12/5/13

Πανάξιος πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός



Ολοκληρωτικό μπάσκετ!

Υποκλινόμαστε κι΄εμείς οι "πράσινοι" γαυράκια!
Μεγάλη ομάδα, μεγάλη καρδιά!
Τέλειο κοουτσάρισμα ο Μπαρτζώκας!
Ένα αξέχαστο final four!
Άξιοι συνεχιστές της μεγάλης πορείας του "Εξάστερου¨ 

Μικρή βοήθεια για τους μαθητές









Αγαπητέ μαθητή, οι παραπάνω εικονιζόμενοι είναι οι καλοί που θέλουν το καλό σου.

Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί σου!





Το ρίξανε στο κρίκετ οι παιδεραστές;


Φωτο από κρικρί επειδή το κρίκετ μου είναι παντελώς άγνωστο



Γράφει μεταξύ άλλων το Έθνος (αφού δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει):

¨...Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αθλητή ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ. Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του, μετά από καταγγελία που έκανε η οικογένεια του ανήλικου στην αστυνομία.
 
Ο προπονητής, ηλικίας 48 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας της Κέρκυρας, παρουσία εισαγγελέα, οι οποίο εισέβαλαν στο σπίτι του.

Τον έπιασαν να ασελγεί σε ανήλικο αγόρι - παίχτη της ομάδας και φέρεται να δήλωσε ότι πρώτη φορά προέβη σε τέτοια πράξη.

Ο 48χρονος κατηγορείται για ασέγεια σε βάρος ανηλίκου και αύριο το πρωί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του αφορά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, «κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση..."

Αυτό που δεν έγραψε το Έθνος (και που να το γράψει αυτό το Έθνος, αφού άλλη αποστολή έχει η φυλλάδα της διαπλοκής) είναι τα εξής:

Δεν προκαλεί κανένα σοκ στην κοινή γνώμη ότι δεν συνελήφθη κανένας με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος και του ανήλικου και του ενήλικου λαού.

Ούτε έπιασαν κάποιους να ασελγούν, ούτε πρόκειται να πιάσουν ποτέ κανένα. (Πως να πιάσεις τον εαυτό σου ντε;)

Οι δράστες στην περίπτωση του λαού δεν ασχολούνται με το ευγενές σπορ του κρίκετ, αλλά με το ακόμα πιό ευγενές άθλημα του δικο(τρικο)μματισμού.

Το γνωστό "τσίγκινο σωβρακάκι" δεν ωφελεί απολύτως σε κανέναν. Καλή σας Κυριακή.

Τα ξαναφτιάχνουν ΝΔ και Καρατζαφέρης;




Το διαζύγιό τους είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο! Τότε που είχε πάρει ο μπαμπάς (μάμα, το ίδιο κάνει) Καρατζαφέρης των οματιών του και είχε εγκαταλείψει την μαμά (α, είναι και η γιορτή της μάνας σήμερα, να της ευχηθώ: Να ψοφίσεις όσο το δυνατό πιό γρήγορα μαμάκα ΝΔ) Νέα Δημοκρατία γιά τα ωραία μάτια της ΛΑΟΣ, που ήτανε -ως συνήθως- κατά τι νεώτερη της συζύγου.

Και δεν έφυγε τότε μονάχος του ο Καρατζαφέρης, ο άντρας του σπιτιού, ο κουβαλητής, αλλά πήρε μαζί του και τα τσογλά...εεεε τα παιδιά τους: Βορίδης, Άδωνις και σία! Φιάλη η μαμά! Πολύ ζόρι για να τα βγάλει πέρα ο Καρά Αμάν Αλής, ο νεώτερος, αλλά με την "βοήθεια" της Ντόρας και ιδιαίτερα με την βοήθεια του ονόματός του, κατάφερε να μαζέψει την κατάσταση, μέχρι που ήρθε η σειρά του ΠΑΣΟΚ γιά εξουσία και αναγκάστηκε να παραδώσει στον Γιωργάκη-στόκο-Παπανδρέου.

