12/12/11

Αναδρομική αύξηση συντάξεων βουλευτών του πασόκ και της νουδού; Και γιατί όχι; Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

http://de.toonpool.com/user/43/files/gier_254595.jpg


250 νυν και πρώην βουλευτές των κομμάτων εξουσίας-καταστροφής και σωτηρίας "Ο Αχόρταγος", πασόκ, νουδού, συν ένας χαπάκιας του στόκ.ος, όλοι τους φτωχοί αλλά έντιμοι άνθρωποι, κατέθεσαν αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, διεκδικώντας αναδρομική αύξηση αποδοχών, η οποία φτάνει σε πολλές περιπτώσεις και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Άχου το, τι δοντάκι είναι τούτο που μου έβγαλε ο κανακάρης μου!

Τι λέει, νόμιμο δικαίωμά τους; Μα πάντα είναι νόμιμα τα δικαιώματα σε τούτον τον ρημαγμένο τόπο! Μέχρι να στα βγάλει τα λεβέντικα τα δικαιωματάκια, ξέρω γω κάνας τσίφτης δικαστής "παράνομα και καταχρηστικά". Κάπου εκεί λήγει η περήφανη νομιμότητα. Ή να σου τα βάλουν κάτω, αυτοί οι ίδιοι που τα ψήφισαν στην Βουλή, και να στα κάνουν αγνώριστα: Τι, πόσο έπρεπε να πάρεις; Τόσο; Α κακώς, πάρα πολλά, πάρε τώρα 40% λιγότερα, που κάνει και καλό στην σωτηρία της πατρίδος! Τι, βαρέα και ανθυγιεινά; Αχ ας τα...ελαφρύνουμε τώρα λιγάκι, που το λιγότερο βάρος κάνει και τόσο καλό στην υγεία!

"Τόχουν" αυτό με τα δικαιώματα οι νυν και πρώην περήφανοι βουλευτές του ακόμα πιό περήφανου δικομματικού συστήματος , που μας κάνανε τόσες δεκαετίες εναλλάξ κομμάτια, αλλά τώρα σκαρώσανε μαζί με τον Παπατράπεζα και τα Καρατζαferries μιά Μικτή Δικομματισμού/Φρίκης για να τα...συγκολλήσουνε.

Ε δική τους είναι αυτή η χώρα, ότι θένε την κάνουνε: Σου δίνω δικαίωμα; Στο...ξεδίνω! Πρόκειται για μιά απόλυτα ενδεδειγμένη και αναγκαία πολιτική, για ακριβώς τους ίδιους λόγους που καθιερώθηκε κάποτε. Αλλά ακριβώς ανάποδα! Και μην μας πείτε, ότι δεν πράττουμε ανάλογα όταν θίγονται δικά μας συμφέροντα, γιατί όντως δεν πράττουμε ανάλογα, αλλά μην μας ζορίζετε με τέτοια γλυκανάλατα χρονιάρες μέρες....

Και για σας παρακαλώ κύριοι! Και γιατί να μην πάρουνε οι άνθρωποι τα χρήματά τους; Ξέρετε τι ανάγκες έχει ένας συνταξιούχος βουλευτής; Μην τους μπερδεύουμε με τους χαμηλοσυνταξιούχους των 450 ευρώ, που μπορούν και ζουν με 450 ευρώ, γιατί αν δεν μπορούσανε να ζήσουνε με 450 ευρώ, θα τάχανε τινάξει όλοι, αλλά γιά πάενε στο ΚΑΠΗ της ενορίας σου να το δεις τίγκα συνταξιουχία, μη μου λες εμένα τώρα για αδικίες. Που να ζήσει ο συνταξιούχος βουλευτής με τα περίπου τέσσερα χιλιάρικα, που πρόβλεψε ο ίδιος να προβλέπει ο νόμος; Ξέρετε πόσο πάει μιά βδομάδα σε χιονοδρομικό θέρετρο των Άλπεων; Ας σοβαρευτούμε παρακαλώ!

