19/2/11

Στην τρίτη θέση βρωμιάς η Ελλάδα! Αίσχος!

Άθλιο κατασκεύασμα της Κομισιόν!

"Η Ελλάδα τρίτη πιο βρώμικη χώρα"


Απίστευτη νοθεία της αλήθειας εις βάρος της χώρας μας!
Ανθελληνικές άριες από την Κομισιόν, αμερικανομερκελικός δάκτυλος! 

Στην τρίτη θέση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος EURO-ΖΕΧΝΩ υποβιβάζει η Κομισιόν την χώρα μας με μια πέτσινη έρευνα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Όχι, δεν ντρέπονται με τίποτα! Στην τρίτη θέση λένε οι παραχαράκτες της ιστορίας, αυτοί, που όταν εμείς φτιάχναμε χαβούζες δεν ήξεραν ούτε τι σημαίνει βόθρος!

Όχι στο ρίξιμο της πατρίδας μας! Τέρμα στην αλλοίωση του αποτελέσματος! Στοπ στην τρίτη θέση μαϊμού!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους: 
Η Ελλάδα είναι η πραγματική πρώτη, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!

Διαδώστε την ιστορική αλήθεια!

Σταματήστε την ανθελληνική προπαγάνδα! 

Ζήτω το Έθνος, ζήτω οι χωματερές, ζήτω οι ήρωες σκουπιδολάγνοι εργολάβοι στην Κερατέα!

Πέτα και εσύ μια σακούλα με σκουπίδια όπου βρείς!

Για την βαθμολογία ρε γαμώτο! 

http://assets.tanea.gr/files/2009-005-004/thumbs/lond_450x.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkkPy5u8G4TAE3dBfTSzAT8qk7KxWi7Ej-nPGoVoYlmkBSp6EtUkjP9b3Qv5XOuYZdA4hvRHO17D3tnJ-adBNDg7peogMMtMN5-uPph8np0gfLZ-vu1M5D-gn4jY7PRosDugpaF9FcFQmr/s350/IMG00010-20101203-1147.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj44bG6pvfCtSvzZQdsLD5pkVsLfVdMaK1ORuBnCqpNXJGJ-6Ci7O0tAoKY_LvEJkMTVDeaZKNW_v55jPUs1ACNS8BKJ8vEHqCTwLQnuEZVILxiYb_BCFBC2P9Mz_dwOx1agX3Z7FWn_BU/s400/2332372891_7b9dfb233c.jpg
http://blog.harvestpower.com/files/2010/02/food-waste.jpg
http://workjournal.archipelago.gr/wp-content/uploads/2008/08/waste-1-epr1-landfill.jpg
http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4011/5639.jpg
http://larisaperivallon.files.wordpress.com/2007/08/phneios-a.jpg
http://ecolawgy.files.wordpress.com/2010/02/dsc00349.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBI-1STUxh0rRDC8rC0QbjuZSELDzFVwjqWDsxMDgk-VrqCe3cv1Z79xXg5cFdg7hn8lyiDa6pYbSr5vI08O8x5d4zM2o3pSUGcHBENjTRhk02OdtQsZDoxtwJ6UppS0Wm3mO60-_jDhc/s1600/skoypidia.jpg
http://www.protagon.gr/resources/2010-12/pasovromaei-thumb-large.jpg








 

Άδολος πατριωτισμός για προσάναμμα


Κάρολος Παπούλιας : ''Με τον άδολο πατριωτισμό ξεπερνάμε κάθε κρίση''


Και μετά σου λένε να σεβαστείς τους θεσμούς!

