31/1/12

Μεγάλος διαγωνισμός: Ζητείται λεζάντα!

Χοντρός-Λιγνός το αντίδοτο της παρακμής στο πασόκ. Η φωτογραφία είναι για όσκαρ και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τις επόμενες μέρες.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

Μεγάλος καλλιτεχνικός-φιλολογικός-αντιμνημονιακός διαγωνισμός με πλούσια δώρα. Στείλε την πρότασή σου και γίνε ένας από τους πέντε μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού.

Ο πρώτος κερδίζει δεκαπέντε αξέχαστες μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα υπάρχουν σιντί με όλες τις ομιλίες της στην Βουλή!

Ο δεύτερος κερδίζει δεκαπέντε μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα υπάρχουν σιντί με όλες τις ομιλίες της υπουργού στην Βουλή, όλα τα συγγράμματά της και πλούσια συλλογή φωτογραφιών της!
Ο τρίτος κερδίζει εικοσιπέντε αξέχαστες μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα περνάει κάθε μέρα μια ώρα για κουβέντα.
Ο τέταρτος κερδίζει εικοσιπέντε αξέχαστες μέρες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός δεν θα βρίσκεται στο σπίτι, αλλά θα περνάει κάθε μέρα μια ώρα για κουβέντα μαζί με την Έλσα Παπαδημητρίου και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τις πίτσες θα τις πληρώνει ο τυχερός.
Ο πέμπτος κερδίζει δώδεκα αξέχαστους μήνες στο εξωχικό της Άννας Διαμαντοπούλου! Η υπουργός περνάει κάθε μέρα μαζί με Κατσέλη και Βάσω Παπανδρέου για πινάκ. Κάθε Κυριακή έρχεται ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος και αναλύει το νέο του βιβλίο "Πως γίνεσαι κοινωνική εταίρα σε πέντε ημέρες. Μέθοδος άνευ διδασκάλου".
Το δώρο εξαγοράζεται αντί 5 ευρώ την ημέρα.

Δημοσκόπηση Alco: Μόλις και μετά βίας ενδεκάδα το Κίνημα!

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2012/01/127618_1620.jpg


Πλάκα έχουν οι δημοσκοπήσεις τελικά. Στο τελευταίο μάλιστα που έκανε η ALCO για λογαριασμό του Σταρ Τσάνελ βλέπουμε πτώση του φαβορί Φωτάκη Κουβέλη στην τρίτη θέση με 11,5% και άνοδο του ΚΚΕ στην δεύτερη πιό ψηλή θέση του βάθρου με 13%, πίσω από τους σαμαρωμένους αντιμνημονιακούς συγκυβερνήτες της νουδού που προηγούνται με 18,5%. Πασόκ ψηφίζουν ακόμα οι συγγενείς πρώτου βαθμού της ΚΟ των ναινέκων του κινήματος και οι αθεράπευτα κόπανοι, ήτοι 11%. Ο Σύριζας ακολουθεί με 10%, μετά ο στόκ.ο.ς με 6% και τελευταίοι με διαφορά...σουτιέν η Ντόρα και οι Οικολόγοι με 5%.


Πάντως πρωθυπουργός βγαίνει ακόμα ο Δενξέρος μαζί με τον Δεναπαντός που μαζεύουν συνολικά 22%. Ξεράδια!

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης θορύβησε την Δημοκρατική Αριστερά ή οποία ανακοίνωσε ότι ξανανοίγει τις πόρτες της γιά τους σιχτιρισμένους πολιτικούς της πασόκας. Μπεκάτε παιδιά μέσα να αυξήσουμε το ποσοστό και να μας παίζουν κάθε μέρα τα κανάλια, και τον βολεύουμε μετά τον Μαρξ στα πίσω έδρανα, ακούστηκε να λέει σε ομάδα ανυπότακτων σηκωνωκουλοχέρηδων της ΚΟ του πασόκ ο  Φώτης Κουβέλης.

