29/7/12

Ζακ Ρογκ: Σπίτι των Ολυμπακών Αγώνων, σπιτάκι μου, εγγλεζοκαλυβάκι μου

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/07/Image4.jpg

Προσοχή-προσοχή!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο βραχόκηπος, το μοναδικό μπλογκ που στηρίζει απροκάλυπτα το Αρχαίο Πνεύμα, το Αθάνατο, τον Αγνό Πατέρα του Ωραίου, του Μεγάλου και τ΄Αληθινού, θεωρεί υποχρέωση και καθήκον του, να κρατήσει αποστάσεις, όχι μόνο από την προχθεσινή απαράδεκτη, ανθελληνική, αντιαθλητική, αντιδεοντολογική πατάτα του αρχηγού της ΔΟΕ, κύριου Ζακ Ρογκ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα πλαίσια της εναρκτήριας τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αλλά και από άλλες δύο, το ίδιο απαράδεκτες πατάτες, οι οποίες είναι:

1. Η πλήρης ορφάνια του Ολυμπιακού Ύμνου από κείμενο, πρωτοφανές φαινόμενο έλλειψης χορωδίας και φιλελληνισμού! Μόνο τη μουζική ακούγαμε, λες και ήταν ο Εθνικός Ύμνος της Ισπανίας, που μόνο λαλαλά λέει η παρέα του Ινιέστα (αλλά τις κούπες τις μαζεύει όλες μετά.

2. Δε θυμάμαι την άλλη πατάτα, αλλά αφού σας λέω, ότι έχει και άλλη μία, έχει!

Αμάν πιά αυτός ο πόλεμος! Δεν πάει άλλο!

Το σύνθημα που πρέπει να ενώσει όλη τη χώρα είναι το...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ!

ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

O  Ζακ Ρογκ προσπάθησε μετά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγωντας ότι ναι μεν είναι η Ελλάδα το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ο σύγχρονος αθλητισμός έχει χτίσει το δικό του σπίτι στο Λονδίνο και έχει "εμπλουτίσει" τα αθλητικά ιδεώδη με το φαιρ πλαίυ, έχει βάλει κανόνες και κώδικες και ένα σωρό άλλα κουφά.

Αίσχον κύριε Ρογκ!

Τέλος της ανακοίνωσης


Ακολουθεί σύντομο -εμένα μου λες- σχόλιο του βραχόκηπου

Να αυτό εδώ!

Καύλα, σκέτη καύλα! Ξέρεις τι σημαίνει γιά τον "ελληναρά" να του δίνεις ντάλα καλοκαίρι την ευκαιρία να σκίσει πέντε...τόμους ανθελληνισμού; Σκέτη καύλα! Γιατί ο ελληναράς γιά κάτι τέτοια ζει: Δωσ΄του "ανθέλληνες" και πάρε του την ψυχή. Ή τέλος πάντων το υποκατάστατό της που διαθέτει ο άνθρωπος.

Τον ελληναρά τον ενδιαφέρει μόνο το παρελθόν. Λάθος, το παρόν. Η αρχαία Ελλάδα δηλαδή! Τι μας λέει ο Ρογκ γιά κανόνες, κώδικες και πράσινα άλογα; Ποιόν ενδιαφέρουν αυτά τα χαζά; Ολυμπία ρε και ξερό ψωμί. Πως το είπε ο κύριος Καρατζαφέρης; Όταν εμείς κάναμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια. Έλα ντε. Αυθεντικούς, Ολυμπιακούς αγώνες, ελληνικότατους, όχι σαν αυτήν την κρυάδα που μας επέβαλαν οι Ευρωπαίοι και ιδιαίτερα οι Εγγλέζοι.

Έβαλαν κανόνες γιά το φαιρ πλαίυ, λένε. Και γιατί να βάλουν; Μας ρωτήσανε αν θέλουμε; Τι πα να πει "βάζω κανόνα στο άθλημα"; Τι πα να πει φαιρ πλαίυ; Λένε, κάναμε την πυγμαχία ανθρώπινη, φτιάξαμε κατηγορίες ανάλογα με τα κιλά του αθλητή και εισαγάγαμε περιορισμούς για την ασφάλεια των διαγωνιζομένων.

Τον κακό σας τον φλάρο κάνατε! Έχει κάτι τέτοια η φύση ρε; Υπάρχει φαιρ πλαίυ στην κανονική ζωή; Τι κατηγορίες ανάλογα με τα κιλά του καθένα μου τσαμπουνάτε; Άμα μπει στη ντίσκο μιά δίμετρη θεά μαζί με τον παόυερ φόργουορντ παιδαρά γκόμενό της και πας εσύ, ζουμπάς, ένα δώδεκα και πάνω στους καταλόγους ΟΤΕ Αθηνών και Αττικής, πινέζας δηλαδή, και της την πέφτεις "αχ να μπορούσα να δοκίμαζα την τύχη μου σ΄ένα σουτάκι από τα 6,75 σου και ας έτρωγα και τάπα", και πάει να σε περιλάβει διά τα τοιαύτα ο...μοβόρος, τι θα του πεις; Άστα αυτά μαλάκα, δεν τα επιτρέπει το φαιρ πλαίυ. Δείρε τον μπάρμαν, που είναι στα κυβικά σου;

Μη λέμε ότι θέμε τώρα! Εγγλέζικες μαλακίες είναι αυτά τα φαιρ πλαίυ και το σπίτι των Ολυμπιακών παραμένει, κατά όλες τις έννοιες, πάντα στην Ελλάδα. Το ίδιο και τα ιδεώδη. Τι πυγμαχίες και κατηγορίες ρε; Παγκράτιο ρε! Μάχη άντρα με άντρα, με γυμνά χέρια, χωρίς τα σημερινά πουστέ γάντια και όποιος είδε τον χάρο!

