13/12/10

Πλακωθήκανε στις καλαμιές τα πασόκια. Ποιός τους πιστεύει;

 Σιγά το καλτσόν!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSWX6KZ_3mxRU4D-VDiy2kPO79HHpWg6i6jGehV0XRzyZs6GrFBgXhZdztTx_g86fyP7EewP-BCWL2AXMm1PdvdegL1RleCAPYXU4lYQV2-u87VRzeutUNcSViG9rWBD0N5Gi8ukO4LWc/s400/1.jpg

Άρθρο του newsit.gr με σχόλιο του βραχόκηπου

 

Μεγάλες αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Απειλούν οτι θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο  Πάμε στοίχημα ότι δεν πρόκειται να σκιστεί ούτε ένα καλτσόν;

 

- Κουρουμπλής: "Αν δεν γίνουν αλλαγές θα το καταψηφίσω". Μπα ούτε το καλτσόν του Κουρουμπλή βλέπω να σκίζεται. Αφού την έχασε την παρθενιά στο ασφαλιστικό και σε όλα τα άλλα που έχει στηρίξει μέχρι εδώ, στα εργασιακά λέτε να κάνει παρθενοραφή;

 


- Στόχος των βουλευτών ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Τρίχες, ο ευνούχος της τρόϊκας είναι δικός μου στόχος!

 


- Είπαν: "Δεν μπορούμε να ψηφίζουμε ειλλημένες αποφάσεις"-  Κόκκινο πανί τα εργασιακά. Καλά τώρα το πήραν ξαφνικά είδηση ότι ψηφίζουν ειλλημένες αποφάσεις οι γελοίοι; Ή μήπως πάνω με κάτι τέτοιο να γλυτώσουν το παλούκωμα; 

 


- Πάγκαλος: "Αυτοί που κλείνουν τους δρόμους μάχονται για τα 500 και 1000 ευρώ που   αδίκως απέκτησαν" Πάγκαλος, τίμιος, τιμιότατος πολιτικός οδοστρωτήρας, κατά το τελευταίο του πόθεν έσχες πτωχότατος έως ρακένδυτος επαίτης, τέτοια φτώχεια το σπάνιο είδος σοσιαλιστή buldoza buldoza
. Ο αδηφάγος αντιπρόεδρος απέκτησε κάθε λεπτό της περιουσίας του με το σπαθί του!

 

 

Διαρροές τις οποίες μπορεί ν' ακολουθήσουν και διαγραφές μπορεί να δούμε αύριο στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Ποντάρετε όλα σας τα λεφτά στο "δεν πρόκειται να κουνηθεί ούτε φύλλο"! Σίγουρα κέρδη! Ούτε διαρροές, ούτε διαγραφές, ούτε τίποτα. Δεν είναι οι βουλευτές του πασόκ από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν από εργατικά δικαιώματα και κοινωνικές ευαισθησίες, πράγμα που απόδειξαν δεκάδες φορές και εμπράκτως στην Βουλή. Βολεμένοι και υψηλόμισθοι, χεστήκανε μέχρι τώρα για τα δεινά της κοινωνίας, για την οποία είναι υπόλογοι οι ίδιοι! Θα υπερψηφίζανε ακόμα και το γδάρσιμο των μανάδων τους, αν αυτό τους συνέδεε άρρηκτα με το βουλευτικό τους έδρανο.



Το μεσημέρι, οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας δεν ήξεραν από που να φυλαχθούν από τα πυρά που εξαπέλυσαν  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ναι, πέσανε και γιαουρτάκια! Η Λούκα η Κατσελοπατσαβούρα της τρόϊκας έφαγε μάλιστα και μια καλαμιά από τον καρχαρία της Παιδείας, Διαμαντοπουλημένου, ο δε φλώρος έφαγε κουτουλιά από τον λελέ τον Λοβέρδο.



 Σε μία εκρηκτική συνεδρίαση, με αντικείμενο το πολυνομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ και τα εργασιακά, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έθεσαν ζήτημα δημοκρατικής νομιμότητας, καθώς όπως επεσήμαναν, «καλούνται να επικυρώσουν ειλημμένες αποφάσεις για τις οποίες δεν έχουν ενημερωθεί». Τώρα μιλάνε οι πασοκαρεκλάτοι βουλευτοτουρίστες για δημοκρατική νομιμότητα; Τώρα ενοχλούνται που τους καλούν να σηκώσουν το ξερό τους και να ψηφίσουνε, χωρίς να ρωτηθούνε; Γιατί μέχρι τώρα τι γινότανε ωρέ πουλητάρια; Μήπως σας ρωτάγανε; Ή μήπως ρωτάγατε εσείς; Άμετε στον διάολο ρε ρεντίκωλα των σκυλιώνε.



