19/9/10

George A. papandreou: Honours awards and decorations

Διακρίσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας
σε εξωτερικό και εσωτερικό!


















* Περού, Λίμα -Παρασημοφόρηση με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού "





























Ελλάδα, Αθήνα: Μετάλλιο της "Χρυσής Μάσκας" από τους αντιεξιουσιαστές θαυμαστές του.
























* ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση




























Ελλάδα, Αθήνα: Βραβείο "πάρτα-ρε-μούργο", για την συμμετοχή του στην προεκλογική εκστρατεία του πασόκ με θέμα "λεφτά υπάρχουν"



















* Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (Στις φωτό ο μεγάλος Μπενίνι που βοηθούσε κατά την διάρκεια της πρόβα τζενεράλε της απονομής, μια μέρα πριν. Ο φακός τον αποθανατίζει την στιγμή ακριβώς που ακούει σε ποιόν θα απονεμηθεί ο μεγαλόσταυρος. Ο κύριος Παπανδρέου δεν μπόρεσε να παραστεί στην πρόβα, ήρθε την άλλη μέρα)





















Ελλάδα, παντού: Το παράσημο "Να ρε μακαρονάδες, που του δώσατε και παράσημο αξίας, ρεντίκωλα του κερατά " απεδώθει στον ιταλό πρέσβη για να το μεταφέρει στο Τάγμα.


















* Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας























Ελλάδα: Το χρυσό μετάλλιο του "Υπερήλικου Μαλάκα Συνταξιούχου" για τον αγώνα του πρωθυπουργού να πείσει έναν γέροντα να θυσιάσει ένα μισθό δια την πατρίδα. Εις διπλούν!
























* Αμερική: Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο "Jackie Robinson" από United States Sport Academy (U.S.S.A.)
















Ελλάδα: Βράβευση του πρωθυπουργού με το ανθρωπιστικό βραβείο "Children Without Future"


















* Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β'. Παρδόν, λάθος φωτογραφία. Μια στιγμούλα παρακαλώ.


























Νάτονα τον μεγαλόσταυρο αυτοπροσώπως! Είναι ο αυθεντικός, αυτόνανε που κουβάλησε ο Πρέσβης της Παρά Φύσης, εεεεε, λάθος, της Αγίας Έδρας στηνΑθήνα! Μάλιστα! Πάντως δεν μας ξεκαθάρισε ο Πρέσβης, ποιάς έδρας. Μάλλον εκτός έδρας, γιατί αν ήταν εντός έδρας η απονομή θα παιζότανε μάλλον στο Ολύμπικο της Ρώμης.















Και για να μη πάει ούτε ο κόπος του Πρέσβη, ούτε ο πολύτιμος χρόνος του Γιωργάκη στράφι, αυτά τα ορίτζιναλ βραβεία από την ελληνική ύπαιθρο.











* Πορτογαλία- Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique. (Τον πήρανε τελικά χαμπάρι τον Γιωργάκη οι πορτογάλοι λίγο πριν την απονομή, και του δώσανε τον μικρότερο μεγαλόσταυρο της Διμοιρίας του Ινφάντε που βρέθηκε στις αποθήκες. Τέτοιο ρεζιλίκι!) Ο έλληνας πολιτικός δεν αντέδρασε όμως άγρια, όπως θα αντιδρούσαν πολλοί άλλοι στην θέση του, και κέρδισε με τον ήπιο τρόπο του τον κάθε πορτογάλο φίλαθλο.


























ΥΓ: Εδώ την πατήσανε 11 εκατομμύρια Έλληνες με τον "ήπιο τρόπο" του Γιωργάκη, δεν θα την πατούσανε οι πορτογάλοι που έχουνε και αρνητική παράδοση με μας; Οπότε.....



















...ας μοιραστούμε και οι πορτογάλοι, και ο Γιωργάκης, και εμείς οι πανέξυπνοι ψηφοφόροι που τον πιστέψαμε, αυτό το υπέροχο μετάλλιο!


























* Βέλγιο- Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος. Το παρακάνανε στο μέγεθος οι οπαδοί του βελγικού στέμματος; Μπορεί! Να δούμε τι θα του απονείμουν τελικά οι Έλληνες στους οποίους έβαλε.....




















....μόνο φέσι! Το βραβείο "σου κάνω Οθωμανικό για να σε σώσω" στον Πρώτο Τροϊκανό!
























* Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής. Να και ένα μετάλλιο που το άξιζε πραγματικά ο σωτήρας μας, Γιωργάκης! Η Ισαβέλλα δεν ήταν μόνο φατσικώς ένα εκτρωματάκι εισαγωγής από τα καλά, αλλά και από τις μεγαλύτερες καθαρματάρες που περάσανε από την Ισπανία από την εποχή της Ιεράς Εξέτασης μέχρι την εποχή του Φράνκο! Αξίζει να διαβάσετε για δαύτηνα, πολύ γέλιο! Μπράβο στους σπανιόλους λοιπόν! Και εγώ θα του τον έδινα τον μεγαλόσταυρο!


























* Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . Βραβείο "Σημαίνων ανήρ του έτους 2000". Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000). Ο πρόεδρος της επιτροπής απονομής (φωτογραφία κάτω, χωρίς προσωπικά στοιχεία, να μην τον εκθέσουμε ντε τον άνθρωπο) δικαιολόγησε την επιλογή του ως εξής:




















...""Schizophrenia can be a devastating illness requiring lifelong treatment and therapy. Medications for schizophrenia can ease many symptoms, allowing people to live more independent lives. Fanapt is included in the atypical antipsychotic class of drugs....."























* Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως
























Να τους χώσω και των δυονώνανε τώρα ένα δικό μου σταυρό, να ξαλαφρώσω; Μία από τα ίδια και οι δυο, υπηρέτες του νεοφιλελευθερισμού-πειρατή, οπαδοί της συνταγής της εξαθλίωσης των ήδη φτωχών. Χριστιανοδημοκράτα, δήθεν, η κυρά, σοσιαλιστής, δήθεν και πάλι δήθεν, ο δικός μας (?), ο τάφος της ζωής δυο λαών...



























* Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α'
























Άκου Μέγας Σταυροφόρος! Όχι και Μέγας Σταυροφόρος βρε Πανάγιε Πατριάρχη! Μας.....




















....κούφανες Παναγιώτατε!



















* Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Π ολικού Αστέρος. Μιλάμε για χοντρές επιτυχίες τώρα! Ξεφύγαμε πια από τα γήινα, και απογειωθήκαμε στο υπερπέραν! Είχανε πιάσει τα περί ουρανών και αστέρων τα παιδιά της επιτροπής που λέτε, και ψάχνανε για ιπτάμενα Τάγματα, για Α.Τ.Ι.Α Μεγαλόσταυρους, μέχρι που πετιέται κάποιος που είχε κάνει θυρωρός σε ένα αστεροσκοπείο, και είχε μπει με μέσο στην επιτροπή , και τους λέει: Συνάδελφοι, το τιμούμενο πρόσωπο είναι εξπέρ στις τρύπες : Τρύπα στον προϋπολογισμό , τρύπα στα έσοδα, τρύπα στα ταμεία, τι θα λέγατε να του δίναμε τον Μεγαλόσταυρο.....


























...της Τρύπας του Όζοντος; (Όπως πληροφορηθήκαμε από εντελώς αναξιόπιστες πηγές, τόνε πλακώσανε στην....σουηδική μουσική τον τύπο. Μεγάλη αδικία!)





















* Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως. Εδώ το παρατραβάνε το σκοινί οι Αυστριακοί και θα έχουμε τραβήγματα! Ξέρετε τι λέτε ρε; Τιμής;



























Εδώ γίνεται η μούτζα επιστήμη! Που να φτάσει αλλιώς; Το είπαμε σε έναν γερόλυκο, απόμαχο της...τιμής, και ξέρετε πως αντέδρασε;





















Έτσι! Όρσε!



















* Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος
















Αθήνα: Ο Πενταδάκτυλος Αστέρας (Εξαρχείων και όχι μόνο) για την αλλαγή της αλλαγής, από το.....









....στο θλιβερό....




ΠΑΣΟΚ: Πόρτα ο πολίτης!




























Και πόρτα και κλωτσιά ο πολίτης! Αλλά υπάρχει και ο Μεγαλόσταυρος του Γυρισμού του Τροχού του Τάγματος του Φτωχού, και άντε να μη πω τώρα τι θα κάνει τότε ο φτωχός, και μου βγει το όνομα!



Μα να είσαι τόσο αγαθός φίλε μου και να νομίζεις ότι αυτά ήταν όλα!





* Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την "Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία"




* Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας




* Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) "για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 - 1996, ως Υπουργού Παιδείας"



* Βραβείο από την Οργάνωση " SOS Ρατσισμός " για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία




* Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας





* Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος





* Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav





Και ένα σωρό δευτερεύουσες διακρίσεις ακόμα!

