13/2/12

Σαμαράς: Το μυστικό είναι να είσαι σταθερός

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/e4afa2a1413d90d551ae3a3238f4e6f8_XL.jpg?t=943912800




Τον πάτε τον Αντώνη Σαμαρά; Εγώ όχι! Αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να τον πααίνω, μα τη στάση Καλλιφρονά! Και ξέρετε από πότε; Από τότε που κατάλαβα, ότι μπορεί να μην κατέχει και το καλύτερο ύπτιο στην χαβούζα, αλλά είναι σταθερός.

Προσόν η σταθερότητα στην εποχή μας που τα πάντα γυρίζουν σαν ανεμόμυλοι, και ο Αντώνης είναι 24 ώρες το 24ωρο σταθερός. Να, θυμόσαστε τι έλεγε τότε που ήτανε αντιμνημονιακός, στο μνημόνιο α; "Όποια κουφαλίτσα τολμήσει να χειροκροτήσει την εισχώρηση του μνημονίου εις τας τάξεις της ελληνικής κοινωνίας η οποία καρτερεί εις τα τέσσερα πικραμένη και εντροπαλή, θα αντιμετωπίσει την κάθετον οργήν μου, μέχρι και διαγραφή της Ντόρας άμα λάχ΄ναούμ"...

Και;

Θυμάστε τι διαγραφάρα φάγανε εκείνοι που τολμήσανε να πούνε ναι στο μνημόνιο; Ακόμα αναστενάζει η Ντόρα: Πωπω μοβόρος ο Σαμαράς! Και έχει και μιά βρωμοδιαγραφή, Παναγία σώσε με!

Είπαμε, σταθερός ο Σαμαράς. Τι νάκανε δηλαδή; Δεν γούσταρε ο άνθρωπος το μνημόνιο, έπρεπε να υπερασπιστεί το ζόρι του μέχρι τέλους. Πέρασε αυτό, πέρασε ένας χρόνος, ίσως και λίγο παραπάνω, ε του πέρασε του Σαμαρά η αντιμνημονιακή καΐλα και άρχισε να βλέπει το δεύτερο μνημόνιο από την ερωτική του πλευρά. Περιέχει και μιά μεγάλη δόση ερωτισμού το δεύτερο μνημόνιο, είναι σέξυ με άλλα λόγια δηλαδή. Ξέρεις τι σέξυ είναι κάτι που έχει την ικανότητα να πηδάει έναν ολόκληρο λαό; Λύγισε και ο αρχηγός της νουδού, άνθρωπος είναι ντε!

Και επειδή είναι σταθερός ο Σαμαράς, επέμεινε σε μιά λογική που είναι τίγκα σταθερότητα: "Όποια κουφαλίτσα τολμήσει να MH χειροκροτήσει εισχώρηση του μνημονίου εις τας τάξεις της ελληνικής κοινωνίας η οποία καρτερεί εις τα τέσσερα πικραμένη και εντροπαλή, θα αντιμετωπίσει την κάθετον οργήν μου, μέχρι και διαγραφή κανιά κοσαριά νοματαίων άμα λάχ΄ναούμ"...

Άμα είσαι σταθερός, είσαι πάντα! Δεν είχε άλλη επιλογή λοιπόν ο Σαμαράς σταθερός ων.

Μη ρίξει κανένας τώρα κάνα πικρόχολο σχόλιο, δεν είναι έτσι που νομίζετε. Πχ είσαι σταθερός άμα παντρευτείς την γυναίκα των ονείρων σου, την Κούλα, αφού της έταξες γάμο; Είσαι! Γιατί; Γιατί έχει πανέμορφα γαλάζια μάτια, μπαλκόνι ικανών διαστάσεων, αθλητικά καπούλια, σαρκώδη φιλήδονα χείλη και κάτι άλλες λεπτομέρειες που δεν γίνεται να τις εκθέσεις ανοιχτά σε ιστοσελίδα γιατί διαβάζει και ο μπαμπάς της Κούλας που και που βραχόκηπο.

