11/2/11

Από τα αμίμητα της Βουλής των άβουλων Ελλήνων

http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/346/698dove.jpg


Τα πήρε ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Μπουμπούκης και άρχισε να βαράει αλύπητα όλη την Siemens μαζί με το περίχωρο!

Αν δεν βάλει η εταιρεία τον κώλο της κάτω, να συμβιβαστούνε με το κράτος, θα τήνε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί την εταιρεία, και δεν θα προλαβαίνει να δει από που της έρχεται, η εταιρεία!

Μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς την έκανε η εξεταστική ήδη με το...μάτι, είπε ο Χάρης, με το ένα όμως, γιατί το άλλο τους βγήκε στην προσπάθεια να βρούνε τσι ενόχοι που φυγαδέψανε στις τσέπες τους την μίζα.

Τα φοβερότερα έρχονται τώρα!

Σηκώνεται εκείνος ο παράξενος, ο Μαρκογιαννάκης και του βάζει μια φωνή: Ρε συ Χάρη, κάνε μου ρε συ την χάρη και πες τους να μας σφυρίξουνε κάνα ονοματάκι από τους ξεφτύλες συνάδελφους που δεν προλαβαίνανε και καταπίνανε την μίζα αμάσητη! Να ξέρουμε ρε σύ, έτσι από περιέργεια ρε!

Και γυρίζει ο Χαρούλης, ο Παμπουκωμένος, ο ασάγωνος που χτυπάει καραμπογιές στο έντριχο μέρος του κρανίου, και του λέει το εξής αμίμητο:

«δεν είναι αυτός συγκροτημένος τρόπος πολιτειακής λειτουργίας, αφού δεν έχουμε τα εχέγγυα ότι τα όποια ονόματα θα είναι και τα σωστά»

Απίστευτος, ανεπανάληπτος, Θεός!

Και για να δέσει το γλυκό ακολουθεί μια εξ΄ ίσου απίστευτη φραστική τσόντα από τον υπερπαρθένο πάσης αμαρτίας αντιπρόεδρο ( ε ρε ρεζίλια) της κατακαημένης της Βουλής, Βου. Πολύδωρα (πούναι στον δρόμο γλήγορος):

«Είναι ανυπόφορη η θέση ενός αθώου και πολιτικά αλλά κυρίως ηθικά να λοιδορείται»
Μα να μη κάνει ο πούστης ο Εγκέλαδος μια καλή ταρακούνα, να τους πάρει όλους αυτούς τους ντιπ μα καταντίπ αθώους μαζί του, να τελειώνουμε;
Άει στο διάολο νυχτιάτικα ρε συ.... 

Δάκρυα να δείτε για την Αίγυπτο ξαφνικά!

http://farm4.static.flickr.com/3057/2624737570_6db0ef51fe_o.jpg

Μίλησε επιτέλους και η Σοσιαλιστική Διεθνής! (και πέντε σακούλες καυσόξυλα)


Το είχε κάνει μόκο ο πρωθυπουργός όσο δεν την έκανε οριζοντίως το συνεταιράκι του στην SOSιαλιστική Διεθνή, αρχιμούμια λαμόγιο Χόσνι Μουμπάρακ!

Για καλό και για κακό και όσο η Μουμπάρα δεν έλεγε να μπει στο ελικόπτερο, βρε μπέκα-όχι δεν μπαίνω, φοβάμαι-έκανε ο Παπανδρέου την "αλληλεγγύη" του με τον μαχόμενο αιγυπτιακό λαό γαργάρες.