Καλά τα έφερνε βόλτα στη αρχή ο Καρατζαφέρης, πούλαγε το μαγαζί. Πούλαγαν και βιβλία τα παιδάκια του στην τελεβιζιόν να βγάλουν το ψωμί τους, αγόραζαν τα εθνοντουβάρια, ψήφαγε και το εθνίκι στις εκλογές, πορευόντουσαν. Μα ήρθαν μέρες σκοτεινές και μήνοι οργισμένοι, έπεσε ο τζίρος στη δουλειά και η εκλογή χαμένη...

Ζορίζεται το μαγαζί, πάει η μάσα, βγαίνουν και κάτι κινέζοι της Χ.Α και πουλάνε τον φασισμό και εθνικισμό όσο όσο στην πιάτσα, πολύ δεν θέλει, κλείνει το μαγαζί! Και σαν να μην έφτανε που έκλεισε η επιχείρηση, την κάνανε και τα παιδιά! Ούτε που του τόπανε! Ένα  SMS του στείλανε του δόλιου του Καρατζαφύρερ όλο κι΄όλο:

"Αγαπητέ μβαμβά, λυπούμεθα οριζοντίως και καθέτως διά την κατάντιαν του κατάστημά μας, αλλά θα την εκάμωμεν πλαγίως προς μητέραν μεριάν -που έπιασε καλήν δουλειάν εις την Εξουσίαν και μπορεί να μας παράσχει και άλλα αγαθά εκτός της ζεστής της αγκάλης- και να αν λυπηθείτε, και να αν δεν λυπηθείτε. ΥΓ: Αν νομίζετε ότι σας γράφουμε γενικώς και δεν δίνουμε μία δια τα αισθήματά σας, έχετε άδικον. Δεν δίνουμε ούτε μισήν!"

Φιάλη και ο Καρατζαφέρης!

Να όμως που σαμαροποιήθηκε κάποτε η ΝΔ, μέχρι αντωνιά δηλαδή, ντιπ καταντίπ, και αλλάξανε τα δεδομένα. Σου λέει λοιπόν η ΝΔ, αφού επέστρεψαν τα μούλικ....τα παιδάκια μας, να μην επιστρέψει και ο κύρης μας, ο πρόβατος ο απολωλός, να ξαναγίνουμε πάλι οικογένεια, που είναι τόσο οικογενειακή ανάγκη να έχεις το χαμένο 2% (που θα μάζευε ο Καρατζατέτοιος στις εκλογές) στα δικά σου ποσοστά;

Ωραία κουβέντα, ματσακονισμένη και νεοδημοκρατική. Πιάνουνε λοιπόν και σκαρώνουνε μιά χορωδία και την στήνουνε έξω από το σπίτι του Καρατζαφέρη και αρχινάνε το τραγούδι που θα ακούσετε, αν κάνετε στο κλιπάκι κλικ.

Ε κάντε ντε! Τι περιμένετε;


Πολιτική επιστράτευση: Φτου κακά!





Η πολιτική μνήμη μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας είναι για τα πανηγύρια. Αυτός ο "μεγαλειώδης" συφερτός της άλλοτε...ηχηρής (όταν πρόκειται για...συγκλονιστικά κοινωνικά ηβέντ όπως η κούπα της Πορτογαλίας κτλ), άλλοτε "σιωπηρής" πλειοψηφίας που στήνει κάθε τέσσερα χρόνια το πυώδες απόστημα της κυβέρνησης της αρεσκείας της (μία ΝΔ, μία ΠΑΣΟΚ και καμμιά φορά και τα δυό σαπάκια μαζί), δεν φημίζεται ιδιαίτερα για το καλό του θυμητικό. Και εκεί ακριβώς πατάει ο βόθρος του δικομματισμού, για να μας πατήσει όλους. Το γνωστό ελληνικό πολιτικό μπούμεραγκ: Ψηφίζω κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, γυρίζει και με βρίσκει στο δοξαπατρί. Λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο και ψηφίζω ΝΔ; Γυρίζει και με βρίσκει κατακούτελα.