Τώρα γίνεται το εξής: Πας να πάρεις ψάρια στην αγορά και εκεί που ανακατεύεις κάτι μπαρμπούνια δηλητήριο σε σκουντάει κάποιος στην πλάτη. Γυρίζεις και βλέπεις μιά άγνωστη 
με πιό πανέμορφα γαλάζια μάτια, μπαλκόνι γαμάτων διαστάσεων, αθλητικότατα καπούλια, σαρκώδη φιλήδονα χείλη και γαμώ τα χείλη και φαντάζεσαι και κάτι πιθανές λεπτομέρειες που δεν γίνεται να τις εκθέσεις ανοιχτά σε ιστοσελίδα γιατί διαβάζει και ο μπαμπάς της Κούλας που και που βραχόκηπο και θα σου πει "δεν ντρέπεσαι ρε ρουφιάνε να κάνεις τέτοια πράγματα με άλλη γυναίκα εκτός της κόρης μου;".

Άμα είσαι σταθερός με την Κούλα επειδή έχει τα τάδε χαρίσματα, μπορείς να μην είσαι σταθερός με μία πιό θελκτικότερη από την Κούλα που έχει τα ίδια τάδε χαρίσματα συν άλλα τόσα; Εμ, τι λέω όλη την ώρα;

Τον ακούσατε τι είπε σήμερα; Εγώ είμαι σταθερός και θα τους βγάλω την κουκούλα των καθαρμάτων των κουκουλοφόρων όταν γίνω πρωθυπουργός, Βαράτε τώρα παλαμάκια!

Βαρέσανε....

Και μετά από τόση σταθερότητα σκέφτομαι, και ποιός μου λέει εμένα, ότι θα γουστάρει τότε ακόμα να βγάζει κουκούλες, την στιγμή που όλοι οι προκάτοχοί του φαίνεται να σπάνε πλάκα φορώντας κουκούλες ακόμα και σε όργανα της τάξης;

Μπα, είναι σταθερός ο Σαμαράς, αποκλείεται! Ε, μου φαίνεται ότι άρχισα να τον πηγαίνω τελικά  :-)

Κάνανε τον ακοντιστή δισκοβόλο!

http://picture.yatego.com/images/456da92b7b17a8.5/363800-kqh/siegesstatue-diskuswerfer-von-myron--reduktion.jpg

Αυτός είναι δισκοβόλος κύριοι!

Η πρασινοφυλλάδα του Έθνους θίχτηκε! Και τι κάνει μιά πρασινοφυλλάδα όταν θίγεται; Γράφει μαλακίες! Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν να θιγεί για να τις γράψει, αλλά τώρα θίχτηκε πάντως. Γιατί; Γιατί πέταξε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαυρίκος, ένα μνημόνιο στον αντιπρόεδρο της κυβένησης της τρόϊκας, Βενιζέλο.

Και αρχίζει το Έθνος τις παπαριές αποκαλώντας τον βουλευτή του ΚΚΕ "δισκοβόλο". Εντελώς σκράπα από κλασσικό αθλητισμό ο αρθρογράφος του Έθνους μπερδεύει την βούρτσα με...εεε το ακόντιο με τον δίσκο, χωρίς να καθήσει να σκεφτεί, πως θα μπορούσε να κάνει ο σύντροφος Μαυρίκος ανάμεσα στα στενά έδρανα τρεις περιστροφές.

Αίσχος, λέει ο άνθρωπος του Έθνους, εδώ συμφωνώ κι΄ εγώ, έπρεπε να τον πετύχει! Τέλος πάντων αίσχος η ρίψη του αντικειμένου προς την κατεύθυνση του υπουργού οικονομικών (δεν τον πέτυχε είπαμε) γράφει το Έθνος, "στιγματίζει ανεξίτηλα την κοινοβουλευτική παρουσία του ΚΚΕ ", ενώ η ρίψη του περιεχόμενου του αντικείμενου που πετυχαίνει κατακούτελα κάθε πολίτη και του γαμεί ζωή και μέλλον δεν στιγματίζει! Δεν στιγματίζουν βλέπετε τα...εργόχειρα που πετάνε οι τρόϊκες και οι λεχρίτες εκτελεστές των δοτών κυβερνήσεων.

