16/5/11

Έχει ο τροχός γυρίσματα...

http://3.bp.blogspot.com/-w2qlJaPL8mk/Ta3JjsHp_-I/AAAAAAAAAHA/YhgE-21aPgA/s1600/AYTIA.JPG

Ζούμε τον μεγαλύτερο εφιάλτη της μεταπολεμικής Ελλάδας! Παραδομένοι στην κομματοσκυλοκρατία της μάστιγας της κοινωνίας,  το εργολαβικοτραπεζιτικοεκδοτικά αειδιαπλεκόμενο πασόκ, αυτούς που κατέλυσαν κάθε έννοια Ευνομίας στο όνομα της Αγίας Κονόμας και των Αγίων Πάντων Σκανδάλων, με καθημερινή υπερτριαντακονταετή Περιφορά του Επιταφίου της χιλιοσταυρωμένης χώρας στους ρυθμούς του - κάθε άλλο παρά γοερού-ψαλμού "Aι Μίζαι πάσαι"!

Η τύχη αυτής της τελειωμένης χώρας έχει πάψει προ πολλού να βρίσκεται στα χέρια των κατοίκων της. Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Πόστα, Τρύπες, Θέσεις, Θεσούλες, Υπηρεσίες, Κομματοφωλιές, Ταχτοποιογραφειάκια, κυβερνητικά καναλοσυνδικάτα οι μαγικές λεξούλες όπου μεγάλωσε και γιγάντωσε ο αναξιοκομματοφρουρισμός, απαλλοτρίωσαν τις συνειδήσεις μιας ατέλειωτης στρατιάς οπαδών, φίλων, συγγενών, οι οποίοι δηλώνουν σήμερα στην Αντίσταση κατά του νεοφιλελεύθερου Όλεθρου άθλιοι φυγόδικοι και θλιβεροί απόντες!

Η κοινωνία της τακτοποιημένης φατρίας των πρασινογαλάζιων τζαμπατζήδων λουφάζει τώρα πάνω στα "μνημονιευμένα" απομεινάρια των προνομίων της, αδύναμη, άθλια, άβουλη και τρομοκρατημένη. Οι λίγες της ελπίδες για επανάκαμψη βασίζονται στο πιπίλισμα της αποσμητικής παστίλιας δημόσιου ουρητηρίου που τους δίνουν να πιπιλίσουν αντί καραμέλας: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ.


http://3.bp.blogspot.com/_A4jObIDPLTs/TEpeo0KPPQI/AAAAAAAAARs/OHRb3OMbLhU/s400/BadHaircut.jpg

Ή πάνω σε άλλες βαρβαροσοσιαλιστικές ή μη πατέντες αυτοσωτηρίας όπως το HAIRCUT, τρομάρα να τους έρθει με τα κομμωτικά!http://static1.kleinezeitung.at/system/galleries_520x335/upload/2/2/3/2083475/kondom170709_apa726.jpg.

Η Ελλάδα του Μέσου και του "δικός μας είναι μωρέ" που δεν έμαθε να σηκώνει το κεφάλι της για να μη ρισκάρει τα προνόμιά της, προτιμάει να "στήνεται" σε ντόπιους και ξένους... Οθωμανούς, Τρόϊκες, ΔΝΤ αναμένοντας....παθητικά την ουράνια λύση της ΘΕΙΑΣ...

 http://i7.ebayimg.com/01/i/001/3b/8f/2562_35.JPG

....ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ!

 http://2.bp.blogspot.com/-bE590yJWHxM/Ta-gHLlNoQI/AAAAAAAALBI/wINrOAyfUxs/s1600/%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25AC%25CF%2583%25CE%25B7+%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2581%25CF%2589%25CE%25BC%25CF%258E%25CE%25BD_1.gif

Φουντάρουμε, δεν φουντάρουμε, βουλιάζουμε, δεν βουλιάζουμε, θα μας σώσουνε, δεν θα μας σώσουνε, θα μας υποχρεώσουν, δεν θα μας υποχρεώσουν, θα μας, δεν θα μας....

 http://babelscheck.de/attachments/Image/gegen_Europa.PNG


Ευρωπαϊκή Ένωση; Μέσα; Έξω; Δεν δίνεται απάντηση και μας βασανίζει η ανασφάλεια του ενωμενοευρωπαϊκού μέσα-έξω...
 http://www.caef.org.uk/d112eurostop.jpg
Ή μήπως θα σώσει την παρτίδα η επιστροφή στην δραχμούλα, που σου έδινε σε στιγμές μεγάλης υποτίμησης την οριακή ψευδαίσθηση του εκατομμυριούχου;


 http://farm4.static.flickr.com/3159/2611818164_42d535fa9f.jpg

Αλλά μέσα στις άπειρες οικονομικές ορολογίες, μέσα στις επιστημονικές αναλύσεις και στις διάφορες θεωρίες περί σωτηρίας ή περί χρεωκοπικού εξώτερου πυρ μας διαφεύγει εντέχνως μια μικρή αλλά σημαντικότατη λεπτομέρεια: Κατά την διάρκεια του ταξιδιού για την όποια νεοφιλελεύθερη Ιθάκη γινόμαστε όλο και πιό φτωχοί! Λιγότερο το παξιμάδι του πληρώματος, λιγότεροι κωπηλάτες στο κουπί, περισσότερο κουπί, λιγότερα όνειρα...


