8/4/13

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ




























Πέθανε σήμερα σε ηλικία 85 χρονών η πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μάργκαρετ Θάτσερ. Η "σιδηρά Κυρία" δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει αυτό που προκάλεσε η ίδια με την λυσσαλέα νεοφιλελεύθερη πολιτική της σε χιλιάδες πολίτες της χώρας της: Το εγκεφαλικό.













Ρωτάνε χιλιάδες θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη (και του Χ. Παππά):





Που κατουράει το Σαββατοκύριακο ο Σφακιανάκης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χ. ΠΑΠΠΑΣ (ο Κατουρομπέν των Καναλιών) ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟΚΗΠΟ!





Ετοιμοπόλεμος λεκτικά αποδείχθηκε ο βουλευτής  της Χ.Α, Χρήστος Παππάς -γνωστός από την ηρωική του ακράτεια ούρων πάνω στην βιτρίνα του MEGA- σε ένα κάθε άλλο παρά τρυφερό τετ-α-τετ με την συνεργάτιδα του βραχόκηπου, Άννα Λύση-Ούρου. Ο αυθεντικός διάλογος μόνο στον βραχόκηπο!


ΑΝΝΑ ΛΥΣΗ-ΟΥΡΟΥ: Κύριε Παππά δεχτήκατε πολλές επικρίσεις γιά το κατούρημα στη τζαμαρία του ΜΕΓΚΑ στην χώρα μας...

ΠΑΠΠΑΣ: (διακόπτει) Χέστηκα!

ΑΝΝΑ ΛΥΣΗ-ΟΥΡΟΥ: ...αλλά οι πιό καυστικές κριτικές προέρχονται από την Γερμανία...

ΠΑΠΠΑΣ: (διακόπτει) Πέστε τους, όταν εμείς κατουράγαμε στα τηλεοπτικά κανάλια, αυτοί τα κάνανε στον μουγγό κινηματογράφο πάνω τους...

ΑΝΝΑ ΛΥΣΗ-ΟΥΡΟΥ: Να περιμένουμε ανάλογες ενέργειες και για την ΕΡΤ, ΑΝΤΕΝΑ, ΣΤΑΡ, ΣΚΑΪ, ΑΛΦΑ ΚΤΛ;

ΠΑΠΠΑΣ: Φυσικά! Μιά συχνουρία είναι όλα αυτά.

ΑΝΝΑ ΛΥΣΗ-ΟΥΡΟΥ: Ακούσαμε ότι το πρότυπό σας είναι ο γνωστός Ιάπωνας ουροακτιβιστής OSAMURAI KATURAI. Αληθεύει;

ΠΑΠΠΑΣ: Άει κατούρα μωρή!



Αποκλειστικότητα ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΣ
Απαγορεύεται η επανούρηση άνευ της αδείας του ιδιοκτήτη
Τςςςςςςςςςςςςς


Κατάχρηση...φιλοξενίας στο ΚΚΦΑ Κορίνθου!

αμυγδαλεζα, μετεφερε, ελας, οκανα


Έχετε δει ποτέ στρατόπεδο συγκέντρωσης; Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, Γερμανία ή Πολωνία, η Αμυγδαλέζα και η Κόρινθος δίπλα στην πόρτα μας είναι. Οι φωτογραφίες είναι ντοκουμέντα του ελληνικού κρατικού ρατσισμού και της αδιαφορίας/αναισθησίας μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας μας. Παρόμοιοι χώροι "εφαρμοσμένου ουμανισμού" υπήρχαν και στο παρελθόν στην χώρα μας. Πχ

αλλοδαπων, κεντρο, ενταση, κορινθου

το στρατόπεδο "Εθνικής Αναμόρφωσης" ή και "Κολυμπήθρα του Σιλωάμ" της Μακρόνησου. Τέτοιες...φιλολογικές ευαισθησίες δεν έχουν οι φωτισμένοι εθνοσωτήρες της τρικομματικής, όπως φαίνεται από την επίσημη ονομασία των δύο...ναών του ανθρωπισμού: Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών!

Κλειστή Φιλοξενία! Ναι, κλειστή φιλοξενία, χωρίς ντροπή...

Το καταπληκτικό αυτό οξύμωρο δείχνει την ποιότητα του...πανάξιου εμπνευστή του: Σίγουρα κάποιου "προικισμένου" κομματόσκυλου του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ σε κάποια σκοτεινή γωνιά του Δημοσίου.

Για αιματηρές συμπλοκές μεταξύ των...φιλοξενουμένων στο Κέντρο Κλειστού Πολιτισμού Κορίνθου κάνει λόγο σήμερα ο τύπος. Οι αρμόδιες Αρχές δηλώνουν έκπληκτες γιά την πρωτοφανή έκρηξη βίας. "Άλλοι θα πληρώνανε γιά να κάνουν εδώ διακοπές, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεπλάκησαν μεταξύ τους αυτοί που έχουν τζάμπα all inclusiv" δήλωσε ο υπεύθυνος του Κλειστού  σε έναν από τους άπειρους δημοσιογράφους του "βραχόκηπου", που περνούσε τυχαία απ΄έξω.

Οι συμπλοκές σταμάτησαν μόνο με την δυναμική...φιλοξενία της Αστυνομίας, η οποία...συνέλαβε 12 φυλακισμένους και μάλλον θα τους κλείσει...πιό μέσα.