπητέ εχθρέ Αντουάν που σου αρέσει το Μινιμόνιο και κάνεις πως δεν θέλεις.

Αίμα λέμε!

Του κώλου μαύρα δίχρωμα, λέει ο λαός, άντε και όποιος τα χάψει, τάχαψε! Σωτήρας ο ένας, επίδοξος σωτήρας ο άλλος, η σωτηρία βλέπετε δεν είναι τίποτα άλλο στην χώρα μας, από δυο εναλλασσόμενα χρώματα: Γαλάζιο και πράσινο. Μια ο ένας, μιά ο άλλος, μας σώζουν από το 73 και μετά, μέχρι που δεν άντεξε η καρδούλα μας τόση σωτηρία και σταμάτησε να χτυπάει. Και εδώ μας την ξαναπέφτουν οι χρόνιοι αυτοί σωτήρες-ευεργέτες να μας ξαναματασώσουν από τις παρενέργειες της σωτηρίας τους. Τεχνητές αναπνοές, φιλιά της ζωής, υποσχέσεις, δεν είναι τίποτα, απ΄αυτό θα πας....

Ο Αντωνάκης πάντως το είπε ξεκάθαρα: Γιωργάκη, τα ίδια θάκανα και ΄γω, αλλά δεν είσαι εντάξει γιατί δεν μ΄άφησες. Είναι αυτό που μας σερβίρει η χλαπάτσα της νδ σαν "αντιμνημονιακή πολιτική" του μεγάλου αντιστασιακού Αντώνη Σαμαρά. Ζόρι τραβάει φυσικά ο Αντωνάκης: Τι να κάνει δηλαδή ο άνθρωπος; Να πει, καλό το μνημόνιο και Γιώργο προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα; Δεν θάβγαινε πρωθυπουργός ούτε στην θέση Βραγόνι Κερατέας! Και έτσι στριτζώνεται, δήθεν, λοιπόν ο Αντώναρος και κάνει την παρθένα.

Θα πείτε, τι να κάνει; Να υποστηρίξει ανοιχτά την πολιτική της λεηλασίας της κοινωνίας και να βρεθεί αυτόματα στο μάτι του κυκλώνα; Νάμαστε σοβαροί παρακαλώ!

Ε, έκανε το καθήκον του προς τον λαϊκισμό και την σαπουνόφουσκα ο Αντώνης μας, αρκετά πιά. Αφού καθιερώθηκε λοιπόν στις συνειδήσεις μας σαν αντιμνημονιακός Τσε Γκεβάρα, καιρός είναι πλέον να καθήσει δίπλα στο τιμόνι, αφού το Γιωργάκη του προσφέρει καπετανίστικη θεσούλα στη γέφυρα. Το Ζάππειο ΙΙ μόνο εμπόδιο δεν θεωρείται από τον καπετάνιο του γλυκού νερού, σωτήρα ΓΑΠ. Είναι θέμα ημερών πλέον να δούμε τους δυό παλιόφιλους δίπλα δίπλα σε ένα νέο ροκ συγκροτηματάκι.

Για την σωτηρία της Ελλάδας ρε γαμώτο, θα είναι σίγουρα το πρώτο τους χιτ. Αυτό που δεν έχουν πάρει όμως χαμπάρι οι δυό ανεπανόρθωτα...ροκ καλλιτέχνες, είναι ότι οι καιροί αλλάξανε και ο πάλαι ποτέ κοιμώμενος πολίτης ζητάει περισσότερα. Η ροκιά θέλει μαγκιά, τραγουδάει ο πρώην οπαδός μαζί με τον Τουρκογιώργη σήμερα. Και όταν λέει μαγκιά, εννοεί κανονική, όχι τζάμπα μαγκιά των Γιωργάκηδων και Αντωνάκηδων....