Το Έθνος δεν φαίνεται να έχει καταλάβει, ότι η "δημοσιογραφία του νικητή" που λάνσαρε στην χώρα μας το πασόκ βρίσκεται στα τελευταία της. Απλά γιατί πασόκ και όλοι οι μηχανισμοί επιρροής του πνέουν τα λοίσθια. Και σε λίγο θα ακούμε σε ανάλογες περιπτώσεις αντί της ειρωνίας περί "ευγένειας" τον αναστεναγμό ανακούφισης "ουφ, ευτυχώς δεν τον πέτυχε"....

Εμπρός της γης οι διαγραμμένοι!

http://zaloopa.gr/files/cache/12133f76698445eae46ec6c3a1f68d66.jpg


Φήμες;

Ευσεβείς πόθοι;

Σκληρή πραγματικότητα;

Κάτι φαίνεται να ετοιμάζουν οι διαγραμμένοι του πασόκ και της νουδού, οι φήμες οργιάζουν. Ιδιαίτερα εδώ στον βραχόκηπο οι φήμες οργιάζουν κατά τι οργιαστικότερα, εξ ου και αυτό το "α ρε βραχόκηπε όργιο" με το οποίο εκφράζουν τον θαυμασμό τους πολλές δεκάδες χιλιάδες από τις εκατοντάδες χιλιάδες των φανατικών αναγνωστών.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες* πληροφορίες πολλοί από τους έκπτωτους βουλευτές ετοιμάζουν νέο κόμμα. Πρώτος και καλύτερος ο γνωστός πόντιος Χάρης Καστανίδης, ο οποίος φέρεται να έχει έτοιμο έναν νέο πολιτικό συνδυασμό ονόματι ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τι είπατε, υπάρχει; Όχι φίλοι μου, δεν πρόκειται για το γνωστό μικρό κόμμα των 8% που σέρνεται υπό την προεδρία του Γιωργάκη Παπανδρέου, αλλά για το ΠΑνσοσιαλιστικό ΣΟυρταφέρτα Καστανίδη. Ένα κόμμα με επίκεντρο τον πόντιο, από πόντιο σε πόντιο το επίσημο σλόγκαν του κόμματος, το οποίο σύντομα θα στεγαστεί σε υπερσύχρονα γραφεία που βρίσκονται στην γωνία Ποντίου και Πιλάτου.

Και η Λούκα Κατσέλη δείχνει να έχει βαρεθεί το Παπανδρεϊκό φερμουάρ, μιά πάνω-μια κάτω, ή κατά μιά ελαφρώς σεξουαλική παραλλαγή, μία μέσα-μία έξω, (θα τ΄ακούσει ο Αρσένης και θα την σκίσει), και αναμένεται να προβεί σύντομα στην ίδρυση ενός κόμματος με έφεση στην σωτηρία της χώρας από την χρεωκοπία και στο φαστμπρέϊκ. Το όνομα του νέου κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΠΑτάτες ΣΟυφλέ με Κεφτέδες. Όχι συγνώμη, αυτό είπε ότι θα μαγειρέψει αύριο στον άντρα της, το όνομα του κόμματος είναι το ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κατσελοκίνημα).

Το πατατράκ προβλέπεται να έρθει από το νέο (;) κόμμα που ηγείται (;) η πρώην βαριεστημένη βουλευτής του πασόκ, Βασούλα Παπανδρέου! Η Βασούλα που είχε αρχικά την πρόθεση να ονομάσει το νέο της κόμμα "Γιωργάκη ΠΑ.ΣΟ.Κ" (Γιωργάκη ΠΑπανδρέου ΣΟβαρέψου Κόπανε) άλλαξε όλως αιφνιδίως τα σχέδιά της και αποφάσισε μετά από πρόταση του Φωτάκη Κουβέλη να προσχωρήσει στην ΔΗΜ.ΑΡ του! Το κόμμα μας χρειάζεται ανανέωση δεσποινίς Παπανδρέου, δεν ερχοσούσαστε να μπείτε μέσα, να φυσήξει δροσερός άνεμος και να σας βάλουμε να κρατάτε το ταμείο που νογάτε από οικονομικά; Η Βασούλα μάλλον δέχτηκε, υπό την προϋπόθεση να μπούνε και ο άλλοι διωγμένοι από το πασόκ και να χτυπήσουν πρωτάθλημα. Μπορεί και να μην το πρότεινε όμως...

