3/6/11

Λαέ-φασίστα-μην γιαουρτώνης-τον "αρτίστα"!

http://www.solarnavigator.net/history/explorers_history/French_Revolution_Louis_XVI_Execution.jpg


Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια στην Εξουσία το κυβερνών κόμμα έχει απομακρυνθεί έτη φωτός από την κοινωνία και δείχνει να έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Έτσι, ενώ τα πάντα αλλάζουν ριζικά, ενώ δίπλα μας συντελείται η καταστροφικότερη θεομηνία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το πασόκ επιμένει στην "σοσιαλιστική" πεπατημένη του χθες, στα κεκτημένα προνόμια, στην ίδια παρακμιακή νοοτροπία και στην πολυπιπιλισμένη καραμελίτσα του φραστικού σοσιαλισμού.

Μία ανίκανη ηγεσία χωρίς χάρισμα, όραμα, χαρακτήρα και ταλέντο, μία ανομοιογενής ομάδα μετριοτήτων και ουραγών, χωρίς ήθικούς φραγμούς, τσαμπουκά αλλά και ιδιαίτερες γνώσεις  σκουντουφλάει στην κυριολεξία από ύφαλο σε ύφαλο, εναποθέτωντας τις όποιες ελπίδες της για ανάκαμψη στον Θεό και σε κάποιο θαύμα του αμφιβόλου...αγιότητας Ευαγγελίου του Μνημονίου.

Μία κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς απολύτως κανένα "κόζι" στα χέρια της, με μηδενική διαπραγματευτική δύναμη, απόλυτα γονατισμένη, απόλυτα έτοιμη για κάθε βίαια νεοφιλελεύθερη υπέρβαση, αλλά ταυτόχρονα αδίστακτη και αλαζών όσο ποτέ άλλοτε, πελαγοδρομεί έρμαιο των τροϊκικών εκβιασμών και της ίδιας της τής νεοταξικής βαρβαρότητας.

Το πασόκ κλείνει με υπερηχητική ταχύτητα τον ιστορικό του κύκλο σαν σοσιαλδημοκρατικό κόμμα: Καθιερωμένο, χορτασμένο, διαβρωμένο, μεταλλαγμένο, διεφθαρμένο, δεξιότερο της Δεξιάς ψυχορραγεί πάνω στα ερείπια ενός φαύλου συστήματος που συνκαθιέρωσε με την βοήθεια της "μεγάλης αδερφής" του, της νδ.

Οι σπασμωδικές, ερασιτεχνικές κινήσεις της κυβέρνησης υποδηλώνουν πανικό! Ούτε κουβέντα φυσικά για τον περίφημο μπούσουλα! Χαμένος για πάντα στην καταστροφική τρικυμία (εν κρανίω Παπανδρέου, και όχι μόνο) και σκεπασμένος από βουνά κοινωνικής αναισθησίας, ξεχάστε τον!

Όσο στόκοι, ανάξιοι και ανάλγητοι και νάναι όμως, γνωρίζουν ότι ο μοναδικός πραγματικός τους στόχος είναι να σώσουν το τομάρι τους! Αυτός είναι και ο τελευταίος συνδετικός κρίκος μεταξύ κυβέρνησης, κοινοβουλευτικής ομάδας και κόμματος, χωρίς αυτόν θα είχαν προ πολλού κατασπαράξει αλλήλους.

Αλλά το μέγεθος της αναισθησίας τους πραγματικά ξενίζει! Τους βλέπεις να μην μπορούν να κινηθούν πουθενά αλλού εκτός της πράσινης κοσμάρας τους και να συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Αλλά δεν είναι μόνο ανίκανοι να συλλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους, δεν είναι μόνο ανίκανοι να δουν ότι υπάρχουν ακόμα ελέω αστυνομίας, αλλά θεωρούν εαυτόν συνώνυμο της Ευνομίας και της Δημοκρατίας!

Μιλάμε για απόλυτη απομάκρυνση από την πραγματικότητα και ταυτόχρονα προκλητικός χλευασμός της νοημοσύνης μας: Το πασόκ σαν τοποτηρητής του Δικαίου και του Αγαθού! Χυδαίο ανέκδοτο πράγματι...

Ακόμα χυδαιότερη και προκλητική η πασοκική τοποθέτηση περί αντιφρονούντων: Από την μία πλήρης περιφρόνηση, φτύσιμο κάθε "αναίμακτης" μορφής αντίστασης, την γράφουν απλά στα παλαιά τους υποδήματα, όσο μαζική και νάναι, από την άλλη πυρ κατά βούλησην όταν η "γατούλα" αναβαθμίζεται κατεπειγόντως σε αιμοβόρα Τίγρη επειδή τόλμησε να δείξει τα νυχάκια της και να ψιλογρατζουνήσει!