Η πολιτική κατάντια της χώρας αποτυπωμένη στα πρόσωπα δυο πασόκων: Παπανδρέου-Παπούλιας. Και όσον αφορά τον Παπανδρέου, την δουλειά του κάνει, πουλάει "σοσιαλισμό".
Ο Παπούλιας όμως τι κάνει; Ποιά είναι η αποστολή του κυρίου αυτού; Να παριστάνει το φερέφωνο του κινήματος; Να υπογράφει και με τα δυό χέρια "φασττρακισμένα" κλεψιμέϊκα προεδρικά διατάγματα της φωτιάς; Ποιόν εκπροσωπεί αυτός ο άνθρωπος; Σε ποιά κοσμάρα του τον εκπροσωπεί;

"Ένα μήνυμα για όλους μας. Ένας άδολος πατριωτισμός μας ρίχνει στη μάχη για να ξεπεράσουμε κάθε κρίση και κάθε δυσκολία. Και θα το πετύχουμε"

 

Ευχαριστώ, αλλά προτιμώ μια πάστα φλώρα με βάση από κάρβουνο και καρβουνόσκονη αντί για άχνη...

Ήμαρτον πια!


Περίμενε μάταια έξω από την εκκλησία η Εθνική!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq8ITVqjrPtMKrWrTH3tiGB5wEpCaeDTTmiY2OLXLK2IMA10q0XuiiDjMQ2zAkdA-buLeeOmLq4R4lk1KhECyzmP31YmkQxE_hB-8Ys0VMUsQEjhFTUGEuycdMwCV4-u-0z7Cp9DQ5w_Y/s1600/posaposao.jpg

Παραλίγο να έλεγε η Alpha το ναι στην Εθνική, αλλά τελικά το σκέφτηκε και θα μιλήσει πρώτα με την μαμά της.

Ο "γάμος" μεταξύ των δυο τραπεζών αναβλήθηκε για το προσεχές μέλλον, αφού βλέπετε οι δυο παρ΄ολίγον σύζυγοι ταίριαζαν μεν σαν χαρακτήρες, αλλά δεν τα βρήκαν ακόμα στην προίκα.

Μια τυχαία φοράδα που ερωτήθηκε για την γνώμη της σχετικά με τον γάμο των δυο τραπεζών, δήλωσε ότι χέστηκε πάραυτα στ΄αλώνι, γιατί σιγά τους γάμους και σιγά τις δήθεν Εθνικές.

Σωστή η φορβάς και αν είχε η πριμαντόνα της τρόϊκας, η σοπράνα του οικονομικών, ο ευνουχίδης τριαλαλάς Παπακων/νου, που έκανε σαν μικρό παιδί από την χαρά του λόγω της συνένωσης των τραπεζών, το μισό από το μυαλό της, θάτανε ιππέας-καβαλάρης και όχι καβαλημένος!

Οι πρασινοκαφρικοί δημοσιοκοπρίτες τα έβαψαν ελαφρώς μαύρα, αλλά πολύ ελαφρώς, γιατί όλοι ξέρουν ότι ο γάμος είναι θέμα...παζαριού. Η παραπάνω τίμια και ξύπνια φοράδα είπε πολύ σωστά, ότι τον έχει γραμμένο τον γάμο, και σιγά την Εθνική, και από που κι΄ως που Εθνική; Τι σχέση έχει αυτή η τράπεζα πλέον με το Έθνος; Μήπως είναι λαϊκή, ή κρατική;

Γάτα η φοράδα! Όχι όπως κάτι ύπνοι, που ακούνε Εθνική και σηκώνονται όρθιοι, ουάου Σπανούλης, Μπουρούσης, Διαμαντίδης, Φώτσης και Ελλάς μπορείς, μπορείς να αντισταθείς!

Σίγουρα, αργά ή γρήγορα θα τα βρούν οι τραπεζαρίες! Ο γάμος θα γίνει! Και να δείτε, που για μια ακόμα φορά την,,,νύφη θα την πληρώσουν πάλι οι ίδιοι: Οι εργαζόμενοι των συγκεκριμένων τραπεζών! Γιατί αν σε μια συγχώνευση τραπεζών δεν χάσουν μερικές εκατοντάδες υπάλληλοι την δουλειά τους, δεν δένει το γλυκό και δεν φουντώνει για καλά το κέφι.