Τα κόμματα που ετοιμάζουν οι διωγμένοι από την νέα δημοκρατία έχουν ένα κοινό σημείο: Κανένα δεν ονομάζεται ΠΑ.ΣΟ.Κ! Για το κίνημα του κυρίου Καμμένου έχουμε ήδη γράψει εδώ:

http://vraxokipos.blogspot.com/2012/01/blog-post_4006.html

Πάντως φαίνεται να καταλήγει σε άλλο όνομα από αυτά που διαβάσαμε στο παραπάνω ποστάκι. (Δεν το διαβάσατε; Χάνετε!) Το νέο όνομα βγάζει περισσότερο συναίσθημα και δίνει μιά έντονα ρεαλιστική νότα, λέει ο κύριος έγινε κάρβουνο....συγγνώμη, ο κύριος Καμμένος. Να μη σας κρατάω σε αγωνία, το όνομα του κόμματος θα είναι κατά πάσα περίπτωση το "Φφφ φφφ", όπως κάνουμε δηλαδή άμα καίει ο καφές.

Ο Γιώργος Δημήτρης τώρα, ή μάλλον ο Κώστας Νίκος, όχι ρε γαμώτο, α ο Διογένης Σωκράτης, όχι, ο Τριαντάφυλλος Πασχάλης, φτου σου, όχι, ααααα ο Γιάννης Μανώλης τώρα δεν προτίθεται να ιδρύσει κόμμα, αλλά συνδικαλιστικό φορέα υπό το όνομα ΓΣΕΕ. Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ αποφάσισε εις ένδειξη διαμαρτυρίας να κάνει μία μισάωρη Παντζιτζιφιακή.

Τσόκλη: Αυτή τάσπασε. Είπε σε όλα ναι και παραιτήθηκε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9oCnWagflMPFsxNdfv_o8MKdBuqfY3XsnCfIoPWt0QGBumoATS1NbeDxviyiVfElbUgiDovqBDmAAjNh2O3Gfd11F2WjshBEegM9UOVBTjHP7ZRggb1n1-tYeQ96Wv8O5VPeDRtp7s6I/s320/1614262.jpg


Μάγια Τσόκλη, πρώην βουλευτής του πασόκ. Μιλάμε για καλό τσόκαρο, τύφλα νάχουν τα ξύλινα ολλανδικά σαντάλια. Μα που τις έχουν βρει όλες αυτές τις απίθανες μετριότητες τα πασόκια;

Η Μάγια γενικά δεν φαίνεται να σκαμπάζει. Εκεί παρουσιάζει ένα προβληματάκι το οποίο χρειάζεται παρακολούθηση, να μη το πάρει αψήφιστα. Το φυστικέ πρόβλημα ξεκινάει πάντα αθώα, όπως πχ με κάποιο άντεργκράουντ ντυσιματάκι όπως το καραγκιοζέ ντε λα χριστουγεννέ δεντρέ στην φωτογραφία, (και που να το βλέπατε όταν ήταν αναμένα τα λαμπάκια!) αλλά μετά καλπάζει πραγματικά προς την ξεφτύλα.