Με το που έβαλε μπροστά και πέταξε επιτέλους το ιπτάμενο αντικείμενο, τόνε πιάνει τον έλληνα αρχισοσιαλιστή, εκεί που έσκυβε πάνω στον λαβωμένο αιγυπτιακό σοσιαλισμό, να δει τι έχει, ένας σφάχτης παιδιά, μα τι σφάχτης;

 Πολύς πόνος παιδιά, και μακάρι όλος ο "σοσιαλισμός" τέτοια! Και επειδή τον είχε πιάσει ο πόνος λέει, πονάω που πονάω, δεν βγάζω έναν δακρύβρεχτο να βγάλω την αγάπη μου με τον αιγυπτιακό λαό στη φόρα;

Και αρχίζει που λέτε, να κάτι "ο αιγυπτιακός λαός γράφει σήμερα ιστορία", γιατί χτες είχε ξεχάσει το μολύβι σπίτι του και δεν έγραφε βλέπετε, να κάτι "έχει πέσει όλος ο κόσμος στα κανάλια και σας παρακολουθεί, που πάτε ντουγρού για την Αλλαγή", ούτε σε κομματική συγκέντρωση στο Κιάτο νάτανε!

Δέκα μέρες βγάζανε τον σκασμό οι δήθεν, οι τζάμπα μάγκες, οι σωτήρες, ξένοι και ντόπιοι, που τα είχαν κάνει εδώ και τριάντα χρόνια πλακάκια με ένα μαύρο και άραχνο, βαθειά αντιδημοκρατικό καθεστώς. Σήμερα που έπεσε ο αιγύπτιος τομαράκιας, ε σήμερα του κάθησε του παπανδρέα το ηρωικό λογίδριο περί δημοκρατίας και ποινικοποίησης του δεν πληρώνω.

Ρε δεν πάτε λέω γω, πριν σας πάμε εμείς;





Τα Νέα; Ούτε για λέπια και εντόσθια ψαριών!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrMtKMK0z84T9t5hgOKNSGTEf7d826UoYMdywCncarsevmQY8IWgK_gDVdLo_O6z8LXRnfN-IceUYaCX2C8Qtp8keMJfXGgLMIsYlg78JDI9JL1_QuT1xg2PXd8PcxfefYmTuOqo84h5Y/s1600/_1_%257E1.JPG

Οι καραγκιόζηδες του Ομίλου Πασόκ και Κατασκευαστικών προσπαθούν να βγάλουν τα λεφτά τους! Απίστευτος λίβελος μίσους των "Νέων" κατά των κατοίκων της Λαυρεωτικής!

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ Είµαστε όλοι Κερατέοι

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΝΤΣΙΝΗ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

 

Στην Κερατεα θριαµβεύει τελευταία η ελληνική ψυχή.  
 
Ναι, γιατί...προτελευταία, τα 36 τελευταία χρόνια, θριάμβευε-όχι μόνο στην Κερατέα, αλλά σε όλη την Επικράτεια-η πραγματική ελληνική ψυχή! Η ψυχή της πρασινογάλαζης κομματοσκυλικής ρεντικολέντζας που έπεσε στον τόπο σαν ακρίδα, να του δείξει τι σημαίνει ψυχή. 
 
Ψυχωµένοι αγωνιστές υπερασπίζονται το δικαίωµά τους στην ξέφραγη χωµατερή.
 
...αντί να υπερασπιστούν το δικαίωμα των πολιτικών της πασόκας να κάνουν την χώρα σελφ σέρβις και να τρώνε την μίζα με το φτυάρι, ή το δικαίωμα των εργολάβων της πασόκας να γαμούν και να χτίζουν, ή το δικαίωμα των καναλιών και των σκατοφυλλάδων της πασόκας να σιγοντάρουν την αποθέωση της μάσας εις βάρος του ηλίθιου πολίτη που χάφτει αυτά που λένε, ή το δικαίωμα ενός πουλημένου δημοσιοτίποτα, όπως ο Τσιντσίνης, να την πέφτει σε μια ολόκληρη πόλη και να την σέρνει στον μοναδικό σκουπιδότοπο που αυτός γνωρίζει: Στην χαβούζα της πράσινης ιδέας που υπηρετεί. 
 
Υπερασπίζονται το «δίκιο» τους κόντρα στο δίκαιο της Πολιτείας, κόντρα στις δικαστικές αποφάσεις. 
 
