14/12/11

Όχι, δεν πρόκειται να κάνει καριέρα στο ΚΚΕ ο...σύντροφος Κασιμάτης















Διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο του κυρίου Κασιμάτη στην Καθημερινή και συγκινήθηκα μέχρι δακρύων. Κάθησε ο άνθρωπος και είπε τον πόνο του, και μάλιστα λυρικά, καημό να δούνε τα μάτια σας!

Όμορφη Αθήνα, πούν΄τα χρόνια εκείνα, πούν΄τα χρόνια εκείνα τα παλιά.....

Αχ, πάει η "αστική παράδοση του τόπου", αχ και φώλιασαν στην εξουσία "οι αξίες και οι ιδέες της Αριστεράς"! Αχ ωιμέ αλί και τρισαλί, να καταντάς να "αυτομαστιγώνεσαι για την Μακρόνησο" και να αναγκάζεσαι να...εκστασιαστείς με την "σοφία του Χαρίλαου Φλωράκη"!

Ακόμα και τον αντικομμουνισμό κατάφεραν να μπασταρδέψουνε ρε γαμώτο! Τι λέω; Να τον αφανίσουνε από προσώπου της γης, έπρεπε να πω καλύτερα. Τέτοια κατάντια!

Κλάμα γοερό ο κύριος Κασιμάτης της Καθημερινής, πολύ με συγκίνησε. Αυτό με τον αντικομμουνισμό έσπασε όλα τα κοντέρ πάθους μάλιστα! Και πόσο καλά το είπε! Μπα, δεν είναι πολιτική αντίληψη ο αντικομμουνισμός, λέει ο Κασιμάτης, είναι ΙΔΙΟΤΗΤΑ! Όπως λέμε, σου μιλάω με την ιδιότητα του πατέρα, ή του δάσκαλου, ή του προϊστάμενου. Ο Κασιμάτης μιλάει για την ιδιότητα του αντικομμουνιστή. Μάλιστα.

Μα πως άφησε ο Βάρναλης έναν τέτοιον...ποιητή να μην αφήσει κανέναν να αποδράσει από την Οδό Αβύσσου του;

Αναπολεί το παλιό ένδοξο παρελθόν, ο Κασιμάτης, και αναστενάζει με τον καημό παροπλισμένου ταγματασφαλίτη: Αχ, πουν΄ τα χρόνια που ήταν "οι πατεράδες εξορία, και τα σπίτια των κουκουέδων αδειανά", τότε που ξηγιώμαστε αλάνικα, και που σέρναν τα παιδιά με τα λουκάνικα...

Μελαγχολία....


Ξέρεις τι σημαίνει φίλε μου, να έχεις ζήσει σε μιά εποχή, που μπορούσες να τον βουτήξεις τον κάθε πούστη με τη μία και να τον πας για φάλαγγα, μόνο και μόνο επειδή δεν πρόλαβε, ξέρω γω  λόγω βήχα, να τελειώσει την πρόταση "Μεγάλος Δημιουργός ο Θε...", επειδή ενέδρευε παντού η...μουσική του Θεοδωράκη; Ακόμα και νάτανε παπάς!

Ξέρεις τι βραχνάς είναι, να τους ανέχεσαι μέσα στην Βουλή, αυτούς που έστελνες κάποτε κατά εκατοντάδες στα Μακρονήσια;

Δώστου ΚΚΕ και πάρτου την ψυχή του Κασιμάτη! Αυτό δεν είναι αγάπη, αυτό είναι λατρεία! Και παρόλη την συγκινησιακή του φόρτηση καταφέρνει κάποτε να υπερβάλει εαυτόν, και μάλιστα εαυτόν με την κυριότερη των ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ: Αυτή του παλιοτόμαρου! Καμαρώστε αρθροκάφρο!

...." Είναι κωμικοτραγικό να έχει σήμερα τέτοια σημαίνουσα θέση η Αριστερά στην κοινωνία, αν το σκεφθείτε. Διότι αν η Ιστορία της χώρας είχε πάρει την κατεύθυνση που επεδίωξε να της δώσει από το 1943 με τα όπλα, στην αυγή του 21ου αιώνα, το μόνο εξαγώγιμο προϊόν που θα είχε η χώρα θα ήταν η Ελληνίδα, η οποία θα ανταγωνιζόταν επαξίως τα παρεμφερή «προϊόντα» του σοσιαλιστικού σχολείου, όπως τη Ρωσίδα, την Ουκρανέζα, τη Μολδαβή κ.ά."

