17/2/11

Ξαναχτύπησε από την Σαμοθράκη ο παπατζής.

 http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=111580&w=400&h=300&q=80



"Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την Ελλάδα και αν καταφέρουμε να εισπράξουμε πενταπλό το χαράτσι για τους ημιυπαίθριους, η μισή αλλαγή είναι έτοιμη! για το καλό όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα των εφοπλιστών που έχουν ανάγκη το καμποτάζ και των εργοδοτών που μοχθούνε να φτιάχνουνε με τον ιδρώτα τους θέσεις εργασίας, ελαστικές σαν λάστιχο και τελικά να αφήσουμε πίσω εξαρτήσεις, αν και είναι προτιμότερο να μην τις αφήνεις...πίσω σου, καταλαβαίνετε η "πίσω εξάρτηση" δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστη όσο η...μπροστινή δάνειες δυνάμεις να ανακτήσουμε την αυτονομία μας ναι την αυτονομία, γιατί η ανεξαρτησία χτυπάει στην φτέρνα, μας φτάνει η αυτονομία. Μήπως έπαθε η Γάζα τίποτα που έχει αυτονομία; χωρίς επιτηρήσεις, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος σε περίπτωση που "τα ξαναφάμε μαζί" μνημόνια όχι πολλά, ένα ένα και Τρόικες είπαμε, μια μια"

"Και τι δεν ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες. Ότι θα τα πάρουμε μαζί με την τρόϊκα και θα τσακιστούμε, όλα τα άλλα τα ακούσαμε. Οτι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, ενώ όλοι διαπιστώσατε ότι βγαίνει όταν...μπει, μπαινοβγαίνει δηλαδή το έλλειμμα θα ανέβει στο 10%, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας οι στόχοι έχουν ξεφύγει, ενώ οι στόχοι είναι πάντα σταθεροί, μόνο εμείς έχουμε ξεφύγει εντελώς θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα που φυσικά θα χρειαστούν, αλλά δεν είναι να το λες πριν την ώρα του, χτυπάει στο στομάχι», κι όμως εμείς καταφέραμε και είμαστε σε ένα καλό δρόμο και ας μη φαίνεται τόσο καλός με τόσες τρύπες»

«Προχωράμε με στόχευση του Λοβέρδου που είναι καλός στο σημάδι ενάντια στις οπισθοδρομικές δυνάμεις όπως ΣΥΝ, ΚΚΕ, Ταξικά Συνδικάτα, Πρωτοβάθμια, όλους τους κλάδους της οικονομίας, Κερατέες, συνταξιούχους, δημόσιους και ιδιωτικούς υπάλληλους, άνεργους, μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, Μετανάστες, πολιτικούς Πρόσφυγες κ.α, που καλλιεργούν τον φόβο, και μας αναγκάζουν να λέμε συνέχεια ανέκδοτα για να σας ξεφοβίσουμε την ανασφάλεια ενώ όπως όλοι μας ξέρουμε, μπορεί να μην έχουμε λεφτά και δουλειά, να μην έχουμε προοπτικές και όνειρα, αλλά όχι και ανασφάλεια ρε παιδιά και δεν θέλουν τελικά να αλλάξει τίποτα όπως δηλαδή η ανακατανομή από κάτω προς τα πάνω».

«Αυτούς τους 15 μήνες που είμαστε στην κυβέρνηση μαζί με τα παιδιά της τρόϊκας, τον Προβόπουλο της Εθνικής Τράπεζας και τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ δίνουμε μια πολύ σκληρή μάχη πήγε να την μαλακώσει ο Παπακωνσταντίνου, να την κάνει παπάρα, αλλά με τις παπαριές του δεν του βγήκε για την πατρίδα πατρίδα, όπως λέμε εργολαβία η οποία μας χρειάστηκε και για αυτό πέφτει η μίζα ντε. Κληθήκαμε να την στηρίξουμε είχαμε και λεφτά τότε, δεν τα είχαμε ακόμα φάει μαζί αυτό είναι το σπίτι μας ο Πάγκαλος έχει μάλιστα άλλα 38 σπίτια βρεθήκαμε όλοι στο χείλος της καταστροφής, εμείς μείναμε στο χείλος, εσείς πέσατε, τι να γίνει δεν είχε αρκετό μέρος για όλους μιας πιθανής οικονομικής κατάρρευσης των γαλλογερμανικών τραπεζών ακόμα και χρεοκοπίας των υπόλοιπων δανειστών»

