31/10/11

Δημοψήφισμα; Μπα, δεν θα πάρουμε. Μόνο εκλογές. Και μάλιστα εδώ και τώρα!

http://www.lazarro.de/wp-content/gallery/falschspieler/falschspieler_03.jpg


Εδώ παπάς, εκεί παπάς, νάτος ο παπάς!

Άργησε αλλά τόκανε τελικά το κόμμα που αναβίβασε το παπατζηλίκι σε επιστήμη! Και αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ξεπέρασαν εαυτούς!  Υπέρτατη γελοιότητα η αναγγελία δημοψηφίσματος για το...δεύτερο πακέτο στήριξης των τραπεζών, το πασόκ διευρύνει την συνηθισμένη του κουτοπονηριά σε διαπλανητική σουπερνόβα απατεωνιάς!

Απίστευτη ηθική κατρακύλα, απίστευτη ύβρις κατά του πολιτεύματος, απίστευτο φτύσιμο στο πρόσωπο του λαού!

Άκουσον άκουσον! Δημοψήφισμα για το ΔΕΥΤΕΡΟ πακέτο ζητάει από τον λαό η θλιβερή φιγούρα Γιώργος Παπανδρέου! Το ΠΡΩΤΟ ήτανε βλέπετε...σεφτές και δεν έπαιρνε δημοψήφισμα!

Για το πρώτο πακέτο δεν του έπεφτε του τρόμπα του λαού λόγος και έπρεπε να το ρουφήξει αμάσητο, ενώ το δεύτερο έχει...κόκκαλα και πρέπει να δώσουμε για πάρτη του το οκέυ μας!

Στυγνός βιασμός η πρώτη δανειακή σύμβαση μεν, αλλά τότε έσπαγε ταυτόχρονα και η παρθενιά του λαού, δεν χώραγε η τσόντα συγκατάβαση. Τώρα όμως καλούμαστε να πούμε και την γνώμη μας, ποιός ξέρει ίσως να έχουμε ανακαλύψει τις...θετικές πλευρές του βιασμού και να τον ψιλοκάνουμε κέφι.

Βουλιάζει το σαπιοκάραβο του πασόκ. Βουλιάζει και οι αρουραίοι που θέλουν να δραπετεύσουν από το πλοίο για να σώσουν τα τομάρια τους πετάνε το μπαλάκι στον λαό. Ω τι χλευασμός!

Συναίνεση ζητιανεύουν εδώ και μήνες οι ύστατοι των ουραγών,  κώλους άλλων για τα παλούκια που περιμένουν στο βάθος, και να που βρήκαν τον πιό ανήθικο τρόπο να κατασκευάσουν μερικούς. Απίστευτο καραγκιοζηλίκι, απίστευτη χαβούζα!

Μνημόνιο; Σιγά μη μας ρωτάγανε! Επικαιροποιημένο Μνημόνιο; Μεσοπρόθεσμο; Πολυνομοσχέδιο; Για κάθε βάρβαρη επιδρομή κατά της κοινωνίας, για κάθε μέτρο και κάθε χαράτσι δεν φιλοτιμήθηκαν να ρωτήσουν ούτε την κουτσή Μαρία, τώρα τους έκοψε η γνώμη του λαού! Και τολμούν να καλούν το μεγάλο θύμα, την κοινωνία, να αναλάβει εκτός του ρόλου του θύματος και το ρόλο του συνένοχου στην τραγωδία που έγραψαν οι τράπεζες και οι αγορές!

"Να τιμήσει το λαό" θέλει, είπε στα μέλη της Κ.Ο του πασοκοκοκό η επιτομή της αναλγησίας! Μάλιστα, να τιμήσει τον λαό με ένα φτηνό τέχνασμα που θυμίζει κλεφτοκοτά και μπουγαδοκλέφτη!

Ο λαός δεν περιμένει όμως να τον τιμήσει ο απόγονος του Τσολάκογλου, ο λαός θα τιμήσει μόνος του τον εαυτό του: Στέλνοντας τα σαπάκια του πασόκ στα αζήτητα της ιστορίας!

Κάτω η συμμορία της κυβέρνησης! Εκλογές εδώ και τώρα!

Ακούστε τι τραγούδησε σήμερα η Κ.Ο του πασόκ στον Γιωργάκη!



Η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκοκοκό πρωτοτύπησε σήμερα και αντί χειροκροτήματος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό με το παραπάνω τραγουδάκι. Άγνωστο αν μερακλώθηκε ο πρωθυπουργός και έριξε καμμιά ξεγυρισμένη ζεϊμπεκιά.

