17/5/10

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, αλλά καμμία σχέση με το γνωστό Νοσοκομείο...


Ο Εφιάλτης είναι παρεξηγημένος από την Ιστορία. Το ίδιο και ο έτερος συνάδελφός του, ο Ιουδάκος ο Σκαριώτης, Θεός σχωρέστονε και δαύτονα. 

Ο πρώτος πήγε λένε και ξέρασε στον Ξέρξη ότι υπάρχει μονοπάτι πάνω απ΄τις Θερμοπύλες, και ότι θα του τήνε φέρει του Λεωνίδα από πίσω, και θα του κάνουνε και άγαρμα μετά από κάτι χιλιάδες χρόνια δίπλα στα ψωρονέρια εις ένδειξην τιμής λόγω επειδή έπεσε ενδόξως. Εγώ δεν τις πιστεύω αυτές τις προπαγάνδες! 

Τόνε σύμφερε τον περσαρά να κάνει ήρωα τον Λεωνίδα, και να ενωθούνε οι άλλοι Έλληνες και να τόνε ξεσκίσουνε μετά στις Πλαταιές ρε; Όχι φυσικά! Το πιο πιθανό είναι, να ήτανε η δήθεν προδοσία ένα σατανικό, όσο και ηρωικό σχέδιο για την σωτηρία της πατρίδας! 

Δηλαδή, να τον έπιασε τον Εφιαλτάκο ο Βασιλεύς στα κρυφά και να του ξηγήθηκε σιαεϊκά: Φιάλτη μάγκα, τράβα και πέστου του καμμιά κουβέντα του μαλάκα που ξεκινάει επίθεση χωρίς τζι πι ες και χωρίς να ξέρει τα κατατόπια, και τόνε βλέπω να μένει μέχρι το καλοκαίρι εδώ, και να πέφτει ο τουρισμός στα Καμμένα Βούρλα που δεν μας φταίνε και σε τίποτα οι βλάχοι που νοικιάζουνε δωμάτια.

Ξύπνιος ο Σπαρτιάτης! Σου λέει, και ήρωας θα γίνω να με μελετάνε στον αιώνα τον άπαντα, και θα ταρακουνήσω τα άλλα τα λαμόγια τα δικά μας από το λήθαργό τους, για να ενωθούνε και να του δώσουνε να καταλάβει του Ξερξηνετζάντ. Μπορεί να ήτανε και ιδέα του Εφιάλτη, και ο Λεωνίδας να μην ήξερε τίποτα, και νάναι τελικά αυτός ο ήρωας, και ας τόνε βλέπουνε οι σύγχρονοι έλληνες μόνο στον κακό τους ύπνο, αυτόνανε, τον πραγματικό σωτήρα του Έθνους. 

Τα ίδια ισχύουν και για τον Ιούδα. Για σκεφτήτε το ρεζίλι του χριστιανισμού αν δεν πρόδωνε τον Κύριο! Δευτεράκι, τύφλα νάχει ο Πανθρακικός, θάτανε σήμερα η Θρησκεία μας, ούτε Πάσχα, ούτε Χριστούγεννο, ούτε Άη Γιωργιού που γιορτάζω και με φλομώνουνε στο τηλεφώνημα χρόνια πολλά, φχαριστώ, δεν θα περάσετε από το σπίτι που είχα και μια καϊλα; 

Το ίδιο σκηνικό: Ή τον έπιασε ο Κύριος και του ξηγήθηκε μυστικοδειπνικά: Τράβα ρε και πες τους που να ψάξουνε τα στραβάδια και άμα σου δώσουνε τριάντα αργύρια κράτα τα όλα για την πάρτη σου, και άμα θες να σε γράψει και η Ιστορία άμε κρεμμάσου μετά στη πρώτη συκιά που θα σου κάτσει. Αλλά μπορεί να τόκανε ο Ιουδάκος από μόνος του για να "αναγκάσει" την Ιστορία να αντιδράσει σύμφωνα με τας γραφάς. 

