29/6/11

ΑθαΝΑΙ-ΟΧΙ-ΝΑΙσιάδης: Πήγε με τα πόδια από την Βουλή για...καφέ!


Προπηλάκισαν τον Αθανασιάδη
 
Δημοσιότητα έψαχνε εναγωνίως το λαμόγιο του πασόκ, βουλευτάντζα Κοζάνης, Αθανασιάδης, γνωστός από τις αλεπάλληλες κρίσεις οξείας κωλοτουμπίτηδας, και την βρήκε!
Μετά από την επιβλητική του σημερινή εμφάνιση κατά την διάρκεια της ψήφισης του πακέτου λεηλασίας, με όλες τις κάμερες στραμένες πάνω του, διάσημος πλέον ανά το πανελλήνιο και αναγνωρίσιμος σαν την Αννούλα την Νταλάρα σε παρέλαση, αποφάσισε να τεστάρει πόσο περνάει η μπογιά του στο αθηναϊκό κοινό και την έκανε με τα πόδια !!!!! από την Βουλή για την Βουκουρεστίου, για...καφεδάκι!

Μιλάμε για σέρτικο στόκο εισαγωγής, αυθεντικό γερμανικό προϊόν, δεν χρειάζεται ούτε αραίωμα με λινέλαιο, ούτε σφίξημο με στόκο σκόνη!

Και μαλάκας και παληκάρι, θα έλεγαν εδώ ορισμένοι αν δεν γνώριζαν τον άνθρωπα. Μετά τα σημερινά καραγκιοζιλίκια της Βουλής όμως αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε λιγάκι το ρητό, προσαρμόζοντάς το στην σκληρή βουλευτική πραγματικότητα: Και μαλάκας, και μαλάκας ο Αθαναισιάδης!

Ε κάποιοι τον αναγνώρισαν (σταρ της πολιτικής σκηνής πλέον) και έγινε το "αμάν, ο Αθανασιάδης!" Πέσανε κάτι μπουκαλάκια με νερό, ανάθεμα σ΄αυτόνενα που ανακάλυψε τα πλαστικά, κάτι καφέδες, κάτι μπινελικάκια από τα καλά και θάπεφταν και οι καθιερωμένες μάπες αν δεν πέφτανε να τον σώσουνε κάτι μπατσόπουλα που έτυχε να κοπανάνε παραδίπλα κάτι αναρχικούς εβδομηντάρηδες.

Δεν λέμε ναι στην βία φυσικά, αλλά στην περίπτωση του...επιστήμονα Αθανασιάδη δεν μπορείς να μην πεις: Ε τα ήθελε ο κώλος του, τού πούστη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Την ξέρετε την Έλσα; Χάνετε!

 
Έλσα σε φοβάμαι, Έλσα δεν σ΄αγαπώ, μια στιγμή μαζί σου είναι μακελειό, κι όταν χορεύεις στην πίστα μοναχή, ντουβάρια πέφτουν και σπάει η οροφή.... (και οι θαμώνες τρέπονται σε άτακτη φυγή)
 
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhU-08QcWyphffiIkQuZoshHk9mc0MNyXjjKkdgzQog1iRUGVTLYMBfPZqZPDmBNUf6R_MhrK7HzJgGRF_pLmB78LoPFxtvLEXJaCPqNQ2B5IISaCVUL7a27iIt5xJxFJWt1LiRPwBen2E/s1600/papadhm.png
 
Έλσα Παπαδημητρίου, μέχρι σήμερα βουλευτής Αργολίδας της νδ, νυν πέμπτο μέλος της παλιοπαρέας της Ντόρας, χαρήκαμε χαράν μεγάλην!
Την έκανε λοιπόν η Έλσα μας η τσαχπίνα προς μητσοτάκ μεριά, αφού εδόξασε εαυτόν πρώτα με ένα σπαραξικάρδιο Ναι στο Μεσοπρόθεσμο από το βήμα της Βουλής.

