4/3/12

Λευτεριά στον Κούβελο! Το καράβι απ΄την Περσία ήθελε να αγοράσει λέει.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjekhBkoxcTwHV6Ego-Q9TwsCYqk1oDUxn2jnQxFER4YBHEcVKmPRYMTpsq1XWNauinsCGsxBCF0trwz_J6eGNPro0TL69iMpOFuOAvQBWFndb8qR0onPigmCi1XX3TTx0KotET4g_PGMzA/s1600/%25CE%25A4%25CE%259F+%25CE%2592%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2599+%25CE%2591%25CE%25A0%2527+%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%259D+%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%2591.jpg


Παρακολουθώ τα του κώλου περί εκατομμυρίου στα μήντια τις τελευταίες ημέρες και μούρχεται να πάω να αγοράσω...καράβι ρε γαμώτο! Μεγάλο σιχτίρ με την παράγκα "δικαιοσύνης" που έστησαν τα παιδάκια της νουδοπασόκας, δεν πάει άλλο! Μα να βρίσκουν πάντα παροπλισμένους ή δευτεράτους για να κάνουν μόστρα και μαγκιά! Κούβελος και Άκης οι φταίχτες λέει, ξεθύμανε κόσμε, η αλήθεια έλαμψε...

Όχι ότι θα πάθουν τίποτα οι άνθρωποι, έστω και αυτοί οι για το σύστημα αδιάφοροι, ούτε αυτοί θα πληρώσουν κάποια γωνία από το μάρμαρο, αλλά να, τον ένανε δεν τον αφήνουνε να πάει να δει το Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι, και τον άλλονε τον στείλανε στο Ωνάσσειο να του βάλουνε για το τίποτα καλώδια του χριστιανού. Αδικίες!

Θέλεις προβατάκια για να βγάλεις το άχτι σου λύκε λαέ; Πάρε αυτά τα δύο εδώ να κάνεις την δουλειά σου και βλέπουμε μετά. Έξυπνο το σύστημα. Σου λέει, προκειμένου να γίνει λέων ο λαός και να ζητάει...νεανίες σαν και του λόγου μας στον λάκκο του, δώστου κάναν γέρο Τσοχατζόπουλο ή κάνα πρώην μέγα Κούβελο που δεν μετράνε πιά και έχεις την ησυχία σου. Τι; Να πιάσουν τα Πόθεν Έσχες των Παγκαλοβενιζέλων και να τα ξεσκίσουνε στην ψάξα; Σιγά ρε αγαθοί! Για να γίνει αυτό πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω. Και ο μόνος υπεύθυνος για κάτι τέτοια όμορφα δίνει στην νδ κοντά 30% και στον Φωτάκη τον Κουβέλη 16%, ξεχάστε το!

Είπαμε: Ο Έλλην είναι δυστυχώς τόσο βαθιά χωμένος στην δικομματική παρακμή, που χρειάζεται εξτρά κίνητρο γιά να αποφασίσει να θάψει μιά και καλή το μεταπολιτευτικό ψοφήμι: Το κίνητρο της πείνας! Και εδώ, όσον αφορά τον...επαναστατικό παράγοντα που ακούει στο ονοματάκι ΛΟΡΔΑ, εδώ καλά φαίνεται να πηγαίνουμε.

Θελέστα-παθέστα κύριε ψευτόμαγκα Έλληνα, αλλά πάψε σε παρακαλώ να ενοχλείς για το θεαθήναι γιά καραβιού...πήδημα πρώην βουλευτές και συζύγους νυν βουλευτών.

Η "πουτινοποίηση" των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών είναι γεγονός

http://www.taz.de/uploads/images/684x342/put6374271.jpg



Μας είχαν συνηθίσει -πάνω από μισό αιώνα- να φοβούνται την "κακιά και μοβόρα σοβιετική αρκούδα". Ποιός θα φανταζότανε ότι σχεδόν εκατό χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση θα τους προκαλούσε φόβο και τρόμο αυτό για το οποίο είχαν δώσει δήθεν τόσους "αγώνες", αυτό το οποίο ήταν αποφασισμένοι να "προασπίσουνε" πάση θυσία; Η ακριβή και αχ τόσο πολύτιμή τους Δημοκρατία!