Εκτός από σκατόψυχος πασοκοντραπλακές είναι και ψεύτης ο ρεζίλης πασοκογλύφτης των Νέων. Η κυβέρνηση γράφει τους ίδιους τους νόμους του κράτους στα παλιά της τα παπούτσια! Τα περί Απαλλοτριώσεων, τα περί Αρχαιολογικών Χώρων, τα περί Προστασίας Περιβάλλοντος, αποφάσεις Δικαστηρίων (ασφαλιστικά μέτρα), την βούληση των τοπικών κοινωνιών, την Αυτοδιοίκηση. Το πασόκ είναι ο παράνομος στην Λαυρεωτική, όχι οι κάτοικοι.

Και η Πολιτεία τούς αντιµετωπίζει φοβικά, σχεδόν ενοχικά, συντελώντας έτσι στην αποχαλίνωσή τους.

Να και ένας...μπρατσωμένος, νταής και ξυλοπαίχτουλας πρασινογραφιάς! Έτσι λοιπόν, φοβικά, μερικές διμοιρίες...καλογριών έχει στείλει για καταστολή ο Παπουτσής στο ΒΙΟ.ΠΑ. Με την αγιαστούρα στο χέρι μπήκαν τις προάλλες στο χωριό, οι αναθυμιάσεις από καμμένο αντίδωρο, τα δάκρυα του κόσμου από ιερή συγκίνηση και μόνο. Μόνο εκείνος ο ατρόμητος ασφαλίτης που τράβηξε πιστόλι, αντιμετώπισε μη φοβικά την κατάσταση, και αν ήταν και ο φεύγας, ο Τσιντσίνης ο πολλά βαρύς εκεί, θα το είχανε πογκρομίσει για καλά τα χωριό οι δυο τους.

Η Κερατέα δεν είναι ένα αποµονωµένο, µακρινό χωριό που εκδηλώνει τώρα ξαφνικά τα πρωτόγονα ήθη του.

Τι κάνουμε εδώ; Αφήνουμε έναν σκέτον, έναν συμπλήρωμα τροφής αλλά να τρώτε και κάτι, έναν δημοσιοπαρλαπίπα χαφιέ της πασόκας να φτύνει ως πρωτόγονο έναν ολόκληρο Δήμο, ή μαζεύουμε πεντέξη νταλίκες σκουπιδάκι φρέσκο και αγνό και του τις κοτσάρουμε έξω από το σπιτάκι του, να μάθει ο μαγκακοσκάτουλας πως μυρίζει η...εξέλιξη και ο...πολιτισμός;

....Εκεί, στην Κερατέα, τελειούται η παράδοση της αυθαιρεσίας:των µπλόκων, των καταλήψεων, του τσαµπουκά.



Ρε συ Τσιντσίνη! Μήπως είσαι η Τζάκρη ρε; Γιατί πολλά άλλα δεν παίζουνε; Ή η Τζάκρη, ή ένα πουλητάρι, ή ένα κρυφοφασισταριό.

Εκεί οι αγανακτισµένοι νοικοκυραίοι στρατεύονται δίπλα στους µπαχαλάκηδες.

Διαλλέγουμε: Ή δίπλα στους "μπαχαλάκηδες" ή δίπλα στους πράσινους λεχρίτες που ρήμαξαν την χώρα. Πως λέει η παροιμία; Κάλλιο μπαχαλάκιας, παρά μπαχαμαλάκας.

Αυτή η συνύπαρξη αποκαλύπτει ότι στην Ελλάδα οι αντιεξουσιαστές δεν είναι µια περιθωριακή φράξια. Η αναρχία – ως τυφλή αποστροφή προς ό,τι συγκροτεί την κοινωνία – διακατέχει και τις συνειδήσεις των µικροαστών.

Μπράβο ρε "Εργατική Τάξη" επαναστάτη σοσιαλιστή λαμόγιο Τσιντσίνη!  Πάνω της, της κουφάλας της  αντίδρασης, εμπρός της γης οι πουλημένοι, παπάρα σύντροφε!

