22/3/12

Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα! (Αναδημοσίευση)


22 Μαρ 16:53
 
Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!! 
 
Κατηγορία: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 19:02 
 
 
Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!!

Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
 
Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ,  άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.

Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!!

Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους, έναν από τον οποίο είχαν σκοτώσει στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να σώσουν τους επιβάτες του λεωφορείου που είχε καταλάβει οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Το μόνο που μπορεί να εξηγήσει μια τέτοια ακραία, όσο και επικίνδυνη κίνηση, είναι ο απόλυτος πανικός που έχει καταλάβει τους κρατούντες για την αυξανόμενη οργή των πολιτών, πανικός που «κατεβαίνοντας» προς τους Στρατηγούς των Μεγάρων της Κατεχάκη και της Αλεξάνδρας, μετατρέπεται  σε απύθμενη βλακεία!!!
 
πηγή: Briefing News
 

Και τώρα το "ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ"



Το "κίνημα της πατάτας" απέθανε, ζήτω το "κίνημα της ντομάτας"!

Σπάμε το μονοπώλιο των "μεσαζόντων" και μοιράζουμε ντομάτα απευθείας στον...καταναλωτή.

Μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης του λαού για τους αναξιοπαθούντες πολιτικούς του πασόκ και της νδ στις εξέδρες των επισήμων!

Μόνο την 25η Μαρτίου!