18/2/11

Δε θα θίξουμε, απλά θα βήξουμε. Λοβέρδο; Νταξναούμ!





Μέρα μάγκες!

Τζούμπας της Τρίτης σήμερα και θέμα επίκαιρο και διαφέρον. Θέμα Λοβέρδος.
Παιδί κουφέτο ο Λοβέρδαρος, πολύ τόνε πάω ρε σεις! Μπορεί νάναι ζήτουλας, φέρε και φέρε, δώσε και δώσε, μπορεί νάχει κοφτικά αισθήματα, κόψε εδώ και κόψε εκεί και κόφτα όλα, μπορεί νάναι γαυροτσολιάς λυμπιακάκιας (Ομπράντοβιτς, ρε πελάτες, πόρομ πορόμ πομπέρομ, ρε) αλλά είναι και ξήγας κύριοι: "Χρήμα; δεν υπάρχει μία. Ούτε σάλιο!"

Έτσι, ντάκος κουβέντα! Θα πείτε τώρα, σιγά ρε Τζούμπα, ο τύπος είναι συνέχεια στο "έλα μάνα να με δεις, τώρα πού ΄μαι λοκατζής". Πολύ φιγούρα ρε Τζούμπα!

Ντάξει, τεντώνεται ο μικρός λιγάκι στο κόρδωμα, αλλά θα στρώσει ρε. Νέο παιδί ρε! Δεν είναι όμως σαν τους άλλους τους Ελέουρες και τους Γιώτα Φεύγες στα κεραμιδαριά της νδ και του πασόκ, με καταγωγή, όλοι τους και απαξαπαξάπαντες, από την Φυλή των Μασάει.

Σιγά Τζούμπα, ανεβαίνει πίεση και συμπίεση και σφίξημο Τζούμπα.

Τι σιγά ρε; Από τότε που φτιάξανε τη Βουλή για να μη πάει χαμένο το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για νάρχονται να τραβάνε οι γιαπωνέζοι τα λυσσακά τους με τις κάμερες, όλη η ντροπάντζα και η ρεντικολέντζα του τόπου στο υπουργικό έδρανο σκαρφαλωμένη ρε σεις! 


Όλοι τους ένας ένας: Ο ένας ελληνοαμερικλάνος, αθώα καραφλοπεριστερά, μας κάνει την παρθένα "εγώ περί μασητού και περί που πήγαν αυτά που υπήρχαν και τώρα δεν υπάρχουν; Ποτές!"

Σε ποιόνανε τα λες ρε λαμόγελο; Στον Τζούμπα που διαβάζει βουλωμένο γράμμα; Ίσα ρε! Πρέπει νάσαι μεγάλη λέρα, για να κυβερνάς γαλέρα, μεγάλε! Όχι σε μένα αυτά!

Ο άλλος, ίσαμε με ένα βουβάλι, τι ένα, δυό βουβάλια, ο ανθηρόστομος ντε, ο πισωβρόντης ντε, να μη λέμε τώρα πάγκαλους και ονόματα! Πολύ βαρύνουσσα προσωπικότητα και χωρίς αυτόν τι θα τα κάναμε τόσα σουβλάκια πίτα που θα περισσεύανε.

Ή ο άλλος χοντρός, ο Μπένεις, ο συνταγματάκιας ο δίκαιος, που κάνει τώρα των Ενόπλων Αδυναμιών, λες και έκανε στον στρατό αναξιωματικός.

Ή ο χρυσοτέτοιος, ο Χοΐδης, που έβγαλε όλη την Αθήνα στο πρεζοδρόμιο.

Ή ο μορφωνιός, ο Παπατίποτας, ο νταής της κονόμας, ο σφίχτερμαν της ξάφρας, ο περαιωτικός δουνουτοκουμπαράς; Ναι αυτός που έχει βουτήξει ένα μολύβι και είναι όλο στον λογαριασμό και μας γράφει κανονικά και μετά μας σφάζει με το μπαμπάκι, που να του γίνει το "πουλί" του μολύβι στο κατούρημα, και στο μαμήσι μπαμπάκι!