Λέτε να είναι παρεξηγημένος ο άνθρωπος;


Στο 18,5% «σκαρφάλωσε» η ελαστική εργασία... Νάτο το πασόκ! Τσακίστε το!

















 


Από τον μαγικό κόσμο των "εθνοσωτήρων" της νεοφιλελεύθερης πασοκτσοκαρίας!


Στο 18,5% «σκαρφάλωσε» η ελαστική εργασία...

Μειώνονται οι μισθοί, καταπατούνται οι συλλογικές συμβάσεις, για πρώτη φορά από το 1968 καταγράφεται μείωση της μόνιμης απασχόλησης και αύξη­ση της ημιαπασχόλησης «E» 19/9

Μείωση μισθών, καταπάτηση των συλλογικών συμβάσεων και «επέλαση» της τετραήμερης απασχόλησης έφερε στην ελληνική αγορά εργασίας η οικονομική κρίση.
Eνας στους τρεις εργαζόμενους που δουλεύει στις μικρές επιχειρήσεις είδε το εισόδημα και το εργασιακό του καθεστώς να αλλάζουν άρδην και καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.


Στο 18,5% «σκαρφάλωσε» η ελαστική εργασία...

Οι καταγγελίες στα συνδικάτα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, ωστόσο τις περισσότερες φορές γίνονται ανώνυμα υπό τον φόβο των «αντιποίνων» από τους εργοδότες.
Αλλωστε, η έκρηξη της ανεργίας ?που σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα ξεπεράσει το 20%- έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι να κλείνουν τα μάτια στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Στο 18,5% «σκαρφάλωσε» η ελαστική εργασία...

Ουσιαστικά, η μόνιμη απασχόληση βρίσκεται στο στόχαστρο και για πρώτη φορά από το 1968 καταγράφεται μείωσή της! Αντιθέτως, οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης γνωρίζουν «άνθηση», με τα ποσοστά των μερικώς και προσωρινά εργαζομένων να τραβούν την... ανηφόρα. Ωστόσο, οι νέες μορφές «ελαστικής» εργασίας αποτελούν για το μεγαλύτερο μέρος των μισθωτών λύση ανάγκης.

«Περίεργα» ωράρια

Αυτό οφείλεται στο ότι στη συντριπτική πλειοψηφία συνοδεύονται από χαμηλούς μισθούς και «περίεργα» ωράρια (εργασία τη νύχτα, τα Σαββατοκύριακα κ.ά.).
Ενδεικτικά αναφέρεται πως το ποσοστό της προσωρινής εργασίας αυξήθηκε από 10,5% το πρώτο τρίμηνο του 2007 σε περίπου 12,5% στο τέταρτο τρίμηνο του 2009. Ωστόσο όπως προκύπτει από την έκθεση του ΙΝΕ- ΓΣΕΕ, μόνο 13.000 από τους 354.000 προσωρινά απασχολουμένους δήλωσαν πως δεν επιθυμούν μία μόνιμη θέση εργασίας.

Οι διαστάσεις που έχει πάρει η ευελιξία στην αγορά εργασίας φαίνεται και από το ότι το 65,3% των συμβάσεων προσωρινής εργασίας έχει διάρκεια μικρότερη του έτους. Οσο για τους μισθούς, αρκεί να αναφερθεί πως δύο στους τρεις προσωρινά απασχολούμενους βλέπουν τις καθαρές αποδοχές τους να παραμένουν καθηλωμένες κάτω από τα 900 ευρώ.
Ανοδική πορεία ακολουθεί και ο αριθμός των μερικώς απασχολουμένων, με το ποσοστό να αγγίζει πλέον το 6% από 5,5% το προηγούμενο έτος (αύξηση κατά 22.380 άτομα).
Πάντως η μερική απασχόληση αποτελεί λύση ανάγκης για το 47,6% των ερωτηθέντων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν οκτάωρη απασχόληση.

