25/10/11

ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ...ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!



Σκηνές "απείρου κάλλους" από το ματσάκι ΠΑΟ-Εργοτέλης, που θα μείνει στην Ιστορία σαν το ματς ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ...ΠΑΝΩ!

Δεν θα μας ξενίσει αν δούμε σε λίγο να γίνεται προσαγωγή της...Θύρας 13 με την κατηγορία της εξύβρισης του...σοσιαλισμού.

Τι άλλο μένει να δούμε; Μα την επανάσταση στην εκκλησία! Να σηκωθεί το...εκκλησίασμα και αντί να σιγοντάρει ευλαβικά το "Σε υμνούμεν", να τους φωνάζει "ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΠΡΟΣ!"

Της Σωτηρίας τα Εννιάμερα! Απολαυστικό βίντεο με τον Μπογιόπουλο!

Παπ και Παπ και Παπ...

 
Παπανδρέου, Παπούλιας και όλοι οι άλλοι, λαθρεπιβάτες της πολιτικής εξουσίας όπου φτάνει το μάτι σου! Όποιο κανάλι και να ανοίξεις, τον βιασμό αυτόν δεν μπορείς να τον αποφύγεις. Μας φλόμωσαν και σήμερα οι τηλεοπτικοί οχετοί παπατζηδοπαπουληλίκι, λες και δεν έφτανε το μαρτύριο περί κουρέματος να μας ξεσκίσει την ημέρα μας. Σκουπίδια παντού! Και γνωρίζουμε όλοι μας δυστυχώς ότι τα "σοσιαλιστικά" απόβλητα του καθεστώτος πασόκ δεν πρόκειται να εξαφανιστούν από την χώρα, όσο ο λαός απεργεί ακόμα στην ανατροπή της κυβέρνησης Τσολάκογλου και δεν αποφασίζει να τα περισυλλέξει από τους δρόμους της πολιτικής ζωής και να τα θάψει οριστικά στην χωματερή της Ιστορίας.

Πασόκ ακόμα παντού, στην κορυφή της κοινωνικής, πολιτικής, κρατικής και συνδικαλιστικής πυραμίδας, ο ύψιστος υπερκάδος απορριμάτων που ακούει στο ευγενές όνομα Μεταπολιτευτική Ελλάδα τίγκα με πράσινο σκουπίδι! (Και δυστυχώς πίσω του το γαλάζιο σκουπίδι σε αναμονή).
 
Δεν αντέχεται άλλο! Δεν αντέχεται να βγαίνει ο κληρονόμος της πρωθυπουργίας και να προκαλεί την νοημοσύνη μας! Αναγούλα! Θυμός!

Δεν αντέχεται να ακούμε αυτό το άθλιο δημιούργημα του ελληνικού Νεποτισμού να τσαμπουνάει στις κάμερες "ότι δίνει μεγάλη, δύσκολη και σκληρή μάχη για να άρει το μεγάλος βάρος που έχει πέσει στον ελληνικό λαό". 

Ο Παπανδρέου δίνει μεγάλη, δύσκολη και σκληρή μάχη για τον λαό! Ο επίορκος ηγετίσκος ελέω ονόματος και μαλακίας λαού, η πνευματική και ηθική μετριότητα (μη του χώσω τα χειρότερα που του αξίζουν, παιδική χαρά το μπλογκ αυτό όπως γνωρίζετε, δεν κάνει) δίνει μάχη! Αυτός που ξέσκισε ορατά και αόρατα, αυτός που έδωσε και δίνει ρέστα για τις τράπεζες γυρίζοντας τον τόπο πενήντα χρόνια πίσω, αυτός που έπεσε σαν ακρίδα στην ζωή μας και ρήμαξε το παρόν και το μέλλον μας δίνει μάχη για εμάς!

Κόβεται ο ουραγός των υστάτων για το μεγάλο βάρος που...έπεσε στον ελληνικό λαό! Ατύχημα, δεν το είχαν σπατουλάρει καλά οι μάστορες το βάρος, κουνιώτανε το γαμημένο και ξαφνικά έπεσε. Και που έπεσε; Σε κάνα κεφάλι μεγαλοτραπεζίτη; Σε κάνα εφοπλιστή; Μήπως έπεσε και πλάκωσε την Εργοδοσία; Ή μήπως βάρεσε κατακούτελα κάνα Μονοπώλιο που περνούσε τυχαία από κάτω; 
 
Μι λάμδα μι ρε! Περνάνε οι παραπάνω ποτέ κάτω από τα βάρη των χρεών; Φυσικά όχι! Το ξέρουν και οι πέτρες: Βλέπεις βάρος χρέους να κουνιέται και να είναι έτοιμο να πέσει χάμου, ε από κάτω θα περνάει πάντα εντελώς τυχαία ο γκαντέμης ο λαός! Ας  όψεται ο ρουφιάνος ο νόμος της βαρύτητας....