Ρε άει σιχτίρια όλοι σας, και σεις και οι γρύλοι σας!


Τα πήρα πάλι γαμώτο, συντριβάνι θα πάει η πίεση, αλλά πολύ μουτηδινείζει η πασόκα ρε παιδιά.


Μπαμπάκι είπα, α! Ακούστε να δείτε τι γίνεται σ΄αυτό το ξεφραγκάδικο που λέγεται Ελλάδα.

Πάω τις προάλλες Σισμανόγλειο να δω ένα φουκαρά παλιόφιλο, Καραϊσκος Παντελής το όνομα, παίρνω και στον δρόμο από τον Βασιλόπουλο ένα Τζακ Ντάνιελ που το προτιμούσε, να μη πάω με αδειανά χέρια, περνάω από δυο έλεγχους τις αστυνομίας, πάω στην ρεσεψιόν και σκουντάω τον τύπο που κοιμότανε. 


Σε ποιό δωμάτιο είναι ο τάδε ρε φίλε; Μου λέει, αυτός ο παππούς με την κίρρωση του ήπατος, ο σαβανοκαρτέρης; Μπράβο αυτός, απαντάω. Τώωωωρα ο παππούς, κάνει με νόημα ο υπάλληλας και ξαναγέρνει.

Αυτή είναι η κουφάλα η ζωή φίλοι μου! Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε....


Εκεί που πάω να φύγω ακούω φωνές, βρισιές, χαμός. Κοιτάω προς τα πάνω στην σκάλα και βλέπω ένα κορίτσι στα είκοσι, σαν τα κρύα τα νερά, δυό μέτρα πράμα, ανέβα να φιλήσεις-κατέβα να μαμήσεις δηλαδή, αλλά καρφιτσωμένο και βιδωμένο στην μάπα μια χαρά με σιδερικό, έμο το κορίτσι, να έχει βουτήξει ένα γιατρό από το μανίκι και να τον τραβολογάει άσχημα.

Τρέχω να τους χωρίσω. Τι έγινε βρε κορίτσι μου, ρωτάω το έξαλλο έμο. Μπάρμπα, ήρθα να κάνω θεραπεία, μου λέει με λυγμούς, τι θεραπεία κορίτσι μου, ρωτάω, εμοκάθαρση θείο, απαντάει, και μου λένε δεν έχουν φίλτρα και δεν γίνεται!

Τήνε παρατάω και βουτάω τον μάστορα. Γιατρέ, του λέω, το κορίτσι έχει φάει μεγάλο πακέτο και δεν ξέρω τι θα κάνεις, τραβάς τσακ μπαμ για φίλτρο, να εξυπηρετήσεις το κοινό. Χεσμεντέν αντίδραση ο γιατρός, ξέρετε ξεμείναμε, ευχαρίστως αλλά ούτε φίλτρο Καρέλια, η κακούργα φαρμακακοποιοβιομηχανία.

Κουνιώτανε κι όλας, ιδιαίτερα από τη μέση και κάτω, "την έτριζε την όπισθεν" ο γιατρός! Είσαι σίγουρος ότι δεν έχετε ρε γιατρέ, ρωτάω. Μα φυσικά, μου λέει, αυτό λέγαμε πριν λίγο και στον υπουργό. Υπουργό; Ναι κύριε, ο υπουργός υγείας, κύριος Λοβέρδος βρίσκεται στο νοσοκομείο για έλεγχο. Δεν είδατε τι αστυνομία υπάρχει μέσα και έξω από το κτήριο;

Ελεύθερη ραδιοφωνία ο γιατρός! Ευκαιρία να δεις Λοβέρδο, Τζούμπα, λέω και σαλτάρω προς τον όργανο του κράτους που καθότανε σαν κέρβερος στο τέλος του διαδρόμου. Πίσω θείο, μου λέει μοχθηρά. Απαγορευμένη περιοχή, στρίβε!

