6/12/11

Standard & Poor΄s - Μικτή Ευρώπης 27-0

http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_140/1176880960RP0gfn.jpg



Πετάει ο σπίτης αξιολόγησης, Standard and Poor΄s! Δεν ξέρω ποιός έχει αναλάβει το κουτσάρισμα αυτής της καταπληκτικής αμερικάνικης ομαδάρας, αλλά τους έχει πατήσει για τα καλά όλους τους μέχρι στιγμή αντιπάλους της.

Τι Ιρλαν/Ισλαν-δίες, τι Ισπανοπορτογαλίες, τι Ιταλοβέλγια, τι Κυπροελλαδιστάν! Και αφού καθάρισε λίαν βιολογικώς με την ευρωπαϊκή δευτεροεθνικαρία, τα χώνει σήμερα αγέρωχα και δυναμικά στα πρωτάκια του Τσάμπιονς Λήγκ, Γερμανία, Γαλλία και άντε τώρα να πεις "βάστα Ρόμμελ".

Ακόμα και την Μικτή Δυνατών Ευρώπης, το περίφημο EFSF, έκλεισε σήμερα η S&P στο μισό γήπεδο και το απειλεί με διασυρμό! Τι Μέσσι, τι Κριστιάνο Ρονάλντο, τι Μέρκελ και Σαρκοζύ. Σε κάθε στημένη φάση (και είναι όλες "στημένες") καραδοκεί και μία γκολάρα υποβάθμισης, δεν πα να αμύνονται τα ρέστα της Ευρώπης με διπλές...ευρωζώνες!

Τώρα που μας πήραν ολωνώνε μας τον αέρα, δεν μας σώζει ούτε ο...Γιωργάκης Παπανδρέου. Της υποβαθμισμένης πουτάνας το κάγκελο, με άλλα λόγια, τελειώσαμε! Βγήκανε κιόλας λέει τα τζίνια στα μπαλκόνια της εταιρείας και το ρίξανε στο άσμα: Τίποτα, τίποτα, δεν μας σταματά. Τα σώβρακα τους πήραμε με τον τσαμπουκά.

Και πως αντιδράει μέχρι στιγμής ο κοσμάκης, ο ευρωπαίος...φίλαθλος, που βλέπει την ομάδα του να απειλείται με υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα και την ζωή του με υποβιβασμό στην φτώχεια και εξαθλίωση;

Αντιδράει;

Ακούσατε εσείς τίποτε;

Όχι λέω!