24/6/11

Παπανδρέου: Μας εξασφάλισε την δόση μας! Τι λέει ο ΟΚΑΝΑ;

http://alithinapsemata.files.wordpress.com/2011/06/image-ashx.jpg


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Εξασφαλίσαμε την πέμπτη δόση του δανείου, ύψους 12 δισ. ευρώ για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία του κράτους, την καταβολή των μισθών και των συντάξεων»


Παλιά μου τέχνη κόσκινο: Εδώ παπάς, εκεί παπάς...


Δυό καραμπινάτα παπατζηλίκια σε μία και μόνο πρόταση! Εξασφάλισε λέει! Τι εξασφάλισες ρε συ που σε έχουν στην καρπαζιά και τα τριτάκια πρωθυπουργοί των Λουξεμβούργων! Εξασφάλισε λέει, την στιγμή που δεν περνάει ο λόγος του ούτε για τα εν Ελλάδι τεκταινώμενα! Εδώ τον κουμαντάρουν ακόμα και μέσα στου Μαξίμου και τον παίζουν κομπολόϊ εντός, στα εκτός έδρας θα...λάμψει;

Λες και μετράει ο λόγος του στους εταίρους και δανειστές, εξασφάλισε λέει! Αν δεν γουστάρανε αυτοί να εξασφαλίσουν για τους δικούς τους λόγους ότι θέλανε αυτοί να εξασφαλίσουν, δεν θα εξασφάλιζε ούτε την αυριανή του ημέρα!

Εξασφάλισε λέει ο ζήτουλας, που δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι έλληνες μεταφραστές όταν τον κάνουν simultan και μεταφράζουν με μισάωρη καθυστέρηση μήπως και τους μηδενίσει κάνα πηλίκιο.

Και τι εξασφάλισε λέει; Τα μιστά και τσι συντάξεις του Δημοσίου! Αυτά που βλέπεις ΔΕΝ πλήρωνε το κράτος πριν βγούμε στην Συγγρού του Μνημονίου και μας χώσουν το πρώτο Μπουκέτο Στήριξης!

Μάλιστα! Τι να περιμένεις τώρα από τον λακέ της τρόϊκας, να σου πει, αν δεν μας χώναν τα 12 δις της δόσης από πίσω, δεν θάχαμε να πληρώσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ για τσι τόκοι των "παιδιώνανε"; Σιγά μη στο έλεγε αυτό ο αρχιστόκος της άτιμης πανελλήνιας σοσιαλιστικής κοντραπλακερίας....

Δυό "ανακρίβειες" και μια απειλή σε μία και μόνο πρόταση! Να ακούει ο μαλάκας ο "πλερώνων" και να τρέμει!

Α, νάχει να λέει και η Τρέμη....

Μαρινάκης, Μπέος, Μπουρούσης όλα τα Μ στο μάτι του κυκλώνα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizK-JguDli5UO3a64e63SqSXsFya_N0uFnou3UTUUAJCnSn5cDM-yTNYKvFodEliLoxqjOMQJ2PIS0tCAQG-j56OX_B_t5162yLU_LJzplHXb87KS5f0jZEUVYePtJRClpqztxBTfVvneK/s1600/gambling-in-sports_65.jpg


Φανταστική απόδοση η ελληνική δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό! (αν συνεχίσει έτσι προβλέπω να την γράφω σε μερικά χρονάκια με κεφαλαίο Δέλτα)

Αυτό που πέρασε σαν σίφουνας πάνω από τα κεφάλια μας και χάθηκε σαν αστραπή στον ορίζοντα δεν ήταν αεριωθούμενο της Πολεμικής Αεροπορίας ή εξωγήινο Ούφο, η ελληνική καταστολή ήταν! Πετάει η ΕΛ.ΑΣ και το υπουργείο δικαιοσύνης τις τελευταίες μέρες, φτύστε τους στο κούτελο μη τους ματιάσετε!

Πιάνουν που λέτε ξαφνικά, πολύ ξαφνικά, πάρα πολύ ξαφνικά, ξαφνικότατα θα έλεγα, τα λαμόγια της μπαλίτσας που στήνανε τα παιχνιδάκια, και κονομάγανε τα μαγκάκια και αυγατίζανε τα ευρωπουλάκια και παθιαζόντουσαν με την σαπουνόφουσκα στις κερκίδες τα καφράκια! Πριν πέντε, δέκα, δεκαπέντε χρόνια δεν μπορούσανε να πιάκουνε κανένανε, γιατί τότε δεν είχε λαμόγια, οπότε ποιός θα τα ΄στηνε τα ματσάκια, άρα δεν πιάνανε γιατί δεν υπήρχανε στημένα. Εύγε τους!

Τώρα τσι πιάκανε μαζωμένοι! Είδε ο Θεός που ψάχνανε να βρούνε παρανομία οι αθρώποι και έβαλε το χέρι Του! Τσι πιάκανε μέχρι λίγο πιό κάτω από το Θεό: Μαρινάκης! Τεράστια επιτυχία του Θεού και των επίγειων θεϊκών δυνάμεων του σοσιαλιστικού ένδοξου κράτους!