Τούρκος ο Τζούμπας! Δεμελέτε ρε μπασκίνα, σε μένανε λες ρε ταμτάκο στρίβε; Εμένα που όταν ήμανε στα χρόνια σου εσύ ήσανε πλην σπέρμα εις την πλην τρίτη;

Ο εχθρός σήκωσε αδιάφορα τους ώμους του, "ζμπούτσαμ, μπάρμπα"!

Πω μάγκες μου! Έγινε συνωστισμός στη Σμύρνη! Θα σε, μου λέει, θα μου εκπισωκροτήσεις τα ωά του λέω, βρε έτσι, βρε αλλιώς, βρε ξου, βρε κλείσε να σε πάρω εγώ, χαμός! Γεγάμηκέ τα! Κάποια στιγμή κλάνει η νύφη να σχολάσει ο γάμος, ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται ο ίδιος ο Λοβέρδος με μια τυρόπιτα στο χέρι! Πωπω! Μου κοτσάρει το άλλο χέρι "Λοβέρδος, χαίρω πολύ"! Τρελλάθηκα, με στέλνετε στο ΙΚΑ υπουργέ μου, Τζούμπας, του απαντάω.

Τεράστιο ον ο υπουργός! Μέγας! Με μπάζει στο γραφείο με τσι αυλικοί, παραγγέλνει στον μπαγλαμά με τα άσπρα καφέ, και όλα αυτά με ένα στυλάκι αριστοκρατικό-βασιλικό-καθηγητικομορφωτικό. Μέγας λέμε! Μεγάλη μόρφωση! 


Δεν τον καταλάβαινα ρε! Με ρωτάει περί του τραβηχτικού με τον δαρτικό υπάλληλο έξω, του λέω, δεν γίνεται να κάνει οι πάσας εις ξυλοφορτωτικός όργανος ότι του κατέβει κτλ κτλ, αλλά ο υπουργός δεν καταλαβαίνει λέξη! Μάστα μάγκες, γρι! Πολίτη, εκφράσου πιο καθαρά, να σε καταλάβει ο υπουργός, λέει μια αχαμνή που καθόταν δίπλα.

Μάστα, λέω, συγνώμη κύριε Υγείας, δημοκρατία έχουμε, δεν μπορεί ο κάθε χοντρομαλάκας μπάτσος να κάνει ότι του καπνίσει!

Να βλέπατε τα μάτια του υπουργού! Σαν φανάρια νταλίκας! Ούτε τα μισά δεν κατάλαβε ο άνθρωπος. Τι να κάνω, αν δεν πας σχολείο μένεις ντουβάρι, που να σε καταλάβουν τώρα οι μορφωμένοι. Βάζω τα δυνατά μου και κάνω μια τελευταία προσπάθεια: Κύριε υπουργέ, είπα, εις την δεινήν θέσην που ευρίσκεται σήμερα η Ελλάς, δεν επιτρέπεται εις ουδέν όργανον της τάξεως να πράττει κατά το καυλούν! Πρέπει άπαντες να κάμνουν το καθήκον τους δια την σωτηρίαν της χώρας.

Πετιέται ο Λοβέρδος πάνω, με αγκαλιάζει σφιχτά, κλάααμα να δουν τα μάτια σας! Μετά καθόμαστε κάτω και τα λέμε ώρες. Μεταφράζω. Μου λέει, και φίλτρα θα φέρουμε στα νοσοκομεία, και μπαμπάκια, και ορούς, και ουκρανέζες τσιρλίντερς στο τμήμα ανιάτων, και νέα υπόθετα θα φέρουμε, υπόθετα που θα τα πηδάς εσύ αντί να σου τα χώνουν από πίσω, και απόλα, αρκεί να μη τρέχουν όλοι πίσω του, να κάνουνε "Φατούρο στον Λοβέρδο" όταν μπαίνει μέσα.

Στο τέλος έκοψα μια κάρτα απεριορίστων αιμοδοσιών, να του δείξω την υποστήριξή μου, και έφυγα αργά το νύχτα για το σπίτι.

Αν ήταν όλα αυτά έργο, θα ακούγαμε στο τέλος που πέφτουνε τα γράμματα ένα τραγουδάκι.