Για να μην αδικούμε εντελώς την πλειοψηφία, θα πρέπει να πούμε ότι δεν τα ξεχνάει όλα εντελώς. Και τα ονόματα των κωμάτων συγκρατεί, και τους μεγάλους ηγέτες (μιλάμε γιά τεράστια ποσότης μεγέθους) θυμάται. Μόνο το μαλακισμένο το μπούμεραγκ ξεχνάει.

Πχ, ο ευγενής δημοκρατικός θεσμός της "πολιτικής επιστράτευσης". Εδώ, και μόνο στο άκουσμα του...επιστημονικού όρου "πολιτική επιστράτευση" μου έρχεται να αφήσω κατά μέρος την ευγένεια και την...μπλογκοδεοντολογία και να αρχίσω τα μπινελίκια, αλλά τελικά συγκρατιέμαι και δεν ξεσπάω σε τίποτα "α ρε παλιοτόμαρα, δημοκράτες του κώλου, που στήσατε το μπουρδέλο σας κατά το καυλούν κτλ κτλ". 

Καλό πράγμα η αυτοσυγκράτηση...

Με λίγα λόγια να θυμήσουμε στον όχλο αυτά τα ολίγα που αφορούν το μπούμεραγκ της πολιτικής επιστράτευσης.


Τι έλεγε η γλυκειά ΝΔ για την επιστράτευση των ναυτεργατών από την νεοφιλελεύθερη λίγδα του ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ;


"Διαφωνεί με την επιστράτευση η Ν.Δ.
"Θέατρο του παραλόγου" χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης για τους απεργούς ναυτεργάτες ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ο ίδιος κατηγόρησε το "ΠΑΣΟΚ για ανακολουθία λόγων και έργων", υποστηρίζοντας ότι "υπήρχε περιθώριο διαπραγμάτευσης και εύρεσης λύσης σε προβλήματα για τα οποία, άλλωστε, ευθύνεται η σημερινή κυβέρνηση της ανικανότητας και των αντιφάσεων".
"Σημειώνεται ότι, πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος υπουργός είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστράτευσης, ενώ το 2006 και το 2007 το ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζε το εν λόγω μέτρο ως “αυταρχική ενέργεια”.", ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ..

Τι έλεγε το "ΠΑΣΟΚ του μέλοντος" η ΔΗΜΑΡ;

"...Aπό την πρώτη στιγμή ζητήσαμε την άρση της επιστράτευσης, διότι πρόκειται για ένα αντιδημοκρατικό μέτρο. θυμίσω ότι η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση είχε αποκρούσει το νόμο για την επιστράτευση..."
Και τι έλεγε ο αξιότιμος κύριος Ρουπακιώτης, τότε που δεν του είχε φέξει να είναι υπουργός μιάς τρικωματικής;
"...με την απόφαση για πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών δημιουργήθηκε ουσιαστικό πρόβλημα τήρησης δημοκρατικής νομιμότητας, όταν η κυβέρνηση απέδειξε ότι, αφενός δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων ως μόνων κατά το Σύνταγμα αρμοδίων να κρίνουν τη νομιμότητα της συμπεριφοράς των πολιτών ή των αρμόδιων οργάνων, παραβιάζοντας η ίδια τον νόμο, που υποχρεώνει όλους να σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις και επιπλέον επέλεξε, χωρίς καν να εξαντλήσει τα όρια του διαλόγου, το έσχατο μέσο της πολιτικής επιστράτευσης, απαξιώνοντας θεσμούς και κανόνες, για τους οποίους αιωρείται τελικά το ερώτημα: Υπάρχουν για να γίνονται σεβαστοί και να τηρούνται ή να ευτελίζονται και να παραβιάζονται;..."

Συμπέρασμα; 
Θελέστα-παθέστα αγαπητέ ελληνικέ λαέ! Αν δεν τους είχες ψηφίσει, δεν θα στα κάνανε! 
Αλλά τι απευθύνομαι σε έναν που πάσχει από πολιτική Άλτσχάϊμερ;