Πάνω από 20 βουλευτές πήραν τον λόγο και σφυροκόπησαν και τους δυο υπουργούς. Μεταξύ αυτών η Β. Παπανδρέου, η Κ.Μπατζελή, ο Ι.Αμοιρίδης, ο κ. Σαλαγιάννης, ο Εκτ. Νασιώκας, ο κ. Μακρυπίδης, και ο Κώστας Γείτονας. Λαμόγια, πάνε να γλυτώσουν το παλούκωμα! Αλλά να δείτε που δεν πρόκειται ούτε μύτη να ανοίξει αύριο! Σφυροκόπημα και πράσινα άλογα! Τι να σφυροκοπήσει τώρα η μαστουρωμένη η Βάσω; Τι να σφυροκοπήσουν οι υπόλοιποι, που δεν προλάβαιναν μέχρι τώρα να σηκώνουν τα κουλά τους και να ψηφίζουν και το ρέψιμο της τρόϊκας ακόμα. Δώστε το σφυρί σε κάνα συνταξιούχο και επιτρέψτε του να σφυροκοπήσει λιγουλάκι τα υπουργοπουλητάρια, να δείτε τι σημασία μπορεί να παίξει το DNA στην αναγνώριση πτωμάτων!



"Με αυτά που κάνετε δημιουργείτε κρίση εμπιστοσύνης των βουλευτών προς την κυβέρνηση", είπε ο Κ. Γείτονας, ενω ο κ. Νασιώκας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να απελευθερώσει τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ενώ μέχρι τώρα υπήρχε εμπιστοσύνη! Πουλήσανε την Ελλάδα και δεν υπήρχε κρίση εμπιστοσύνης, στείλανε την κοινωνία στην κόλαση και η εμπιστοσύνη έρεε από τα πατζάκια τους. Ξαφνική κρίση....Και ο Νασιώκας χτυπάει κέντρο, εκατό πόντοι! Κατά συνείδηση να ψηφίσουνε, λέει, να τους βγάλει ο πρωθυπουργός το σκοινί από τον λαιμό, να ανοίξει το μαντρί και να τους αμολύσει, να ψηφίσουνε απελευθερωμένοι κατά συνείδηση. Ποιά συνείδηση ρε Νασιώκα; Χέσε μας ρε Άννα Νταλάρα και Νασιώκα!



Για νεοφώτιστους νεοφιλελεύθερους μίλησε, εννοώντας τον κ. Παπακωνσταντίνου ο κ. Σαλαγιάννης. Μην τον βρίζεις Σαλαγιάννη λαμόγιο,τον φλώρο, τον ευνούχο της τρόϊκας!


Επίσης, ορισμένοι «πράσινοι» βουλευτές ζήτησαν να καταργηθεί η ρύθμιση που δίνει στον υπουργό Οικονομικών την εξουσιοδότηση να υπογράφει τις επικαιροποιήσεις του μνημονίου, χωρίς προηγούμενη έγκριση της Βουλής. Μάλιστα! Ποιός πέρασε όμως αυτόν τον νόμο στην Βουλή; Ποιανών τα κουλά ήταν σηκωμένα μέχρι το ταβάνι της βουλής, όταν όλη η Ελλάδα τους έκραζε σαν κοινοβουλευτικούς πραξικοπηματίες; Ε ποιανώνε;

Κουρουμπλής: Θα το καταψηφίσω

Αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Π. Κουρουμπλή σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Π. Κουρουμπλής δήλωσε ότι θα δώσει μάχη μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για κοινωνική ευθύνη. Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε αντίθετος με την οριζόντια περικοπή μισθών στις ΔΕΚΟ, ενώ χαρακτήρισε λάθος την υπερίσχυση των επιχειρησιακών έναντι των κλαδικών συμβάσεων, με πρόσχημα -όπως είπε- την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Πάμε στοίχημα ότι ΔΕΝ θα το καταψηφίσει; Σας δίνω και την ισοπαλία! Όχι πάμε;


Ψάχνει φίλους στην πράσινη Βουλή η ΠΑΣΚΕ ΑΤΕ!

http://sepik.net/nea/wp-content/314_proslipseis.jpg


ΠΑΣΚΕ: Η πράσινη απάτη στο όνομα του συνδικαλισμού.

Τα πιόνια του σοσιαλισμού αντί της βαρβαρότητας στον ελληνικό συνδικαλισμό, οι πράκτωρες του πασόκ της πασκε, που την είχαν μέχρι τώρα αράξει σε επαναστατικές "τρίωρες παναττικές" ή ολοήμερες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (ταρίφα, δεν έχει άλλο) ή δεν χαμπαριάζανε καν από κινητοποιήσεις, να μην έρθουνε και στα χέρια με τα πράσινα αφεντικά τους ντε, όλοι αυτοί που δεν δίνανε μια για την Τροϊκομηνία που θέριζε τον τόπο, τώρα που βλέπουν το ζόρι να έρχεται λίαν απειλητικό από...πίσω, τώρα που βλέπουν ότι η κυβέρνηση που τους έχωσε στις ΔΕΚΟ, η δική τους κυβέρνηση, δεν δίνει πλέον μία για το τομάρι τους, αφού πρέπει βλέπετε να σώσει το δικό της, θυμούνται τον...αγώνα!

