5/6/11

Το πασόκ σώζει με το ζόρι την χώρα! Το mega αντιστέκεται και φωνάζει no pasaran!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzj_5D45VEHhTCE4BLiMSXFCqSWoSbx8EY4Yc7Z84jLA22IrkMXgPbcsp3gPWugdGjtpw7IDrtgyDUp0sOZKqbaI9kp1-rpHKN7t91w7EAGcSdwkDSttzdUS4IeOAMVqBKAUveL-MSK8Tq/s1600/28608827.jpg

Τολμάει και μιλάει για μπαγάσικα μήντια και κακούργα κι΄άδικη κενωνία ποιός;

Μα ποιός;

Μάλιστα! Τα αδίκησαν τα καλόπαιδα της πασόκας, τα megaτα, που προσφέρουν την είδηση στο γυαλί ολόφρεσκη και σπαρταριστή κατευθείαν από το γραφείο της Πεταλωτούς! Άσε που ορισμένες φορές σου δίνουν την εντύπωση, ότι διαβάζει δικά τους κείμενα ο βαρύμαγκας Τύπου και Απόδρασης εκ της Πίσω Θυρός ΚΑΠΗ!

Πολύ άδικος αυτός ο ψεύτικος ντουνιά ρε παιδιά! Και αναρωτιέται τώρα ο επιστήμων του είδους "ρίχνω τηλεοπτικά το...πασόκ", Πρετεντέρης: Να την καρυδώσω την ρουφιάνα την Τρέμη που άρχισε να χάνει λάδια προς ΚΚΕ (μ-λ) και μου χαλάει τον τηλεοπτικό σοσιαλισμό, ή να μην την καρυδώσω;

Ρε άει πνιγείτε συλλογικώς στην Τάφρο των Μαριανών πούναι βαθειά, νάμαστε σίγουροι λέω γω....

Γύρισμα συνδικαλιστικής σελίδας; Μόνο χωρίς πασκε και δακε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpmYfMrF1SDqXvbTjMqj-vcfcQq9kcwqk-E3rBeB3t744GpAm3fj4qliz5jEoHJs03NMz4dB7XOrJCUXVeuXapoyK6bDEIgvS-R2vrUJ6kw8Qggd7H0_yKIw7KMxqNAsASFMkhIncugCc/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9A%CE%95.jpg


Τι σημαίνει "φάρσα";

Ακριβώς αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία! Βλέπετε αριστερά ένα κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία και δεξιά, στο ίδιο κτήριο, στον ίδιο όροφο, μία πόρτα την συνδικαλιστική οργάνωση αυτού του κόμματος, το οποίο δήθεν το...τσαμπουκαλεύεται! Πως να το πούμε καλύτερα; Κάνει αντιπολίτευση στην πάρτη του. Τον τρώνε τα απαυτά του και τα ξύνει! Τρέχει γύρω από ένα πάσαλο προσπαθώντας να χτυπήσει με τα χέρια του την πλάτη του. Γιάννης στρώνει, Γιάννης τρώει.

Η φάρσα αυτή που πιάνει δυστυχώς και σήμερα ακούει στο όνομα κυβερνητικός συνδικαλισμός. Αυτό που λέμε ανοιχτή κοροϊδία. Πασόκ-πάσκε καλή ώρα! Και εντάξει, λες, και δεν κάνετε ρε σεις πασόκια όποια "συνδικαλιστική σοσιαλιστική νεολαία" θέλετε, τι μας ενδιαφέρει εμάς; Ναι, αλλά αν αυτή φτάσει στο σημείο να διαφεντεύει τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ τότε τι κάνουμε;

Να μην τις διαφέντευε; Ε πως να μην τις διαφέντευε ρε παιδιά; Ή η δακε ή η πασκε δεν κυβέρνησαν μέχρι τώρα την Ελλάδα; Πασόκ και νουδού δεν ήταν μέχρι τώρα στην εξουσία, αυτοί δεν τα μοίρασαν όλα μεταξύ τους;

Και φτάσαμε αισίως στην απόλυτη καταστροφή με δύο εργατοϋπαλληλικές ομοσπονδίες που ελέγχονται από τα κόμματα εξουσίας! Και περιμένουν οι αγαθοί την...επανάσταση από τους Φιντέλ Παναγόπουλους και τους Τσε Φωτόπουλους! Καληνύχτα!

