13/11/13

Μπακογιάννη: Τον-Κου-βέ-λη-θέ-λου-με!



Πες μου ποιός σε παινεύει, να σου πω ποιός είσαι. Γνωστή και στις δύο πλευρές της Φλοίας Αμαρουσίου η σοφή αυτή παροιμία. Φήμες ότι έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και προς Σωρό μεριά (άλλοι λένε προς Κανατάδικα), δεν έχουν ακόμα επαληθευθεί. Ας είναι. Βαδίζουμε ως έχουμε και βλέπουμε.

Τι λέγαμε; Α! Μάλιστα. Η παροιμία. Για την ηρωική αλλά λίαν μεταβλητή ΔΗΜΑΡ ο λόγος. Εδώ ΔΗΜΑΡ -εκεί ΔΗΜΑΡ- που είναι η ΔΗΜΑΡ δηλαδή, το κόμμα που ξέφυγε από το πλαίσιό του και έγινε τυχερό παιχνίδι: Δημαρτζηλίκι, όπως το παπατζηλίκι. Μη νομίσετε τώρα ότι πάω να κάψω τους δημοκρατικούς αριστερούς του Φωτάκη. Ποσώς. Αν είναι να κάψουμε κάποιους, να κάψουμε κάποιους που σηκώνουν κάψιμο. Τι να τα κάνεις τα αποκαΐδια; Δεν ανάβουν με τίποτα.

Τι λέγαμε; Α! Μάλιστα, η παροιμία. Ακούστε ιμάντα που έβαλε μπρος σήμερα η Ντόρα! Να τσακιστεί ο Σαμαράς, λέει, να τηλεφωνίσει στο Φωτάκι, να μαζέψει τσι αριστεροί του και να τσακιστεί να έρθει και να ξαναμπεί στην κυβέρνηση! Ναι ρε! Μα τον πέτρινο κύκνο δεξιά όπως πας από τον νέο δρόμο από Κερατέα-Λαύριο αν δεν πιστεύετε. Η Μπακογιάννη απαιτεί- κυβερνοτρόϊκα τρικομματική! Μάλιστα.

Και να δείτε εγκώμιο που έπλεξε στον Κουβέλη η Μητσοτάκαινα! Ίσαμε δεκαπέντε μάλλινα πουλόβερ! Αχ τι καλό παιδί ο κύργιος Φώτης. Αχ τι έχταχτος άθρωπος. Αχ φωνή έχει, αλλά μιλιά δεν έχει. Αχ και τώρα που μας έγινε Μπουμπουλίνα από Νενέκα η Τζάκρη και τρίζει ελαφρώς αλλά λίαν ξεσκισμένως η κοινοβουλευτική πλοιοψηφία της κυβέρνησης (πλοιοψηφία ΑΝΕΚ ένεκεν). Αχ και που είναι και νοστιμούληδες αυτοί οι δημοκρατικοί αριστεροί, όχι όπως οι άλλοι οι κρύοι κτλ κτλ.

Η Ντόρα δίνει ρέστα για...ΔΗΜΑΡ!

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΔΗΜΑΡ!

Δε λέω, καλή η πρόταση. Ας ξαναμπούν. Τι έγινε; Στο κάτω κάτω, αν κάποτε βαρεθούνε, βάζουνε τον χυλό τον Σίμο Καθήκογλου να...κλείσει την ΔΤ, οπότε τα μαζεύουνε και ξαναφεύγουνε. Ή βρίσκουν μιά άλλη, πιό βολική πατέντα: Συμμετέχουν στην κυβέρνηση κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Τις άλλες μέρες παραμένουν...αντιμνημονιακοί. Στις αργίες δηλώνουν παρών. Αλλά μόνο μέχρι τις 12 το μεσημέρι!

Βλέπω κάτι αγαθούς στο δρόμο να ποντάρουν δεκάρικα στο δεξί, στο αριστερό ή στο μεσαίο κουτάκι. Ξυπνάτε ρε θύματα! Η ΔΗΜΑΡ είναι εκεί που θα την βάλει την τελευταία στιγμή ο παπατζής! Μη παίζετε ρε! Θα σας πάρουν ρα σώβρακα!...





Αυτοί ξέφυγαν εντελώς: Αφίσα με τον Παύλο Φύσσα η Νεολαία ΠΑΣΟΚ!





Δεν παίζεται η πασοκογλίδα ρε παιδιά! Μιλάμε γιά τέλεια στοκαρισμένο κοντραπλακέ, περασμένο με πέντε χέρια πράσινη μούχλα αντί βερνίκι, που σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου! Αφού δεν υπάρχει λαός να τους βάλει βρωμόχερο για τα πεπραγμένα του παρελθόντος και να τους στείλει καμμιά δεκαριά τέρμινα τον καθένα στις Αγροτικές Κασσάνδρας, να φυτεύουν πατάτα και να περιμένουν στα γόνατα μήπως και σκάσει μύτη, αποθρασύνονται και παριστάνουν συνέχεια τον φελλό: Κολυμπάνε πάντα στον αφρό.