Ακούστε φαινόμενο η Μάγια! Βλέπει και ακούει τον χαμό δίπλα της, βουλευτές ψηφίζουν όχι και σηκώνονται και φεύγουν, σου λέει, καλό φαίνεται, δεν δοκιμάζω κι΄εγώ λιγάκι, να δω πως είναι; Καλά μέχρι εδώ. Περιμένει λοιπόν υπομονετικά μέχρι να της κράξει ο ρουφιάνος ο Πετσάλνικος το όνομα, ε κάποτε την κράζει: Μάγια Τσόκλη ψηφάτε το μνημόνιο ναι ή ου;

Πετάγεται το νούμερο η Μάγια πάνω, ναι σε όλα και πάω να πιώ μιά κόκα κόλα, και πάει στο εντευκτήριο της Βουλής, βουτάει ένα στυλό που είχε ξεχάσει χθες ένας ναινέκος του πασόκ καθώς έβλεπε το ματσάκι ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ 3-0 την ώρα που πηδάγανε οι συνάδελφοί του στην αίθουσα συνεδριάσεων τον λαό, και σκαρώνει μιά επιστολάρα δύο επί δύο προς τον πρόεδρο του πασόκ.

Αξιαγάπητε κύριε Γιωργάκη, κατά κόσμον Παπανδρέου.

Δεν έλαβα την επιστολήν σας, αλλά σας στέλνω μια δικιά μου και από υγεία είμαι καλά. Εσείς πως πάτε από υγεία; Τι ήταν αυτό το μπιμπίκι που σας αφαίρεσαν πριν μερικά τέρμινα λόγω αναισθησίας οι γιατροί; Δηλαδή με εγχώρια αναισθησία. Ντόπια δηλαδή. Τοπική που λένε.

Αγαπητέ πρόεδρε τα παρατάω και πάω σπίτι μου και μη προσπαθήσεις να με κρατήσεις γιατί δεν κρατιέμαι εγώ, έχω βουλευτική ακράτεια αν ξέρεις, καλή ασθένεια.

Χαιρετίσματα στην Βασούλα Παπανδρέου αν την δείτε, αλλά που να την δείτε πιά αφού την διαγράψατε από μέλος του πασόκ; Ε τότε χαιρετήστε μου τον κύριο Κακλαμάνη, πολύ αξιοπρεπής και παραλίγο πρωθυπουργός ο άνθρωπος.

Κι΄αν δεν τον χαιρετήσετε, χέστηκα!

Φιλικά

Μάγια Τσόκλη, πρώην ναινέκα


Ψηφίζει πρώτα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μετά φεύγει, ο αριθμός! Μπερδεύτηκε η γυναίκα: Την κάνουν πριν ψηφίσουν; Μετά; Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας; Όταν ψηφίσουν ναι; Ή όταν ψηφίσουν όχι; Πολύ πολύπλοκη φάση!

Τελικά βρήκε την χρυσή τομή το σούργελο, που να βγάλει την Χρυσή: Πρώτα ψήφισε ναι, να χαντακώσει τον κοσμάκη, και μετά πήγε στον γέρο τον διάολο που χρειαζότανε φαίνεται μαγιά. Δύο μνημόνια, ένα μεσοπρόθεσμο και ένας εφαρμοστικός είναι η ταρίφα της κυράς, τα υπόγραψε όλα να κάψει τον μαλάκα που την έστειλε στην Βουλή και έφυγε με ελαφριά πηδηματάκια.

Θα το έχουμε υπ΄όψιν μας όταν φτάσει η εποχή της τρυφερής ενασχόλησης του παλουκώματος!


 

Εγκαταλείπει ο Άδωνις την Βουλή;

https://www.sumo.gr/wp-content/uploads/2011/07/ADWNIS.jpg

Ο Καρατζαferries ζητάει την βουλευτική (παρά φύση) έδρα του Α. Γεωργιάδη πίσω!



Κατακαημένα Φιλιατρά....

Πως την έπαθε έτσι η αγγαρειόφατσα, ο ζουμπάς, ο πινέζας, η μισοριξιά, ο ένα και τίποτας ο Γεωργιάδης που χρειάζεται να βάλει σκαμνάκι όταν θέλει να σφουγγαρίσει, τόσο κουβάς δηλαδή και αντί να συνεχίσει να τραβάει κουπί στο υφυπουργείο ναυτιλίας, δέχτηκε να παραιτηθεί και να ασχοληθεί με το σπορ που πάντα αγάπαγε, το άλμα επί κοντό;



Κατακαημένη Άνω Δαμάστα....