Εδώ σίγουρα το, "πράσινο το φεγγαράκι".....


Κουνάει σεντονάκι ο Τζούμπας, παίδες.

Δε θα θίξουμε, απλά θα βήξουμε. Νταντά, Νταλί, Νταλίκα (παλιότερη δημοσίευση)




Τζούμπας, μεγάλε. Σκύψε! Γουστάρω υπόκλιση σήμερα που της βγάζω τα αιμόφυρτα σεντόνια στο μπαλκόνι, της στήλης, και όποιος δε θέλει, δένει κορδόνια του. Το σκύψιμο όμως κάτω από την χρέωση και υπό του χρεωτικού, πρεμουιέρα μου σήμερα!
Μια χαρά σκατά σας βρίσκω λοιπόν, νάστε καλά. Μη νομίσετε τώρα ότι εγώ τσουλάω καλύτερα: Τα νεύρα μου , τα χάπια μου κι΄ένα ταξί να φύγω, είμαι. Ακούστε. Κάθομαι όρθιος όξω από το περίπτερο με το μανταλάκι στο χέρι, να δω ποιός έβαλε το τρίτο γκολ χτες βράδυ, και κάνει ξαφνικά μπραφ ο Μίμης. Τι ποιός Μίμης; Ο Μίμης ντε! 

"Τι κα ρε Τζούμπα με το μανταλά στο χε;" μου φωνάζει παλαβωμένος. Τι να κα ρε Μί, δε βλέ; Ξεμανταλακώνω τον Φίλαθλο να πάρει αγέρα το απομέσα. Τι έπαθες ρε; "Άσε", μου λέει, "έφυγε νταλίκα, τίγκα καπότα για Όλυμπο!"

Ντάξει ρε Μίμαρε, του λέω, και γιατί γαμιέται ο Δίας τώρα που μορφώνομαι εγώ στο αθλητικό; Δε μπορούσε αργότερα; Τα πήρε ο Μίμης! "Ρε συ Τζούμπα, ήρθανε δυο μπασκιναραίοι και παράγγειλαν μία  "που είναι ο διοχτήτης του οχήματος Παρτούζας Χρήσεως νούμερο τάδε."

Γαμώ τα βυζιά της πεταλούδας, μας την έκανε τελικά ο Μπαρμπαλήθειας, ο Γιωργάκης, ο πηδήκουλας της κοινωνίας! Λέγανε μεν τα παιδιά του συμβόλαιου με το λαό, θα σας κάνουμε, θα σας ράνουμε, μπεκάτε μέσα στο βυτίο και οδηγάτε μαλάκες, αλλά λέγαμε όλοι, ε δηθενιές της θασόκας είναι, φοβερίζουν αλλά δεν κοτάνε.

Γαμώ τον σοσιαλσεισμό και τον τιραμισουρεαλισμό! Ο Μίμης ήταν απ΄την αρχή τσιαμτσίκας: Θα μας τα πάρουνε τα μάξια οι καλπουζάνοι, θα χάσουμε τις άδειες μας και τις γεμάτες μας, θα το τραμπουκαλήσουνε το πάγγελμα, να κάνουμε ράϊ.

Καλός συνάδερφος ο Μίμης, αλλά χεσμεντέν ολκής, σκεφτόμουνα. Τώρα τι κάνουμε; Διάλογο έταζε ο Ρέππας, θα τα βρούμε, έταζε ο Ρέππας, σταματάτε τώρα που βρωμάει ο τόπος τουρίστα να βγάλουμε χαρτί και τα κανονίζουμε το Σεπτέμβρη, έλεγε ο Ρέππας. Και το χάψαμε ρε σεις ολόκληρη βυτιοφόρα Νταλικερία!

