1/7/11

Βουλευτίνες του πασόκ στο μάτι του.....(Κυκλώνα; Του Σύριζα; Του φούρνου με εγκαύματα τρίτου βαθμού;)

http://www.radio981.gr/wp-content/uploads/image/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%91/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%9B%CE%95%CE%A0%CE%95%20%CE%9A%CE%91%CE%A4.jpg

Η βουλευτής της πασόκας, Κατερίνα Παρλαπίπα Σηφουνάκη, δέχτηκε ανώνυμες επιστολές, σίγουρα από άγνωστους συριζαίους, από ποιούς άλλους ντε, με ιδιαίτερα απειλητικό περιεχόμενο.



Θα φας καλά μαρή μπιιιπ, θα σε σκοτώσουμε, θα σε πνίξουμε, θα σου κάνουμε καντάδα με τραγούδια του Νταλάρα για την Κύπρο, θα βάλουμε την Έλσα Παπαδημητρίου να σου κάνει στις τρεις τα ξημερώματα επίσκεψη, τέτοια φριχτά!



Προδότρα την ανέβασαν, οι συριζαίοι ντε, πουλητάρι την κατέβασαν, αλλά αυτή έκανε το καθήκον της και έσωσε την πατρίς εκ της χρεωκοπίας, και σιγά να μην φοβάται, χέστηκε λέει άμα την απειλάνε, θα πααίνει πάλι μονάχη της στην λαϊκή και στα μαγαζά, στα Mall και στα καφεοινοζυθοπωλεία.


Και γαμώ την Μπουμπουλίνα! Για πιάστε λίγο ήχο!





https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg98Hkg-dZ5ldQG3mi8DYZ46jdly6bik0jrknjuCRBBRLoY853B9ajcZnbvqb3T2K_Gpn9ItQMb2UMQwHcmZCm9mSn6KblikrCBFk9tpMJba92WATFqsV8MXpnwSRUK1C4s9wBP5qyYay1l/s1600/zhsh.jpg
 
Χτυπιέται και η έτερη πυροβολημένη βουλευτής του πασόκ, Ροδούλα Ζήση (Άκου όνομα! Και γιατί δεν την βγάζανε Μπροστινή Δεξιά ή Ρεζέρβα;).

Μαμά, με κοπανάει ο Σύριζας, πέντε διμοιρίες τουλάστιχον, μου στράβωσε μιά φρεσκομποτοξημένη ρυτίδα. Δεν αρέσω πιά όπως πριν!  

Σκέτη φρίκη την βρήκε χτες το βράδυ και τούτη την κεχαριτωμένη σοσιαλιστική μαρμάγκα, καθώς της την έπεσαν χιλιάδες συριζαίοι, μιλάμε για Το πλήθος! Μωρή μοιραία, της χώσανε οι δεκάδες χιλιάδες συριζαίοι επιδρομείς, εγκλημάτισες μωρή κατά του λαού, είσαι συνυπεύθυνη για τη φτώχεια, την εγκληματικότητα και την ανεργία ρε παλιο.....(μπιιιπ) κτλ.

Κακώς στους εκατοντάδες χιλιάδες συριζαίους, απαράδεκτοι κύριοι! Μα μόλις πρόλαβε το κορίτσι να μας σώσει ρε σεις! Προχθές είπε η ωραία με το κτήνος (ο Θόδωρας καθότανε δίπλα της) το ναι, γιατί δεν περιμένετε λιγάκι να πετάξει βλασταράκια;

Μετά λέει την κάνανε όλοι ποδαράτα για το σπίτι της, εκατομμύρια κουκούλες, φλόμωσε ο τόπος, και δεν μπόρεσε η κυρά να κλείσει όλη νύχτα μάτι στο...γραφείο της! Καλά που την ψάχνανε οι επιστήμονες;

Ο Κακλαμάνης ξαναζωντάνεψε σήμερα γιά πάρτη της στην Βουλή! Ναι, άρχισε να αναπνέει, το κίτρινο πρόσωπό του πήρε πάλι χρώμα, φωνές, κακό, λέω, πάει τον χάσαμε τον Κακλαμάνη πάνω στον ανθό της ηλικίας του και τι θα κάνουμε; Τελικά την πήδηξε...

Όχι την Ροδούλα ρε κρύοι....