Επιτέλους, αδριάντας Άρη Βελουχιώτη!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8KgqWsBj5K0_7WkSysNfyAuAhmeOLCRoo3rvsidizOvWUI9bhXB57W3ekEsQqzMERekNCz_rSGjAsV9wFV0VOirVA69QGghxrPGVgDNWOQP-bb_XkFtBjb2iwUnPtBdn38Vrghc4mcM0/s400/%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82+3.gif


Μια συνταρακτική είδηση κάνει τον γύρο των καφενείων της χώρας! Σύμφωνα με απόλυτα χαβαλετζήδικες πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής και σύζυγος της πρώτης ξάδερφης του υπουργού εσωτερικών παττακού Ραγκούση, Γιώργος Νταλάρας, ετοιμάζει μετωπική επίθεση αριστερού φρονήματος ανά την Επικράτεια!

Επειδή έρχεται από αριστερό σόι, λέει, και επειδή υπάρχει μεγάλη έλλειψη αγαλμάτων του Άρη Βελουχιώτη, για την οποία ευθύνεται φυσικά το ΚΚΕ (όλοι θυμούνται τι αγώνα έκανε το πασόκ και η νέα δημοκρατία, ακόμα και η χούντα, για να έχει η κάθε γειτονιά ένα αγαλματάκι του Άρη, αλλά και τι αγώνα έκαναν οι κουκουέδες να εμποδίσουν με οδοφράγματα την μεταφορά των αδριάντων στην φυσική τους θέση) αποφάσισε ο Νταλάρας να βάλει τα...αγαλματικά από την τσέπη του!

Εύγε του! Επιτέλους μόνοι!

Φυσικά ήρθε γι΄αυτόν τον λόγο σε επαφή με τον πρωθυπουργό, όχι λόγω πράσινου φρονήματος, για όνομα του Θεού, αριστερή οικογένεια είπαμε, αλλά να, "ήπιος" χαρακτήρας ο πρωθυπουργός, λέει, ας κάνω μια κρούση, δεν χάνω.

Πρόεδρε, του λέει, σκέφτηκα να βάλω μερικά εκατομμύρια για καλό σκοπό. Να στηρίξουμε την Ελλάδα, την ιστορία της Αντίστασης και ιδίως την κυβέρνησή σας αντί να την σαμποτάρουμε πριν τελειώσει την δουλειά της εμείς οι αριστεροί. Τι θάλεγες να βάζαμε αγάλματα και προτομές του Άρη παντού;

Του τριχομπατίρη φιλοκαράφλα πρωθυπουργού του σηκώθηκαν και οι τρίχες που του είχαν πέσει! Μόνο πάνω από το πτώμα μου σύντροφε Νταλάρα, ούρλιαξε ο πρόεδρος, δεν θα αφήσω ποτέ την χώρα στην τυφλή βία των παοκτζήδων κάφρων που θα τα κάνουνε μετά γυαλιά καρφιά!

Δεν κατάλαβες πρόεδρε, απάντησε ο Νταλάρας χαμογελώντας, όχι αγάλματα του Άρη Θεσσαλονίκης, του Άρη Βελουχιώτη πρόεδρε!

Αυτό ήταν! Πως πρόλαβε τώρα ο Παπανδρέου να βουρκώσει από συγκίνηση σε 3 δέκατα και έντεκα εκατοστά του δευτερολέπτου δεν το γνωρίζουμε! Αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι τον αγκάλιασε τον Νταλάρα σφιχτά, αγκαλιάστηκαν, γίνανε κουβάρι, και κλάααμα! Συγγενή δοχεία ο λαϊκός βάρδος (μέχρι και παραπονεμένα λόγια, τόσο λαϊκός) και ο ελαφρά επίορκος, όχι πάρα πολύ, αλλά ήπιος πρωθυπουργός!

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο άγαλμα θα στηθεί, και μάλιστα από τα χεράκια της κυρίας Άννας Νταλάρα, υφυπουργού με κέντρο βάρους το μεταναστευτικό, τιμής ή ατιμίας ένεκεν, διαλλέξτε, έξω από το μέγαρο Υπατία όπου συνεχίζεται για 26η μέρα η απεργία πείνας των 300 προσφύγων.