Αντί σχόλιου: Ελπίζω να πέτυχα παραπάνω το χρώμα του σκατού, και ελπίζω αυτός ο απίστευτος άνθρωπος, που υποβαθμίζει τις γυναίκες τόσων λαών ως πουτάνες, να πάει τελικά από γυναίκα!  

Διαμαντοπούλου-Λοβέρδος-Ραγκούσης: Τελείωσε η θητεία μας στον Σοσιαλισμό. Ζήτω η Αναρχία!

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111107/low/assets_LARGE_t_420_53941610.JPG

Βόμβα μεγατόνων από την τρόϊκα-κουαρτέτο της τρόϊκας της κυβέρνησης της τρόϊκας! (Που αποτελείται από τον πρώην πατακκό εσωτερικών Ραγκούση, τον μαρθαβούρτση Υγείας και κοινωνικού Οέναςσκίζειτονάλλονε Λοβέρδο, την φωτοτυπιού Παιδείας και διά Βίου εξάρτησης από το Κεφάλαιο Αννούλα-είμαι πενηνταδυάρα, σας γαμώ τα Λύκεια, και τα Δημοτικά και τα Πανεπιστήμια-Διαμαντοπούλου, συν την τσόντα τον μπιτκαθολουτίποτα τον μπούλη τον Μόσιαλο)

Τι σώπα; Ακούστε ρε!

Βγαίνουνε χτες και αρχίζουν να φωνάζουνε σαν παλαβοί (τι τόθελα τώρα αυτό τον "σαν";), ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Γίνανε αναρχικοί ρε!

Ο Λοβέρδος μάλιστα έβαλε και τα κλάματα! Τι τις θέλουμε τις εκλογές, που γίνονται μόνο για να διαιωνίσουν τον έλεγχο, την καταπίεση, την εκμετάλλευση και την αλλοτρίωση που επιβάλει η πολιτική εξουσία στον λαό, είπε μέσα σε αναφιλητά. Απαράδεκτος, λέει, ο Μαρξ, στο "Η αθλιότητα της φιλοσοφίας", ο Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν είχε απόλυτο δίκιο.

Ο Ραγκούσης είχε αποστηθίσει ένα τσιτάτο του Μιχαήλ Μπακούνιν, αλλά το ξέχασε την τελευταία στιγμή και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτήν την απώλεια.

Η Αννούλα, γνωστή και σαν η Κυρία με την Θρούμπα, τα πήρε μάλιστα και στο κρανίο: Τι εκλογές τσαμπουνάτε ρε, φώναξε έξω φρενών, αποχή από κάθε διαδικασία ανάθεσης και αντιπροσώπευσης, σαμποτάρισμα ρε! Τέρμα με το παραμύθι των εκλογικών διαδικασιών, τέρμα στην παράδοση της κοινωνίας στην εξουσία και στους θεσμούς της, βίρα την άγκυρα για έναν άλλο κόσμο, ελεύθερο και ανεξούσιο!

Στο τέλος η υπουργός έχασε παντελώς τον έλεγχο και απείλησε ανοιχτά το σύνολο των αντιφρονούντων με το παρακάτω απόσπασμα από το The Revolutionary "Haste", του Ερρίκου Μαλατέστα:

"Είναι λαχτάρα αλλά και στόχος μας, καθένας να μπορέσει να γίνει κοινωνικά συνειδητοποιημένος και μάχιμος, αλλά για να έχουμε αυτή την κατάληξη, είναι απαραίτητο να εφοδιαστούν όλοι με τα μέσα για ζωή και ανάπτυξη, και για αυτό είναι απαραίτητο να καταστραφεί με βία - από την στιγμή που δεν γίνεται διαφορετικά- η βία που αρνείται αυτά τα μέσα στους εργάτες".

Ο Μόσιαλος δεν εμφανίστηκε στην σεμνή αναρχική τελετή. Φήμες για συμμετοχή του σε επίθεση κουκουλοφόρων κατά διμοιριών ΜΑΤ στα Εξάρχεια, δεν επιβεβαίωθηκαν από το Indymedia. Θα μείνουμε με την περιέργεια....