Αλλά εμείς έχουμε μάθει, να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του και να μην ασχολείται ψυχή με τα ζόρια του άλλου. Αδικημένοι είμαστε μόνο εμείς, όλοι οι άλλοι είναι βολεμένοι! Και με αυτήν την λογική ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτούλη μας και δεν δίνουμε μία για τις κατάφωρες αδικίες εις βάρος άπειρων πρώην βουλευτών της νουδοπασόκας.

Ναι αδικίες ρε!

Δεν είναι αδικία να παίρνει ο ένας βουλευτής σύνταξη μετά από 2 κοινοβουλευτικές θητείες και κάποιος άλλος μετά από μερικούς μήνες; Ε;

Κάνει ο άλλος την μαλακία να σε βγάλει βουλευτή, σε βγάζει. Μετά από κάνα μήνα πέφτει η κυβέρνηση, (στην θεωρία πάντα, στην πράξη δεν πέφτει με τίποτα) πάλι εκλογές, πάλι στην κοσμάρα του ο ψηφοφόρος και πάλι εσύ στην Βουλή. Κολλάει όμως κάπου η φάση και η χώρα αναγκάζεται μετά από εντολή των Βρυξελλών να ξανακαταφύγει σε εκλογές.  Κάτι τέτοιες γαμάτες εντολές δίνει η ΕΕ μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του Βραχόκηπου. Στην πραγματική ζωή "θα ήτο καταστροφή δια την χώραν η διενέργεια βουλευτικών εκλογών την κρίσιμον δια την φίλτατην τραπεζοπιστωτικοεργοδοσίαν αυτήν εποχήν".

Λέμε τώρα, για να τελειώνει κάποτε αυτό το ποστάκι, ματαξαναπάμε σε εκλογές, αλλά τώρα δεν σε ψηφίζει ούτε η μάνα σου. Μένεις όξω λοιπόν και την...παλεύεις ως συνταξιούχος των 3.500 ευρώ. Για 2 κοινοβουλευτικές θητείες μιλάει ο νόμος, όχι για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια! Ε δεν είναι η αδικία της Άρκτου, ο ένας να σκοτώνεται για 3.500 ευρώ οχτώ ολόκληρα χρόνια στη δουλειά, και νάρχεται ο άλλος και να τα παίρνει σε μισό χρόνο; Όχι πέστε μου!

Αυτές οι κραυγαλέες ανισότητες και κατάφωρες αδικίες είναι που δηλητηριάζουν τον ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο των βουλευτών των κομμάτων εξουσίας, και άντε να ανταπεξέλθουν μετά στο δύσκολο πατριδοσωστικό τους έργο. Ευτυχώς που σε αυτούς δεν ισχύει ο περιορισμός του κανονισμού περί διαδοχικής ασφάλισης και δικαιούνται οι άνθρωποι σύνταξη και από το επάγγελμα που είχαν πρωτού καταντήσουν βουλευτές, αλλιώς...

Τι;

Ο κόσμος εξαθλιώνεται και οι κύριοι βουλευτές του πασόκ και της νουδού.....
Στοπ! Μην συνεχίζετε, ξέρω που το πάτε! Θεωρώ λήξαν το θεματάκι. Καλή σας μέρα!



Να γυρίσουμε σελίδα είπατε; Τι σελίδα ρε παιδιά; Για να κάνεις κάτι τέτοια ηρωικά, πρέπει πρώτα να διαθέτεις...δαχτυλάκια, και μετά να υπάρχει και κάνα βιβλίο. Γιατί αν δεν έχεις βιβλίο να γυρίσεις σελίδα, τι να γυρίσεις, φωτοτυπία; Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ.

Μα είναι δυνατόν να νομίζουν κάποιοι, ότι ανακατεύοντας και μόνο το περιεχόμενου του βόθρου, μπορείς να το μετατρέψεις σε κάτι άλλο, που δεν έχει σαν πρώτη ύλη τα σκατά;

Πασόκ και νέα δημοκρατία έχουμε ακόμα και καμαρώνουμε, τίποτα, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει σε τούτη τη χώρα! Και πως να αλλάξει, όταν εμείς επιμένουμε να μένουμε οι ίδιοι; Καλή σας μέρα και καλή βδομάδα λοιπόν.

Όσο καλή μπορεί νάναι μιά μέρα μαύρη και άραχνη, όπως οι μέρες αυτές που ζούμε...