 «Αυτό το ενδεχόμενο -το οποίο ήταν σχεδόν βέβαιο- βάλαμε πλάτη μας ρίξανε στο ταπί δηλαδή όλοι οι Έλληνες όλοι όσοι έχουν λίγα έως καθόλου, οι άλλοι δεν είναι μαλάκες να πέσουνε χάμου και το αποτρέψαμε τόσο κόπανοι είμαστε, που δεν χαμπαριάζουμε για την κοινωνία μας και δίνουμε ρέστα για τους δανειστές κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια αλλά τον λαό τον ρίξαμε μπρούμυτα για τα "περαιτέρω" και γνωρίζεται όλοι σας τα «μαύρα σενάρια» μαύρα σενάρια, παπάρια δηλαδή, αυτά που παπαγαλίζουν τα megaτα και τα Σκάγια για να καθόσαστε "καλά"  αλλά εμείς φέρνουμε ένα μήνυμα ελπίδας ξέρω εδώ θα βρεθούν πολλοί που θα μου πουν, άει πηδήξου παπατζή, που φέρνεις μήνυμα ελπίδας, χαμένε, ε χαμένε, αλλά δεν πα να πουν ότι θε, τους έχω γραμμέ να σπάσουμε τον κύκλο της μιζέριας ναι βρίστε όσο θέλετε της κατήφειας άκου έκφραση που βρήκε ο πρασινογραφιάς της απαισιοδοξίας».

Τι, σκίζεται η Νταλάρα για τους απεργούς πείνας στην Υπατία;

http://allilmap.files.wordpress.com/2011/01/ceb1cf80ceb5cf81ceb3ceb9ceb1-cf80ceb5ceb9cebdceb1cf8321.jpg

Θα ήθελα να ρωτούσα την Άννα Νταλάρα αν έχει πρόχειρο κάποιο τραγουδάκι του άντρα της, ξέρω γω κάνα Μέτοικο, κανά Μετανάστη, κάτι που ταιριάζει στην περίπτωση.

Και αν ναι, αν γινότανε να μας το έδινε να το βάζαμε στο Υπατία, να σηκώσουμε λίγο το πεσμένο ηθικό των απεργών πείνας.

Γιατί άλλο είναι να πεινάς με τραγούδι του Νταλάρα, και άλλο χωρίς.

Πνίγεται καλύτερα, όποιος πνίγεται...γρήγορα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHU3NU_-NfmxqxFw5G6fsr9d-n2PfVGj9WqukbqSpmxeS0mCD_pq2_TwbBYSnvwZ5cQ5aJEzseCBp57mdfroZhrKYyXVwf7WgHVubFqdMJIppbLSqh7H9KG49dKtFb4i9xfdE-Eo1O7oXS/s1600/%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B1.jpg


Γιατί δεν σηκώθηκε ο κόσμος να τους φάει, αναρωτήθηκε όλη η Ευρώπη βλέποντας τον μέσο Έλληνα να είναι διστακτικός και η αντίσταση κατά των μέτρων περισσότερο προφορική παρά δυναμική όπως περίμεναν πολλοί.

Ξέρουνε λέτε οι ξένοι πως λειτουργεί ο ψυχισμός του Έλληνα; Ιδέα δεν έχουν! Σου λέει ο μέσος Έλληνας, τι λε ρε, να τους πιάσω να τους πνίξω και να λερώσω τα χέρια μου; Σιγά ρε! Αυτοί θα πνιγούνε μοναχοί τους ρε!