Είπε και άλλα γλαφυρά το τωρινό αφεντικό της επιχείρησης "ΠΑΠΑΤΖΗΣ, Ε.Α.Ο.Ε (Εταιρεία άνευ ουδεμίας ευθύνης) Εκτελούνται πρωθυπουργικά έργα. Αναλαμβάνουμε και τροϊκικές εργασίες. Ευκολίες Διαπλοκής." Είπε ότι θα σκίσει το καλσόν του για να ανασάνει ο ελληνικός λαός, που πάει να σκάσει από τον πολύ...αέρα που του κάνει εδώ και δυό χρόνια ο σοσιαλισμός. 
 
Είπε ότι τα χρέη τα παρέλαβε, τσιφ Ιπποκράτους, ουδεμία σχέση με τα χρέη ο αποδέκτης και μοναδικός αποστολέας ο προηγούμενος, αλλά μόνο ο ένας προηγούμενος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα ντε.

Είπε ότι κάνει προσπάθεια ΑΝΕΓΕΝΝΗΣΗΣ της χώρας, ναι αναγέννησης μη πάει ο νους σας στο πονηρό μιάς ΑΝΑΨΟΦΙΣΗΣ, καμμία σχέση!

Δηλαδή όλο αυτό το μακελειό, όλη αυτή η εγχείρηση με μπαλντά χωρίς νάρκωση, όλο αυτό το τσουνάμι, όλη αυτή η εξαθλίωση, η κατάντια, το ρήμαγμα, η φτώχεια, η απαξίωση, η απελπισία, η ανεργία, είναι μέρος της προσπάθειας αναγέννησης της χώρας! Βλέπεις αν έχεις ξέρω γω εργατικά δικαιώματα βαδίζεις προς τον όλεθρο, και αν έχεις δουλίτσα και μπορείς να ζήσεις τα παιδιά σου με τον μισθούλη σου, οδεύεις ολοταχώς προς τα Τάρταρα. Να μη πω τώρα προς ποιόν γκρεμό θα βαδίζαμε με βήμα ταχύ όλοι μαζί, ιδίως οι μαθητές, αν δεν υπήρχε προσπάθεια αναγέννησης της χώρας και είχαν έρθει στην ώρα τους τα βιβλία στα σχολεία....
 
Ο ένας θλιβερός εκπρόσωπος της παρακμής δηλητηριάζει την μέρα μας με το στοκάρισμά του, ο έτερος θλιβερός με την συναίνεση κουνώντας το κεφάλι του. Ως πότε θα τους ανέχεσαι κυρίαρχε λαέ; 






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κούρεμα: Πηγαίναμε δεν πηγαίναμε για μαλλί!

http://www.schwarzwaelder-bote.de/media.imagefile.20ef7415-450f-46c2-964e-a887a4465741.normalized.jpeg

Αχ τι καλά να ΄ρχότανε καλοκαιράκι, τώρα που θα μας βάλουν - εμάς τα προβατάκια που καθόμαστε ακόμα και τους καμαρώνουμε, τους κάθηκες- κάτω, πιό κάτω από ότι είμαστε, γιά το περίφημο κουρεματάκι! Να ΄ρχότανε, αλλά δεν έρχεται, Χειμώνας έρχεται ανάθεμα τον μάστορα που τον εφεύρε. Ε θα παγώσουμε λιγουλάκι ολόγυμνοι χειμώνα καιρό, αλλά ποιός νοιάζεται τώρα αν παγώνει ή δεν παγώνει ο κάθε ραγιάς;

Κούρεμα λοιπόν και μάλιστα με την ψιλή, σκύψτε και μη κουνιέστε! Ε λένε ότι θα τσιμπήσει λιγάκι στον σβέρκο, έχει μεν "αλαφρύ" χεράκι ο κύριος κουρέψ, αλλά μηχανή είναι αυτή, δεν την ελέγχεις 100%.