Και σαν να μην έφτανε το πιαστικό περαδώθε της μπαλίτσας, τήνε κάνανε ξαφνικά και στην σπυριάρα! Κάνανε σήμερα τον Μπουρούσαρο του Γαύρου τσακωτό περί φούμας ασίκικης και κόκας καραγραμμάτης! Ακριβώς δεν ξέρουμε περί τίνος ναρκωτικού ή διεγερτικού πρόκειται, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πιάκανε και τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής και ας έκανε γαμάτη σαιζόν και έσκισε στα πλέϋ οφ!

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, όσο και αν είχε ρέντα η ερυθρόλευκη φροντ λάϊν, στο τέλος μίλησε η κλάση του Εξάστερου και η μαγκιά του Ζοτς... συγνώμη παρασούρθηκα!

Μεγαλείο της ΕΛ.ΑΣ , των εισαγγελικών και μυστικών υπηρεσιών, όλος ο πούστης ο διεφθαρμένος αθλητισμός στον Κορυδαλλό και στις Αγροτικές! Κάθαρση ρε! Μπράβο τους ρε!

Θα πιάσουνε προσεχώς και στο βόλλεϋ και στο πατινάζ επί πάγου και παντού, μην εκπλαγείτε! Μόνο βουλευτή ή υπουργό δεν πρόκειται να πιάσουνε ποτέ...

Βλέπετε η πολιτική δεν είναι σπορ να στήνεις ματς, έτσι τραβάει μόνο τσι καλοί και τσι σωστοί τρομάρα μας....

Βενιζέλος: Φάτε το Μεσοπρόθεσμο πρώτα και βλέπουμε μετά...






Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη από την υπογραφή του Μεσοπρόθεσμου, που ξαφρίζει από την τσέπη του ελαφρώς αδιάφορου ανελεύθερου πολιορκημένου έλληνα πολίτη περίπου δύο μηνιάτικα τον χρόνο, και πλάκωσαν καπάκι τα επόμενα ΚΑΛΑ μαντάτα!

Δεν γουστάρει που έρχονται συνέχεια με νέα μέτρα, λέει ο Βενιζέλος, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα! Γουστάρω, και όποιος έχει αντίθετη γνώμη, να πάει να κάνει κάνα μπάνιο, να δροσιστεί, Βρωμοπούσι μεριά που έχει και ταβερνάκι στο κύμα!

Μέχρι σήμερα είχαμε μάθει να δικαιολογούμε την απραξία μας με την καραμέλα του λεχρίτη Παπακωνστανιοφλωρά "Αυτά ήντουνε τα μέτρα, δεν έχει άλλα. Μα τον Ευνούχο!". Θα πείτε τώρα, μα καλά, πως μπορεί να χάφτει ένας το ίδιο ακριβώς ταβανόξυλο δεκαπέντε συνεχόμενες φορές;

Μπορεί και ξεμπορεί Κύριοι, Ελλάς Ελλήνων Δικομματισμένων είναι ΄τούτη, πάτος άνευ βαρέλι! Αλλά τώρα δεν κρατάει ο χοντρός ούτε τα προσχήματα πλέον! Ο Βενιζέλος ξέφυγε πιά από την πάγια σοσιαλιστική μούφα, άφησε την πανελλήνια εξαπάτηση, παράτησε το καθιερωμένο παπατζηλίκι του κινήματος (που να μείνει παράλυτο και να μη μπορεί να κινήσει ούτε την αιμορροΐδα του) και μας τα χώνει...χονδρικώς και ευθέως: Πλέρωνε τώρα μαλάκα και ετοιμάσου για νέα γαμησιάτικα!

Ε, ακριβώς αυτό είναι και το καλό νέο: Τώρα δεν είσαι επί ξύλου κρεμμάμενος, τώρα ξέρεις: Θα έρθουν κι΄άλλα μέτρα! Κάτσε λοιπόν και περίμενε, ή βγες έξω και φάτους το σηκώτι!

Μα τι λέω ο βλάκας;

Κάτσε ρε και περίμενε!





...μα να υπάρχουν αγαθοί που πιστεύουν ότι κάποτε θα σταματήσουν από μόνοι τους! Μα να πιστεύουν ότι υπάρχει ράτσα σκύλου που σταματάει να τρώει το έτοιμο επειδή χόρτασε!



 

Βουλευτές πασόκ: Στ΄άρματα, στ΄άρματα, εμπρός στον αγώνα!


















ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες το μούσι του αντάρτη-αγωνιστή του πασόκ, Αθανασιάδη, ξεπέρασε ήδη τα 10 εκατοστά! Άξιος!

Και έτερος Βελουχιώτης στον ορίζοντα! Ο βουλευτής Ρομπόπουλος αφήνει τα πράσινα εγκόσμια και ανεβαίνει στο βουνό! Άξιος!

Κουΐζ: Τι έγινε με πολλούς συνεργάτες των ναζί αμέσως μετά την απελευθέρωση;

(Δεχτές απαντήσεις μόνο από μέλη της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του πασόκ. Κλήρωση μεταξύ των σωστών απαντήσεων για το πρώτο βραβείο, που θα είναι μιά τριχιά με εσωτερική επίστρωση από μαλακό βαμβάκι, για καλύτερη επαφή με την ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα του λαιμού)