3/4/15

Ο πιό καλός, ο μαθητής, στης Ανδρικής Σχολής την τάξη....






Η συντομότερη οδός είναι η ευθεία. Πάει τελείωσε. Δεν πα να κά η τεθλασμένη ότι θε. 

Στην Ανδρική Σχολή το μάθημα της Ευθείας είναι κύριο. Ανώτερο και από τα Μαθηματικά και από τα Νέα!

Η Ευθεία αποτελείται όπως και το Ευαγγέλιο από δύο βιβλία: Την Ευθεία πριν και την Ευθεία μετά. Όχι πριν και μετά Χριστόν, αλλά πριν την ανάληψη εξουσίας και μετά. Παράδειγμα: Πριν βγει ο αριστούχος της Ανδρικής Σχολής στην εξουσία είναι ευθύτατα αντιμνημονιακός. Ντιπ αντιμνημονιακός. Αλφάδι. Με το που βγαίνει στην εξουσία, παραμένει ευθύς. Ντιπ μνημονιακός όμως. Αλφάδι. Το παν η ευθεία.

Η Ανδρική Σχολή είναι κάτι σαν Πανεπιστήμιο, αλλά κατά τι ανώτερο απ΄αυτό. Δικαίωμα φοίτησης έχουν όλοι όσοι αποδέχονται, ότι η ευθεία είναι και γαμώ τις γραμμές. Η σχολή δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά δέχεται μόνο άνδρες. Ο λόγος είναι απλός:

Τι λέγαμε; Α, για την Ανδρική Σχολή. 

Βασική προϋπόθεση γιά την φοίτηση στην εν λόγω σχολή είναι η κατάθεση των εξής δικαιολογητικών: 

1. Πιστοποιητικό Αρχιδίας. Ο μέλλων σπουδαστής πρέπει να έχει τουλάχιστον έναν όρχιν και να επιτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις. Οι...αρτιμελείς υποψήφιοι εισάγονται άνευ εξετάσεων.

2. Πιστοποιητικό αρχιδιού. Εδώ παύει να μας απασχολεί ο αριθμός των όρχεων και μας απασχολεί μόνο η ουσία. Πχ, υπάρχει υποψήφιος άνορχις ή ακόμα και υπέρορχις (από δύο όρχεις και πάνω), ο οποίος είναι αποδεδειγμένα αρχίδι του κερατά, εισάγεται αυτόματα και λαμβάνει τετραετή υποαρχιδία. (Έτσι καλείται η υποτροφία στην σχολή).

3. Πιστοποιητικό γεννήσεως στην Καλαβρία Ιταλίας. (Πρέπει να αναγράφεται το συνολικό βάρος)

Μετά την αποφοίτηση από την Ανδρική Σχολή ο πτυχιούχος (αρχίδια να!) μπορεί να εισαχθεί γιά ανώτερες σπουδές στην ΝΔ. Με τα απαραίτητα μετααρχιδικά στο εξωτερικό ο δρόμος προς την κορυφή είναι ανοικτός (Πρωθυπαρχιδία)

Στην φωτογραφία απόφοιτοι της Ανδρικής Σχολής Νότιων Περιχώρων Ναϊρόμπι Αφρικής. (Να γιατί είναι το παντελόνι του Σαμαρά τόσο φουσκωμένο μπροστά).


Τι σου φταίνε τα σκουλήκια ρε Νεοέλληνα;



Κάθεται τώρα ο μέσος Έλληνας και τηράει το βιντεάκι. Του ανεβαίνει η πίεση, τα παίρνει στο κρανίο και αρχίζει την τυμπανοκρουσία: Σκουλίκι ο Γιακουμάτος, ζώα οι παρουσιαστές, φυτά το χειροκροτούν πλήθος.

Ακούει ο βραχόκηπος και του ανάβουνε τα λαμπάκια: Γιατί ρίχνετε έτσι τα σκουλήκια ρε; Τι σας φταίνε τα αθώα τα ζώα ρε; Τι σας έκαναν τα φυτά ρε;

Έλα ντε! Τα σκουληκάκια δεν πειράζουν κανένα. Ούτε ψηφίζουν, ούτε μέλος κόμματος γίνονται, ούτε βουλευτές και υπουργοί. Τα σκουληκάκια την πέφτουνε στα σαπάκια και περνάνε "και ζήσαμε εμείς καλά κι΄αυτοί καλύτερα". Ντάξει, δεν είναι και η καλύτερη γαστρονομική φάση, να τρέφεσαι με ψοφίμια και νεκρά σώματα, αλλά άλλοι τόποι, άλλοι τρόποι, που λέει και ο λαός. Πρέπει να αγαπάς τον πλησίον σου με τα ελλατώματά του.

Και με τα ζώα; Τι μας κάνανε τα ζώα; Μήπως μας ανάγκασε ποτέ η κοτούλα να κάνουμε κάνα αυγουλάκι, να γίνουμε μόνιμοι κάτοικοι κοτετσιού και να ρίξουμε κάποτε μαύρη πέτρα στα εγκόσμια, λεμονάτοι και με πατατούλες στο φούρνο; Ή μήπως είδατε ποτέ σας δυό αμόρφωτα κτήνη να χλευάζουν το ανθρώπινο είδος;

Και τα φυτά; Γιατί ρίχνουμε τόσο τα φυτά; Τι μας έκανε η παπαρουνίτσα, η μαργαριτούλα, η βρουβούλα, ο θαμνούλης, το μπονζάι, η ελίτσα και τα ζαρζαβατικά; Μήπως είδατε εσείς μιά παρεούλα από δημητριακά, να την έχουν στήσει απέναντι από το σπίτι σας, να σας δείχνουν με τα φύλλα και μετά να πέφτουνε στη γη και να χτυπιούνται από τα γέλια;

Σοβαρευτείτε παρακαλώ.



Γιακουμάτος, παρουσιαστές, κοινό. ΄Αλλες διαστάσεις. Μικρογραφία της κατάντιας μας.

Γιακουμάτος, παρουσιαστές, κοινό. Κάτι δεν πήγε καλά στην οικογένεια, κάτι δεν πήγε καλά στην μόρφωση, κάτι δεν πήγε καλά στην κοινωνία.

Γιακουμάτος, παρουσιαστές, κοινό. Το αληθινό πρόσωπο της χρεωκοπίας μας.

Γιακουμάτος, παρουσιαστές, κοινό, για τέταρτη και τελευταία φορά. Γιατί στην πέμπτη λυγίζουν και τα πιό γερά στομάχια και το ξερατό δεν έχει τελειωμό.