Το κουρεματάκι αυτό έχει ορισμένες υπέροχες και...πανοραμικές ιδιαιτερότητες:

Πρώτον, δεν αποφασίζεις εσύ να πας γιά κούρεμα, πάω να τα κόψω ρε γυναίκα τα ρημάδια, ντάξει, σταμάτα την μουρμούρα. Εδώ σε βουτάει ξαφνικά ο κομμωτής και σου ρίχνει ένα, ε ρε κούρεμα που έχεις να φας ξεσκισμένε πολίτη αυτής της ξεπουλημένης χώρας! Γιατί ρε συ φλώρε, του απαντάς εσύ, μαζί τις έχουμε τις τρίχες μου ρε φλώρε; (Η ρεπετισιόν της λέξης Φλώρος έχει καλύτερα αποτελέσματα από ότι η μία και μοναδική λένε οι στατιστικές). Εδώ ή κάνεις αμέσως ράϊ και τον αφήνεις να σε περιποιηθεί όπως αυτός θέλει, ή το αναβάλλεις για μετά, όταν θα σε γονατίσουν οι "ειδικοί": Πως είσαι έτσι ατημέλητος ρε; Κουρέψου! Πήγαινε και κόψτα ρε Μπίλλη, ρεζίλι μας έκανες με την μαλλούρα σου! Για δε χάλι, ψείρες θα πιάσεις ρε χάλια! Κόψτα, κόψτα, θα σε αφήσει η γκόμενα! Κούρεμα ή βαρβαρότητα! Τρίχες υπάρχουν!

Δεύτερον, δεν διαλλέγεις εσύ τον κουρέα, αλλά αυτός εσένα. Δεν έχει εδώ "α, θα πάω στον Μάκη στο Μπραχάμι, που έχει απέναντι το ψιλικατζήδικο που εργάζεται ο καρακόμματος η Τζένη, που αντιστέκεται ακόμα στην πολιορκία, αλλά που θα πάει, θα πέσει". Εδώ σε βουτάει ξαφνικά ένας καθώς περπατάς ανύποπτος στον δρόμο, σου έφεξε φίλε, κουρέας είμαι και σε διάλλεξα για πελάτη μου, σου λέει. Γυρίζεις και τον κόβεις. Τι κουρέας ρε συ, αφού είσαι χασάπης! Ματωμένη ποδιά και μπαλντά στο χέρι, τι κουρέας μου τσαμπουνάς; Μη το παλεύετε παιδιά, στο τελευταίο επεισόδιο κερδίζει ο χασάπης.

Τρίτον, σε κουρεύει όποτε γουστάρει. Κάτσε εκεί μικρέ και περίμενε, όταν βαρεθώ να κάνω αέρα στα αχαμνά μου, σε κουρεύω, διατάζει ο μαιτρ και σε αφήνει να ξεροσταλιάζεις όρθιος σε μιά γωνία του κουρείου.

Τέταρτον, σε κουρεύει όπως θέλει αυτός! Δεν έχει εδώ, μόνο λίγο αραίωμα και τις μυτούλες θείο. Εδώ βουτάει ο μάγκας όποιο εργαλείο θεωρεί αυτός αναγκαίο, από ντελικάτο ιταλικό ψαλιδάκι μέχρι όχημα κουρέματος γκαζόν, και σου κάνει το κεφάλι εκδρομή στην Καμπούλ.

Πέμπτον, μετά το κούρεμα δεν σου ζητάει λεφτά! Τι να σου ζητήσει; Αφού στα έχει πάρει ήδη όλα και σε έχει αφήσει στο μείον πέντε στην πλην τρίτη, τι να σου πάρει ακόμα;

Έκτον, με το "με γειά σας", πριν ακόμα προσγειωθούν οι πρώτοι κόκκοι της πούδρας στο πάτωμα, σου τον "πατάει" αγαπητέ πατριώτη λίαν κομμωτικώς, λίγο για την συνέχιση της παράδοσης, λίγο από συνήθεια και λίγο από απλή διαστροφή.

Που είναι εδώ το panoramio τώρα; Ε άμα τα δεις από πάνω πως νομίζετε ότι θάναι ρε παιδιά;

Κούρεμα λοιπόν προβατάκια μου, και αν την πατήσουν, πχ οι συνταξιούχοι γιατί δεν θάχουν τα Ταμεία μαλλί, ε δεν θα χαθεί και ο κόσμος!

Η κοινωνία, ο λαός, οι εργαζόμενοι, το λαϊκό κίνημα καλούνται (αφού δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων) να δεχτούν με το κούρεμα του χρέους άλλη μία μεγάλη ήττα. Συνηθισμένο φαινόμενο η ήττα στους χαλεπούς καιρούς μας. Η μία ήττα μετά την άλλη!

Ήττα-ξεήττα, η ελπίδα όμως παραμένει ζωντανή. Παραμένει ζωντανή όσο δίνονται μάχες, ακόμα και αν όλες μέχρι σήμερα έχουν χαθεί. Η ελπίδα είναι ο Πόλεμος, ο Αγώνας, η Αντίσταση, η επόμενη Μάχη.

Τον πόλεμο και τα μάτια σας, φίλοι αναγνώστες, συναγωνιστές και σύντροφοι!