Κανένας φυσικά δεν πνίγεται από μόνος του, θα πείτε, χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να πνιγείς, αλλά στην περίπτωση της κυβέρνησης του πασόκ παίζουνε όλα! Τους βλέπεις να τα έχουν χάσει εντελώς τις τελευταίες ημέρες και λες, ε αν δεν πνιγούν αυτοί εδώ από μόνοι τους, ε δεν πρόκειται αυτό να συμβεί σε κανέναν άλλο.

Δείτε την σύνθεση της ομάδας και μετά σκεφτείτε αν γίνεται ή όχι.

Παπανδρέου: Μια χαρά παιδί! Και καράφλα έχει, και ζεϊμπεκιές ρίχνει, και εγγλέζικο καλό παρλάρει, και σπορτίφ είναι, και σου σαρδαμάρει τα ελληνικά να ξεραίνεσαι στο γέλιο, και λεβέντης ψηλέας είναι, και φιλότιμος φαίνεται. Αλλά από φαιά ουσία, μόνο στόκος κύριοι. Πνευματικό ολοκαύτωμα. Ένας άνθρωπος που είχε όλα τα προσόντα, να τον έχωνε κανένας  στο Δημόσιο με μέσον και να έβγαζε αξιοπρεπώς το ψωμί του. Ε, σε τούτη την χώρα έγινε πρωθυπουργός! Τι ξέρεις Γιωργάκη, τον ρώτησε ο ψηφοφόρος. Με λένε Παπανδρέου, απάντησε αυτός. Τι περιμένετε τώρα;

Βενιζέλος: Ξύπνιος, λένε. Τι ξύπνιος; Αφού κατάφερε μετά από την ήττα του από τον Παπανδρέου να μην αποχωρήσει από την πασόκα, να κάνει κομματάκι ΙΧ, καταδικό του, όπως η Ντόρα καλή ώρα, και περιμένει να φουντάρει μαζί με τον Γιωργάκη και το μνημόνιό του. Ότι θα φουντάρουν όλοι μαζί, το γνωρίζει φυσικά ο χοντρός. Που είναι εδώ η εξυπνάδα;

Πάγκαλος: Αναρωτιέμαι τι τον θέλουν τον ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Αφού έχουν....

Λοβέρδος: Σιγά την ποσότητα! Θα πήγαινε στους αλεξιπτωτιστές στον στρατό, αλλά τον κόβει ένας λοχίας και σκέφτεται, τι να τον κάνω αυτόν, που είναι τόσο "ελαφρός" που άμα πηδήξει θα κάνει δυό μήνες να φτάσει κάτω;

Παπακωνσταντίνου: Όταν λέω εγώ ευνούχος της τρόϊκας, όταν μιλάω για νεοφιλελεύθερη.... σοπράνα, κάτι θα ξέρω. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ψιλοκαταφέρνει να στέκεται όρθιος χωρίς να έχει σπονδυλική στήλη! Δώστου αποστολή να κάψει το σπίτι του και τόκανε στάχτη! Βαθειάς μεσάνυχτας.

Ρέππας: Έκανε κομματοσκυλική καριέρα μόνο επειδή έπεσε η χούντα γρήγορα! Αν κράταγε μερικά χρονάκια ακόμα, ποιός ξέρει, μπορεί να έκανε καριέρα στον Κορυδαλλό. Το ψιλοφασιστλίκι το κουβαλάει ακόμα στο πνεύμα του ο ατιμώρητος τζαμπατζής της ελληνικής πολιτικής.

Παπουτσής: Τι να πεις τώρα για έναν άνθρωπο, που στέλνει το μισό ΜΑΤ της χώρας να φυλάει πάνω από δυό μήνες την μπολντόζα του Μπόμπολα;

Χρυσοχοϊδης: πάμ παρακάτ..

Νταλάρα: Παραπονεμένα λόγια....