Πως θα το αντέξει η τάπα ο Άδωνις, ο τσιτσίκος με πιτυρίδα στα ποδάρια του και ποδαρίλα στα μαλλιά του, τόσο ντολμάς, το μισοϋστερικό απολειφάδι της ελληναρίας, αυτό το @ρχίδι αλλά με κάτι νάνους νααα να παραμείνει εκτός επικαιρότητας, μακριά από τους εκτυφλωτικούς προβολείς της ράμπας της Βουλής;



Κατακαημένη Αράχωβα...

Που αλλού θα γινότανε ένας παλαβωμένος παλιοτσόγλανος από πλασιέ βιβλίων βουλευτής και υπουργός; Μόνο στην Ελλάδα της δικομματικής παρακμής. Γκρέμισμα αυτής της άθλιας παράγκας εδώ και τώρα, γιατί δεν παλεύεται άλλο παιδιά!



 

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς....και εκείνοι μόνο 199!



Έξω: Δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν την αντίθεση του λαού στο νέο πλιάτσικο της κοινωνίας, στο οποίο προχωρούν πασόκ και νουδού με την θερμή υποστήριξη του λάος και της Ντόρας. Πάνω, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Κάτω, η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Συντάγματος.

Χιλιάδες ψήφισαν «όχι»
 
Μέσα: 199 παλιοτόμαρα δεν δίνουν μία γιά λαϊκή βούληση και κοινωνική οργή, αγνοούν με πρωτοφανή σταρχιδισμό το βογγητό και ανάθεμα του πολίτη και προχωρούν σε μιά νέα, ακόμα πιό άγρια λεηλασία του λαού.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρηση "σωτηρία δια της βίας" μπαίνει σε μια νέα φάση. Πασόκ, νουδού και λά.ο.ς, οι πρωτομάστορες της λαϊκής εξαθλίωσης μόνο νικητές δεν πρέπει να αισθάνονται όμως. Βαρύ το τίμημα των 45 απωλειών/διαγραφών που προκάλεσε με την πίεση που εξάσκησε ο λαός!

Τίποτα δεν είναι πιά όπως πριν! Το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της οικογενειοκρατίας που ρήμαξε τον τόπο έζησε την στιγμή της επίσημης αναγγελίας του αποτελέσματος της ψηφοφορίας σε μία πρωτόγνωρη γι΄αυτό κατάσταση: Φύλλο και φτερό!

Έφτασε πλέον η ώρα τους και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σώσει τους επίδοξους-και με το στανιό-σωτήρες από τον σιχτιρισμένο λαό. Ούτε μιά βροχή! 

Καμμία ανοχή πιά, κανένας χρόνος χαμένος, να εντείνει ο λαός την πίεση και να στείλει ότι έμεινε από τους δυνάστες της κοινωνίας στον αγύριστο!


Μαντέψτε γιατί ψήφισε το μνημόνιο ο βουλευτής της ακρίδας, Οικονόμου!

http://www.horrorklinik.de/product_images/images/big/halloween-horror-scary-clown-maske-427330000-1.jpg

Τον ξέρετε τον ναινέκο της ΚΟ του πασόκ, τον κλόουν Θανάση Οικονόμου;

Όχι; Δεν ξέρετε ρε τον Καραγκιόζη βουλευτή Ιωαννίνων; Που ζείτε;

Τέλος πάντων, βγήκε που λέτε ο παρακμιακός του κινήματος σήμερα στην τιβί του Σκάει (μπαμ) και αμολάει μιά κούφια, αμάν βρώμα Βαγγελίστρα μου! Τόνε ρωτάει η παρουσιάστρια, το ψήφισες ρε συ Θανάση το νέο μνημόνιο; Αμέ, της λέει ο Θανάσης, ζορίστηκα αλλά τελικά υπόκυψα στον πειρασμό και του έδωσα να καταλάβει. Αλλά όχι επειδής είμαι τίποτα φθονερός άθρωπος και μαρέζει να ξεσκίζεται ο κοσμάκης στο μέτρο, άλλο έπαιξε και ψήφισα σε όλα ναι.

Τι ρε Θανάση, πες μας επιτέλους και μας γκάστρωσες!

