22/6/13

Οι δύο δολοφόνοι επέστρεψαν μαζί στον τόπο του εγκλήματος





Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Μαζί! Μαζί απέναντι από την κοινωνία. Επιτέλους μόνοι! Η Ελλάδα μέτωπο με μέτωπο με το πολιτικό της παρελθόν. Η κοινωνία μπροστά στον καθρέφτη της. 

Ένα καπρίτσιο της ιστορίας οδηγεί και τους δύο "δολοφόνους", ταυτόχρονα μάλιστα, στον τόπο του εγκλήματος. Επιτέλους! Τα ψευτοδιλήμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού, σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, βαρβαρότητα ή σοσιαλισμός στην κάλαθο των αχρήστων. Το ίδιο και τα διάφορα "φύλλα συκής" του μνημονιακού κατεστημένου, κυβέρνηση Παπαδήμου και η Τρικομματική. Τα κόμματα που εξαπάτησαν, διέφθειραν, διεπλάκησαν, πούλησαν και ξεπούλησαν, ρήμαξαν, βίασαν,   κατέστρεψαν, βεβήλωσαν, ατίμασαν, μπροστά στο μεγάλο θύμα και μεγάλον συνένοχο λαό. Επιτέλους!

Τέρμα τα ψέμματα, φθάσαμε στον τελικό. Ή αυτοί ή εμείς. Και δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από την νίκη. Γιατί ο θάνατος των δύο εγκληματικών συμμοριών της παρακμής είναι μονόδρομος. Γιατί λιγόστεψε σε τούτη τη χώρα το οξυγόνο και δεν φτάνει πιά γιά όλους μας. 

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, το πολιτικό σύστημα της καταστροφής που βιώνουμε όλοι σήμερα ψοφάει μέσα σε μιά οργιαστική δυσοσμία, αλλά ψοφάει αργά. Καιρός να τελειώνει. Τώρα! 

Χωρίς αμφιβολία, ο αφανισμός της δικομματικής μούχλας δεν θα λύσει τα προβλήματα που βασανίζουν την κοινωνία μας και δεν θα δώσει απαντήσεις στους προβληματισμούς του λαού. Αυτό είναι η αρχή! Η προϋπόθεση γιά κάθε νέο ξεκίνημα! Το πρώτο βήμα. Ένα βήμα που μπορεί να είναι κοινό. Που πρέπει να είναι κοινό. Και ας χωρίσουμε μετά τα τσανάκια μας.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λογοδωτήσουν γιά τα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν κατά συρροήν τις περασμένες δεκαετίες. Και για να γίνει αυτό δυνατόν, πρέπει να πάψουν να υφίστανται στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Και αυτό εξαρτάται από εσένα!

Κι΄από σένα!

Από μας!