Τι έγινε;

Τι τι έγινε; Μήπως σταματήσανε ποτέ; Μήπως δεν εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω στην καμπούρα μας και να μας "σώζουνε" κατά το καυλούν; Ή μήπως τους είδατε εσείς να λουφάζουνε στις τρύπες τους και να κάνουν τον μαλάκα; Ή τους είδατε στα γόνατα, να ζητούν με λυγμούς δημόσια συγγνώμη; Ή τους κόψατε να την κάνουν πλαγίως από το κουφάρι της χώρας και να δίνουν ευκαιρία μάσας και σε άλλες ύαινες; Ή είδατε μήπως κάνα πράσινο κομματόσκυλο να τρέχει ξεβράκωτο μπροστά και ξωπίσω του κανιά κοσαριά μέλη του ένδοξου λαού (με επίσης κατεβασμένα σώβρακα) να του φωνάζουν, σταμάτα ρε συ να σε σώσουμε, και αυτός να θέλει να φωνάξει "τι λε ρε, δείχνω μαλάκας όπως εσείς;", αλλά να μη μπορεί, γιατί πως να μιλήσεις όταν έχεις δαγκώσει ένα κοτόπουλο και είσαι μπουκωμένος με μισό ταψί πατάτες φούρνου;

(Κατά την καταδίωξη είδε το πασόκι την πόρτα του Άγιου Λουκά -βοήθειά μας- ανοιχτή, μπαίνει τρέχοντας, πίσω οι άλλοι, ε ήτανε κάτι φτωχοί και άστεγοι μέσα και περιμένανε το σύνθημα του αρχιμανδρίτη για να την πέσουν στο συσσίτιο της ενορίας, κοτοπουλάκι Κερατέας με πατατούλες Νέας Μάκρης στο φούρνο, ε τι να κάνει ο πασόκος; έξις δευτέρα φύσις, βουτάει εν κινήσει το φαΐ και μείνανε οι πεινασμένοι με την...ψήφο στο χέρι)

Μπα. Η πράσινη μαφία πεθαίνει μεν, αλλά βασιλεύει ακόμα. Και βασιλεύει γιατί η μάζα το παίζει τεθλιμένος συγγενής/θεατής, αντί να βουτήξει γκασμά και φτυάρι και να το παίξει νεκροθάφτης. Τέλος πάντων. Αλλά όλα έχουν τα όριά τους ρε γαμώτο! Λέμε, καλά, είμαστε πράοι χαρακτήρες, είμαστε του Κατηχητικού, είμαστε καλλιτεχνικοί αλλά ουδέποτε υβριστικοί τύποι, είπαμε ότι στήσαμε μπλογκ και βγάζουμε τα απωθημένα μας, είπαμε ότι μας ξεφεύγει που και που κανιά χριστοπαναγία ως μπλογκέρ άνθρωποι, είπαμε ότι σφάλουμε λεκτικά στην βρέξη και στην στάξη (μερικοί θα πούνε τώρα, ανάποδα το είπες βράχο: Στην βρέξη και στη στάξη ΔΕΝ σου ξεφεύγει. Ε πέστε ρε μαρτυριάρηδες, να δω τι θα καταλάβετε) ως παιδιά στο άνθος της ηλικίας μας, αλλά όχι και να μας φτύνουνε την ώρα που μας πηδάνε ρε! Καλά, γνωστό ανά την υφήλιο ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα πασόκια, αλλά τέτοιο θράσος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!

Βγάζουν οι φλωράδες της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (εκκολαπτόμενα τσιμπούρια) μία αφίσα γιά το Πολυτεχνείο και παρότι η οικογένεια του νεκρού παληκαριού είχε εξηγηθεί ότι ΔΕ γουστάρει πατινάζ επί σκατών με το ΠΑΣΟΚ, τολμούν οι ξεφτύλες να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ φωτογραφία του Παύλου Φύσσα! Μιλάμε γιά διαπλανητική αλητεία. Ο άλλος σε φτύνει κι΄ εσύ τον κάνεις ήρωά σου! Δεδηλωμένος εχθρός της πράσινης μαρμάγκας ο Φύσσας, δεν πειράζει, εσύ τον βάζεις στη σημαία σου! Ρε καρατσογλάνια, αφήστε ήσυχο το νεκρό παιδί μας, όχι θα τον τιμήσουμε με το ζόρι, αυτοί.

Θα τιμήσουν τον Παύλο Φύσσα οι ΑΤΙΜΟΙ! Με το ζόρι! Με τσαμπουκά! Ποιοί; Οι λελέδες της πασόκας! Το κοπριταριό της Αλλαγής!

(Πολύ μάγκας ο τύπος που εφεύρε το ΜΗ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ! Με έσωσε!)

 Μήπως έχετε κάνα τηλέφωνο του "Εκκενώσεις βόθρων ο Αχόρταγος" ρε παιδιά;



Ουφ....



Τώρα με τα νεύρα μου γιά το κωλοπασόκ δε θυμάμαι τι μου είπε ο γιατρός: Μία ή δύο χούφτες ηρεμιστικά;