1/2/11

Ανώτερα μαθηματικά

 

Δήλωση Παπανδρέου: 

(Αφού προηγήθηκε η...διαπλανητική διαπίστωση, ότι τα πρώτα θετικά αποτελέσματα από τις προσπάθειες (;;;) της κυβέρνησης είναι...ορατά (!!!), αλλά δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι οι πολίτες. (Γκαβοί οι πολίτες, που να πάρουν χαμπάρι.... )

"Όσο εμείς είμαστε αξιόπιστοι, τόσο οι θυσίες των Ελλήνων θα πιάνουν τόπο, τόσο θα πολλαπλασιάζονται τα καλά νέα"


 Έχουμε και λέμε:



Ναι, πρέπει νάχει μάλλον δίκιο ο πρωθυπουργός....


Ρέππας, ο πράσινος Ζορρό

Ρέππας: «Δολιοφθορέας ο τζαμπατζής» 

Δολιοφθορείς και τζαμπατζήδες, κατά τον Ρέππα, οι επιβάτες και οδηγοί που δεν πληρώνουν, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για τις αυξήσεις των τιμών σε λεωφορεία, μετρό, διόδια και τραίνα!

Αντικοινωνικοί, χαρακτηρίζονται από τον υπουργό - που βρίσκεται στον κόσμο του - οι παραπάνω...δολιοφθορείς, σε αντίθεση φυσικά με την κυβέρνηση η οποία θεωρείται λόγω της αύξησης των εισητηρίων...κοινωνική.

Ο υπουργός επιτέθηκε και στους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες που τολμούν να κατέρχονται σε απεργία με την εξής καταπληκτική πρόταση:

"Δεν κουνάμε ποτέ το δάχτυλο μας στους εργαζόμενους αλλά ταυτόχρονα απαιτούμε να μην δείχνουν την γροθιά τους στην κοινωνία"

Που να κουνήσει ο Ρέππας δάχτυλο στους εργαζόμενους την στιγμή που τα έχει χώσει όλα, άντε να μη πω τώρα σε ποιό μέρος του σώματος των εργαζομένων!

Και τώρα τον έπιασε τον Ρέππα καΐλα και για την κοινωνία! Την κοινωνία που την έχουν βάλει κάτω και της δίνουν εδώ και μήνες να καταλάβει!

Απίστευτοι αυτοί οι άνθρωποι!

Τα μέτρα της κυβέρνησης, όλα τα μέτρα, είναι για το υπουργικό λαμόγιο των Μεταφορών αναγκαίο κακό για την σωτηρία της χώρας. Όλοι χάνουν κάτι στην προσπάθεια που κάνει το πασόκ να σώσει (που να μη σώσει) την χώρα, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, είπε στην συνέχεια ο απίθανος αυτός κύριος χωρίς ίχνος ντροπής.

Φυσικά παρέλειψε να μας πει ο αρχικοινωνικός κύριος Ρέππας που κόπτεται για την κοινωνία...

....ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ, αυτήν την εποχή που έχει χάσει ο λαός τα αυγά και τα πασχάλια του και σε πόσο τραγική κατάσταση είναι τα προσωπικά του οικονομικά.

Ε, ρε να μην είμαστε Αιγύπτιοι....

ΜΑΤ: Δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ, κουφάλα γιατρέ!

Ενταση έξω από το Υπουργείο Υγείας .

Η πάγια τακτική του πράσινου σοσιαλισμού στις...συνδιαλλαγές του με τον ψηφοφόρο, που έκανε (ή όχι) την γκέλα να ρουφήξει τις μπαρούφες που του χώνανε κατά την διάρκεια του μεγάλου προεκλογικού ψέμματος και να τον φέρει στην εξουσία με την ψήφο του: Ξύλο!

Ξύλο στην Κερατέα, ξύλο στις διαδηλώσεις, ξύλο στους φορτηγατζήδες, ξύλο στους δασκάλους, ξύλο σε φοιτητές. Ξύλο και χημικό, οι πρώτες ύλες του κυβερνητικού διαλόγου με τον λαό.