Εγώ τα χρειάστηκα όσο μυξόκλαιγε στο βήμα η μορφονιά! Θα την βγάλει, δεν θα την βγάλει, αναρωτιόμουν: Μεγάλη ψυχοπλακωτικοβαρεματική φόρτιση η μοντέλα, φωνή τρεμουλέ ντε λα ξεψυχέ, χεράκια στον αστερισμό του πάρκινσον, ρυτίδα να πάλλεται από ιερή μεσοπροθεσμιακή συγκίνηση, φατσούλα γεμάτη αγωνία για τον μαλάκα τον τόπο, με μιά γοητεία που θα έκανε ακόμα και την Κατσέλη Αντζελίνα Ζολί!
 
 
 http://www.neapeloponnisos.gr/wp-content/uploads/2010/08/elsa.jpg
 
Μα που τις βρήκε όλας αυτές τις μαρμάγκες και τις ψήφισε ο αλητήριος ο Έλληνας; Δηλαδή δεν γινότανε να ψήφιζε καμμιά εμφανίσημη γλάστρα ο νεοδημοκράτης της Αργολίδας, έπρεπε να μας φερμάρει οπωσδήποτε το ξόανο; Τουλάχιστο να μην υπόφερε το μάτι μας ρε παιδιά όταν θα ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο!
 
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFy2gBlWWLbzMNVA9jD588oe66HcpnmgBGGreHABvLAZVa710olbrMUAcGZq828VpbfZsjM5CFcHOXq6zNOFTiIY0r-1uUvmDbBIGbHz3RPWeT4kVOniWPzWgUwYGnXTWSU6zDRM78BUL8/s1600/%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%25CE%2591+%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5.jpg
 
Μα τι χάλι ήτανε αυτό η χάλια φάτσα Έλσα! Νάτανε κάνας λεχρίτης άντρας, θάλεγα υποφέρει από λεκτικό...προστάτη: Λέεεωωω ναι στοοο Μεεεσοοοπρόοθεσμοοο και εεεελπίιιζωωω νααα μην μεεε αποοογοηηητεύσειιι τοοο πααασόοοκ...

Ρεεεε άαααει στοοον γέεεροοο τοοον διάοοολοοο παλιοοογκιόοοσα του κερααατάαα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αθανασιάδης: Θα στεκόταν όρθια η αμοιβάδα, αν είχε σπονδυλική στήλη

http://www.dimokratianews.gr/sites/default/files/athanasiadhs123.jpg?1308084794

Τραγελαφικά σήμερα στην Βουλή με πρωταγωνιστή τον απίθανο Καραγκιόζη Αλέκο Αθανασιάδη, βουλευτή Κοζάνης του πασόκ.

Πάτος άπατος ο γίγαντας του όχι, ο νταής κωλοτούμπας του ναι, ο μέγας τσαμπουκαλής πάλι του όχι και τελικά ασπόνδυλη αμοιβάδα του ναι, εξευτέλισε ορατά τε και αόρατα με την εντυπωσιακή σε περιεκτικότητα αθλιότητας εμφάνισή του κατά την διαδικασία ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.

Αντί μιας μονολεκτικής απάντησης, αντί ενός απλού ναι ή όχι, η θλιβερή αυτή φιγούρα του πασοκικού εκτρώματος θεώρησε απαραίτητο και αναγκαίο να βγάλει ένα λογίδριο με πρόλογο, κύριο θέμα και επίλογο, Τα τσουβάλια κάρβουνου δηλαδή!

Με την αβάντα του έτερου Καραγκιόζη, πρόεδρου της Βουλής Πετσάλνικου - που να τον δείτε τι Σκύλλα το παίζει όταν θίγεται λιγάκι ο κανονισμός της Βουλής από βουλευτή της αντιπολίτευσης - σαβούρωσε ο εν λόγω τσαχπίνης σκουπιδοβουλευτής της φωτιάς πολλά φτυάρια καραβίσιου κωκ, τρίτης διαλλογής, πριν μας ανακοινώσει ότι το αποτέλεσμα του χωρισμού του από το πασόκ ήταν ένας ξαφνικός έρωτας που εξελίχθηκε σε μίσος πριν μεταβληθεί πάλι σε πάθος φοβερό!

