8/4/12

Έδειραν και έγδυσαν τον ειδικό φρουρό της ενορίας τους!

syntagma
 
 
Απίστευτα γεγονότα στο Σύνταγμα μετά την κηδεία του 77χρονου αγωνιστή, Δημήτρη Χριστούλα: Ομάδα σιχτιρισμένων πολιτών την έπεσε καθέτως και οριζοντίως σε ένα παλληκάρι της ένδοξης ΕΛ.ΑΣ, ειδικό φρουρό όχι παίξε-γέλασε, και έγινε το "έλα να δεις, ομάς σιχτιρισμένων πολιτών την πέφτει σε ειδικό φρουρό", αν έχετε ακουστά.

Ήταν και ένας άλλος ειδικός φρουρός μαζί, λένε, δεν είδα, ο οποίος πρόλαβε να την κάνει και βγήκε από την περιπέτεια ζώον και αβλαβής. Ο έτερος όμως, έφαγε κάτι ψιλές της άρκτου και πήγε σπίτι του σχεδόν ξεβράκωτος και με ανοιγμένες τις μύτες, να το αίμα!

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτων αλλά ταυτόχρονα και αγνώστων δραστών, αφαιρέθει προληπτικώς από το θύμα το υπηρεσιακό του μπουφάν, το αλεξίσφαιρό του γιλέκο (το αλεξίσφαιρό σου γελεκάκι δεν φοράς, εγώ στο έχω παρμένο, που λέει και το λαϊκό τραγούδι), ζώνες, ασύρματος και το δαρτικό αντικείμενο του ανοργάνου πλέον όργανου της τάξης, το γκλόμπ του! Τα ρουχαλάκια τα κρέμασαν για στέγνωμα στο δέντρο που άφησε την ζωή που του ρήμαξαν πασόκ και νδ ο αγωνιστής Χριστούλας.

Ο ξεβράκωτος ειδικός φρουρός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο γιά επισκευή των ζημιών, αλλά για να μη πάρουν λάθος μήνυμα τα ανήλικα παιδιά που παράτησαν τα video games και διαβάζουν βραχόκηπο, τα ακόλουθα εξής:

Παιδιά εμείς δεν είμαστε της βίας! Δεν λέμε "βαράτε τα, όπου τα ξεμοναχιάσετε τα κωλόπαιδα, που άμα σε ξεμοναχιάσουν αυτά, την έβαψες!", να μας τυλίξει κάνας λεβέντης σαγγελέψ σε μια πέπσι κόλα χαρτί και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε. Εμείς λέμε, είδες ειδικό φρουρό και μέλη των εκλεχτών ΜΑΤ στο δρόμο; Άει σύρε, φίλα τους σα νάναι παπάδες το χέρι, ζήτα και κάνα αυτόγραφο νάχεις σε ώρα ανάγκης και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού, αμήν*.

* Αντί αυτού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό:

Ἄμωμοι ἐν ὁδῷ, ἀλληλούϊα.
Εὐλογητὸς εἶ, Κύριε, δίδαξόν με τὰ δικαιώματά σου. Ἀλληλούϊα.
Ἐπεπόθησεν ἡ ψυχή μου τοῦ ἐπιθυμῆσαι τὰ κρίματά σου ἐν παντὶ καιρῷ. Ἀλληλούϊα.
Ἐνύσταξεν ἡ ψυχὴ μου ἀπὸ ἀκηδίας, βεβαίωσόν με ἐν τοῖς λόγοις σου. Ἀλληλούϊα.
Κλῖνον τὴν καρδίαν μου εἰς τὰ μαρτύριά σου, καὶ μὴ εἰς πλεονεξίαν. Ἀλληλούϊα.
Ἀθυμία κατέσχε με ἀπὸ ἁμαρτωλῶν, τῶν ἐγκαταλιμπανόντων τὸν νόμον σου. Ἀλληλούϊα.
Μέτοχος ἐγώ εἰμι πάντων τῶν φοβουμένων σε, καὶ τῶν φυλασσόντων τὰς ἐντολάς σου.
 Ἀλληλούϊα. Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι, καὶ νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἷς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. Ἀλληλούϊα.