Λούκα: Άει ρε.....

Διαμαντοπούλου: Αυτή θα πνιγεί τελικά από κακία! Κάποτε θα της καθήσει στον λαιμό, θα βήξει, θα ξεβήξει και θα πάψει να βήχει. Μα να κάνεις καριέρα επειδή θαυμάζεις τον χαρακτήρα του Χάνιμπαλ Λέκτερ!

Συγνώμη για όσους δεν είδαν γραμμένο το ονοματάκι τους και έπεσε όλος ο ντουνιάς να βρει το χαμένο βελόνι της Βενετιάς.

Ε εάν καταφέρουν με τέτοια ομάδα να πνιγούν μόνοι τους, κερνάω μπύρες! Άν δεν τα καταφέρουν και μας αναγκάσουν να το κάνουμε εμείς, κερνάω σαμπάνιες...

Να σβηστεί από τα πρακτικά το: Τι είπες ρε ....., μη σου......το......της......σου, ......., ......



Τόσα χρόνια παρακολουθάμε συχνά πυκνά κλωτσοπατινάδες και άγριο μπουνίδι σε διάφορα πολιτισμένα κοινοβούλια του εξωτερικού και αναρωτιώμαστε: Μα καλά, τόσο πολύ πίσω είμαστε εμείς, που καθόμαστε στην Βουλή όλοι σούζα και το παίζουμε κυρίες;

Δικαιολογημένη ερώτηση και εύλογη απορία.

Ναι όντως, πολύ πίσω είμαστε βρε παιδιά! Πάτος!

Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι λίγοι που πάνε κόντρα στο πονηρό ρεύμα του κυριλέ καιρού και αγωνίζονται ακόμα....

Ας μην αφήσουμε την σπίθα που καίει ακόμα σε πασόκ, νδ και λα.ος να σβήσει! Άντε, με το καλό, να ζήσουμε να τους καμαρώσουμε να πλακώνονται και με καρέκλες!

Βαρώνος φον Μυνχάουζεν και πασόκ: Αδελφές ψυχές

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/6/64/M%C3%BCnchhausen-Sumpf-Hosemann.PNG/543px-M%C3%BCnchhausen-Sumpf-Hosemann.PNG.


Τα κοινά του Βαρώνου φον Μυνχάουζεν και της κυβέρνησης;

Ένα σωρό! Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!


Δυο είναι όμως ξεχωριστά: Η αλλεργία στην αλήθεια και η ικανότητα στην...αυτοδιάσωση!


Και αυτό με την αυτοδιάσωση το έχουν κάνει επιστήμη τελευταία!


Κάνει η Μπιρμπίλη βουτιά να πνιγεί με το natura, πέφτει ο Παπακωνσταντίνου να την σώσει, την βουτάει από τα μαλλιά, φλώρος είναι, που να την καταφέρει, πάει να πνιγεί κι΄ αυτός με το μνημόνιο! Τους βλέπει από την προκυμαία ο Ντόλιος που είναι πρωταθλητής στο ύπτιο, ξεβρακώνεται στα γρήγορα με κάτι ημιυπαίθριους και βουτάει στα βαθειά νερά, να σώσει και τους δυο.


Τριάδα τα πράσινα τα ναυαγά λοιπόν, αρπάζονται από όπου βρουν, και βρίσκουν μόνο πασόκους! Βοήθεια, σώστε μας και τους τρεις, να σώσουμε την χώ, φωνάζουν οι άνθρωποι και πριν προφτάσουν να πούνε το "ρα" ακούνε ένα πλατς, χραπ χρούπ απλωτές, γυρίζουν, τι να δουν; Ο Ρέππας!


Και δεν έχει τελειωμό η σκυταλοδρομία αυτοδιάσωσης της κυβέρνησης! Ένας ένας πέφτουν οι σωτήρες να σώσουν τον συνάδελφο που πνίγεται για να σώσει κάποιον άλλον, χαμός!


