30/4/12

Andhira. Μαγική μουσική από τη Σαρδηνία





Χωρίς λόγια...


Ρωσίδα ιερόδουλη γιομάτη aids κολλάει όποιονα βρίσκει ανάμεσα στα σκέλια της! Ούτε να πηδήξεις δεν μπορείς πιά σε τούτη την κόλαση!


Foto

Πάταγο κάνει η είδηση για την ρωσίδα ιερόδουλη, φορέα του ιού του aids, που προσέφερε οριζόντιες υπηρεσίας σε γνωστό παράνομο μπουρδέλο (οίκο ανοχής, όπως συνηθίζεται να λέγεται στην χυδαία αργκώ του πεζοδρομίου) στο κέντρο της Αθήνας!

Η 22χρονη γνώριζε για τα κολλητικά της προτερήματα, αλλά παρόλα αυτά προτιμούσε να δέχεται από το αλματοποιόν κοινό...ακάλυπτες "επιταγές".

Το είπε μάλιστα έξω από τα δόντια: Ιγκώ ραμπότα (εργάζομαι) senza (στα ιταλικά το χωρίς, είχε κάνει...μετεκπαίδευση σε ένα παράνομο καμπαρέ στη Νάπολη) καπότα!
Στην εύλογη ερώτηση του ανακριτή, και γιατί τους άφηνες να σε...κοιτάνε στα μάτια χωρίς γυαλιά μωρή κοιλότητα της μασητικής επιφάνειας του δοντιού λόγω τερηδόνας; (κοινώς κουφάλα), η ρωσίδα ξεναγός απάντησε ότι δεν το έκανε από κακία, από σεξουαλικό φουνταμενταλισμό ή λόγω, ξέρω γω ιδεολογικού φρονήματος, αλλά αυτά έχει η παρανομία και αν ήτανε νόμιμη, θα έδινε και αποδείξεις.
Πάντως η αστυνομία δεν αποκλείει την περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας, αφού στην κατοχή της νεαρής ρωσίδας βρέθηκε εγχειρίδιο με τον ύποπτο τίτλο "...μουνιστικό μουνιφέστο" (τα πρώτα γράμματα της πρώτης λέξης ήταν δυστυχώς σβησμένα).
Με την δημοσίευση της φωτογραφίας της νεαρής ρωσίδας στις εφημερίδες της χώρας ένα απίστευτο πλήθος ανδρών έσπευσε μαζικά και πολιόρκησε κυριολεκτικά το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων. Η πολεμική ιαχή των εκατοντάδων ενδιαφερόμενων, "μέριασε προηγούμενε να διαβώ, την...βούρτσα να εξετάσω", ακούστηκε μέχρι την Ιπποκράτους!
Τι είναι ετούτο πάλι ρε παιδιά, ρώτησε ο Βενιζέλος αφού αναγκάστηκε πρώτα να φτύσει τα δύο κοτόπουλα με πατάτες στον φούρνο που είχε στο στόμα του για να μη πνιγεί. Το και το πρόεδρε, του λέει ένας λίγδης, οι πελάτες της ρωσίδας είναι και πάνε να τον περάσουνε από έλεγχο. Σαν πολλοί μου φαίνονται, αν βγάλω συμπέρασμα από την βουή, λέει ο Βενιζέλος. Ε ναι, καμμιά 700κοσαριά πρέπει νάναι πρόεδρε. 
Τρελλάθηκε ο Βενιζέλος! Τι λε ρε; Περισσότεροι και από την προεκλογική μας συγκέντρωση στην Σαλονίκη! Τρέχουμε να προλάβουμε, που θα βρούμε άλλη τέτοια ευκαιρία για προεκλογική συγκέντρωση;

Σε κάνα δεκάλεπτο, νάσου τους τους πασόκους μπροστά από την πρόληψη νοσημάτων! Ανεβάζουν δεκαπέντε νοματαίοι τον Βενιζέλο πάνω σε ένα βαρέλι που βρέθηκε εντελώς τυχαία ακριβώς στη μέση του δρόμου, το βαρέλι όχι ο χοντρός, του χώνουν και ένα μικρόφωνο στο χέρι και ο λόγος αρχίζει.
Λαέ της Αχαρνών, λαέ του παράνομου οίκου ανοχής, αγαπητοί φίλοι με τα ξεκούμπωτα παντελόνια και τα κατεβασμένα φερμουάρ, δώστε προσοχή. Όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί, αν αντί να τρέχετε από την μιά πουτάνα στην άλλη, είσασταν...αυτοδύναμοι και κάλλιο μία και στο χέρι, παρά ρωσίδα και χουνέρι, που λέει η παροιμία. (Η συνέχεια στο youtube)
 
Πόσους από τους 700 άτυχους πήρε η δεξιοτέχνης του καλλιτεχνικού πατινάζ στο μου...εεεε στον λαιμό της δεν το γνωρίζει ούτε ο βραχόκηπος. Πολύς κόσμος οι 700 και πότε πρόλαβε να εξυπηρετήσει τέτοιο πλήθος μια μοναδική γυναίκα με τα χεράκια της; Η Λιουντμίλα (πιθανόν, μπορεί και όχι) έδωσε μια λογική εξήγηση: Κοίτα να δεις. Προμνημονιακά χρειαζόμουν σχεδόν τρεις μήνοι γιά να παράσχω επερεσίας σε τόσο πολύ κόσμο. Η κατάσταση όμως άλλαξε άρδην προς το καλύτερο στην μνημονιακή εποχή! Το μνημόνιο έφερε ανεργία, φτώχεια και πείνα. Οι ορέξεις παρέμειναν μεν οι ίδιες, αλλά αν δεν είσαι φαγωμένος, δεν μπορείς, όσο και να θες. Έτσι έπεσαν δραματικά τα ποσοστά της διάρκειας παροχής υπηρεσιών/άτομο από τα 15-30 λεπτά στα 3΄32". Άσε που σε πολλούς δεν έπεφταν μόνο τα ποσοστά, αλλά και όλα τα υπόλοιπα και φεύγανε τρώγοντας μόνο ιχθείς οι οφθαρμοί τους.

Όλα αυτά τα χρήσιμα, είπε η ξανθιά ρωσίδα, θα εκδοθούν λίαν συντόμως σε ένα βιβλίο με τον επίκαιρο τίτλο "Το Μουνιμόνιο μιάς αμαρτωλής", εκδόσεις Εκδιδόμενες Ρωσίδες.
Τέλος, κύμα φόβου και τρόμου έπληξε τους φανατικούς επισκέπτες νόμιμων και παράνομων οίκων ανοχής ανά την χώρα! Ο αριθμός των επισκεπτών έχει μειωθεί δραματικά, και οι λιγοστοί πελάτες παίρνουν δρακόντια μέτρα προστασίας. Στην φωτογραφία μας ένα τρυφερό τετ α τετ από μπουρδέλο της Καλύμνου.