Ο Καραγκιόζης ο Πετσάλνικος ξαναβρήκε επί τη ευκαιρία τον κανονισμό της Βουλής που είχε χάσει κατά την διάρκεια της ψόφησης του Μεσοπρόθεσμου (βλέπε ρεσιτάλ ΑθαΝΑΙσιάδη) και στόκαρε προς πάσα κατεύθυνση: Σταματάτε ρε το ξεμάλλιασμα! Τι παράδειγμα θα δώσουμε στην κοινωνία που εξαπατήσαμε και εξαθλιώσαμε; Να λένε εκεί που δεν έχουν να φάνε, ότι δεν ξέρουμε ούτε να συζητάμε; Και ποιός θα με χοιρο κροτήξει άμα σας ρωτήξω τώρα αν συμφωνάτε μαζί μου;

Από την πλευρά του πασόκ και της νδ έφαγε το χοιρο κρότημα της αρκούδας. Μερικοί μάλιστα τον χοιρο κροτούσαν χοιρο πόδαρα! Μόνο η Αριστερά δεν κουνήθηκε από την θέση της, δεν είναι μαλάκας η Αριστερά να βαράει στα πετσαλνίκια παλαμάκια.Τελικά έληξε η συνεδρίαση και οι πασόκοι είχαν μείνει με την απορία γιατί τόσο μίσος....



Μπορεί νάχουνε δίκιο τα κορίτσια, δεν ξέρω. Αλλά γιατί λέτε να φύγανε οι λαμόγες και τα λαμόγια στην Αρχεντίνα με τα ελικόπτερα της γραμμής και όχι ποδαράτα;

Όχι, ρωτάμε ρε κορίτσια!

Βοήθεια! Ο χασάπης μου είναι πασόκος! (ή νεοδημοκράτης. Το ίδιο είναι)

http://www.princeolivernews.com/wp-content/uploads/2011/04/%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%82.jpg


Βοήθεια! Ναι πασόκος είναι ρε σεις! Όχι ο άνθρωπος της φωτογραφίας, τυχαία από τον γούγλη τον κατέβασα, αθώος ο άνθρωπος! Ο θκος μ, ο πραγματικός ρε!

Και καλός χασάπης είναι, και ενεργό μέλος του κώματος, και φανατικός υποστηρικτής του Γιωργάκη, αυτά είναι τα δράματα φίλοι μου!

Ολόκληρες δεκαετίες πελάτης του πιστός εγώ: Καλά, φρέσκα και προσεγμένα προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση, άψογος επαγγελματίας, άψογη εξυπηρέτηση! Αλλά πολύ φανατίλα ρε παιδιά! Να τον ακούς να μουρμουρίζει εκεί που σου λιανίζει τα παϊδάκια, να παλιοπούστη Δημόσιε, φάτηνε λαμόγιο συνταξιούχε, να ξεφτύλα μισθωτέ, πάρτηνε κουφάλα φορολογούμενε! Και να μη το μουρμούριζε, θα το σκεφτότανε, το ίδιο είναι!

Και που να τολμήσεις να του πεις τίποτα, τρία δωμάτια κουζίνα μπάνιο ο τύπος! Τι κάνουμε εδώ φίλοι μου; Τι κάνουμε γενικά όλοι εμείς που δεν την γουστάρουμε την πασόκα, που δεν τους πάμε γενικά τους πρασινάκηδες; Τι; Άλλο πολιτική, άλλο καθημερινή ζωή; Άλλο ο χασάπης και άλλο η πολιτική του τοποθέτηση; Μιά στιγμή!

Καλός χασάπης, αλλά ακόμα καλύτερος και φανατικός πασόκος ο τύπος: Δεν ξαναπατάω στον πούστη! Κρέατα πουλάνε και άλλοι, τα ζωάκια νάναι καλά! Και αφού έσπασα την παρθενιά με τον χασάπη θα το τσουλήσω κανονικά και πιό πέρα: Και τον γωνιακό πασόκο ψιλικατζή στα "διαγραφέν", και τον πράσινο "Κουρείον ο Μήτσος" πιό κάτω, και τον Αλέκο τον εργοδηγό, και τον "καφενείον η Άνοιξη" στην πλατεία και όλους τους άλλους! Κομμένη από μένα μάγκες! Κονομήστε από άλλους, εγώ απέχω! Ή μάλλον καλύτερα, μας κυρήξατε τον πόλεμο; Συμμετέχω!

Ξέρω ότι ορισμένοι θα βγάλουν σπυράκια με τα παραπάνω! Φτου κακά, προπαγάνδα κοινωνικού μίσους, χτύπημα στην Δημοκρατία, προπομπός του φασισμού...

Αφήστε τα να κάνουν πρώτα κρούστα, μετά τα ξύνετε παιδιά!

