8/6/11

Σαλαγιάννης: Μημ΄τμστάκαμ΄ τάραττε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8Svnbz7Iha4DGvpZma6eTAZSZpvSuEyPqWBrnvqcPlm2oE0vncmbAkvfSizipx2-XVEqg0UKch52RjmmiARvHhrYZfcOUBkqchnYS1s83agVFLEp5CXQHtSqOQGpq-zRDEPxXtrtWhmZn/s1600/1.jpg


Να σ΄ ΄στήσου τουν ηπιστήμουνα αν δεν τουν ξέερς: Είνι η Σαλαγιάαννς, η βουλευτής τ΄ πασόκ απ΄ τη Καρδίτσα, ουόχ΄ βουσκός, αλλά βόσκ. (Συνέχεια σε ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά)

Η Σαλαγιάανς σκέφτεται να ματαξαναπεί όχι στον εσωτερικό οχτρό, να ξαναματαπροτάξει την αγέρωχη μστάκατ στην καράφλα του Γιωργάκη!

Άξιος!
Αγωνιστής!
Αθανάσιος Διάκος!
Εύγε!
Πολλά, πολλά τυριά και η τυροσακούλα στάζει!

Από την πρώτη μέρα του μνημονίου μέχρι σήμερα η Σαλαγιάννς δεν θάχει πει καμμιά πεντακοσαριά όχι σε βαρβαρότητα και σε βουλιάζουμε και άλλα τόσα ναι σε σοσιαλισμό και σε αλλάζουμε; Γειάσ΄ρε Σαλαγιάνν΄ μτημστάκασ΄!

Ε είπε και τώρα άλλο ένα όχι και μετά ναι, ζοριζότανε και δεν κρατιώτανε με τίποτα! Πολύ μίσος στο μεσοπρόθεσμο η Σαλαγιάανς μπροστά, αλλά να όμως που το άτιμο έχει πίσω την ουράτ! Κι κάατ μλέει, ουότ΄ πάαλ΄ θα μας κάαν΄ η Σαλαγιάανς μπρος-πίσω!

Να δούμε τι θα λέει ο παραλίγο...Κατσαντώνης όταν φτάσει η άγια ώρα που το μπρος-πίσω θα αντικατασταθεί από το...μέσα-έξω του λαού!

Ικί νατδούμι τμστάκας, Σαλαγιάνν΄!

Τρεμοκουκούλιας: Αδειάσαμε τον σοσιαλισμό και γεμίσαμε Βαρβάρες. Ή κάπως έτσι.

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2009/10/06/2009100600256-preview.jpg.


Πάρις Κουκουλόπουλος: Αφανής ήρωας της Κ.Ο του πασόκ! Δεν έπεσε με την μία, πέφτει  εδώ και ένα χρόνο κάθε μέρα!

Έσκισε χτες δυό τσουβάλια πίτουρα, χώρια κάτι πρόχειρα καλσόν της Αρσέναινας, ο βουλευτής του πασόκ! Αφού κατάφερε πρώτα να ξεκολλήσει το κουλό του απ΄το ταβάνι, που είχε πάθει αγκύλωση τεντωμένο συνέχεια προς τα πάνω από τα συνεχή "ναι" στην Βουλή, το βρόντηξε με τσαμπουκά (κατ΄άλλους του έπεσε λόγω βαρύτητας) πάνω σε ένα επί τούτου στρωμένο μαξιλαράκι, μη πάθει τίποτα το όργανο δημοκρατικής έκφρασης κομματικού ραγιαδισμού και χάσει ο σοσιαλισμός καμμιά ψήφο, ψόφο!

Μπα δεν τσατίστηκε όπως πολλοί θα περιμένανε με τον κουκουλονόμο ο Κουκουλόπουλος, ούτε με τα μεσοπρόθεσμα και οτιδήποτε άλλο επί της (συν) ουσίας, σιγά μη χαλάγανε με τέτοια ψιλοξενερέ κοινοβουλευτικά περαδώθε την ζαχαρένια τους, οι ναίδες της ΚΟ του πασόκ!

Μπα ο κουλοχέρης ο Κουκουλόπουλος ξύπνησε ξαφνικά από την θόρυβο που έκανε ο άλλος περιοδικός επαγγελματίας θορυβοποιός του πασόκ, ο Τσε Κουρουμπλής - έκανε γαργάρες με μια διαμαρτυρία 4Χ4 - (λέω ναι, μετά κάνω την δύσκολη, λέω ναι, γράφει ο θυρεός του) και ένοιωσε το πολιτικό ζόρι να αμολύσει μία κούφια: Καταφέραμε σε ένα χρόνο να φύγουνε τα χρήματα από τις τράπεζες και να γεμίσουνε οι πλατείες με αθρώποι!

Κάπως έτσι!

Τώρα που είναι εδώ το ζόρι, δεν μας τόπε ο Κουκουλάκιας. Λέτε να θέλανε τα σαπάκια οι πρασινίλες να γεμίσουνε τις τράπεζες με αθρώποι και να φουλάρουνε τσι πλατείες με χαρτονόμισμα, που έχουνε ανάγκη, και δεν τους βγήκε, άρα μεγαλόπνοο αλλά αδικοχαμένο όνειρο;

Θα μας μείνει η απορία και η Δαμανάκη η Μαρία, που λέει το ανφάν γ(σ)κατέ της ελληνικής ποιητικής πολιτικής, Μίμης Ανδρουλάκης, πίσω μου σ ΄ έχω σατανά!