 http://www.islamaufdeutsch.de/deutsch_islam/allgemein/faschismus_rassismus_nationalismus/bilder_faschismus/211c.jpg

Και σαν να μην έφταναν αυτά, γινόμαστε όλο και πιο λιγότερο άνθρωποι! Αντί συσπείρωσης και αδελφοσύνης, αντί ανθρωπιάς, κατανόησης και αλληλεγγύης γινόμαστε απειλή του φουκαρά του διπλανού μας.....

 http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/fasistas_kalos_mono_nekros_3.jpg.

Απέραντη θλίψη για μια πατρίδα που πλέον δεν ανήκει σε μας. Ατέλειωτος πόνος για τον αργό θάνατο του αγαπημένου ανοιχτόκαρδου και λεβέντικου φιλότιμου, την σκαλωσιά πάνω στην οποία στηριζότανε η ζωή του λαού μας.

Η ελπίδα δεν πεθαίνει φυσικά. Ο αγώνας είναι ελπίδα, το όνειρο είναι ελπίδα. Μερικές φορές και το χαμόγελο. Όχι πάντα. Μόνο τότε, όταν κατεβαίνει από το λημέρι του στο πρόσωπο, να γίνει στην καρδιά μας ευχή.

Ε σκάω τότε ένα διάπλατο, από αυτί σ΄αυτί, και εύχομαι να τα δω να τα μαζεύουνε κάποτε όλα τα λαμόγια που ξεκοκκαλίζουν την ζωή μας όπως τον θλιβερόν αυτόν εδώ.

Τα γυναικεία επαγγέλματα κατά του...."σοσιαλισμού"

http://2.bp.blogspot.com/_kzXIGSpzI30/SzdcVg-Kl0I/AAAAAAAABho/bYFkQ-Wjs08/s400/012-C-71058.jpg


ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ:

Στρίμωξε άγρια πριν από αρκετά χρόνια τον πρώτο δρόμο του πασόκ προς τον παπατζήδικο σοσιαλισμό!


http://www.karneval-megastore.de/product_images/images/big/112724_frenchmaid_big.jpg


ΚΑΜΑΣΟΥΤΡΑ.....ΕΕΕΕ... ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ:

Στριμώχνει άγρια σήμερα τον πρώτο δρόμο της νεοφιλελεύθερης ρεντικολέντζας προς τον χρηματοπιστωτικό σοσιαλισμό


http://byfiles.storage.live.com/y1p4iRkswKU_U-WlL9hdqzZ3Ugs33pPu8kpW7rluxSY4eFH3dh3H9qfX_YMjaUngYfc0iGaxWiu-UA


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Τελικά οι...σοσιαλιστές δεν τόχουν το σεξ!

Όταν το θέλουν δεν τους...κάθεσαι...
'Οταν θέλουν κάτι άλλο, τότε σε...πηδάνε!

Ντομινίκ μπαγλαρωσιέν συρ λα Φυλάκ Αγροτίκ Νουβοϋορκέν


Που το πάνε το παιδί
που έχει...άτακτο πουλί
που το πάνε το παιδί
και κανείς δεν ΔουΝουΤεί

που το παν΄ το παληκάρι
και των τραπεζών καμάρι
που το πάνε, τι του λένε
και οι καμαριέρες κλαίνε
μας πηδούσε κάθε αυγή
η πατρίδα να σωθεί
μας πηδούσε κάθε αυγή
και ο πάτος μας πληγή
μας πηδάνε μας πηδάνε 
και μας λέν΄, μας αγαπάνε
ως εδώ και μη παρέκει
θα βουτήξω κάνα τουφέκι
που τον πάνε τον γιατρό
που βοηθάει να σωθώ
αλλά πάρτε τον ολοτάχως
θέλω να σωθώ μονάχος 

Επιτέλους μια συμβολική κίνηση για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού!Η νέα πινακίδα που πρόκειται να εγκατασταθεί σύντομα σε πόλεις και χωριά όλης της επικράτειας, παντού εκεί που ζουν και εργάζονται άνθρωποι χωρίς ελληνική ταυτότητα, είναι γεγονός!

Μετά από φιλότιμες και επίπονες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, μετά από απόλυτη απραξία δεκαετιών της τοπικής δικομματικοδιοίκησης, αλλά ιδίως με την ενεργή και ανιδιοτελή συμμετοχή ενός σημαντικού μέρους της ελληνικής κοινωνίας το περίφημο αυτό κατασκεύασμα θα κοσμεί σε λίγες μέρες δρόμους και πλατείες της όμορφης και φιλόξενης χώρας μας.

Να την χαιρόμαστε λοιπόν την όμορφη και φιλόξενη χώρα μας!

Ζήτω το θανατηφόρο ελληνικό πνεύμα και ο σύγχρονος νεοελληνικός ρατσισμός!