Δημοκρατία έχουμε, ελεύθερη αγορά, ελευθερία βούλησης: Εγώ αγοράζω με τα λεφτά ΜΟΥ την εφημερίδα της προτίμησής ΜΟΥ στο περίπτερο της επιλογής ΜΟΥ! Και τι σχέση έχει με όλα αυτά η πολιτική τοποθέτηση του ιδιοκτήτη; Έχει και παραέχει! Όπως είχε όταν γινόντουσαν οι προσλήψεις, όταν γινόντουσαν οι εξαιρέσεις, όταν ζωγραφίζανε τα ρουσφέτια, όταν οι πράσινοι γκαζάρανε και οι άλλοι έτρωγαν την σκόνη τους! Δημοκρατία τότε; Άλλο τόσο και περισσότερο κι΄εδώ! Και εντελώς νόμιμα!

Είσαι τίγκα πασόκι μέχρι μεδούλι φίλτατε δεκεγόρε; Δικαίωμά σου! Πάρτα από τους συνσοσιαλιστές σου, εγώ δεν μασάω άλλο! Δικαίωμά μου! Όπως δικαίωμά μου είναι να διαγράψω κάθε πασοκοφανάτα από φίλο μου και να μην τους επιτρέπω την είσοδο στην αυλή μου. Πως να το πω αλλιώς; Είσαι γαμάτη γκομενάρα και μοντέλα από τις λίγες και μου την πέφτεις κυρία γραμματέψ της τοπικής του πασόκ; Δεν τρως λαμόγιο! Σε άλλους αυτά! (Με τούτο το τελευταίο δεν θα συμφωνήσει κανένας, το ξέρω)

Κοινωνική απομόνωση σε όλους τους ορκισμένους μόνιμους κερδισμένους της φάσης "πελατειακή τακτοποίηση και κομματική αυτοεξυπηρέτηση", να γίνει το προνόμιο μπούμερανγκ, να δουν τι γλύκα έχει!

Στηρίζεις κύριε περιπτερά το κόμμα που σκοτώνει την ζωή μου; Εχθρός μου μάγκα! Θα πάρω τα Καρέλια μου από το άλλο παρακάτω!

Και....μήπως ξέρει κανένας σας ρε παιδιά κάνα καλό χασάπικο στην ευρύτερη περιοχή Αλωνιών Αμαρουσίου;

Τώρα η σειρά της Παιδείας

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4012/7415.jpg


Διαμαντοπούλου, καρχαρίας Παιδείας: (Εδώ με τον λαϊκό αγωνιστή-συνδικαλιστή Παναγόπουλο)


..."Η Παιδεία αποτελεί τη ψυχή της πατρίδας μας και η Ανώτατη Εκπαίδευση είναι η ατμομηχανή του έθνους, αρκεί να απελευθερώσουμε εγκλωβισμένες δυνάμεις"....

Λέτε να εννοεί τον Γκοτζίλα ρε παιδιά;

Φως στην υπόθεση Στρως Καν: Η καμαριέρα ήταν συνδικαλίστρια!

http://www.faz.net/m/%7BDEE7C365-A728-4EF0-8AA3-4F852BD63DEB%7DPicture.jpg

Φαίνεται να...θριαμβεύει η Δικαιοσύνη στην ιστορία γιά αγρίους Στρως Καν vs Καμαριέρα!

Για κουκούλωμα οδεύει ταχύτατα ο άνισος αγώνας μεταξύ του γνωστού...μισογύνη πρώην τσιρίμπαση του ΔΝΤ, Δομίνικου Έστρωσε Καιτάκανε και της επίμαχης καμαριέρας, που συγκλόνισε τις τάξεις του πασόκ, ιδιαίτερα τον αντιστασιακό Ρομπόπουλο.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ, αθώος ο "γιατρός" και η καμαριέρα φέρεται να είναι...συνδικαλίστρια του ΕΘΕΛ!

Κατά τις ίδιες πηγές η άτυχη καμαριέρα δέχτηκε επίθεση από αγνώστους επειδή είχε την έμπνευση να χρησιμοποιήσει πατσαβούρα σφουγγαρίσματος στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας και αναγκάστηκε να καταφύγει στη σουίτα του Στρως Καν για να σωθεί!

Τα περί...καπνιστικών αντικειμένων βίας (μη πούμε για πίπες και μας διαβάζουν και παιδιά) ψεύδη ασύστολα, τεχνητή αναπνοή της έκανε της άτυχης συνδικαλίστριας του ΕΘΕΛ ο παππούς. (Εξ ου και η...διασωλήνωση!)