Η ιδέα πρέπει να ήταν του επιστήμονα της πνευματικής φλεγμονής, Ανδρουλάκη, δεν είναι σίγουρο πάντως. Αυτό που είναι 100% σίγουρο είναι ότι το πασόκ, ο τοποτηρητής των τραπεζών στην χώρα, δεν μπορεί φυσικά να παραδεχθεί αυτό που είναι ηλίου φαεινότερον: Την μηδενική συναίνεση και το καθολικό ανάθεμα της κοινωνίας.

Τι δηλαδή, να βγούνε και να πούνε δημόσια, το ξέρουμε ότι δεν γουστάρεις και μας φτύνεις κοινωνία. αλλά εμείς σε γράφουμε; Δεν πάει, θα τους μαζέψει ο κόσμους ξεβράκωτους από τα σπίτια τους! Έτσι μιλάνε για "μειοψηφίες", για αναρχοσυριζαιοκουκουέδες κτλ, με άλλα λόγια λένε ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!

Αυτή είναι η πολιτική γραμμή που έδωσαν στην κυβέρνηση οι επαγγελματίες επικοινωνιολόγοι, οι γκάϋς από το Αμέρικα, για να αντιμετωπιστεί το πανελλήνιο φαινόμενο της λαϊκής οργής: Μίλα για "ολίγους" και άστους να φωνάζουνε!

Αλλά να είναι σίγουροι, αυτή η απόλυτη περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης θα τους βγει αργά ή γρήγορα ξυνή!

Γρηγορότερα από ότι φαντάζονται!

Βοήθεια! Η γυναίκα μου ήρθε από τον Βασιλόπουλο με πέντε γεμάτες σακούλες!

Είναι η γυναίκα σου...σέξυ; Πήγαινε ο ίδιος για ψώνια!

http://derhonigmannsagt.files.wordpress.com/2010/05/amis-fett-gelb-einkauf.jpg?w=400&h=250


Θυμάστε εκείνο το παλιό σοφό ρητό "κάλλιο άνεργος και χωρίς ψώνια, παρά να δουλεύω και να μου...ψωνίζεται η κυρά"; Ε σοφότατος ο αείμνηστος που τόβγαλε και ένα μεγάλο posthum εύγε του!

Διαβάστε και φρίξτε τι έγραψε το tsantiri.gr!

Οι γυναίκες φλερτάρουν για να ψωνίσουν φτηνότερα


Οκτώ στις δέκα γυναίκες έχουν φλερτάρει για να πάρουν έκπτωση σε ένα κατάστημα. Αυτό δείχνει μία μελέτη που έγινε σε 3.000 γυναίκες που πάνε για ψώνια συχνά. Για να πετύχουν μία… καλύτερη έκπτωση, συχνά παίζουν με τα μαλλιά τους, χαμογελάνε ή παίζουν με τα μάτια τους (φυσικά τα κάνουν σε άνδρες). Μάλιστα, οι μισές είπαν ότι κατάφεραν να πάρουν κάποια πράγματα εντελώς δωρεάν, μόνο και μόνο επειδή φλέρταραν!

Τέλος, η έρευνα έδειξε ότι μία γυναίκα μπορεί να γλυτώσει περίπου 200€ τον μήνα φλερτάροντας για καλύτερη έκπτωση! Εσείς, το έχετε κάνει ποτέ; Αν ναι, καταφέρατε να πάρετε έκπτωση;

πηγή: altsantiri.gr


Είπαμε ότι μας πηδάει η κυβέρνηση, μας πηδάει η τρόϊκα, μας πηδάει απαξάπαντο το μονοπώλιο, αλλά όχι και να βγάζουμε και...αναμεταξύ μας τα μάτια μας ωρέ πατριώτες!

Κάτι ξέρω εγώ που φωνάζω τόσους μήνες να τους πηδήξουμε εμείς για να γλυτώσουμε τα χειρότερα.

Και τέλος πάντων, σε ποιά περιοχή της χώρας έγινε η μελέτη αυτή, γιατί μου φαίνεται ότι καταναλώνουμε στο σπίτι σαφώς περισσότερα από ότι κερδίζουμε....

Συνασπισμός-Θρησκεία-Θύρα δεκατρία!

 
Παράγινε το κακό με τον...Σύριζα ρε παιδιά! Λες και δεν έφτανε που έχουν κατά χιλιάδες ξαμολυθεί σε όλη την Ελλάδα και προγκάρουν όποιον πολιτικό της πασόκας τολμήσει να βγει από το σπίτι του ή που παρακολουθούν όλες τις ταβέρνες του λεκανοπεδίου (τουλάχιστον) μήπως εμφανιστεί κάνας, ξέρω γω, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για χλαπάτσωμα. 
 
Λες και δεν τους έφτανε που ξεσκίσανε 235 παρελάσεις σε όλη την Επικράτεια και τρέψανε ολόκληρο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που έκλαψε με μαύρο δάκρυ δια την αδικίαν, δεκαπεντάχρονος ήρωας εις τον αγώνα της πατρίδος διατελέσας, σε άτακτη υποχώρηση, τώρα την πέφτουν μαζικά και στα γήπεδα!