Ο Σύριζας τα πήρε κανονικά! Ρε τον φύστικα τον Κουβέλη, λένε, πριν ξεσυριζώσει από τον συνασπισμό δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τώρα σαρώνει όλα τα όσκαρ δημοφιλίας, αίσχον! Η πλάκα είναι, ότι ο Φωτάκης έγινε ξαφνικά δημοφιλής με το που την έκανε από τον Συνασπισμό, γιατί όσο ήτανε μέσα (ήτανε, ναι) δεν τον βάζανε στα κανάλια ούτε στις εκπομπές για τυφλούς και κωφάλαλους. Ε να μην τα παίρνει ο Τσίπρας;

Ο Κουκουές τώρα δεν πολυέδωσε σημασία! Σου λέει, καλό το 13%, δεν λέω, αλλά άμα έχεις εσύ 13%, όλοι οι άλλοι έχουν μαζί  87% παρακαλώ, άρα βαμμένα κόκκινα μαλλιά και έτσι όχι μόνο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ούτε από σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Κάτω Γατζέας δεν μπορείς να βγεις! Σωστά. Έχουν και άλλες έγνοιες οι άνθρωποι, κάτι η ταμειακή ανυδρία της τυποεκδοτικής, κάτι που λείπει η Αλέκα στην Τουρκία και όσο νάναι ξένος τόπος είναι, ανησυχείς, κάτι ο παθιασμένος έρωτας του Συνασπισμού που δεν λέει να χωνέψει το όχι και θέλει σχέση με τη βία και με το ζόρι παντρειά, ε που να μείνει χρόνος και μούσα για δημοψηφίσματα, μπιλιάρδα και μπητς βόλλεϋ γυναικών;
Μπητς βόλλεϋ γυναικών είπα; Άκυρο παιδιά, μη λέμε τώρα ότι θέμε...


Δήλωση του Λάκη Γαβαλά

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/gavalas-xeiropedes-660.jpg

Φυσικά βρωμάει η βεντέτα μεταξύ πράσινης δικαιοσύνης και Λάκη Γαβαλά. Δηλαδή περίμενε κανένας να συλλάβουν τα καθήκια κανέναν μεγαλοβιομήχανο, ή κάποιον μεγαλοεκδότη-μεγαλοκατασκευαστή, από αυτούς τους "εκλεκτούς" που περνάνε καλά με τον σοσιαλισμό του κώλου και περνάει μιά χαρά με δαύτους και ο "σοσιαλισμός"; Σιγά μη λυώσει το εκλέρ και πιτσιλίσει το μοτέρ!

Ο άνθρωπος είναι γκαίυ, εύκολο θύμα, θα περάσουμε καλά με την φόλα της "κάθαρσης", θα πουλήσουν και κάτι ντουζίνες παραπάνω φύλλα το Έθνος και τα Νέα, να μη βάλουν λουκέτο και μείνει άφωνος ο "σοσιαλισμός", κάπως έτσι την στήσανε την μηχανή με τους αποδιοπομπαίους τράγους οι κοπρίτες του πασόκ που παίζουν φλίπερ με την ελληνική δικαιοσύνη.

Τα πήρε φυσικά ο Λάκης Γαβαλάς, κοίτα να δεις τι λαχτάρα που με βρήκε με αυτούς τους παλιοπούστηδες, πήγε να πει ο άνθρωπος, αλλά τελικά προτίμησε να κάνει την παρακάτω δήλωση.

«Mετά την πρωτοφανή, κυριολεκτικά, περιπέτειά μου, αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι, ιδίως συναισθηματικά και πνευματικά, έστω και από μακριά παρακολούθησαν, αυτά που ζήσαμε, η οικογένειά μου, η επιχείρησή μου και εγώ το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Εξαιτίας διαφόρων συνθηκών, μεταξύ των οποίων και πρόσφατη οικονομική κρίση, κινδυνεύει να καταρρεύσει, αν δεν κατέρρευσε ήδη ένα οικοδόμημα, που επί πολλά χρόνια, προσπάθησα να κτίσω και έκτισα. Στο οικοδόμημα αυτό έδωσα, μέχρι τώρα, όλη μου τη ζωή. Ακόμα και η πολυτελής διαβίωση, που μου αποδίδεται, ήταν ενταγμένη μέσα, ακριβώς, στην προσπάθεια αυτή, δηλαδή της προβολής των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων.

