19/2/12

Μεγαλύτερη συμμετοχή του πολίτη στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

http://www.unterwegs-in-berlin.de/gallery/cartoons/kroell-gesundheitsreform.gif
Δημόσια ή ιδιωτική ασφάλεια;

Αύξηση (γιά άλλη μιά φορά) της συμμετοχής των ασφαλισμένων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προβλέπουν τρόϊκα/κυβέρνηση της τρόϊκας σαν αντίδοτο της χρεωκοπίας και της τρύπας του όζοντος που ευνοεί σημαντικά τις χρεωκοπίες των λαών.

http://www.toonpool.com/user/912/files/gesundheitsreform_nr3_271995.jpg
Επιτέλους βρήκα έναν γιατρό, που μου ζήτησε μόνο τα μισά!

Τόχουμε δει να γίνεται άπειρες φορές ανά την νεοφιλελεύθερη Ευρώπη και μάλιστα χωρίς να υπάρχει έντονο δημοσιονομικό πρόβλημα και άμεσος ή έμμεσος κίνδυνος χρεωκοπίας. Η αύξηση της συμμετοχής του ασφαλιζόμενου και η σε αρκετές περιπτώσεις ταυτόχρονη μείωση της συμμετοχής του αφεντικού είναι ένα πολυεργαλείο κονόμας στα χέρια των τσιμπουριών, μία ιδεολογική "μαγκιά" του συστήματος "Τα γουστάρω όλα-Τα βουτάω λοιπόν όλα".

http://it-material.de/IT-online5/wp-content/uploads/2009/08/kari_20060925_Wie_gehts_uns.gif
Γιατρός: Πως πάμε σήμερα αγαπητή Ιατροφαρμακευτική Μεταρρύθμιση;
Νοσοκόμα: Γιατρέ, η Ιατροφαρμακευτική Μεταρρύθμιση είναι εκεί. Εδώ είναι η κυβέρνηση!

Η ακρίδα που μας λέει ότι τόχει καημό να μας σώσει δεν γνωρίζει μη επώδυνες σωστικές μεθόδους. Πατέντα της το γενικό παλούκωμα: Τρόϊκα-Πασόκ-ΝΔ και σία, σκίσημο, πελέκι, τσεκούρεμα, ευκολίες εξαγωγής δοντιών άνευ αναισθησίας, ότι σε πονάει σε σώζει και μην κουνιέσαι και δυσκολεύεις την...εισαγωγή.




Εισπνεύστε. Ωραία. Μέχρι εδώ τα πληρώνει το ΙΚΑ. Θέλετε τώρα να εκπνεύσετε πληρώνοντας από την τσέπη σας;

Ούτε μία αναίμακτη μέθοδος, ούτε ένα μη επώδυνο μέτρο! Ούτε για δείγμα! Ακόμα και να σε πατήσει οδοστρωτήρας και να σε μαζέψουν με το φαράσι και να σε μπαγλαρώσουν για γενική επισκευή σε κάποιο νοσοκομείο, κάτι θετικό θα ζήσεις στο κρεβάτι του πόνου.

http://www.auv.de/assets/images/autogen/a_kassenpatient-350.jpg

Γιατρός, 45 χιλιόμετρα.

Ξέρω γω, κάνα καλό παυσίπονο που σε πάει Μπαχάμες, ή τέλος πάντων καμμιά μπαλκονάτη και καπουλοβαρβάτη θείτσα νοσοκόμα που σε κάνει να κάνεις τον σταυρό σου και να ευχαριστείς τον πολιούχο άγιο και προστάτη των αρρώστων και ιδιαίτερα των διαβητικών, μάλλον τον Άγιο Ζαχαρία, εύγε σου καλέ μου άγιε και άμα δώσεις και της πέσει η πάπια και σκύψει να την σηκώσει, θα σου φέρω τάμα στη γιορτή σου ένα ταψάκι καταΐφι. Αλλά που τέτοια η ακρίδα τρόϊκας/πασοκονουδού;

http://de.toonpool.com/user/362/files/geld_her_930075.jpg
Τα λεφτά σου, ή τη ζωή σου!
-Ωχ, σίγουρα η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ!