Σου λέει ίσως, ρε συ αυτοί οι Φαρισαίοι ψάχνουνε και βρισκωμό δεν έχουν! Δεν πάω εγώ να τόνε καρφώσω, να τόνε καρφώσουνε στο σταυρό, να αναστηθεί μια μέρα μετά τον επιτάφιο, να στήσουμε τον Χριστιανισμό και ας με φτύνουνε εμένανε ακόμα και οι παλιοημερολογήτες; Μπορεί νάγινε και έτσι, και να είναι ο Ιούδας η πέτρα πάνω στην οποία χτίστηκε η εκκλησία και όχι ο Πέτρος που ξεπατώθηκε να απαρνείται τον Κύριο πριν λαλήσουν τρις κάτι κοκκόρια αλανιάρικα. 

Τα ίδια συμπατριώτες και με τον Γιωργάκη σήμερα! Μπορεί να τον έπιασαν τα διεθνονομισματοταμεία, καλά ταμεία, που θέλανε να σώσουνε την Ελλάδα σώνει και καλά, που να τους σωθεί το λάδι, και να του ξηγήθηκαν σπαθί: Γιωργάκη άσε το ψάξιμο για λεφτά, λεφτά υπάρχουν, πάρε εδώ αυτήνανε τη λίστα με τα μέτρα, και πες στον άλλονε, τον λεχρίτη, τον οικονομικοτέτοιονε, να τα βάλει μπροστά γιατί η σωτηρία της Ελλάδας περιμένει και δεν είναι καλό να περιμένει μεγάλη γυναίκα.

Ο Γιωργάκης τώρα θα σκεφτότανε άμα του έκοβε, σιγά μη του κόβει, λέμε τώρα, υποθετικά, αλλά ούτε υποθετικά δεν το βλέπω να του κόβει, τέσπα, θα σκεφτότανε, που πα ρε; Θα μείνεις στην Ιστορία σαν εθνοπροδότης καράφλας κερκοπορτάκιας ρε! 

Μπορεί νάτανε όμως και μπασμένος στο εθνοσωτήριο κόλπο γκρόσο του ΔΝΤ και των άλλων Σωτήρων, να τήνε δώσει την Ελλάδα φαινομενικά σε ξένες και ντόπιες τράπεζες φερ΄ειπείν, να μην έχουνε οι κουφάλες οι πολίτες που την κεφαλήν κλίνειν και να ψωμολυσσάνε καμμιά πενηνταριά χρόνια, αλλά μέσα από την δήθεν μιζέρια να ξεσηκωθεί ξαφνικά ένας οικονομικοπολιτικός κολοσσός και να χεστούνε οι πολίτες στο τάλληρο!

Παίζει και τούτο. Τι παίζει, σίγουρα πράματα! Προδότης-Ήρωας-Σωτήρας λοιπόν ο Γιωργάκης και να τόνε φτύσουμε όλοι μας, και για να μη μας βασκαθεί, και για την απόλαυση του φτυσίματος. Πάντως νάτανε δικιά του η ιδέα αποκλείεται! 

Δεν το λέω αυτό επειδή το IQ του ανθρώπου είναι (φήμες, ψευδείς φήμες) κατά τι μεγαλύτερο από αυτό μιας σανίδας κοντραπλακέ 0,33Χ0,40 (ή και λιγότερο), αλλά να μην αναβιβαζουμε Εφιάλτες και Ιούδες στο ίδιο επίπεδο σωτηρίας ρε σεις! 

Ο πρώτος "έσωσε" 300, ο δεύτερος " Ένανε"! Ο Γιωργάκης 11 εκατομμύρια, υποκλιθείτε!  

Σίγουρα θα βρει την θέση που του πρέπει στην μεθέπειτα Ιστορία. Και χωρίς παρεξήγηση μάλιστα!