8/7/11

Έβαλε πλυντήριο το πασόκ! Λέτε να βάλει και σκούπα μετά;

http://laverie-pertuis.webobo.biz/bas/l/a/v/imgbas_laverie-pertuis.jpg

Οι εφευρέτες της μίζας έβαλαν μπρος τις μηχανές της κάθαρσης, όλες στο πρόγραμμα του αυτοκαθαρισμού. Με τον αυτόματο καθαριστή να κάνει την βρώμικη δουλειά οι ιδιοκτήτες των συσκευών μπορούν να ασχοληθούν απρόσκοπτα με την ευγενή πατριδοσωστική ασχολία του ξεπουλήματος της χώρας.

Τα σοσιαλιστικά πλυντήρια είναι υπερμοντέρνα, υπερσύγχρονη τεχνολογία Siemens, τα δε άπλυτα όχι και τόσο βρώμικα, να μη βγάλουμε μόνοι μας και τα μάτια μας ντε! Διαθέτουν πρόγραμμα πρόπλυσης μέσω παραγραφής, και λεύκανσης μέσω πορίσματος εξεταστικής επιτροπής. Καλή σας μέρα!

Μα να μας έχουν για τόσο στόκους!

Καμίνης και Παπαϊωάνου κατά του...Κάμπινγκ!



Πρωτοβουλία Καμίνη για τον «καταυλισμό» του Συντάγματος
Τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον δήμαρχο Αθηναίων δεν απασχολεί ιδιαίτερα το χάλι της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας και η κατάντια της πρωτεύουσας, τα αντίσκηνα των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα τους μάραναν!
Ο Μ. Παπαϊωάνου και ο Καμίνης δεν ενοχλούνται ιδιαίτερα από την παράγκα του πασόκ και της νδ που μετέτρεψαν την Βουλή σε χαβούζα, δεν αγανακτούν με την κατάντια της πρωτεύουσας που είναι αφημένη στην τύχη της, τα αντίσκηνα των διαμαρτυρόμενων πολιτών του μύρισαν! Βλέπετε τα χίλια μύρια ανεξιχνίαστα σκάνδαλα, ή τα πογκρόμ της χρυσής αυγής κατά μεταναστών δεν οδηγούν σε.... μείωση του τουρισμού, τα τσαντήρια των Αγανακτισμένων είναι όλα τα λεφτά!

Δεν πάτε στον πιό γέροντα μεταξύ όλων των διαβόλων λέω γω ρε ξεφτύλες;



Μαγειρεύουν Δημοψήφισμα. Ε, θα το φάνε μόνοι τους!

http://s.enet.gr/resources/2010-01/1452020-thumb-large.jpg

Το δημόσιο κράξιμο και ανάθεμα, οι αφίσες με τις σκατόφατσες των επίορκων Ανεπιθύμητων σε κάθε γωνιά της Επικράτειας, οι συμβολικές επικυρήξεις βουλευτών και υπουργών όπως και η ρίψη γαλακτομικών και άλλων προϊόντων όπου τολμήσουν να εμφανιστούν οι τροϊκανάξιοι, τροϊκανίκανοι, τροϊκαλήτες, υποχρεώνει την στρατιά των αμερικάνων επικοινωνιολόγων και συμβούλων της δωσίλογης κυβέρνησης σε συνεχείς υπερωρίες.

Το νέο παπατζηλίκι, η νέα επικοινωνιακή παπαριά με την οποία προσπαθούν να ανατρέψουν το εχθρικό κλίμα στην κοινωνία και να παραμυθιάσουν τον εξοργισμένο πολίτη βρίσκεται από μήνες στα σκαριά: Το Δημοψήφισμα. 

Οι τροϊκαραγκιόζηδες του πασόκ, που δεν δίνουν εδώ και ενάμιση χρόνο Μία για την βούληση του λαού, "κόπτονται" ξαφνικά για την γνώμη του! Τις προσεχείς μέρες πρόκειται να καταθέσουν Νομοσχέδιο στην Βουλή το οποίο θα αναφέρεται στην διεξαγωγή Δημοψηφισμάτων «με στόχο τη διεύρυνση και τη βελτίωση της ποιότητας της δημοκρατίας».

Η μούργα του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, αυτοί που ξεφτυλίζουν δεκαετίες ολόκληρες θεσμούς και αξίες, οι ζηλωτές της διαφθοράς, της μίζας και της διαπλοκής, οι ξεπούλες, οι ναινέκοι, οι βιαστές της Δημοκρατίας αυτοπροτείνονται σαν οι πιό κατάλληλοι για την παρθενοραφή της!

Διεύρυνση και βελτιωση της ποιότητας της Δημοκρατίας από το....πασόκ! Όπως λέει ένα παλιό ρητό του Αχόρταγου "ήρθαν τα σκατά να καθαρίσουν τον βόθρο".

Το Δημοψήφισμα που καλείται να αποπροσανατολίσει την κοινωνία το Φθινόπωρο (να δούμε πως θα το καταφέρει με πάνω από 80% αποχή!) είναι μια απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης για λαϊκή αποδοχή και συναίνεση στο έγκλημα. Ο λαός δεν πρόκειται να "συνεργαστεί" μέσω δημοψηφισμάτων με τους εγκάθετους των τραπεζών, όποιο και νάναι το περιεχόμενό τους.

Κανένας διάλογος με την ακρίδα του πασόκ, θα είναι η απάντηση του λαού στα δημοπαπατζηλίκια σας, λαμόγιο Καστανίδη!