Παγωμένοι μισθοί
  • «Παγωμένοι» για τέσσερα χρόνια είναι οι μισθοί σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής. Η Ομοσπονδία των εργαζο­μένων στον τουρισμό διαπίστωσε πως υπήρχαν εργοδότες που πλήρωναν τους εργαζόμενους με βάση τη συλλογική σύμβαση εργασίας του 2006! Αυτό στην πράξη σημαίνει οι εργαζόμενοι χάνουν τουλά­χιστον 100 ευρώ από τον βασικό μισθό. Η απώλεια είναι ακόμα μεγαλύτερη αν ληφθεί υπόψη πως τα επιδόματα είναι σε άμεση συνάρτηση με τον βασικό μισθό.
Εκβιασμοί
  • Να πληρώσουν από την τσέπη τους τις εργοδοτικές εισφορές -αν θέλουν να έχουν ασφαλιστική κάλυψη- ζητούν από τους εργαζομένους ορισμένες επιχειρήσεις. Στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας έφτασαν σχετικές καταγγελίες, που κυρίως αφορούσαν λογιστικά γραφεία. Με τον ανορθόδοξο αυτόν τρόπο οι εργοδότες εμφανίζονταν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους στα ταμεία χωρίς να επιβαρύνονται από την καταβολή εισφορών.
Εξαπλώνεται η 4ήμερη εργασία
  • «Οι καταγγελίες το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά λόγω των επιπτώσεων που έχει η οικονομική κρίση στην αγορά εργασίας. Είναι χαρακτηριστικό πως στα μικρά μαγαζιά ένας στους τρεις εργαζόμενους είδε τις συνθήκες δουλειάς του να αλλάζουν (π.χ. μείωση ημερών ή ωρών εργασίας και κατ' επέκταση ψαλίδισμα των μισθών). Ωστόσο, και στις μεγάλες επιχειρήσεις έχει αρχίσει να εξαπλώνεται η τετραήμερη εργασία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους μισθωτούς», λέει η Στάβυ Σαλουφάκου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Κομμωτήρια

Βαφτίζουν την εργασία... μαθητεία

Σοβαρές καταγγελίες υπάρχουν για κομμωτήρια τα οποία με το πρόσχημα της μαθητείας απασχολούν νέους χωρίς να τους πληρώνουν. Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εξετάζει περιπτώσεις που κομμωτήρια βάζουν νέους να δουλεύουν 8 ώρες, αλλά τους πληρώνουν μόνο για 4 ώρες. Οι υπόλοιπες 4 ώρες «βαφτίζονται» ως μαθητεία. Το πιο εξωφρενικό είναι πως υπάρχουν κομμωτήρια που στα «χαρτιά» φαίνεται πως έχουν και σχολές εκπαίδευσης.
Ετσι, σύμφωνα με τις καταγγελίες που φτάνουν στα ΕΚΑ, αν ένας νέος απολυθεί μέσα στον πρώτο χρόνο δεν παίρνει αποζημίωση, με το επιχείρημα πως πρέπει να πληρώσει δίδακτρα για τη σχολή (στην οποία ωστόσο ποτέ δεν φοίτησε).

1 στους 3 παίρνει πιο λίγα χρήματα απ' όσα πρέπει

Ενας στους δύο εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ανατροπές στους μισθούς και στα ωράριά του λόγω της οικονομικής κρίσης. Σε έξαρση είναι και η μαύρη εργασία στον κλάδο, όπου 200.000 άτομα έχουν τα απαιτούμενα ένσημα αλλά περίπου 400.000 δραστηριοποιούνται χωρίς καμία ασφαλιστική κάλυψη.
Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» ο πρόεδρος των εργαζομένων στον τουρισμό και στον επισιτισμό Λεωνίδας Καραθανάσης, σημειώνει χαρακτηριστικά πως από το σύνολο των εργαζομένων στον κλάδο:
  • To 30% δεν παίρνει τα χρήματα που του αναλογούν με βάση τη συλλογική σύμβαση εργασίας.
  • Το 10% με 15% άργησε να επαναπροσληφθεί το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να χάσει ένσημα και ημερομίσθια. Φέτος λόγω και της οικονομικής κρίσης υπήρξαν ξενοδοχεία που καθυστέρησαν να ανοίξουν ή στην έναρξη της τουριστικής περιόδου είχαν μειωμένο προσωπικό. Μάλιστα φαίνεται πως πολλοί εργοδότες έδειξαν ιδιαίτερη... προτίμηση στους ανασφαλίστους εργαζόμενους.
  • Το 5% κινδυνεύει να μη συμπληρώσει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για το εποχικό επίδομα (100 ένσημα) αλλά και για τις παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (120 ένσημα).
«Τη φετινή χρονιά παρατηρείται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων καταστρατήγησης της νομοθεσίας και των συλλογικών συμβάσεων, με αποτέλεσμα η αγορά εργασίας να μετατρέπεται σε ζούγκλα» σημειώνει ο Λεωνίδας Καραθανάσης. Συνεχίζει, προσθέτοντας πως «τα φαινόμενα της εργοδοτικής ασυδοσίας θα συνεχιστούν όσο η πολιτεία δεν στελεχώνει τους μηχανισμούς ελέγχου».
πηγή: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία!