Αυτά τα ολίγα για τον πιανίστα. Δεν ξαναπυροβολώ, τζάμπια σκάγια για την κάμπια....

Πετσάλνικος: Βάλτε σε όλους 3% χαράτσι!

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/petsalnikos.jpg

Τον γνωρίζετε τον κρίτσουρα; Εμ τι κάνουμε από το 84 και δώθε, θα πείτε, τον τρώμε συνέχεια στην μάπα, τον μπάκακα! Πετσάλνικος, πρασινοφρουρός από το 74 και από τότε κομματόσκυλο, νυν πρόεδρος της Βουλής. Άλλη μία πολιτική παρθενογέννεση της πασόκας, άλλος ένας περήφανος πουτανοκονσόμης σβουνιάς στον οποίον έχει αναθέσει ο μαλακοπίτουρας ψηφοφόρος την σοβαρότατη ασχολία του αρμέγματος της φλέβας του!

Από το 84 φωσφορίζει σοσιαλιστικά από υπουργείο σε υπουργείο, χωρίς αυτό το μπουρσούκι δεν γίνεται βλέπετε. Δεν δούλεψε φυσικά ποτέ στην ζωή του αυτός ο απαίσιος, αυταρχικός γερμανοτσολιάς αλλά γυροφέρνει τζαμπατζήδικα στην τσέπη του φορολογούμενου για να αποδείξει ότι βρισκόμενος στον κατάλληλο δρόμο προς τον σοσιαλισμό, τον δέκατο τρίτο παράδρομο, μπορεί να κάνει πολιτική καριέρα ακόμα και ένα πυρηνικό ατύχημα!

Τον έχουν βάλει λοιπόν τώρα να κάθεται ψηλά, να βροντάει την κουδούνα, ίσως επειδή "θριάμβευσε" σαν υπουργάντζα Δημοσίου Μπάχαλου κατά την αξέχαστη σοσιαλιστική.... σουπερνόβα της καραρεζιλικοϋπόθεσης Οτσαλάν, ίσως γιατί αυτό το γραμματόσημο έλειπε από την συλλογή του, αλλά αντί να λουφάρει προεδροβουλευτικώς και να την βγάζει μορτικοκουδουνέζικα και τσιφτοντινγκιντάδικα, θεώρησε ο καστοριανός (που σε κάνει να αναθεματίζεις τις ανύπαρκτες πνιχτικές ικανότητες της κωλολίμνης) πραιτωριανός του πασόκ υποχρέωσή του να...σώσει και αυτός Ελλάντα!

Κόβουν οι Λοβέρδοι, κόβουν οι ευνούχοι, κόβουν οι κατσελοπατσαβούρες, κόβουν οι Ρεππαίοι, κόβουν οι Διαμαντοπουλίνες, κόβουν υπουργοί και υφυπουργοί, κόβουν σύμπασαι αι τρόϊκαι και αι σοσιαλησταί πάσαι, και αντί να πρωτοτυπίσει η ξεφτύλα ο Πετσάλνικος που γούσταρε και δαύτος κόψιμο και να πάει να κόψει το κεφάλι του, να ησυχάσουμε από δαύτον, ανεβαίνει πάνω στο έδρανο και "γερμανοκράζει" την εφαρμογή του γερμανικού ειδικού χαρατσιού, γνωστού σαν "εισφορά αλληλεγγύης", ήτοι 3% του ετήσιου εισοδήματος απαξάπαντων των ηλίθιων φορολογουμένων!

Χώστε στον μαλάκα τον κοσμάκη μία χαρατσάρα της τάξης του 3% τον χρόνο μέχρι τον αιώνα τον άπαντα αντί να αυξήσετε το πετρέλαιο θέρμανσης και να μειώσετε το αφορολόγητο που προσφέρουν ψίχουλα και πενταροδεκάρες, προτείνει ο γερμανομαθημένος, γερμανοπαντρεμένος και γερμανοσπουδαγμένος, γερμανοταγμένος γερμανοκομματοσκυλογαβγάς!

Το Solidaritätszuschlag της Γερμανίας που σιχτιρίζει εδώ και δεκαετίες εκατομμύρια γερμανών προτείνει να εισαγάγουμε από την προοδευμένη αυτή χώρα με την ακμάζουσα οικονομία! Όχι την τεχνολογία τους, ή το ιατροφαρμακευτικό τους σύστημα, ή το οδικό τους δίκτυο, ή τα πανεπιστήμιά τους, ή τα τραίνα τους, ή τους μισθούς τους και τον προγραμματισμό τους! Απ΄όλα τα καλά της..."Γης της Επαγγελίας" που ακούει στο όνομα Γερμανία ο ρεζίλης ο Πετσάλνικος προτείνει να εισάγουμε εν καιρώ βαθύτατης κρίσης, φτώχειας, ανεργίας και κοινωνικής αναταραχής ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Όχι, να μη καεί φυσικά η Βουλή! Αλλά αν έπαιρνε λίγο φωτιά το προεδρείο της δεν θα χάλαγε ο κόσμος....







Δείτε από το 0,57 και μετά και καμαρώστε πρόεδρο Βουλής!