Λεβέντικα πράγματα, να ο αντίπαλός σου, πέρνα από πάνω του και κάντονα τον πούστη αλοιφή! Σπάσε του τα ποδάρια, κομμάτιασέ του τα ξερά του, δώσε του τις κουτουλιές του, καρατιές, ανάποδες, ίσιες, κλωτσιές, τσινιές, αγκωνιές, χαστούκια, μπάτσες, κωλιές, χώσε του την παλάμη σου στην μύτη του τού βλάχου, στρίψτου το αυτί τού ρουφιάνου σαν να κουρδίζεις ρολόϊ, ξεκόλλησέ του την κάτω γνάθο, γιατί η πάνω δεν ξεκολλάει με τίποτα και αν δεν σηκώσει το κουλό του για να παραδωθεί, στείλτονα στα κυπαρισάκια.

Πολιτισμένα πράματα! Και από κανόνες, ένα σωρό. Τι νομίζατε, θα περιμένανε οι αρχαίοι Έλληνοι τσι Εγγλέζοι; Κανονισμός ένα: Απαγορεύεται να βγάλεις του αντίπαλου τα μάτια. (Καμμία σχέση όμως με το "πήγανε και βγάλανε τα μάτια τους", αυτό ίσχυε για άλλα αθλήματα). Κανονισμός δύο: Απαγορεύεται να φας τον αντιπαλό σου. Ναι, μιά δαγκανιά να του έριχνες, σε πετάγανε αμέσως όξω! Πολύ αυστηροί: Ούτε κοψίδι για την όρεξη που λένε. Στις αρχές έγινε πολύ ανακατωσούρα με αποτέλεσμα να αποκλειστούν αδίκως πολλοί άξιοι αθλητές. Με το που άρχιζε το ματσάκι, με το που σου φώναζε ο προπονητής σου "φάτονα ρε τον αλήτη", ε γινόταν σύγχυση, μιά φορά κέρδαγε ο κανονισμός, μία φορά ο προπονητής σου.

Αλλά όλες οι αμνές ήσαντε ο τρίτος κανονισμός: Ου αρχιδοκοπανίσεις! Μία να του έδινες του αντιπάλου σου στα αχαμνά, σου κάνανε ντισκαλιφιέ! Και νικητής έβγαινε ο αρχιδοχτυπημένος!

Και εδώ κάτι ακόμα που είναι άγνωστο στο πλατύ κοινό. Το όνομα του λόγω χτυπήματος στα αποτέτοια του αντιπάλου του, ηττημένου, έπρεπε να καταχωρηθεί κάπου, γιά λόγους ευρύτερης στατιστικής ίσως. Κάποτε έτυχε να έχει τελειώσει ο πάπυρος, να έχει κλέψει κάποιος το καλέμι που γράφεις στο μάρμαρο, πιάνει ένας αφέτης ένα κομμάτι κάρβουνο και φωνάζει τον νικητή: Έλα ρε συ Λύγδαμι από την Συρακούσα (έτσι λέγανε τον πρώτο νικητή) να σου γράψω στο μανίκι σου το όνομα του μαλάκα που στα έκανε να, τα απαυτά σου, μη τον ξεχάσω τον κερατά.

Ποιό μανίκι ρε θείο, αφού αγωνιζόμαστε γυμνοί ρε συ, του λέει ο αθλητής, αλλά πάει όμως από περιέργεια κοντά του. Κοιτάει πάνω κάτω στο σώμα τού αθλητή ο αφέτης, να βρει κατάλληλο χώρο να καταχωρήσει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση του ηττημένου, πέφτει το μάτι του στα αποτέτοια του ανθρώπου, που είχανε γίνει από το ύπουλο χτύπημα του Ορχεισμένους από την Καρχιδόνα (έτσι τον λέγανε τον ηττημένο) πενταπλάσια σε έκταση και εμβαδόν, εδώ είμαστε, εδώ έχει γραφική άπλα λέει και αρχίζει να κάνει την...ανάρτηση πάνω σ΄αυτά.

(Από τότε έμεινε και λέμε σήμερα, ο Μπάμπης μας γράφει στ΄αρχίδια του)

Ο τρίτος αυτός κανονισμός είναι και η αιτία που οι γυναίκες δεν παίρνανε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην αρχαιότητα. Για να γίνεται η αθλητική άμιλλα ίσοις όρχεις ρε παιδιά.

Τι λέτε τώρα; Τους χρειαζόμαστε τους Εγγλέζους και τους...ανιστόρητους Ζακ Ρογκ; Τι λέτε τώρα; Τολμάει το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων να πάει να χτιστεί αλλού εκτός από την Ελλάδα; Τι λέτε τώρα; Τολμάει να ακουμπήσει το DNA μας o γαμημένος ο πολιτισμός; 




Η προγονολαγνεία δεν βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο, γιατί απλά αυτός δεν υπάρχει...