Ο χούλιγκαν που πετάει τη µολότοφ και ο νοικοκύρης που πετάει τα σκουπίδια από το µπαλκόνι ήταν φυσικό να συναντηθούν και στο πεζοδρόµιο.

Ο χούλιγκαν πασοκογράφος που πετάει την σημερινή χειροβομβίδα και ο εργολάβος που τα κονομάει χοντρά με το σκουπίδι είναι φυσικό να έχουν συναντηθεί για τα "περαιτέρω", αλλά όχι στο πεζοδρόμιο. Σε κλειστούς χώρους γίνονται αυτές οι αγνές συναντήσεις. Για καλό και για κακό, στο σκοτάδι. Σε ασορτί περιβάλλον με τις συνειδήσεις τους! 

Αµφότεροι ζουν σε µία χώρα όπου η καταστροφή της δηµόσιας περιουσίας καθαγιάζεται και ενθαρρύνεται ως πολιτική ανυπακοή.

Καταστροφή της δημόσιας περιουσίας; Ποιός; Οι "λεφτά υπάρχουν"; Οι "που είναι τα λεφτά"; Οι "τα φάγαμε μαζί"; Οι "πάρτα όλα"; Οι "τα ξεπουλάμε όλα"; Οι "Τσοβόλα, δώστα όλα"; Οι "δικοί μου είσαστε, μπεκάτε μέσα να φάτε"; Οι "πάρε ζημενσάκι να κάνεις την δουλειά σου, αλλά δώσε μας και εμάς"; Οι "γέρνει το υποβρύχιο, άλλος το πληρώνει";



....Η Ελλάδα ήταν πάντοτε µια µεγάλη Κερατέα. Απλώς, τώρα που οι συνθήκες είναι ασφυκτικές, το κακό παροξύνεται.

Η μεταπολιτευτική Ελλάδα δεν ήταν ποτέ Κερατέα. Ούτε καν μια μικρή! Η μεταπολιτευτική Ελλάδα μοιράστηκε στα δύο, δυό τρίτα στην πράσινη μούργα και τα τσιράκια της, ένα τρίτο στα νουδούπολα και οι άλλοι στην γωνία. 

Η Ελλάδα πρασινοβολεύτηκε, νεοφαγώθηκε, δημοκρατιμάστηκε, σοσιαλορημάχτηκε, δικομματελείωσε! Έγινε τόπος βολεμμένων, ραχάτ μπαξές ταχτοποιημένων! Η Ελλάδα που ξεκάνατε αλήτη Τσιντσίνη και μοιράσατε μετά αναμεταξύ σας τα ιμμάτιά της έπαψε να αγωνίζεται για κάτι. Μόνοι αμέτοχοι στην παρτούζα με την χώρα, οι λίγοι αυτοί που δεν σε διαβάσανε και ούτε θα σε διαβάσουνε ποτέ, Βίκτωρα Ουγκώ...Τσιντσίνη! 

Δεν ήταν ποτέ Κερατέα η Ελλάδα, Τσιντσίνη. Η Ελλάδα ήταν σαν τα μούτρα σου! Προσκυνημένη, ταγμένη, πουλημένη, ξεπουλημένη, διεφθαρμένη, χαμένη. 

Τώρα όμως ξυπνάει το θεριό, Τσιντσίνη! Τώρα σηκώνεται ο μαλάκας, που αρμέγατε δεκαετίες ολόκληρες, Τσιντσίνη! Τώρα άρχισε να πολεμάει ο εξαπατημένος, Τσιντσίνη!

Γι΄ αυτό σου βγαίνει τόσο μίσος για την Κερατέα, πρασινοφρουρέ Τσιντσίνη! Γιατί η Κερατέα συμβολίζει την αρχή του τέλους σας!

Κερατέος είπες ότι είσαι κι΄εσύ; Πες καλύτερα κερατάς για να είσαι σίγουρα μέσα, λαμόγιο Τσιντσίνη!