Να ρε παιδιά, τα είδατε τα χτήρια που καιγόσαντε στην Αθήνα; Είδατε που ήσαντε οι Δεξιοί έτοιμοι να κάνουν ντου στοι Αριστεροί και μύριζε η ατμόσφαιρα μπαρούτι και εμφύλιο; Ε γι΄αυτό ψήφισα το μνημόνιο. Που ν΄αφήσω δηλαδή την χώρα να μπει σε εμφύλιες περιπέτειες και Φλεβαριανά και να τρέχουμε να βρούμε κάνα Σκόμπι και να μη βρίσκουμε και να χάνει από παντού η Ιστορία;

Και γαμώ τις εξηγήσεις ο Θανάσης ο Οικονόμου! Όχι γιατί θα μπορούσε να έλεγε τα συνηθισμένα: Χρεωκοπία, φτου κακά, θα τρώμε ληγμένες μπαταρίες και θα καίμε λαδάκι οξύτητας μέχρι 0,1% στην λάμπα! Ή μπουυυ το φάντασμα της χρεωκοπίας και φτύστε όσο θέτε στον κόρφο σας, τίποτα δεν σας σώνει.  Αλλά ο άνθρωπος προτίμησε να χρησιμοποιήσει το ένδοξο ελληνικό παρελθόν που έδεσε τον λαό τόσο αναμεταξύ του. Μερικούς μάλιστα τους έδεσε και μονάχους τους...

Πάλι καλά που δεν ψήφισε το μνημόνιο για να μη μας την πέσει κάνας Ξέρξης στον Μαραθώνα. Να σας πω την αλήθεια, αν δεν ήταν τέτοιος ξεσκισμένος κοπρίτης ίσως και να μού΄τανε συμπαθής.

Χθες στην Βουλή: Το κύκνειο άσμα του δικομματισμού

http://kartesios.com/wp-content/uploads/2012/02/VAGENA-PORTRAIT777.jpg

Άννα Βαγενά: Δύο ώρες βουλευτής. Πόση βουλευτική σύνταξη πρόκειται να πάρει;

Πέρασε όπως αναμενότανε και το δεύτερο μνημόνιο! Νίκη της ακρίδας και πάλι, αλλά Πύρρειος Νίκη, η Βουλή γέμισε πούπουλα!

Τι έγινε χθες; Τίποτα που δεν γνωρίζαμε ήδη: Το πολιτικό σύστημα που δημιούργησε την κρίση και τώρα καλείται να μανατζάρει τις συνέπειές της και να μας...σώσει από αυτήν, είναι πνευματικά και σωματικά νεκρό!

Η ομάδα των λεχριτών που υπερψήφισαν τον νέο ιεροεξεταστικό μηχανισμό του μνημονίου νούμερο δύο είναι σαφώς μικρότερη από την αρχική ομάδα του πασόκ που πέρασε το πρώτο μνημόνιο και αυτής της νέας δημοκρατίας που καμωνόταν ότι δεν το ήθελε ούτε με σφαίρες.

Σκηνές απείρου κάλλους στις τάξεις των τριών κομμάτων που στήριζαν και στελέχωναν την ΠΑ.ΝΟΥ(Κ)ΛΑ*,  την κυβέρνηση της Βρυξέλλας. Η χαβούζα του πασόκ; Παιδική χαρά:

Θα ψηφίσουμε, δεν θα ψηφίσουμε, θα ψηφίσουμε μερικά, άλλα όχι, θα ψηφίσουμε τα περισσότερα, ή τα λιγότερα, θα πούμε ναι, θα φωνάξουμε όχι, ή  ίσως, ή μπορεί, ή θα δούμε, ή και ναι και όχι, πάμε στην Καντίνα να δούμε την Πανάθα κόντρα στην Ξάνθη, δεν θα ψηφίσετε ναι; καθήστε καλά ρε συντρόφια, ζήτω ο πρόεδρος, ζήτω ο επόμενος πρόεδρος, θέλω κι΄εγώ να γίνω πρόεδρος, και εκεί που είχαν αγκαλιαστεί και φιλιόντουσαν δυο καρακάξες του κινήματος επειδή η μία είχε γενέθλια (έλεγε 35 αλλά ήτανε σαρανταφεύγα), τις έβλεπες ξαφνικά να πλακώνονται με τις τσάντες και να ξεμαλλιάζονται!