Ναι κυρίες και κύριοι αναγνώστες της ταπεινής αυτής ιστοσελίδας, σύμφωνα με απόλυτα χαβαλετζήδικες αλλά πάνω απ΄όλα αληθινές πληροφορίες, που βρίσκονται φυσικά στην διάθεση όλων των κατοίκων του ΒΙΟΠΑ Κερατέας, ο ΣΥΝ/ΣΥΡ αποφάσισε να συμπεριλάβει τα στάδια και τα γυμναστήρια, τα κλειστά και τα παλαί ντε σπορ, τα κολυμβητήρια και τα γηπεδάκια 5Χ5 στον ιερό, άνισο ντεμιτρομοκρατικό του αγώνα κατά της ημικυβέρνησης του πασόκ!

Με το που σφύριξε ο Τσίπρας το οκέυ του, την κάνει στα στάδια όλης της χώρας το τμήμα αθλητικής αντίστασης του Συνασπισμού και καταλαμβάνει απαξάπαντα τα πέταλα! Ο δόλος της αρκούδας! Δείτε τι μηχανή σκαρφίστηκαν οι άθρωποι: Στο ματσάκι της Πανάθας που μοίρασε στα Εργοτελάκια τέσσερα τεμμάχια φορέσανε πράσινα και κάνανε τους βάζελους! Φτυστοί βάζελοι ρε, μέχρι και "χόρτο μαγικό" και "πούσαι πρίγκηπα με τον παρά"! Δέκα χιλιάδες περίπου μόνο στο ΟΑΚΑ ρε παιδιά, τα άλλα γήπεδα χώρια.

Περιττό να πω, ότι στο Καραϊσκάκη φορέσανε οι συριζαίοι κόκκινα και κάνανε τσι γαύροι. (Αλλά τους ψιλοδάγκωσε στο τέλος ο Φίδης και τα κονομήσανε κάτι παλαβοί που τόχαν παίξει χι)

Η πασόκα και ο λα.ο.ς  καταδίκασαν αμέσως την νέα μηχανή του κόμματος του Τσίπρα, γιατί δεν μπορεί η κάθε μια κερκίδα να βγαίνει όποτε καπνίσει στον Σύριζα και να σκυλοβρίζει την κυβέρνηση, αλλά οφείλει να αφήσει τα οργανωμένα παιδιά των γηπέδων να σκυλοβρίζουνε αλλήλους, κάτι που επιτρέπεται από τους θεσμούς και από τας επιταγάς των προγόνων.

Ο Φωτάκης ο Κουβέλης ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε τέτοιες μορφές διαμαρτυρίας γιατί αμαυρώνουν τις παρελάσεις και τους αγωνιστικούς χώρους της χώρας.

Το ΚΚΕ με την σειρά του σχολίασε το γεγονός με ένα λακωνικό "Μία είναι η κερκίδα".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τι θέλει άραγε ο Βενιζέλος;

 
Πες πως είσαι ο Βενιζέλος. Έλα, μη κάνεις έτσι ρε, υποθετικά το είπα, μη τσατίζεσαι. Λέμε πες πως. Να το δούμε και μιά φορά από την άλλη πλευρά, με την δική τους λογική.

Ναι, λογική, δεν είναι και για δέσιμο οι άνθρωποι. Πες πως ο Βαγγέλαρος ο Βενιζέλος είναι αστέρι στο αϊκιού και ήλιος στο νογάω. Δηλαδή όπως το παίζει εδώ και τριάντα χρόνια βασικός στην Μικτή Διανόησης της γης, τύφλα νάχει ο Σισέ.

Τι παρενέργεια λαμβάνει χώρα λοιπόν στον εγκέφαλο του υπουργού Οικονομικών, τι περατζάδα κάνουν οι σκέψεις ανάμεσα στα γάγγλια; 
 
Κάθεται και τα αφήνει κάτω ο Βαγγέλας. Δεν είναι κόπανος να τα βάλει κάτω όπως οι άλλοι, να του πέσουν τα πάκια, αστέρι είπαμε ο χοντρός. Κάθεται και τα αφήνει κάτω και τους δίνει να καταλάβουν: Ρε συ μεγάλε Βαγγέλα, λέει στον εαυτό του, ρε συ...καλά κατάπιε πρώτα την μπουκιά να μην πνιγείς και μετά μου λες. Πήγε κάτω; Ωραία. Για πες μου τώρα πως την βλέπεις την φτιάξη;

Λέτε τώρα να μη ξέρει τι γίνεται στη χώρα ο Βαγγελάρας που τρώει εδώ και δεκαετίες την πολιτική με το φτυάρι του κωκ; Μη λέμε τώρα ότι θέμε! Δεν είναι Πάγκαλος ο Βαγγέλης, να αψηφάει λόγω...κοιλιακών ευαισθησιών τον παραμονεύοντα...συριζαίο και να παίζει την ζωή του κεσεδάκι-γράμματα στις ταβέρνες της Μεσογαίας. Θα πείτε, και πως έγινε έτσι, πέντε δωμάτιο κουζίνα μπάνιο ο πούστης; Ε πως αλλιώς; Πάει η ταβέρνα σε δαύτονα!