Είναι αλήθεια, ότι, εξαιτίας των ανωτέρω επιχειρηματικών ατυχημάτων οι επιχειρήσεις μου βρέθηκαν να οφείλουν κάποια ποσά.


Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να τα διευθετήσω. Κατέφυγα στην προστασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, όπου αυτό ήταν δυνατό.

Δυστυχώς δεν ήταν παντού.

Η τελευταία μου σύλληψη έγινε την ώρα που έβγαινα από το Αυτόφωρο μετά από προηγηθείσα σύλληψή μου και αφού είχα πάρει αναβολή για νόμιμο λόγο. Η αρχή που διέταξε τη σύλληψή μου, γνώριζε το γεγονός ότι είχα δικαστήριο και, εν τούτοις, δεν κίνησε, μαζί, και τις δυο δικογραφίες, ώστε να δώσω λόγο ενιαία ή τουλάχιστον διαδοχικά.

Επέτρεψε, αν δεν προκάλεσε, την ταπείνωσή μου, τον διασυρμό μου, την ταλαιπωρία μου, μόνο και μόνο, κατά τη γνώμη μου, για να βγει προς τα έξω κάποιο μήνυμα...


Και ενώ ο τύπος διακηρύσσει ότι όλα αυτά γίνονται για να σπεύσουν οι οφειλέτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, εν τούτοις, στην περίπτωσή μου, αυτό δεν έγινε σεβαστό. Αμέσως μετά την σύμφωνα με τα παραπάνω αιφνιδιαστική σύλληψή μου κατά την έξοδό μου από το Δικαστήριο, προσπάθησα να ρυθμίσω την οφειλή μου των 146.000 ευρώ.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να μην τα καταφέρω (προς το παρόν δεν προσδιορίζω από ποιους κάποια στιγμή, όμως, θα φανεί...), εν τούτοις εγώ, με την βοήθεια γνωστών και φίλων που έσπευσαν να με συνδράμουν, τα κατάφερα. Έτσι εμφανίσθηκα στην κ. Ανακριτή, για την απολογία μου, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας 30/01 έχοντας ρυθμίσει την οφειλή μου και προκαταβάλει το πληρωτέο κατά το νόμο ποσό. 


Παρά ταύτα, επειδή,λέει, η υπόθεσή μου βρισκόταν στην ανάκριση, δεν αρκούσε, λέει, η ρύθμιση, ούτε η πληρωμή της προκαταβολής, αλλά έπρεπε να εξοφληθει ολόκληρο το ποσό. Αλήθεια: Ακολουθήθηκε αυτή η γραμμή σε κάποιον άλλον συλληφθέντα; Μήπως, αντιθέτως, οι συλλαμβάνοντες συμβούλευαν τους συλλαμβανομένους να ρυθμίσουν την οφειλή τους, για να βοηθηθούν στην περαιτέρω εξέλιξη της διώξεώς τους; Γιατί, λοιπόν, αυτή η διάκριση σε βάρος μου;

Ανεξαρτήτως και αυτού. Ας πούμε ότι υπάρχουν στοιχεία ενοχής. Αρκεί αυτό για να προφυλακισθεί κάποιος; Αυτό λέει το Σύνταγμα, ο Νόμος και οι Διεθνείς Συνθήκες; Είμαι Έλληνας πολίτης. Παρά την επιχειρηματική δραστηριότητά μου και τα προβλήματά της, εξακολουθώ να έχω λευκό ποινικό μητρώο. Έχω μόνιμη και γνωστή κατοικία, στην οποία, μάλιστα, συνελήφθην, όταν οδηγήθηκα στο Αυτόφωρο. 