Και δεν βρέθηκε ούτε ένας να του χώσει του υπουργού ένα "σπινιάρει η γάτα το γιαούρτι ρε Ρέππα; Για τόσο μασίφ μαλάκες μας περνάς ρε Ρέππας;"

Όχι, δεν βρέθηκε ρε σεις! Ο Τζούμπας κάτι υποψυλλιάστηκε, αλλά χαμηλό βαρομετρικό. Όχι επειδής είχε τίποτα προηγουμενικά με τον κοπριά τον υπουργό, για μπουγατσόφλωρο τον έκοβε. Απλά έλεγε, υπουργός που κρατάει λόγο είναι μεν μια παλιά αρματωλή ιστορία, αλλά όλο και κάτι πρέπει να κρατήξει η ηλιοπρασινάδα για να δικαιολογήσει τη ζάλη των τάξεων.

Ντελαπάραμε όλοι εχτός, φίλοι μου! Και οι πιστέψαντες, και οι τς πιστέψαντες και η δαντέλλα της Αφρόδως! Το λάθος μας ήντουνε που πήγαμε να παίξουμε με την κυβέρνηση τέννις! Γίνεται ρε να τους κοντράρεις στο μπλαμπλά τους μάστορες που κάνουν σούζες με το θα; Αγάντα από πλώρη βαποριού κι΄από γαϊδάρου κώλο που λένε.

Ξέρεις να κάνεις κατηχητικό στην γκοντώστρα; Όχι; Ε τότες πλάκωσέ την στο εμβόλιο να δει τον Λουμίδη πράσινο! Και ποιό εμβόλιο κατέχει ο τιμονιέρης του Δημοτικού; Την κάργα Απεργία μάγκες, μέχρι να γαμηθεί η πιπεριά! Άστους να σε χώσουν μέσα, πόσους θα χώσουν; Βγες και στην πιάτσα με το χωνί "πάμε όλοι οι οδηγοί, τραίνα, μπούσια και ταξί" να βγάζουν οι Ρέππηδες καυλόσπυρα με μουστάρδα Ντιζόν !

Ρίχνεις από μια ζαριά καλή, μέχρι κυβέρνηση! Αλλά μάγκες μου σ΄αυτήνανε τη χώρα της βλακανικής θα βρεις μόνο δυο ομάδες. Η μία δεν έχει εμπιστοσύνη στον κώλο της και κάθεται και τρέμει, η άλλη είναι ικανή άμα της αλευρώσουν κρεμμύδι και της το δώσουν για λουκούμι να το φάει!

Τι λέει ο Τζούμπας;

Τράβα τώρα σκλάβε κουπί στην γαλέρα!


Γράψτε κάσα, μάγκες!

Δεν πληρώνω, μέχρι να ρέππ...σει

Ο Δημήτρης Ρέππας επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης να προχωρήσουν τα έργα


Ο τζάμπα μάγκας και τζαμπατζής διαρκείας, λαμόγιο Μεταφορών, Ρέππας, δημοκράτης ελέω μικρής διάρκειας της χούντας, συναντήθηκε με τους πρέσβεις Γερμανίας, Γαλλίας και Ισπανίας αφού, για μια άλλη ακόμα φορά, κερνάγανε αυτοί. Ο Ρέππας δεν ήταν αντίθετος με την ιδέα να πληρώσει και αυτός μια φορά από την τσέπη του, αλλά τα κωλοκαβούρια στις τσέπες του εμπόδιζαν ρε γαμώτο.

Ο γάλλος πρέσβης έβαλε τα κρουασάν, ο ισπανός τους καφέδες και ο γερμανός τις μίζες, όχι από κακία όμως, περισσότερο από συνήθεια. Περάσανε θαυμάσια.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι ξένοι πρεσβευτές ανακοίνωσαν στον τζαμπατζή του πασόκ, ότι οι κυβερνήσεις τους θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα έργα στους πέντε αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται από εταιρείες των κρατών τους, γιατί πολύ κονόμα και μάσα και μακάρι να παραχωρούσαν όλες οι αποικίες του κόσμου τέτοιες κατασκευές.

Ο Ρέππας ευχαρίστησε για τα καλά λόγια και πληροφόρησε τους πρέσβεις για τα μέτρα της άθλιας ελληνοτροϊκικής κυβέρνησης για την καταστολή του δεν πληρώνω. Στην συνέχεια αντάλλαξαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά, με τους πρέσβεις να δίνουν από μια γεμάτη (άγνωστο με τι) βαλίτσα και ο έλληνας τζαμπατζής να μοιράζει αεροφωτογραφίες της Μακρόνησου.