Τους θαυμάσαμε και προχθές στην Ομόνοια! Μιλάμε για ΤΙΣ μάζες! Μιλάμε για ΤΟ πάθος! Αλλά υπάρχουν ακόμα, λειτουργούν σαν δεκανίκια του συστήματος, αποπροσανατολίζουν, προσβάλουν. Με τους εργατοπατερολεχρίτες στην πλειοψηφία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οι συνομοσπονδίες μετατρέπονται σε Δούρειο Ίππο της τρόϊκας και της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την απομόνωση των πασοκικών μηχανισμών εξαπάτησης των εργαζομένων! Να κάνει ο Παναγόπουλος απεργία με τα παιδιά και τα αδέρφια του και νάνει δέκα και ο κούκος! Να οργανωθούν οι εργαζόμενοι στα ταξικά συνδικάτα ή αν θέλουν στα πρωτοβάθμια ή να βρούν αν επιθυμούν νέους, άλλους τρόπους έκφρασης, πάντα όμως μακριά από την ξεφτύλα του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Υπάρχουν και καλά παιδιά

http://ebmeierjochen.files.wordpress.com/2008/12/durcheinander.jpg

Καταρχήν: Μου την δίνει στα νεύρα να ακούω επώνυμους να κολάζουν τους μπλόγκερς! Όχι γιατί τα μπλογκς στο σύνολό τους αποτελούν την Πέτρα της Σοφίας και το Προπύργιο της Δημοκρατίας, αλλά γιατί δεν μπορεί να φταίει ποτέ η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ!

Γνωστή η αντιπάθεια του ολοκληρωτικά σκεπτόμενου αντιπρόεδρου της κυβέρνησης για την μπλογκόσφαιρα, γνωστά και τα επιχειρήματά του. Αλλά, για να το πω με την ελεύθερη γλώσσα που χαρακτηρίζει τους μπλόγκερς, ποιός τον γαμεί τώρα τον Πάγκαλο; Αλλά να διαβάζω παρόμοια ανάθεμα για τα μπλογκς και στον κυριακάτικο Ρίζο, ε αυτό δεν κατεβαίνει με τίποτα!

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθεια του αρθρογράφου να δώσει στο κίνημα των Αγανακτισμένων την τελική "άπερκατ" που θα το έστελνε οριστικά νοκ άουτ στο καναβάτσο της ιστορίας, πήραν τα σκάγια παραμάζωμα και τα μπλογκς, γενικά και αόριστα, μηδενός φαίνεται εξαιρουμένου, ακριβώς με τα ίδια επιχειρήματα του Χοντρού! Σχετικά με τους Αγανακτισμένους θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο.

Αμάν ρε παιδιά!

Δεν θα ασχοληθώ με το περιεχόμενο του άρθρου στις δυό πρώτες σελίδες του σημερινού Ριζοσπάστη, το οποίο κατά τα άλλα τα λέει ως έχουν, αλλά με τα συγκεκριμένα σημεία όπου δαιμονοποιείται η μπλογκόσφαιρα, χωρίς πρόθεση να εμβαθύνω. Στα γρήγορα λοιπόν:

Μια χαρά είναι που υπάρχουν οι μπλόγκερς, φίλοι μου! Τόσο καλά όσο δεν μπορεί να φανταστεί ο συντάκτης του άρθρου! Είναι μια χαρούλα που υπάρχουν τα μπλογκς γιατί  αντανακλούν, εκφράζουν και πολλαπλασιάζουν γνώμες και πιστεύω ανθρώπων. Και στο κάτω της Γραφής δεν είναι τίποτα διαφορετικό από όλες τις άλλες μορφές έκφρασης: Κόμματα, συνδικάτα, συλλογικότητες, μήντια κτλ. Υπάρχουν Λα.ος αλλά και ΚΚΕ, υπάρχει πασκε αλλά και ΠΑΜΕ, υπάρχει αντίδραση αλλά υπάρχουν και αγωνιστές. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα φίλοι μου.

Ξενίζει να βάλει ο αρθρογράφος του Ρίζου κατά των μπλογκς χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα (ανωνυμία, σκοτεινές δυνάμεις κτλ) με τον Πάγκαλο, με τον οποίο φυσικά δεν έχει καμμία σχέση.Υπάρχουν φυσικά και κάτι άλλα που ξενίζουν, η "καταστροφή" πχ που θα επέλθει σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη στην συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, αλλά αυτά είναι θέματα άλλου άρθρου.

Μην πυροβολάτε λοιπόν φίλοι μου τον κάθε πιανίστα, υπάρχουν και καλά παιδιά, που έλεγε ο Καζαντζίδης...