Σου λένε οι εργατοπατερολεχρίτες, ώπα, η θεσούλα μας! Ώπα, τα προνόμιά μας! Ώπα, η καλοπέρασή μας! Φυσικά αυτό δεν αφορά τους απλούς χαμηλόμισθους εργάτες στις ΔΕΚΟ, αλλά τα αρχιλαμόγια των υψηλόβαθμων  πασοκαγάδων στην ιεραρχία των επιχειρήσεων και της πασκε.

Έτσι τους έπιασε ξαφνικά το φιλότιμο (που λέει ο λόγος, γιατί αν είχαν φιλότιμο δεν θάτανε στην πασκε) και άρχισαν τον...ανέκδοτο υπέρ πάντων των τσεπών τους αγώνα κατά της πασοκικής...κοψοτεχνίας.
Μαζεύτηκαν που λέτε τα παιδιά της πασκε ΑΤΕ, βάλανε έναν μάγκα, που ήξερε να γράφει, κάτω, και του λένε "γράψε". Κάθεται ο άνθρωπος, συνηθισμένος στο καθησιό, να μη του πέσουν τα πάκια ντε, και γράφει την (περίπου) ακόλουθη επιστολή.

Εν πασκε ΑΤΕ, την 12η Δεκεμβρίου 2010. Προς την πατσοκαρία της Βουλής την έχουσαν ακόμα σοσιαλιστικόν ταπεραμέντο και βουλευτικήν ταυτότητα.

Αξιότιμοι κύριοι σύντροφοι και συντροφοπούλες! (Ναι κύριοι βραχοαναγνώστες, το είπαν! Σύντροφοι και συντρόφισσες! Ήμαρτον!)

Από υγείαν είμεθα καλά (εκτός από έναν που σηκώθηκε τρεις φορές από την καρέκλα του σε μια μέρα και έπαθε υπερκόπωση και λείπει ένα εξάμηνο με αναρρωτική, αλλά τα φέρνουμε και χωρίς αυτόνανε βόλτα, μη νομίζετε ότι σκιζόμαστε κι΄όλας) και το αυτό επιθυμούμε και δια όλον το σοσιαλιστικόν αλλά παρατρίχα βάρβαρον βουλευταριό.
Με μεγάλην ψυχικήν οδύνην και πορτοφολιακήν ταχυπαλμία ακούσαμε δια τα κοφτικά μέτρα της υμετέρας και μη εξαιρουμένης εθνικής κυβερνήσεως και πρώτα ο πολίτης. Απαράδεκτη ενέργεια συναγωνιστές και συναγωνιστριούλες! Πολύ κοφτική λαιμαργία έπεσε τώρα τελευταία, και καλά όσο κοβόντουσαν οι αλλοινοί, εσοσιαλίζετο το κοφτικόν μέτρο. Τώρα που κοβόμεθα και εμείς καταλάβαμε την ταξικήν αδικίαν και σας παρακαλούμε, άμετε και κόψετε κάνα άλλον, μη σας κατεβάσει ο Φωτόπουλος την ασφάλεια και δεν βλέπετε ούτε να ξύσετε τα απαφτά σας.

 Με αγροτραπεζιτικούς συντροφικούς χαιρετισμούς

ΠΑΣΚΕ ΑΤΕ

ΥΓ: Άμα δείτε τον Παναγόπουλο, πέστε του να προσέχει λίγο. Εδώ και μήνες βρίσκεται στους δρόμους με τις απεργίες, αλλά τώρα έπεσαν οι θερμοκρασίες και να προσέχει πέστε του μη πουντιάσει.

Κάπως έτσι, αλλά η Ελευθεροτυπία κάνει την έξυπνη γράφοντας ότι οι πασκίτες είπανε τα εξής: 

«Συντρόφισσες και σύντροφοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σας παρακαλούμε σταματήστε την διάλυση της Αγροτικής και αποσύρατε τις διατάξεις που επιβάλλουν αυθαίρετα και δογματικά την αφαίμαξη των εισοδημάτων....Αυτή την ώρα μετράμε τους φίλους μας και φυσικό είναι να τους αναζητούμε, πρώτιστα, ανάμεσα στους συναγωνιστές, τους συντρόφους και στους -αρκετούς- συναδέλφους του Κοινοβουλίου» 

Οι εργατοπατέρες του πασόκ σε όλο το μεγαλείο της αθλιότητάς τους!



Οι εργαζόμενοι που θέλουν να υπηρετήσουν τον συνδικαλισμό και τα εργατικά δικαιώματα

....εγκαταλείπουν την εργοδοτική-κυβερνητική πασκε
....και αγωνίζονται σε μια πραγματικά συνδικαλιστική οργάνωση.