Απίστευτη ξεφτύλα! Μα τόση σαβούρα στην υπηρεσία του "σοσιαλισμού"; Μα τόσο στόκος ο ψηφοφόρος του Νομού Κοζάνης;

Έπεσε άδοξα το...κάστρο Ρομπόπουλος!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ0-p1qG2d1Ek6hMn3xso0RhzP4whHogwbwHsmlie40XkijyecqE5Ak5z11xaMDnp18SwthqFCudhmCFLhZPivotLMn1PT-4thykz5Mx64A2953i-snu80d8ss1G6Mw33j6fyhWsHvf2U/s400/%CE%9A%CE%BF%CF%84%CE%B1+12.jpg


Ο τζάμπα μάγκας, κλανιάς βουλευτής πασόκ, Ρομπόπουλος, το ματαξαναπαλιγύρισε το αντιστασιακό και δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!

Χεστήκαμε λαμόγιο Ρομπόπουλε! Τι ένα παλούκωμα λιγότερο ή περισσότερο;

Μπένυ: Περάστε καλέ Αγανακτισμένε από το σπίτι που φτιάξαμε και νερατζάκι!

http://www.ekeo.gr/wp-content/uploads/2010/04/venizelos-3-thumb-small.jpg


Ο Βενιζέλος στην αγαπημένη του πόζα σαν ο υπερκαθηγητής του έθνους: Μη με βλέπετε χοντρό και ξερόλα. Λίγο υπέρ του δέοντως ευτραφής είμαι και γνωρίζω τα πάντα, τίποτα άλλο.

Ο Βενιζέλος έχει πάρει για τα καλά τα πάνω του και πάει να γίνει ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ο πασπαρτού της κυβέρνησης! Από την ανυποληψία και τον σκασμό του Αμύνης με την γνωστή...κλίση, στα φώτα της ράμπας και στην παρλαπίπα χωρίς τέλος του Οικονομικών, μα τι διαδρομή! Αφού κατάφερε να συνεχίσει στα βήματα του ευνούχου της τρόϊκας, της αδίστακτης πριονοκορδέλλας Παπακωνσταντίνου (ψυχασθενής πρέπει νάναι ο τύπος και να τον αδικούμε) και να λύσει το πρόβλημα της οικονομίας, στρέφεται τώρα στο διαμαρτυρόμενο...κοινό!

"Θα ήθελα πολύ με απόλυτο σεβασμό να μιλήσω με τους "Αγανακτισμένους" και τους καλώ να έρθουν να μιλήσουμε σοβαρά στο Υπ. Οικονομικών"

Αυτό το μήνυμα έστειλε στους μόνιμους κάτοικους πλ. Συντάγματος μέσω του twitter ο αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικώνε, επικοινωνιακός κολοσσός Βενιζέλος, που περιλαβαίνει τώρα και τους Αγανακτισμένους!

Πολύ θα τόθελε ο χοντρός λέει, το ΄χει καΐλα και μεγάλο μεράκι να ψιλοκουβεντιάσει με τα παιδιά της Πλατείας, δεν ξέρουμε αν εννοεί τους πάνω ή τους κάτω. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θέλει να μιλήσει μαζί τους με απόλυτο σεβασμό, όχι τίποτα μεσαίες καταστάσεις και πλακίτσες τύπου "στον στρατό παίζαμε μαζί σφαλιάρες"...

Και επειδή άμα θέλει κάτι πολύ ένας χοντρός και δεν το έχει αμέσως, το ρίχνει από frustration στη μάσα (και ενέχεται κίνδυνος σκασίματος, σιγά τον κίνδυνο τώρα, αμάν και πότε!), κάλεσε τους Αγανακτισμένους όπως προσέλθουν γκαζωμένοι στο υπουργείο οικονομικών για να πούνε σοβαρά! Σοβαρά ρε!

Κάθεται τώρα ένας αγαθός Αγανακτισμένος και ξύνει με απορία το κεφάλι του: Και γιατί δεν έρχεται ο πούστης σε μας στην πλατεία να μιλήσουμε, που είμαστε και πολλοί και κάργα ίδιο σέβας και μπορεί να δει τζάμπα Αλκίνοο και Βασιλάρα; Εξ άλλου δεν ζητήσαμε εμείς ραντεβού με τον αντιπρόεδρο, αυτός καίγεται! Ε, αυτός που καίγεται, τρέχει! Και πες τώρα ότι είμαστε εκτός από Αγανακτισμένοι και μαλάκες, και πααίνουμε, τι έχει να μας πει; Τι δεν μας έχει πει όλα αυτά τα χρόνια ο Βενιζέκουλας που θέλει να μας το σφυρίξει σε τετ α τετ στο υπουργείο; Ρωτάμε!

