14/12/10

Σαμαράς: Δέκα ναι, οχτώ όχι! Μεγάλο μίσος!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5NtN96tPJStpFG7j3U3zDY9dcVfHXqD_qVEYvDPHpW1wbC2h1gpfjjnXbYKdfd8q4zrk5tsnBmoiSnKPfHemS8t5G8jaOl2yKaVmUz8Yf2oGUNvYRdq4RXpSz8fyFs2uf5Y9YMQl6QHBG/s1600/GPAS.jpg

 Χαμός στου Μαξίμου μεταξύ Παπατζή και Σαμαρά!

Το ξέραμε ότι τους ένωνε βαθύ...ταξικό μίσος και έχθρα μεγάλη. Γνωρίζαμε ότι είχαν στο παρελθόν έρθει άπειρες φορές στα χέρια και ότι ήταν στα μικράτα τους μέλη σε εχθρικές Gangs. Αλλά τέτοιο μίσος όπως σήμερα το πρωί, δεν το περίμενε ούτε ο εφευρέτης του πολιτικού μίσους, ο Πάγκαλος!

Αντώναρε, του ρίχνει μια γερή ο Γουρούνης (Pig), κάνε ράι ρε συ να τελειώσουμε με ΔΕΚΟ και εργασιακά, μη με βρούν μονάχο και με παλουκώσουνε, και όταν, πρώτα ο Θεός, κάνω σε λίγο Οικουμενική, σε χώνω στο Εξωτερικών που σου αρέσει τόσο και το κάνεις πάλι καινούριο όπως παλιά. Δεν σου ζητάω ρε συ να μ΄αγαπήσεις, λίγη ζητώ παρηγοριά, ψήφα μόνο τα δεκαεφτά.

Σηκώνεται ο Σαμαράς, βουτάει ένα ακριβό κινέζικο βάζο που είχε φέρει ο αρχιλεχρίτης της Cosco μήπως και λυγίσει την αντίσταση του Γιωργάκη, και τζάμπα μπήκε σε έξοδα ο άνθρωπος, γιατί ο Γιωργάκης λυγίζει και χωρίς βάζα, και απειλεί με άγρια κεφαλοθραυστικά βαζικά ένστικτα τον πρωθυπουργό!

Ίσα ρε κοπρίτη μη σε "βαζόσω" τώρα πορσελανικώς και πάει χαράμι κοτζάμου κινέζικο βάζο, του λέει εξαγριωμένος έως απαθής ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Αφού δεν θέλεις συναίνεση ρε, αλλά έγκριση και συνενοχή σε αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει, ρε! Δεν μου είχες υποσχεθεί πριν τις πρόσφατες εκλογές ότι δεν θα πάρεις άλλα μέτρα ρε; Γιατί πήρες τότε; Και γιατί μας δίνεις μόνο μόλις 11 λεπτά για να στα χώσουμε στη Βουλή;

Ο Παπανδρέου χασμουρήθηκε δυναμικά. Καλά ρε Αντώνη, λέει, να σε δώκω ένα τέταρτο να κάνεις την δουλειά σου και σύ ψηφάς δεκαέξη, τι λες;

-Μισάωρο και εφτά νομοσχέδια, παζαρεύει ο Σαμαράς.
Εικοσάλεπτο και δεκαπέντε νομοσχέδια, στοκάρει ο πρωθυπουργός.
-Εικοσιπέντε λεπτά και δέκα νομοσχέδια, ο νεοδημοκράτης.

Τελικά τα βρήκανε στα δέκα στα δεκαοχτώ νομοσχέδια, αλλά πριν φτάσουν στο σοβαρό αυτό ποσοστό συναίνεσης, 55,5% για τους φίλους της στατιστικής στο μπάσκετ αλλά δεν ξέρω άμα πήρανε και ρημπάουντ, έπεσε το ξύλο της αρκούδας.

Όχι τίποτα άλλο, μόνο για να ξέρει ο πολίτης τι 10/18 αγώνα κατά του πασόκ κάνει ο κύριος Σαμαράς...