το αυθεντικό πασοκογράφημα εδώ:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4617507

Τον έσκισε τον καρατζαφόπουλο ο Γιώργαρος!

http://www.inboxmag.gr/wp-content/uploads/2010/10/pseftis_poster.jpg



Δεν το έχει φυσικά κρυφό καμάρι ο λαός, ότι ο Παπανδρέου το ψέμα το παίζει κομπολόϊ, αλλά καταφέρνει πάντα και μας ξαφνιάζει! Όχι γιατί είναι ψεύτης ο άνθρωπος, προς Θεού, αλοίμονο, δεν του πολυξαναματασυμβαίνει συχνά, αλλά άμα είσαι απόγονος, τρίτη γενιά παπατζής, ε όλο και κάτι από το DNA της φαμελιάς θα κουβαλάς άθελα μέσα σου.

Έτσι λοιπόν και σήμερα σε απάντηση που έδωσε στον άλλο καρακοντραπλακέ, τον Καρατζαμάπα, έλαμψε η γεννετική παράδοση στον χώρο της Βουλής.

Η ερώτηση δεν ενδιαφέρει κανέναν, η απάντηση είναι όλη η "λάμψη"! Η ΕΕ, λέει, και γαμώ τις Ενώσεις δηλαδή, έχταχτη Ένωση και μακάρι όλοι μας! Στην αρχή, λέει, δεν μας στήριξε και με τα δυο της χέρια, φοβότανε η γυναίκα, τόσα και τόσα συμβαίνουν. Αλλά μετά, όταν σιγουρεύτηκε ότι είμαστε τσίφτηδες, ότι έχουμε καλά ντελίβερι και τον Παναγόπουλο στην γεσεέ, έπεσε με τα μούτρα στην βοήθεια και δεν σταμάταγε ούτε για να πάει προς νερού της!

Μετά ανακάτεψε ο πρωθυπουργός μια μικρή ποσότητα στόκου στο υπάρχον DNA και συνέχισε ως εξής: Βασικά δεν υπάρχει Έλληνας που είναι υπερήφανος που έρχονται κάθε τόσο οι τροϊκανοί για την καθιερωμένη βίζιτα, λέει, και απορεί που τους βρήκε τους 156 που την στηρίζουν στην Βουλή!

Όχι γιατί είναι οι τροϊκάκηδες άτιμη φάρα όπως πχ οι κακούργοι οι Κερατιώτες και οι αναρχοαρβανίτες της Λαυρεωτικής, που μισούν τον ρύπο στην αυλή τους, λες και τους έκανε κάτι, το αντίθετο! Ντόμπρα παιδιά, παιδιά μάλαμα, που δεν φταίνε σε τίποτα που η νουδού το ξέχεσε με το χρέος, ου να χαθεί. Τι να φταίει τώρα δηλαδή ο κοπρίτης ο Ντερούζ για τα χρέη της νουδού, για την αδιαφάνεια της νουδού, που της άφησε ο Σημίτης μαγαζί πεντακάθαρο, διαφανές κρύσταλλο Βοημίας και το κάνανε οι Καραμανλήδες μέσα σε έξη χρόνια αχούρι;

Οι νταβατζήδες της τρόϊκας δεν εξασκούν από διαστροφή το επάγγελμα, αλλά επειδή υπάρχει έχταχτη ανάγκη! Δηλαδή τι να κάνουν; Να σταυρώσουν τα χέρια και να πουν "δεν πα να κουρεύεται η Ελλάδα με τις μάπες πανεπιστήμια και τις κοψοχέρηδες επιχειρήσεις";

Ποσώς! Έχουν ιερό καθήκον να βοηθήσουν, είναι μορφωμένα και καλά παιδιά. Και στο κάτω κάτω της γραφής, ποιός τους έφερε ρε Καρατζαφέρη; Εμείς; Η νουδού δεν τους έφερε; Ε, τι ρωτάς εμένα τότες;

Ο Λοβέρδος δεν είπε κουβέντα! Μέτραγε όμως τα φάσκελα....