Να πάμε να του κάνουμε ερωτησούλες "σώζετε κύριε αντιπρόεδρε το Ελλάντα; - Oυυυ αμέ";
Ή "αληθεύει αυτό που είπε σήμερα ο κύριος Προβόπουλος, ή ψηφίζουμε μεσοπρόθεσμο ή αυτοκτονούμε; - Ουυυ αμέ!"

Καλά, και τι γίνεται όμως με την ερώτηση "πότε σκοπεύεις να την κάνεις, να ησυχάσουμε λαμόγιο του κερατά";  Γιατί παίζει και μια τέτοια ερωτησούλα, την στιγμή που ο Βενιζέκουλας δεν ενεφανίσθει ξαφνικά ως κομήτης στο πολιτικό στερέωμα, αλλά τον τρώμε εδώ και τριάντα χρόνια στην μάπα, θέμε δεν θέμε!

Τι θα απαντήσει η παχύσαρκη πριμαντόνα του πασόκ όταν του προσάψεις ότι δεν είναι μέρος της επίλυσης κάποιου προβλήματος, αλλά μέρος του ίδιου του προβλήματος; Γιατί μπορεί να μας παραμυθιάζει τώρα με κάτι σωτηρίες πατρίδος ως αντιπρόεδρας και υπουργάντζα οικονομικών, αλλά η εν λόγω πολιτική παρθενογέννεση έχει και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρελθόν:

Ο μπαγασάκος ο χοντρούλης διετέλεσε μέλος όλων των κυβερνήσεων που κατάστρεψαν την χώρα! Μόνο σε τούτες της νουδού δεν επετράπει η ευγενής συμμετοχή του άξιου αυτού κομματικού δημιουργήματος του σοσιαλισμού, και κακώς, πολύ τον αδίκησαν τον άνθρωπο, να του κάνουν τέτοια νίλα.

Υπουργός επί Ανδρέα Παπανδρέου, υπουργός επί Κώστα Σημίτη, υπουργός επί Γιώργου Παπαστόκου! Όλα τα υπουργεία με την μάχαιρα, όλα τα πόστα με τη βούλα, ο Βαγγελάκης!

Αντιπροεδρίας....
Οικονομικών....
Αμύνης....
Πολιτισμού....
Ανάπτυξης....
Δικαιοσύνης....
Μεταφορών και Επικοινωνιών....

Μόνο στα υπουργεία "Μπέτε μέσα ψιχαλλίζει" και "Αργεί το ψητό στο φούρνο, να φωνάξουμε ντελίβερυ" δεν συμμετείχε ο...κυκλικός ούτος ανήρ! Και με τέτοιο βιογραφικό καταστροφής πάει να πιάσει τώρα δουλειά και σαν σωτήρας!

Ελάτε παιδιά στον θείο λοιπόν, σε οικείο υπουργικό περιβάλλον αγκαλίτσα με την σειρήνα Εξουσία, να περάσουμε καλά όπως όλοι οι αντιστασιακοί που πάνε για τέϊον μετά αφεψημάτων και γυρίζουν πίσω...Λεβαντήδες κι΄ωραίοι.

Μπα, χλωμό το βλέπω νάρθει κάποιος για συζήτηση στο οικονομικών, Βενιζέλο. Άμα έρθουν κάποιοι, θα έρθουν για κάτι άλλο Βαγγελάκη!

Προβόπουλος: Αυτοκτονία η καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου




Τράπεζες, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, μεγάλες επιχειρήσεις, ΕΕ, ΔΝΤ, όλοι το ίδιο τροπάριο: Ή ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο, ή καταστρέφεστε! Σε τούτη την χορωδία των Εχόντων ή των πληρεξούσιών τους δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, το παράσιτο Προβόπουλος.