Τα παίξανε για τα καλά τον τελευταίο καιρό οι πασόκοι!


Άντε να ακούσουμε επιτέλους το μεγάλο, το ανεπανάληπτο, το τεράστιο υπερπλάτς που θα σημαίνει ότι σωθήκαμε εμείς οι ίδιοι από δαύτους.


Σίγουρα, ο τελευταίος που θα πηδήξει θα είναι ο Πάγκαλος...

Μερέψανε και οι άγριοι του πασόκ τώρα...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgq4xUKlvvIxH9Z2tTM55F49cTnSkgN3DU4FJv_V35FywOjzjElmlgIcWbxBqjtD-aJeav_r6pCnzuX3rtxs_57UO_9RK642PQE4cEi1FA4fFslX94oCXGZD-FQ2QNb_l7GN-lO3nE4_4/s1600/%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF+%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C+asprosexe11.jpg


Τι έγινε ρε παιδιά με την κυβέρνηση;

Περιμέναμε τόσα χρόνια να έρθει ένας κοψιματίας, να μας στρώσει χάμου, να μας κάνει αθρώποι, και όταν ήρθε, δεν προλάβαμε να το χαρούμε και σκάρτεψε και δαύτος!

Τι θα γίνει ρε σεις; Δεν έχουμε εμείς οι Έλληνοι το δικαίωμα να μας βάλει η εξουσία τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι, να μάθουμε να σεβόμαστε το δίκιο του εργοδότη; Άμετε στον διάολο ωρέ κυβερνήτες!

Πάω σήμερα στο περίφτερο για τσιγάρα, ρίχνω μια στα ξώφυλλα, να δω ποιός ζει και ποιός πεθαίνει και τι να δω φίλοι μου; Ακούστε!

ΔΕΝ πωλείται εθνική περιουσία λέει ο Γιωργάκης.

ΔΕΝ ξαναματαπληρώνει ο θύμας ο πολίτης για τσι ημιυπαίθριοι.

ΔΕΝ μπαίνει στην φυλάκα ο κακούργος που δεν πληρώνει εισιτήριο στο λεφορείο.

Φρίκη!


Τα ίδια σαπάκια με την νουδού είναι και τα πασόκια! Απαράδεκτοι!

Όνειρα χειμερινής νυκτός...



Μα τι πάθαμε με τούτη την κυβέρνηση ρε γαμώτο; Ούτε να κοιμηθείς δεν μπορείς, ακόμα και στα όνειρα σε κυνηγάνε!

Έτσι και χτες βράδυ! Πέφτω κατά τις δυο ξερός από κούραση και πριν προλάβω καλά καλά να τον πάρω, με σκουντάει η κυρά: Ξύπνα άντρα, δεν είμαι καλά! Σηκώνομαι, ανάβω το πορτατίφ και βλέπω δίπλα μου αναμαλλιασμένη και ανακατωμένη την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου σε κάτι δικές μου ριγέ πυτζάμες!

Ρε αμάν, τι θες μωρή ταλιμπανού στο κρεβάτι μου, της φωνάζω σε έξαλλη κατάσταση. Τι τι θέλω, μου απαντάει με μάτια γεμάτα απορία, είναι και δικό μου το κρεβάτι.

Να μην πολυλογώ, σύζυγός μου η Αννούλα η κοψοπαιδείας, που να τον πάρει και να τον σηκώσει τον ανώμαλο που έγραψε το σενάριο γιά τούτο το όνειρο. Σύζυγος λέει. Μα τι της βρήκα ο μαλάκας;

Βράχε δεν είμαι καλά, τηλεφώνησε στον Λοβέρδο, πες του υποφέρω, να κάνει κάτι πεθαίνω, μου λέει με ξεψυχισμένη νεοφιλελεύθερη φωνή. Τι να κάνω; Να ενοχλήσω τέτοια ώρα τον Υγείας, που είναι εδώ και μέρες άγρυπνος στο πλευρό των απεργών πείνας στο Υπατίας; Δεν το σήκωσε η καρδιά μου, φώναξα ασθενοφόρο.