Προστάτεψε τον εαυτό σου από την "προστασία" των πράσινων ελλαδέμπορων!

Σώσε την οικογένεια και τον τόπο σου από την "σωτηρία" της πράσινης τραπεζοσωστικής χούντας!

Πάτησε τον εχθρό της κοινωνίας!

Ξύπνα επιτέλους!

Έχουμε πόλεμο!

Όλοι μαζί, να ξεσκίσουμε την πέμπτη φάλαγγα της νεοφιλελεύθερης μάστιγας στην χώρα μας!

Όλοι μαζί, να σβήσουμε τα πατσόκαρα από τον χάρτη!

Το τραπεζικοπασοκικό σύστημα της ρουφιανιάς, της απατεωνιάς και της πουστιάς!




Πιάστηκαν στα πράσα 100.000 καταθέτες εξωτερικού!

Τύλιξαν σε 70 CD 100.000 καταθέτες εξωτερικού

Δεν είχαν 19

Αυτά μας γράφει σήμερα το ΒΗΜΑ! Το Κυριακάτικο Βήμα, το τεύχος της ημέρας της εκκλησίας. Ας...εμβαθύνουμε λιγάκι γιατί πρόκειται για ιδιαίτερα...χριστιανική υπόθεση.

Ηλεκτρονική λίστα με 70 CD που περιέχουν στοιχεία για τις καταθέσεις και τους τόκους που πήραν τα προηγούμενα χρόνια περίπου 100.000 Ελληνες που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών.

Για 100.000 Ελλήνων μιλάνε, αλλά μη πάει τώρα ο νους σας σε τίποτα...μεγαθήρια! Σιγά τώρα να κυνήγαγε η πράσινη λέπρα την ολιγαρχία! Οι μεγιστάνες, οι εφοπλιστές, οι Μεγαλομεγάλοι δεν υπάρχουν φυσικά σε κανένα από αυτά τα CD. Εδώ πρόκειται για απλούς θνητούς που σκέφτηκαν με τον εξής τρόπο: Τα λαμόγια οι κυβερνήσεις της χώρας απαλλάσουν την πλουτοκρατία νόμιμα, ε να μην απαλλάξω κι΄εγώ εμένα με όποιο τρόπο νάναι;

Πρόκειται για το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει αυτή τη στιγμή το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, το οποίο ενεργοποιεί η κυβέρνηση παράλληλα με την εφαρμογή καθολικού «πόθεν έσχες» και των νέων αυστηρών τεκμηρίων διαβίωσης.

Η σοσιολησταρχία της πασόκας διαθέτει μόνο ένα όπλο: Τον φόβο! Όσο ο μαλάκας ο πολίτης κάθεται στ΄αυγά του και πληρώνει της αφράδως την δαντέλλα, αντί να ξεσηκωθεί, να βγει στους δρόμους και να κάνει τους πρασινολεκέδες "από μέσα και επό έξω, το ίδιο", αυτοί θα μας κόβουν και θα μας ράβουν. Αλλά, όπως έγραψα σε άλλο άρθρο, οι Έλληνες τους φοβούνται γιατί τους πιστεύουν ακόμα! Πιστεύουν τον παπατζή Θεέ μου! Σου λένε, ναι ρε κάηκαν και μ΄αυτόνανε τα δάση, ναι ρε μας έλεγε ότι δεν θα καούν, αλλά ατύχησε. Ναι ρε, με φακελλάκι φτιάξανε την παράγκα της υγείας, με φακελλάκι την μεγάλωσαν, μιαν Ελλάδα χωρίς φακελλάκι μας έταξαν και πάλι φακελλάκι αμόλησαν, αλλά δικά μας παιδιά τα πρασινοφρουράκια.

Πιστεύει μια μερίδα της κοινωνίας τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ψεύτες αυτού του τόπου! Και αυτή η πίστη είναι το πραγματικό όπλο των πρασινολεχρίτων.