Την λέξη "εκλογές" ακούνε μονάχα και βγάζουν σπυράκια τα καλόπαιδα! Όχι ότι γίνανε οι άνθρωποι ξαφνικά εχθροί της Δημοκρατίας, καλές και άγιες οι εκλογές, λένε, αλλά όχι και να μη μπορεί ένα από τα δύο κόμματα της ξάφρας, πασόκ και νδ, να κυβερνήσει μόνο του! Ή με μία σίγουρη και καραμπινάτη πλειοψηφία υπό την μορφή μιάς κυβέρνησης συνεργασίας τουλάχιστον.

Τι Δημοκρατία είναι δηλαδή αυτή, που πάει κόντρα στα συμφέροντα του Τσιμπουριού και της Βδέλας που εκπροσωπεί η συμμορία της Βρυξέλλας; Τι σόϊ λαϊκή βούληση είναι αυτή, που φτύνει τον πανάξιο δικομματισμό και δυναμώνει την κοινοβουλευτική επιρροή της Αριστεράς;

Καλά δεν είμαστε με τον...χαρισματικό* Παπαδήμο, τι τις θέτε τις εκλογές, εξωτερικεύουν κάθε λίγο τα ντόπια και ξένα καθήκια το αγνό...δημοκρατικό τους ζόρι. Δώστε χρόνο στο πιόνι της Βρυξέλλας, καταστροφή οι εκλογές, ή ακόμα καλύτερα "δεσμεύσατε και τις ερχόμενες κυβερνήσεις ότι θα ακολουθήσουν αντιμνημονιακή πολιτική, ανεξάρτητα αποτελεσμάτων των εκλογών"!

Και η...Δημοκρατία τους δίνει και παίρνει:

Εκλογές; Θα κάνουμε στις τόσες του Φλεβάρη!

Μπα, μάλλον στις τόσες!

Ή μετά το Πάσχα!

Θα κάνουμε μετά το PSI...

Τέλη Μαρτίου!

Όχι, Απρίλιο!

Γιατί Απρίλιο, δεν σας αρέσει ο Μάης;

Πασόκ, νδ, Βρυξέλλα, όλος ο καλός και εκλεκτός κόσμος δηλαδή, η προσωποποίηση της σωτηρίας, τόχουνε δει αλλιώς το θεματάκι με την γνώμη του Μαλάκα και δεν δείχνουν και τόσο...απελπισμένοι που η ώρα που θα τους στήσει ο τελευταίος στο...εκλογικό απόσπασμα αναβάλλεται συνεχώς.

Όσκαρ απατεωνιάς εδώ ο αυτιάς της νδ και επίδοξος πρωθυπουργός της χώρας, Αντωνάκης Σαμαράς. Άμα τον ακούσεις να μιλάει για εκλογές σκέφτεσαι, ρε τον πούστη τον Σαμαρά να έχει ανακαλύψει τον θεσμό των εκλογών: Εκλογές εδώ και τώρα, ένας ακόμα και πάμε γιά εκλογές παιδιά, εκλογές ή θάνατος, αυτοί δεν θέλουν εκλογές αλλά εμείς θα τις ζμπρώξουμε με το ζόρι, εκλογές-κάλπες-ελευθερία (ψωμί και παιδεία μοίρασαν ήδη άνευ μεσαζόντων τα πασόκια στο Σύνταγμα).

Ναι τέτοιο δούλεμα η παραδοσιακή δεξιά (το πασόκ είναι η ...σοσιαλιστική δεξιά) την στιγμή που ΜΙΑ πρόταση του Σαμαρά αρκεί για να γίνουν άρον-άρον εκλογές: Την κάνουμε από την συγκυβέρνηση της συμφοράς!