Άκουσαν Διαμαντοπούλου και ήρθαν με τα πόδια σε ένα πεντάλεπτο! Το ασθενοφόρο έφτασε ένα λεπτό αργότερα μόνο του! Τέτοια καΐλα οι σώστες να σώσουν επώνυμο. Άμα είσαι κοινός θνητός έρχονται πάλι σε πέντε λεπτά, αλλά πέντε λεπτά αφού έχεις πεθάνει. Άδικε και άτιμε ντουνιά...

Την ζαλώνονται οι άσπροι την κυρά, την συμπιέζουν στο φορίο, ανοίγουν την από πίσω πόρτα, το βροντάνε χάμου, μπαίνουνε μέσα και αρχίζουνε να τρέχουνε σαν τρελλοί, ούου ούου ούου...

Ε τι να κάνω; Πέφτω στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι σαν αγγελούδι! Όχι γιατί χέστηκα για την υγεία της Άννας, αλλά να, πως να το πω; Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι σωστό να...να...δηλαδή...με άλλα λόγια, άμα είναι θέμα υγείας, ακόμα και στον εχθρό σου, δηλαδή...να το πω αλλιώς...Ε ναι ρε γαμώτο, χέστηκα!

Και εκεί που κοιμάμαι στο όνειρό μου και βλέπω ένα παράξενο όνειρο, ότι κοιμάμαι, βροντάει ξαφνικά το τηλέφωνο, παραλίγο να ξύπναγα δυο φορές μαζεμένες! Ήταν ένας φίλος μου γιατρός, από το νοσοκομείο που είχαν κουβαλήσει την κυρά. Μέρα βράχε, μου λέει, τι χαμπάρια;

Εκεί με πιάνει ένας βήχας παιδιά, μα τι βήχας; Κάπου την είχα αρπάξει, κλειστά τα λαιμά, οι μύτες γεμάτες, τα πόδια κομμένα, δράμα! Άσε με εμένα, του λέω, η κυρά τι έχει, πως πάει; Πως να πάει, ρε βράχε; Τι περιμένεις να σου πω, ότι ακούγεσαι σαν νάσαι γριππωμένος με την γρίππη των χοίρων;

Σταμάτα ρε Μπάμπη, του λέω σαστισμένος, τι δουλειά έχει η κατάσταση της κυράς με μένα και την γρίππη των χοίρων; Άσε που έχω κάνει εμβόλιο και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Η σιωπή του φίλου μου προϊδέαζε για κακά μαντάτα. Τι έγινε ρε Μπάμπη, πες επιτέλους και μας γκάστρωσες!

Σε βλέπω άρρωστο με την γρίππη των χοίρων, βράχε, μου απαντάει με θλιμένη φωνή ο γιατρός. Αλλά το οι των χοίρων με ήτα, γρίππη των χήρων, βράχε!

Πω πω, κατάλαβα αμέσως! Βάζω μια φωνάρα, πετάγομαι από το κρεβάτι να πάω να ανοίξω καμμιά σαμπάνια και....ξυπνάω!

Όνειρο ήταν-δεν ήταν, πολύ ζωντανό όμως για νάτανε όνειρο, κάτσε να ρίξουμε μια τζαμπατζήδικη ματιά στις φυλλάδες του "pasok online" να δούμε αν έγινε κάτ, λέω.

Εξώφυλλο, κόντρα φάτσα η εξής είδηση:


Ραγκούσης, ξαδερφάκι της Νταλάραινας, παττακός Εσωτερικών. άρρωστος με την γρίππη των χοίρων!


Φτου!

"Ξυστά" πέρασε ρε γαμώτο!





ΥΓ: Δεν εύχομαι σε κανέναν της κυβέρνησης να πεθάνει πριν από μας. Να ζήσουν, τους εύχομαι, να μας θυμούνται....