5/5/11

Καμμένος: Όσκαρ πολιτικού μπινελικιού!

 http://www.galvestoneconomicreport.com/Pics/mini-Broker.bmp

Δεν μπορώ να πω ότι εκστασιάζομαι ιδιαίτερα με το συνοθύλευμα της νδ, αλλά αυτή τη φορά είμαι αναγκασμένος να υποκλιθώ μπροστά στον λαμπρό κομήτη που αμόλησε ο μπλε βουλευτής Π.Καμμένος κατά του ημιπρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου!

Τόσοι μπλόγκερ αγωνίζονται εδώ και ένα χρόνο να βρουν τον κατάλληλο...στολισμό του ανεκδιήγητου προέδρου του πασόκ και έρχεται ένας καμμένος βουλευτής της ξεπεσμένης νδ και μας βάζει γυαλιά! Μιλάμε για διαπλανητική πατέντα, καταπληκτική έμπνευση, απίστευτο ότι ο τύπος ανήκει όντως στην γαλάζια παράταξη! Τι φλέβα χρυσού χτύπησε ο Π.Καμμένος; Απολαύστε!


Ο Παπανδρέου είναι...

«Έμμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων»

Χαμός! Πέσανε οι μισοί βουλευτές ξεροί απ΄το γέλιο κάτω, χαλασμός! Αφού να καταλάβετε-σύμφωνα με μαϊμού πληροφορίες-γέλαγε και το Γιωργάκης, που δεν θέλει πολύ φυσικά για να παρουσιάσει δημόσια τα αποτελέσματα του τελευταίου του IQ-Test. Μετά φυσικά την ξεψυλλιάσανε την αρκούδα και βάλανε την Πεταλωτού να βαρέσει διαμαρτυρία.

Βγαίνει λοιπόν ο κυβερνητικός απρόσωπος (παραπάχυνε τελευταία, ένα μάτσο μάγουλα άνευ λαιμού έγινε) και αρχίζει να γρατζουνάει με τον κυνόδοντα το μικρόφωνο.

Σαν δε ντρεπόσαντε, αίσχον! Να τσι μαζώξει τσι δικοί του ο Σαμαράς, μπήξες-δήξες, ξεδιάντροποι, που αμφισβητείτε τον πατριωτισμό του Γ. Παπανδρέου, φτου σας!

Αυτό με τον πατριωτισμό το είπε όντως το φωνακλά-τσογλάν του κυβερνητικού κώματος! Ρε σεις, επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος έγινε και γράφουν απαξάπαντες οι νουδοπασόκες; Μιλάμε για χοντρό τζακπότ που ρήμαξε ο Πεταλιάρης, 

ΤΟ γέλιο!

 

Φταίει ο Λαζόπουλος....

 
Μια φωτογραφία που τα λέει όλα! Δύο "σοσιαλιστές", ο ένας πνευματικά ζωντανός-νεκρός, ο άλλος από εκείνες τις λέρες που απαιτούν για την χειραψία γάντι, το οποίο αντιμετωπίζεται μετά την χρήση σαν τοξικό απόβλητο.

Λεζάντα της φωτογραφίας θα μπορούσε να ήταν μια μόνο λέξη:


Πλακάκια!

Φυσικά έσπευσε το ΔΝΤ να μπαλώσει τις δηλώσεις Στρος-Καν στο γαλλικό Canal* περί μυστικών διαπραγματεύσεων με τον Γιώργο Παπανδρέου, την στιγμή που ο έλληνας πολιτικός καρααπατεώνας παραμύθιαζε τον ελληνικό λαό για το ακριβώς αντίθετο.

Μπαλώνεται η "τιμή" της πουτάνας; Επιδέχεται η υστεροφημία της επί χρήμασι εκδιδομένης παρθενοραφή; Ε, μη λέμε τότε ότι θέλουμε! Τι είπατε; Δεν είπατε τίποτα; καλά κάνατε!
Το πασόκ, πιστό όχι μόνο στην παράδοση της εξαπάτησης του λαού, αλλά και στην παπατζήδικη φυγοδικία, παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν πολυασχολήθηκε φυσικά με το περιεχόμενο της επίμαχης...ταμπακέρας και τα έχωσε αντ΄ αυτού στην αντιπολίτευση και στον...Λαζόπουλο!

Άταφο κουφάρι της πατρίδας! (Αθάνατη Ελλάδα, το γράφουν μερικοί)

Ένα τέτοιο καραμπινάτο ψέμα, "ΔΝΤ; Τι είναι αυτό;", την στιγμή που τα μαγειρεύανε υπογείως μήνες ολόκληρους, θα σήμαινε για οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή-και όχι μόνο- κυβέρνηση την αρχή του τέλους. Δεν πα να έλεγε ο Στρος-Καν ότι ήθελε για να στηρίξει τον κοντραπλακέ που του τα ακουμπάει, το ιντερβιού στο γαλλικό κανάλι τα λέει όλα. Αλλά στην χώρα της υπέρτατης διαφθοράς, στην χώρα που το πολιτικό ήθος της εξουσίας δεν επιτρέπεται να κάνει πλέον πιάτσα ούτε στην Συγγρού, τέτοια βρώμα, δεν αρκεί ούτε για φτύσιμο!

Τους λες, μας δουλεύατε ρε; και σου λένε, σώσαμε την χώρα απ΄την χρεωκοπία! Ρε κάθηκα, άλλο σε ρωτάω! Μας δουλεύατε ρε; Κάναμε το καθήκον μας, σου απαντάνε, για να αποφύγουμε τα χειρότερα, ενώ εσείς δεν κάνατε τίποτα! Ρε μάλθακα, μεσοτοιχία, θα απαντήσεις στην ερώτηση επιτέλους; Λέγατε άλλα και κάνατε άλλα ρε αρπάχτουλες; 

Απάντηση; Εις το βουνό ψηλά εκεί...

Άντε, δυό μέρες να κρατήσει το πολύ η φουρτούνα. Αυτό ήταν! Απάντηση δεν πρόκειται να πάρει κανείς, δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο, μέχρι την Κυριακή δεν θα απασχολεί ούτε τον Παπασυμεών, πάπαλα, ούτε γάτα ούτε ζημιά. 

Το πολιτικό ψεύδος, η εξαπάτηση του λαού, η καθιέρωση της αναλήθειας σαν μέσο επικοινωνίας με τον πολίτη δεν δίνουν από μόνα τους το ακριβές στίγμα της πολιτιστικής μας παρακμής. Αυτό συμπληρώνεται με την παθητική αποδοχή αυτής της κατάντιας από μήντια και κοινωνία. 

Ποιοί θα επιμένουν σε μια βδομάδα ακόμα;

Μάλλον μόνο ο γελωτοποιός...