Και ξαφνικά, λέει, το γυρίζουν το θεματάκι και αρχίζει και μυρίζει και επίσημα εκλογές! Τις ψιλοθέλει τώρα μάλιστα και η Βρυξέλλα. Στο φλου όλα μεν, αλλά δεν είναι αυτός θρίαμβος της Δημοκρατίας, να μην βγάζουν καλόγηρους στο άκουσμα της λέξης οι ευρωπαίοι καραδημοκράτες εταίροι μας; Να σας πω εγώ τι μυρίζει: Σκατίλα!

Τι έγινε; Τι να γίνει ρε σεις αγαθοί; Παπατζήδες δεν είναι όλοι αυτοί; Δουλειά τους δεν είναι η απάτη και η ματσαραγκιά; Με τι βγάζουν το ψωμί τους, μοιράζοντας νάμα και αντίδωρο ή πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες; Το στήσανε το ματσάκι ρε σεις παίχτες! Το στήσανε όλοι μαζί σε ένα ανεπίσημο...μήτινγκ της τελευταίας μάζωξης της συμμορίας της Βρυξέλλας.

Παιδιά, τους λέει η Μερκοζύ, κάντε εκλογές αφού τις έχει ανάγκη ο ψωμόλυσσας λαός και δεν γίνεται να βγάλετε έξω τα τανκς, αλλά γράνιτες εξωτερικών χώρων, ψηφίδες μπάνιου, αντιολισθητικά, επενδύσεις τοίχων, κοινώς ΠΛΑΚΑΚΙΑ ιταλικά τα κάνουμε εδώ και τώρα: Δυό-δυό, θα πάτε παιδιά, στις εκλογές και στην συγκυβέρνηση μετά, όχι στην μπανιέρα που λέει ο Βαγγέλης Γερμανός, μη πνιγεί κάνενας σας και χάσει η Βενετιά βελόνι. Ξυπνήστε ρε!

Τόπε ανοιχτά και ο μαρθαβούρτσης Υγείας, ο λεχρίτης ο Λοβέρδος: Ε άμα λείπουνε του φίλου Σαμαρά τίποτα ψήφοι, θα του δώσουμε εμείς ρε. Τι δηλαδή νομίζετε, ότι θα τον αφήσουμε τον άνθρωπο στον δρόμο; Ο Λοβέρδος βλέπετε δεν είναι μόνο αδίστακτος, γελοίος, γλίτσα και καραγκιόζης, αλλά και καραμαλάκας! Δεν κρατιώτανε το σούργελο, έπρεπε να το ξεράσει.

Που πάμε; Πάμε στην "πουτινοποίηση" των βουλευτικών εκλογών με προκαθορισμένο αποτέλεσμα: Την σωτηρία του συστήματος! Σικέ ματς, σικέ εκλογές, σικέ Δημοκρατία. Κάθε ψήφος στην νδ και ψήφος στο πασόκ και ανάποδα! Και σε περίπτωση που ΑΝΟΙΞΕΙ επιτέλους ο Μέγας Μαλάκας τα μάτια του και θάψει τον δικομματισμό, υπάρχουν και οι χρυσές εφεδρείες του λάος και της Ντορούλας-δενγνώριζαπερίεκατομμύριου-Μπακογιάννη! (Και στην γωνία να περιμένει...ευγενικά και ο Φωτάκης ο Κουβέλης).

Άρα;

Τι άρα; Δεν έχει άρα! Υπάρχουν μόνο δύο ειδών σωτηρίες: Ή η σωτηρία των λαμόγιων της κυβέρνησης της τρόϊκας, που μας "σώζει" έτσι όπως αισθάνεται την σωτηρία ο πισινός μας, ή η σωτηρία μας από την μούργα-πανούκλα των πασόκ και νδ. Διαλλέγετε και παίρνετε!


*Ο άνθρωπος τα σπάει από χάρισμα! Μιλάμε γιά πολύ φανταιζί παιχνίδι, ζωγραφίζει όταν πάρει μπάλλα ο τραπεζαρίας! Ξύπνησες από τρίμηνη χειμερία νάρκη και θες κίνηση και ζωή; Ε άμα σε βάλουν να τον ακούσεις γιά κάνα τέταρτο, τον ξαναπαίρνεις και ξυπνάς μετά από εξάμηνο!