Αυτοκτονία για την χώρα η μη ψήφιση του πακέτου λεηλασίας της χώρας και εξαθλίωσης της κοινωνίας απειλεί ο αρχιτοκογλύφος της ΤτΕ με δηλώσεις του στους Finacial Times. Είναι στην μόδα τελευταία να βγαίνουν κάτι σκουλήκια σαν και δαύτονε και να τρομοκρατούνε κατά το καυλούν! Το σύστημα "διάσωσης" της χώρας βλέπετε προβλέπει ορισμένες εντελώς γαμάτες μικρολεπτομέρειες όπως πχ κάτι ξεγυρισμένα πακέτα (διαδέχεται το ένα το άλλο) διάσωσης τραπεζών, να ρουφάει ξένο αίμα ο βρυκόλακας και στο βρυκολακάκι να μη δίνει! 

Το "ευεργέτημα" που προσπαθεί να επιβάλει εκβιαστικά ο νταβατζήκουλας Προβόπουλος είναι κατηφορικό: Όλα για τις τράπεζες, τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα μονοπώλια, και όλα πάντα από την τσέπη του μαλάκα! Αυτοκτονία κατά τον λεκέ Προβόπουλο αν ο μαλάκας δεν κληθεί να πέσει πάλι στα τέσσερα για αφαίμαξη και τα γνωστά άλλα φαιδρά. Την έχει δει διαφορετικά βλέπετε το παλιοτόμαρο ο Προβόπουλος: 

Δεν είναι αυτοκτονία για τα νοικοκυριά η εξαθλίωση, δεν είναι αυτοκτονία για τον εργαζόμενο η μείωση των αποδοχών του με ταυτόχρονη αύξηση της φορολόγισής του! Η προκοπή και ευημερία της κοινωνίας θα ήταν αυτοκτονία!


Κατά τον κοπρίτη Προβόπουλο είναι σικ να μην μπορεί ο νέος να βρει δουλειά και να σιτίζεται από τους γέρους του ή να παίρνει τον δρόμο για τα ξένα. Το αντίθετο θα ήταν μάλλον αυτοκτονία!


Να κόβονται συντάξεις και επιδόματα, να ακριβαίνουν τα πάντα, να αποτελειώνεται η Πρόνοια, να δουλεύεις περισσότερο για λιγότερα, να είσαι συμβασιακά επί ξύλου κρεμμάμενος και εξαρτημένος από την...φιλανθρωπία του αφεντικού σου, μπα όλα αυτά συγκαταλέγονται στην συνομοταξία της "διάσωσης", άλλο πράγμα είναι αυτοκτονία. 


Κατά τους αλήτες που την έχουν πέσει οριζόντια και κάθετα στην κοινωνία μας να της φάνε το μεδούλι δεν ισχύει σαν αυτοκτονία το κλείσιμο χιλιάδων μαγαζιών και η μαζική πτώχευση δεκάδων χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων. Το πισωγύρισμα της χώρας δεκαετίες ολόκληρες, η καταστροφή της οικονομίας, η έξαρση του ρατσισμού, η ανασφάλεια, η φτώχεια, το ψαλίδισμα των ελπίδων των παιδιών, το μαύρο και άραχνο παρόν και το ακόμα πιό σκοτεινό μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ για βρωμόσκυλα α λα Προβόπουλο, μπα αυτοκτονία είναι κάτι άλλο!

Τι μας λένε οι Προβόπουλοι με κάτι τέτοιες δηλώσεις; Μας λένε ξεκάθαρα αυτό που βιώνουμε από καταβολής Μνημονίου μέχρι σήμερα: Είμαστε σε πόλεμο! Οι λίγοι κατά των πολλών! Οι κατέχοντες κατά των μη εχόντων! Τα παράσιτα κατά των δημιουργών. Βρισκόμαστε σε έναν απροκάλυπτο άγριο πόλεμο της ξετρελλαμένης ολιγαρχίας κατά ολόκληρης της κοινωνίας, Βιετνάμ! 


«Η καταψήφιση το μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τη Βουλή θα ήταν έγκλημα – η χώρα θα ψήφιζε για την αυτοκτονία της»  

Τάδη έφη το ψοφήμι Προβόπουλος: Πιό κυνικά δεν έχει ακουστεί ποτέ άλλοτε το σύνθημα...


...εκτελέστε την κοινωνία!