Μάλιστα, εδώ να δείτε τσαμπουκά οι τυχάρπαστοι μπούληδες, οι Πεταλωτήδες και οι Λοβέρδοι! Εδώ να δείτε τζάμπα μαγκιά οι γκομενίτσες της τρόϊκας και οι τροτέζες των δανειστών! Φασίστες, λένε, Καννίβαλοι, Τραμπούκοι οι πενηντάρηδες, οι γυναίκες με τα μωρά στα χέρια, τα παιδιά κάθε ηλικίας, ο πολίτης που βρέθηκε τυχαία κοντά στο ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης και έσπευσε να τα χώσει στον καρατσόγλανο εκπρόσωπο Τύπου του πασόκ, που τους πουλάει καθημερινά στα κανάλια φύκια για μεταξωτές κορδέλλες!

Εχθροί της Δημοκρατίας κατά την κυβέρνηση και τα πράσινα χαβουζοκάναλα όλοι όσοι τους κράζουν, όσοι τους στριμώχνουν άγρια όπου τους πετύχουν! Δεξιό παρακράτος ο συνταξιούχος των 450 που πετάει γιαουρτάκι, να που αρχίζει ο φασισμός! Εκατομμύρια μαλάκες φασιστόμουτρα, εχθροί της Δημοκρατίας σ΄αυτή την χώρα και μοναδικό ανάχωμα, προπύργιο του πολιτεύματος το...πασόκ!

Δεν πάτε να πνιγείτε ρε παλιοτόμαρα λέω εγώ;

Μιλάνε τώρα κάτι ψευτόμαγκες, σαν την κλανιόλα τον Πεταλωτή, που πάει μόνος και μαγκιόρος με δυό διμοιρίες ΜΑΤ και 20 Δελτάδες να βγάλει λόγο στα πράσινα λαμόγια σε κρατικό ΚΑΠΗ, λες και έχουν για το κράτος χρησικτησία, και τσαμπουνάει μετά ότι δεν χαμπαριάζει από φόβο και να δουν οι φασίστες οι απ΄έξω τι έχει να γίνει όταν τελειώσει το στοκάρισμα και την κάνει σαν κλέφτης από την πίσω πόρτα!

Στο ίδιο μοτίβο και ο Χατζηαβάτης της τρόϊκας, ο γελοίος κλόουν Υγείας, ο αρχηδήθεν της κυβέρνησης, πούπουλος Λοβέρδος: Φασίστας ο λαός που βαράει την ένδοξον κυβέρνηση με ότι γαλακτομικό αντικείμενο βρεθεί πρόχειρο! Θα θρηνήσουμε θύματα!

Τόπιασε λέτε η....διάνοια του πασόκ ή του ξέφυγε σαν κούφια;

Τι να πιάσει ρε σεις ο λεχρίτης που τολμάει να μιλάει και για Δημοκρατία; Άμα είχε πιάσει αυτός κάτι, θα την είχε κάνει πλαγίως, να σώσει το τομαράκι του. Αλλά να, τον βλέπετε να βγαίνει μέρα παρά μέρα στο γυαλί και να λέει τις λοβιτούρες του. Οι τύποι δεν έχουν τον Θεό τους! Μιλάμε για αφασία: Τους πετάς μέσα σε πηγάδι να τελειώνεις με δαύτους και επιζούν επειδή δεν ξέρουν ούτε να...πνιγούν!

Θα θρηνήσουμε θύματα, προβλέπει κλαψουρίζοντας ο Ανδρέας ο Λοβέρδος, το αστέρι! Φτου κακά, το πρόβειο γιαουρτάκι, το αυγουλάκι ή ακόμα και το πετραδάκι που θέτει σε ιπτάμενη τροχιά ο ευγνώμων πολίτης! Μη, σας παρακαλώ κύριε παρισινέ κομμουνάρδε, μη μου κόπτετε την αυτοκρατορικήν μου κεφαλήν, αντιτίθεται εις το βασιλικόν καταστατικόν και εις τας κεφαλοκοπτικάς παραδόσεις, ενίσταται ο Λουδοβίκος που δεν πήρε είδηση ότι δεν ισχύουν καταστατικά και λοιπά ευτράπελα σε επαναστάσεις.

Το γερμανικό ινστιτούτο ifo μίλησε πριν μερικές εβδομάδες για τον κίνδυνο εμφύλιας σύρραξης στην χώρα μας, σε περίπτωση επιδείνωσης της λιτότητας μέσω νέων μέτρων. Ακριβώς αυτήν την κατασταση βιώνουμε καθημερινά! Ο κόσμος στήνεται στον τοίχο και εξαγριώνεται όλο και περισσότερο. Τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια κατά επώνυμων πασόκων είναι τα προεόρτια! Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ωθούν την κοινωνία σε εμφύλιο σπαραγμό!

Ή μήπως γνωρίζουν ότι η σύρραξη είναι αναπόφευκτη και προετοιμάζουν τις πράσινες ταξιαρχίες που τους απόμειναν για την τελική μάχη, σώμα με σώμα, στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας;

Επιμένω: Αυτοί οι Ύστατοι μετά την Ντροπή, οι Ουραγοί μετά τους Τελευταίους, δεν αξίζουν ούτε την υποψία σταγόνας αίματος! Ευελπιστώ ότι θα απομακρυνθούν αναίμακτα με το...λάστιχο!

Όπως οι "ακαθαρσίες" στα χοιροστάσια....