22 ακόμα απώλειες το κόμμα της παπανδρεϊκής ντροπής, μείνανε μόνο 130! Περίπατο η άνετη αρχική κυβερνητική πλειοψηφία, να γιατί επέμενε και απαιτούσε τόσο έντονα η Βρυξέλλα πολυκομματική κυβέρνηση συνεργασίας πριν λίγες εβδομάδες. Η δε περίπτωση της Αρσαίνενας, της πατσαβούρας της τρόϊκας και νυν...αντιμνημονιακής Λούκας Κατσέλη τα σπάει κανονικά: Μιά μέσα, μιά έξω, μιά πάλι μέσα και τελικά πάλι έξω δείχνει καθαρότητα πολιτικής γραμμής και απόλυτη πολιτική σοβαρότητα.

Οι βουλευτές του πασόκ τάχουν χαμένα: Κάθονται δύο στον διάδρομο και τηράνε μιά μύγα που κάνει κάτι εντυπωσιακά λούπινγκ και εκεί ακριβώς εμφανίζεται η Κατσέλη. Η Λούκα ρε συ Μάκη, ψιθυρίζει ο ένας λελές στον άλλο. Να της χώσω της πατσαβούρας που ψήφισε όχι στο μνημόνιο και την πέταξε ο αρχηγός έξω από το κόμμα, μία στην μάπα; Κάτσε καλά ρε Μηνά, στο επόμενο μνημόνιο ψήφισε πάλι ναι και την ξανάβαλαν στο κόμμα, τον συγκρατεί ο άλλος. Τελικά της κάνανε την πρόταση να εμφανίζεται στην Βουλή ντυμένη στα πράσινα όταν ψηφίζει στο πνεύμα του πασόκ και στα μπλε όταν κάνει του κεφαλιού της, να ξέρει ο κόσμος τι του γίνεται.

Παγκόσμιο ρεκόρ και η Άννα Βαγενά που αντικατάστησε την Πέμη Ζούνη που την κοπάνησε προχθές γιά άλλες παραστάσεις. Μπήκε η συμπαθής Άννα, ψήφισε όχι σε όλα και απήλθε (διεγράφη). Η πιό σύντομη βουλευτική θητεία όλων των εποχών! Γλύτωσε και τα κεράσματα για την είσοδό της στην ΚΟ του πασόκ η γυναίκα. Για γέλια...

Στην νέα δημοκρατία που δεν γουστάρει τα μνημόνια, ιδίως τα πρώτα, αλλά τελικά βάζει νεράκι στο κρασί της και στηρίζει τα δεύτερα όταν αυτό κρίνεται από την Βρυξέλλα σωτήριο για την πατρίδα και γενικά αρέσκεται σε δύο αντιπολιτευτικές πολιτικές που πλαισιώνουν μιά συμπολιτευτική, πεντακάθαρη γραμμή δηλαδή, την κοπάνησαν 21! Αν δεν μεσολαβήσουν εκλογές μέχρι τον Ιούνιο που θα έρθει η επόμενη ψηφοφορία στην Βουλή, μπορεί να μην φτιάχνουν καρέ ούτε για παρτίδα μπουρλότου!


Στον στόκ.ο.ς την κάνανε προς άγνωστον κατεύθυνσην δύο από τα πιό βασικά στελέχη της ομάδας, ο άχειλος Βορίδης και ο υστερικός μισής μερίδας πλασιέ βιβλίων Άδωνης.

Πασόκ, νουδού και λά.ο.ς στα πρόθυρα της διάλυσης! Η πίεση των δυνάμεων του λαού που αντιστέκονται στην μνημονιακή βαρβαρότητα και αγωνίζονται για ένα ανθρώπινο μέλλον φέρνει σιγά σιγά καρπούς.

Λίγο ακόμα παιδιά και τους φάγαμε!