12/3/11

Καρατζαφέρνει πρόταση νόμου κατά του δικαιώματος του συνέρχεσθαι το λα.ο.ς

 http://www.veltmaete.nl/wp-content/gallery/afbeeldingen-art-in-gleichem-schritt/y-hj07.jpg

Χάλια των χαλιών ω χάλια και μια απέραντη κουρελού η Ελλαδίτσα, σιγά μην της έλειπε Καρατζαφέρης. Όχι ότι έχω τίποτα με τον άνθρωπο, μια χαρά φασίστας είναι ο κύριος, να λέμε του γκαβού το δίκιο. Τον έχουμε λοιπόν και τον Καρατζαφέρη, και τον στόκο τον Πλευρίτη, και τον αρχιστόκο Άδωνη που σπατουλάρεται μέχρι μηδέν βάθους και γυαλοχαρτίζεται μονάχος του, παιδάκια όλα πρώτης για σοβά, σκυρόδεμα και γυψοσανίδα λαό σαν και μας.


Δεν λέω, ας υπάρχουν οι άνθρωποι και ας τσαμπουνάνε ότι θένε, αλλά γιατί να μην πάνε να χωθούνε μέσα στο πασόκ που είναι και η φυσική τους η φωλιά, να γλυτώνουμε κρατική επιχορήγηση; Γιατί από εκεί ξεπετάχτηκαν, πουλάκια του πράσινου σοσιαλισμού είναι και δαύτα, το ίδιο μνημονιάκι τιτιβίζουν, βασικά το ίδιο χρώμα μυαλά κουβαλάνε: Καφετί! Καφετί, περίπου σαν σκατί. Τι σαν;


Έτσι λοιπόν, πατώντας δυναμικά πάνω στα χνάρια που άφησε πίσω του ο σοσιαλισμός της ξεφτύλας λανσάροντας την καρασοσιαλιστική καιγαμωτηνομοθεσία περί παράνομης και καταχρηστικής απεργίας, χτύπησε και ο λα.ο.ς ένα από τα συνταγματικά δικαιώματα της κοινωνίας, πολλά έχουμε λέει.


Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, οι πορείες και οι διαδηλώσεις χτύπαγαν τον λεβέντη τον Καρατζαφέρη λίγο στην φτέρνα και έβαλε καλαπόδι-πρόταση νόμου μήπως και ανοίξουν οι πεταλωμένες αρβύλες που κουβαλάει μέσα στο κεφάλι του αντί για μυαλό.


Υπάρχει κατάχρηση (πάλι η ίδια καραμέλα) του δικαιώματος που κατοχυρώνει το άρθρο 11 του Συντάγματος, η οποία οδηγεί σε παραβίαση άλλων συνταγματικά προστατευόμενων αγαθών, όπως η επαγγελματική ελευθερία, η ελεύθερη συμμετοχή στην οικονομική και κοινωνική ζωή, η ελευθερία μετακίνησης, το δικαίωμα εργασίας κτλ.



Να το περιορίσουμε ρε παιδιά το δικαίωμα, ωρύεται ο Καρατέτοιος που παθαίνει στήση στο άκουσμα της μαγικής λέξης "περιορισμός"! Και ακούστε τι εννοεί ο καφετί πασόκος να σας ξεβιδωθούν τα εμφυτεύματα που έχετε στο στόμα σας! Αν δεν έχετε, μη διαβάζετε παρακάτω!


Λέει λοιπόν το καμάρι της Βουλής, δικαίωμα στις πορείες έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες!!!!
Το λέει ρητά το Σύνταγμα και το Mein Kampf! Να το έχουμε υπόψη την άλλη φορά, να βάλουμε την Γκεστάπο να κάνει έλεγχο ταυτότητων στις πορείες. Τι, δεν έχουμε Γκεστάπο; 
Ε τι καθόμαστε;


Και μας λέει το Σύνταγμα ένα σωρό άλλα, που θα μπορούσαν με λίγη φαντασία και λίγο ολοκληρωτισμό να βάλουν ταφόπλακα στο κωλοδικαίωμα: Πχ ότι το συνέρχεσθαι πρέπει να διενεργείται "ησύχως και χωρίς όπλα", πράμα που δεν γίνεται φυσικά, αφού γίνεται χαμός με κάτι "ε ε ε, ο ο ο, πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω"  και οι περισσότεροι διαδηλωτές είναι οπλισμένοι με πλακάτ, κοκακόλες, παγούρια, σημαίες και κινητά.

"Στις υπαίθριες δημόσιες συναθροίσεις πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η δημόσια ασφάλεια και η ομαλή κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου.... η καταχρηστική άσκηση δικαιώματος δεν επιτρέπεται, πράγμα που, άλλωστε, ισχύει σε όλες τις δυτικές δημοκρατίες" καταλήγει το λα.ο.ς.


Κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια λοιπόν, κομμουνιστικός κίνδυνος τόλεγε αυτό ο μακαρίτης, τι πλήγμα (διάλειμμα για μια μικρή προσευχούλα) Παπαδόπουλος, που ήξερε πως ομαλοτεθωρακίζεται η κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου με τις αυρούλες και τα τανκς.


Και στο τέλος μιλάει και για Δημοκρατία, έστω και δυτικού τύπου, ο άλαιμος του λα.ο.ς!
Καλά, εδώ μιλάει ο Παπανδρέου για σοσιαλισμό θα πείτε, δίκιο έχετε...