Σήμερα την πληρώσανε οι γιατροί! Οι εκπρόσωποι των γιατρών που εργάζονται σε νοσοκομεία και κλινικές, όπως και οι εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων που ζήτησαν να τους δεχτεί ο λοβιτούρας ο Λοβέρδος στο υπουργείο υγείας, βρέθηκαν προ αποφασισμένων  ένστολων της ΜΑΤαρίας, που...έκανε τελικά το "καθήκον" της. Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πειραιά έφαγε μάλιστα περισσότερες...εθιμοτυπικές από όσες απαιτεί το μπατσοδαρτικό πρωτόκολο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο!

"Γαμεί και δέρνει" κυριολεκτικά ο σοσιαλισμός στην χώρα μας! Είναι μέσα στο σχέδιο της "απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων", οι κλάδοι να περνάνε ένας ένας να τους κάνουν μαύρους τα ΜΑΤ! Σειρά έχουν οι δικηγόροι και οι φαρμακοποιοί, μη σπρώχνετε, όλοι θα πάρετε!

Μέτρα, νέα μέτρα, κι΄άλλα μέτρα....

http://www.naturheilpraxisweber.de/images/blutegel.jpg

Δεν ήταν φυσικά και αναμενόμενο ότι θα σταμάταγαν να μας πίνουν το αίμα όσο τους ανεχόμαστε και δεν βγαίνουμε στους δρόμους, να τους πάρουμε με τις πέτρες! Έτσι η αναγγελία των ερχόμενων μέτρων που προτείνει το Ecofin για την χώρα μας δεν εκπλήττει κανέναν!

"Σωτηρία α λα σοσιαλίστα" λοιπόν, με απανωτές σφαλιάρες σωτηρίας, να μη προφταίνεις να δεις από που σού ΄ρχεται!

Πρόσθετα μέτρα και για το 2012, σκοινί-κορδόνι: Άντε πάλι αύξηση του ΦΠΑ, άντε περικοπές στα επιδόματα ενεργίας (!!!), άντε πάγωμα των συντάξεων, άντε έμμεσοι φόροι και στα ΜΗ αλκοολούχα ποτά, άντε και κάτι απολυσούλες στο Δημόσιο, άντε και αυξησούλα στον φόρο ακινήτων, άντε κοψιματάκια στις ΔΕΚΟ, άντε κάτι τερατάκια-επιχειρησιακές συμβάσεις που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Ότι ποθεί η καρδιά του νεοφιλελεύθερου ταλιμπάν!

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι η εποχή που έτρωγε ο καπιταλισμός το καταπέτασμα αλλά σου πέταγε να γλύψεις και κάνα κόκκαλο, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Σήμερα δεν δίνουν πια πεντάρα για "κοινωνικές συνοχές" και κράτος πρόνοιας, σήμερα τα θέλουν όλα και με την μία!

Η αφαίμαξη της κοινωνίας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ από μόνη της, τα παράσιτα δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο επιβίωσης εκτός του παρασιτισμού. Όσο ο κόσμος τα ανέχεται, θα βρίσκονται εκεί.

Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάποιον εξωραϊσμό της φτώχειας ή σε αναβάθμιση της εξαθλίωσης που μας σερβίρει η πράσινη μούργα! Σωτηρία της χώρας είναι η σωτηρία των μελών της κοινωνίας, του λαού και όχι η σωτηρία των δανειστών, των τραπεζών και της εργοδοσίας.

Δεν υπάρχει καμμία λύση που δεν προϋποθέτει το τσάκισμα της τροϊκικής κυβέρνησης! Το πρώτο βήμα για την πραγματική σωτηρία της χώρας είναι η εκδίωξη της πράσινης λέρας από την εξουσία! Δεν υπάρχει περίπτωση νέας αρχής, νέου ξεκινήματος, με τους διεφθαρμένους
λεχρίτες του δικομματισμού στο τιμόνι της χώρας.

Η κυβέρνηση των γιωργάκηδων και των παγκαλαίων θερίζει εδώ και δεκαέξη μήνες την ζωή μας και σαρώνει τα όνειρα των παιδιών μας! Φτάνει!

Είναι στο χέρι μας να τους τελειώσουμε! Και είναι σαφώς ευκολότερο από ότι σε Τυνησία και Αίγυπτο μαζί! Εάν το θέλουμε πραγματικά, οι παπανδρέοι και οι λοιποί "αδιάφθοροι" είναι μέσα σε μια εβδομάδα παρελθόν!

Η ανατροπή του πράσινου εκτρώματος δεν είναι πλέον πολιτική επιλογή, αλλά ο αγώνας επιβίωσης που γεννάει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.