Ο συνδυασμός των τριών αυτών μέτρων που υποδείχθηκαν από την τρόικα αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων από την άμεση φορολογία και να αποδώσει καρπούς κυρίως ως την άνοιξη του 2011 οπότε θα υποβληθούν οι νέες φορολογικές δηλώσεις. Μόνο από την εφαρμογή των τεκμηρίων, το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι θα εισπράξει περισσότερα από τις προβλέψεις του μνημονίου, δηλαδή περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ, ενώ με την καθολική εφαρμογή του «πόθεν έσχες» θα υπάρξει σημαντικό χτύπημα στη φοροδιαφυγή και κυρίως σε εκείνους που έχουν αποκτήσει τεράστια ακίνητη περιουσία τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους.

Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, από το να ρουφήξουν ο αίμα του πολίτη για λογαριασμό των δανειστών! Τα καθάρματα της Κ.Ο και της κυβέρνησης της πατσοκαρίας δεν έχουν άλλη ασχολία από την αφαίμαξη της κοινωνίας. Δεν τους ενδιαφέρει το κυκλοφοριακό, το περιβαλλοντικό, το μεταναστευτικό, η υγεία, η παιδεία, το παιδί, ο άρρωστος, ο ένεργος, η εξωτερική πολιτική, ο συνταξιούχος, η μάνα, η προκοπή της χώρας, τίποτα! Το μόνο που ξέρει να κάνουν είναι να μαζεύουν το παραδάκι του κόσμου για να το παραδώσουνε στα ξένα και ντόπια αφεντικά τους. Και αυτή την αισχρή και ανήθικη διαδικασία την ονομάζουν ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!


Οι ξένες τράπεζες
έδωσαν τους... Ελληνες


Το υπουργείο Οικονομικών είχε απευθύνει το προηγούμενο διάστημα αίτημα σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα την Ελβετία, για να αντλήσει στοιχεία για έλληνες καταθέτες που δεν δηλώνουν τους τόκους που εισπράττουν. Τα στοιχεία που έλαβε ως απάντηση είναι αποκαλυπτικά....

...Να σημειωθεί ότι τα νέα CD δεν προέρχονται από την ελβετική τράπεζα από την οποία είχαν διαρρεύσει στοιχεία καταθετών και είχαν δοθεί σε διάφορες χώρες, αλλά είναι προϊόν επίσημης συναλλαγής του ελληνικού κράτους με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη...

Μιλάμε για την μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτύλα που μπορεί να φανταστεί κανείς! Οι τράπεζες, τα αρχιλαμόγια, τα καθήκια οι τζογαδόροι με ξένα λεφτά, το καρκίνωμα των χαρτοπαικτών με ξένα κεφάλαια, οι κουραδομηχανές των κοινωνιών, οι κυβερνήτες της τύχης των λαών! Αφού μαζέψανε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε, αφού τα φάγανε, τα παίξανε, τα χάσανε, αφού βάλανε τα τσιράκια τους στις μαλακοκυβερνήσεις να τους...αποζημιώσουνε μάλιστα για όσα χάσανε, έρχονται τώρα σε μορφή ΑΘΛΙΟΥ ΚΩΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ και "δίνουν" τον μαλάκα τον μικρομεσαίο πελάτη τους! Η απατεωνιά του αιώνα! Η τράπεζα απαλλοτριώνει τον πελάτη-καταθέτη!!!!

Βig Βrother η Εφορία

Παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί στην ηλεκτρονική καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) όλων των Ελλήνων με «Βig Βrother» (Μεγάλο Αδελφό), το σύστημα Τaxis της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Ηδη έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή της εντός σχεδίου ακίνητης περιουσίας όλων των πολιτών, ενώ σε επόμενη φάση θα ολοκληρωθεί το Περιουσιολόγιο με τα εκτός σχεδίου ακίνητα και αγροτεμάχια. Παράλληλα, η ΓΓΠΣ αντλεί καθημερινά στοιχεία από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που έχουν αποκτηθεί από περίπου 7.000.000 πολίτες.

Ξυπνήστε! Σας έχουν κυρήξει τον πόλεμο! Ξυπνήστε και πάρτε τους με τις πέτρες, είναι οι εχθροί σας! Ξυπνήστε και βάλτε τους βρωμόχερο πριν σας τα βουτήξουν όλα! Δεν τους ενδιαφέρει το αφεντικό τους, η ολιγαρχία, τους ενδιαφέρεις μονάχα ΕΣΥ κι΄ΕΓΩ!