Δεν είμαι ύποπτος φυγής, πράγμα που κρίθηκε ήδη δικαστικώς δυο φορές. Γι' αυτό και βρέθηκα και συνελήφθην, ενώ, αν ήμουν ύποπτος φυγής, θα είχα σπεύσει να κρυφτώ να εξαφανισθώ, να μπερδέψω τις Αρχές ως προς τον τόπο κατοικίας και διαμονής μου. Ούτε, βεβαίως, διωκόμενος, μπορεί να κριθεί ότι είμαι ύποπτος τελέσεως νέων αδικημάτων;

Αυτά λέει ο νόμος και η κοινή λογική μπορεί να κρίνει αν συντρέχουν στην περίπτωσή μου.

Είμαι επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας πάνω από τριάντα χρόνια, με έδρα των επιχειρήσεων μου την Ελλάδα. Προσπαθώ, τα τελευταία δύο χρόνια, να εξυγιάνω την επιχείρηση μου και να ανακάμψω. Δυστυχώς αυτές οι προσπάθειες μου ανακόπτονται και φαίνεται ότι μάλλον τιμωρούμαι, αντί να μου δοθεί ευκαιρία να τα καταφέρω, ώστε να μπορέσω να ορθοποδήσω και πάλι. Και μαζί μου να ορθοποδήσουν οι διακόσιοι (200) περίπου, εργαζόμενοι, που δούλευαν στις επιχειρήσεις μου».

..........


Βγάζει ο καθένας μας τα δικά του συμπεράσματα.

Αχ τι καλές κυρίες αυτές του Παιδείας!

 http://stofaliroaristera.files.wordpress.com/2009/05/cf83cf85cf83cf83ceafcf84ceb9cebf.jpg?w=468

Το γυρίζει τώρα το υπουργείο Παιδείας!

Πρώτα ξεπάτωσε σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, μετά έδωσε στα βιβλία να καταλάβουνε, αλλά δεν τους κράτησε...κακία, έδωσε τελικά "φωτοτυπία στην οργή", και ταυτόχρονα "έσωζε" μαζί με τα άλλα σωστικά υπουργεία τόσο υπέροχα τον λαό από την χρεωκοπία, μέχρι που άρχισαν να λιποθυμάνε τα παιδάκια από την πείνα, για τόσο γαμάτη σωτηρία μιλάμε, και εκεί ακριβώς θυμήθηκαν τα νεοφιλελεύθερα καδρόνια του Παιδείας ότι αυτό που βαράει "ντάπα ντούπα" αριστερά στο στήθος είναι η καρδιά, μπορεί όμως και να μη το θυμήθηκαν, μπορεί οι ρεμπεσκέδες να χέστηκαν από φόβο, μη πάθει κάνα παιδάκι τίποτα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ο "λαός", που κάτι τέτοια περιμένει για να κάψει την Αθήνα, και αποφάσισαν οι τσατσές της τρόϊκας, τα γκόλντεν γκερλς του σοσιαλισμού, οι ιέρακες της κοινωνικής καταστολής, να καθιερώσουν συσσίτια σε 18 σχολεία της Αττικής, που να καθιερωθεί εθνική γιορτή η μέρα της κηδείας τους και να ψοφήσουν τόσοι, που να χορτάσει κόλυβα η μαθητιώσα νεολαία από Γκράβα μέχρι Οικονομικό Λαμίας!

Μου πιάστηκε το δάχτυλο, φουλ μέταλ τζάκετ η πρόταση!

Τελικά αρχίζω να το ψιλοπαίρνω απόφαση ότι ΔΕΝ πρόκειται να δούμε και τόσο σύντομα τον λαό να χτυπάει πρωτάθλημα και να βγαίνει (από) Ευρώπη και είπα να το ρίξω στο γουντού μήπως και δούμε έτσι χαΐρι!


Λέτε;