Με τις πέτρες ρε!

http://www.antinews.gr/blogimages/fence.jpg






...."σοσιαλισμός" είναι....









Η μείωση κατανάλωσης ρεύματος σε νοικοκυριά και μικροεπιχειρήσεις  (2,84%)...

...και ταυτόχρονα η αύξηση της κατανάλωσης στις μεγάλες βιομηχανίες (12,81%)

Επίσημα στοιχεία για τον Ιανουάριο 2011.
Το κεφάλαιο στο φως, η κοινωνία στο σκοτάδι: Να ο στόχος του πασόκ!



Θα τους βάλει η σοπράνα φυλακή! Μπρρρρρρ φόβος!

http://www.scienceblogs.de/erklaerfix/210px-Eunuch.svg.png


Βρήκα επιτέλους το σήμα που συμβολίζει 100% τον ευνούχο της τρόϊκας, την σοπράνα του υπουργείου οικονομικών, Παπακωνσταντίνου!

Ο νεοφιλελεύθερος φλώρος, με φωνούλα Καμπαγιέ σε νεαρή ηλικία και ψυχή καδρόνι, έψαχνε να βρει "εργαλεία να κάνει την δουλειά του", έτσι είπε. Καταλαβαίνετε τώρα τι εργαλεία έψαχνε ο αρπάχτουλας ξεφτύλας του οποίου δουλειά είναι να τα μαζεύει από τον κοσμάκη και να τα φτυαρίζει στα ταμεία της δανειστικής (και μη) ρεντοκολέντζας.

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα...εργαλεία, από γδάρσιμο μέχρι παλούκωμα, τα παίξανε μάλιστα για το κοπιράιτ με τον Καστανίδη στα ζάρια. Τελικά βολεύτηκε ο "φωνάξτε τον Αχόρταγο, γέμισε ο βόθρος" με ένα μεραγκλαντάν εργαλειάκι, ένα πολυεργαλείο, κάτι σαν τανάλια, τρόμπα ποδηλάτου και πατσαβούρα.

Αυτόφωρο, 20 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή και για μη απόδοση ΦΠΑ σε βαθμό κακουργήματος (ποσά από 150.000 ευρώ και πάνω για την φοροδιαφυγή και 75.000 και πάνω για τον ΦΠΑ).

Δηλαδή, μπαμπούλας για τους ματσωμένους, τανάλια για τα λαμόγια! Σιγά τα ωά και προσέξτε να μη ματώσει η κουρελού! Οι επιστήμονες του είδους μας λένε ότι πάνε να πατάξουνε τους επιστήμονες του είδους! Πόσες περαιώσεις έχει κάνει η πασόκα ρε μοβόρε κερματάκια ανθυποάντρα λαοκόφτη Παπακωνσταντινουνού; Πόσους έχουν χώσει μέχρι σήμερα μέσα ρε φιλοτιμολιποτάχτη; Πόση δικαιοσύνη μας έχετε "δωρήσει" στον συγκεκριμένο τομέα και πόσοι έχουνε μπει για τα τοιαύτα φυλακή; Ξου ρε μπαγιάτικη μαγιά!

Μας δουλεύει το φυστίκι της τρόϊκας κιόλας! Άκου εκεί θα βάλει φυλακή τα λαμόγια, θα γεμίσει τα κελιά με βολεμένους πασόκες και νεοδημοκράτες! Γι΄αυτό μίλησα για...τρόμπες, οι οποίες κάνουν κάποτε απαραίτητες και τις...πατσαβούρες!

Όποιος έχει αγαθές προθέσεις και θέλει πράγματι να βάλει τάξη στην κλεψιά, ξεκινάει από τις Siemens και δεν κάνει κολοκύθες γαργάρα! Άει στον διάολο καθήκια, με συγχίσαστε πάλι!