Αλλά από ότι ακούω και βλέπω, ακόμα οι κούφιες της πασόκας και της νουδού βρίσκονται στο τιμόνι και δεν λέει να σηκωθεί, να τους κάνει επιτέλους έξωση ο λαός. Άρα έχουμε ακόμα μετρουλάκια μπροστά μας και μιά ζωή την έχουμε, κι΄αν δεν την χαρίσουμε, τι θα καταλάβουμε, αν χρεωκοπήσουμε, δεν θα καταλάβουμε τίποτα, ακόμα και αν χρεωκοπήσουμε.

http://www.toonpool.com/user/64/files/gesundheitsreform_1045755.jpg

Δικαιοσύνη!

Μεσ΄τον ψεύτικο ντουνιά, παίξε μου διπλοπενιά, παίξε μου διπλοπενιά και ο μήνες έχει εικοσιεννιά, και είναι ήδη τόσο αργά...

Τα δίνει όλα η κυβέρνηση πασόκ-νέας δημοκρατίας!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgh-J_OB30FbgEqlO-TbrFKGJumsaJ4LQa3FqmFrNT_jlPFFzw1bHQSy_oO53TUvkv5gUnOs31rQWfao1aKSVuRZNy4vdkf0bFB3ulkvuPwCxDpvdJZtO5xB7DxH1wj0cySuBUInrbsk04/s380/stathis.jpg

Πόσο πολύ μπορεί να χάσει την παρθενιά της μια γριά πουτάνα της Συγγρού, ρωτάτε; Όσους ηθικούς φραγμούς μπορεί να έχει και ένα καθεστώς εξουσίας, που έχει πουλήσει προ πολλού την ψυχή του στον διάολο. Τόσο πολύ!

Υπό την δαμόκλεια σπάθη-εκβιασμό της χρεωκοπίας "ή μας τα δίνετε όλα όσα ζητάμε παλιοτόμαρα Κουΐσλινκς, ή σας αφήνουμε να σας κρεμάσουν οι πολίτες της χώρας σας μόλις χτυπήσετε κανόνι" και από κεκτημένη ταχύτητα ξεδιαντροπιάς δεν είχαν πρόβλημα οι εθνοσωτήρες της κυβέρνησης της τρόϊκας, πασόκ/νουδού με ολίγη από λά.ο.ς, να δώσουν στην Βρυξέλλα αυτά που ζητούσε: Όλα!

Και γαμώ τις διαπραγματεύσεις του πολιτικού μικροαπατεώνα ψευτοφαφλατά (στα κυβικά του Γιωργάκη δηλαδή), Αντώνη Ξεσαμάρωτου! Σκεφτείτε τι θα παθαίναμε αν δεν "διαπραγματευότανε" ο αρχηγός του νέου πολιτικού σχήματος της κεντροδεξιάς με καφετί/σκατί ανταύγειες. Μπορεί και να ζούσαμε και συσίτια στο Σύνταγμα...

Ότι γουστάρουν τα παλιοτσόγλανα της Βρυξέλλας λοιπόν, γη και ύδωρ και ότι απόμεινε από την ρουφιάνα την αξιοπρέπεια της χώρας σαν μπόνους από πάνω! Επίτροπους στα υπουργεία θέλετε; Και γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά; Όσους θέλετε! Επιστάτες πάνω από την οικονομία θέλετε, να τσεκάρουν πόσο παραδάκι ρέει στις τσεπάρες των δανειστών; Βουρ στον πατσά ρε! Να μας βάλετε κηδεμόνες να επιβλέπουν την ζωή μας και να να αποφασίζουν για λογαριασμό μας; Ε, εδώ θα κολλήσουμε τώρα; "Ειδικό λογαριασμό" γιά τα έσοδα του κράτους θέλετε, στον οποίο θα έχουνε πρόσβαση οι δανειστές; Έναν μόνο; Γιατί μόνο έναν;

Το 100% ζητούσανε οι Μερκελοσαρκοζαίοι και η λίγδα που εκπροσωπούν, 125% πήρανε τελικά μετά την άνευ όρων παράδοση της χώρας που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο χθες. Πάλι καλά που συμμετείχε και ο Ξεσαμάρωτος στην διαδικασία ξεπούλας και πέτυχε διαπραγμάτευση στο θέμα των προφυλακτικών! Θα μας πηδήξουν λέει, δεν αποφεύγεται με τίποτα, αλλά αυτή τη φορά τις καπότες θα τις πληρώσουνε αυτοί.

Είδατε τι μπορείς να καταφέρεις όταν είσαι...αντιμνημονιακός;