Ο Βαγγέλας ούτε σε γήπεδο πάει. Τι να κάνει, να ακούει κάτι "λίγους φασίζοντες" είκοσι χιλιάδες "μεμονωμένους" νοματαίους να τραγουδάνε εν χορώ "η μήτηρ σου ......... σε ........., Βενιζέ-λο, Βεενιζέεεελο"; Δεν είναι βλάξ ο αντιπρόεδρος είπαμε.

Ούτε σε ταβέρνα, ούτε σε γήπεδο, αλλά πολύ περισσότερο μακριά από κάθε παρέλαση! Όσο και αν του αρέσει το κόρδωμα του Βαγγέλα, αν τον δείτε ποτέ σας σε εξέδρα επισήμων να με φτύσετε. Μάλλον καλύτερα να φτύσετε αυτόν. Όχι πως φοβάται και τόσο το φτύσιμο και το κράξιμο ο Βενιζέλος, συνηθισμένη η ξεφτύλα από τις ροχάλες που λέει και η λαϊκή παροιμία της Άνω Δαμάστας, αλλά φοβάται το δάκρυ ρε παιδιά! Λέει, να πάω στην παρέλαση και να μου την πέσουνε άγρια, και να με πάρει το παράπονο γιατί με λένε προδότη, εμένα που άμα είχα τα χρόνια του Παπούλια θα είχα πολεμήσει στα δεκαπέντε μου για την πατρίδα και στα ογδόντα μου θα είχα ξεσκιστεί να υπογράφω προεδρικά διατάγματα για τα παιδιά της τρόϊκας και τον...σοσιαλισμό;

Να δεις τώρα τον Βενιζέλο σε εγκαίνια γραφείων του πασόκ, αποκλείεται. Ούτε σε κοσμικά γεγονότα, ούτε σε σινεμάδες, ούτε στην κηδεία του Παπανδρέου που λέει ο λόγος. Το μόνο που...διακινδυνεύει μονίμως ο Βενιζέλος είναι η επαφή με το κοινό μέσω εξωτερικών συνεργείων τηλεόρασης! Τέτοιο ρίσκο!  Δώστου κάμερα και πάρτου το κεφάλι που λέει ο λαός. Τι, την ψυχή λένε; Άσε ρε φίλε τι λένε, ο λαός τι λέει! Το μοναδικό νταλαβέρι που έχει ο Βαγγέλαρος με τον σιχτιρισμένο...τσολιά που βλαστημάει στις πλατείες και στους δρόμους την τύχη του! Όχι ότι αισθάνεται τώρα ολόκληρος Βενιζέλος ιδιαίτερο σφίξημο να έρθει σε επικοινωνία με τον κάθε μαλάκα που χρειάζονται οι Βενιζέλοι μιά φορά στα τεσσερα χρόνια. Την επαφή με τον λαό την χρειάζεται για να φανεί η...διαφορά. Ναρκισσιστής του κερατά ο Βενιζέλαρος και θα έρεβε από τον καημό του, αν δεν υπήρχε από την άλλη μεριά ένας ολόκληρος λαός που υποκλίνεται μπροστά στην μοναδικότητά του.

Καλά, αλλά είπαμε στην αρχή να το δούμε με την δική του λογική. Το προσπαθούμε, αν και πρακτικά αδύνατο. Που να φτάσεις τώρα τόσο ψηλά εκεί;...

Πως το βλέπει ο Βενιζέλος λοιπόν. Έχει την εντύπωση ότι όλα θα πάνε τελικά καλά, η χώρα θα σωθεί και ο Έλληνας θα ξανατραβήξει ξανά προς την δόξα; Πιστεύει λέτε σε μιά ζωή μετά θάνατο; Ελπίζει να φέρει στο "φεύγα" εφτάρες; 

Συμμαζευτείτε ρε! Είπαμε γατόνι ο Βενιζέλος, σιγά μη μασάει αυτή η παλιά καραβάνα του κουρμπετιού από τέτοια! Ένα μεράκι είχε και έχει ο Βαγγέλαρος, το πρωθυπουργηλίκι! Αυτός είναι ο στόχος του ανθρώπου, αν και κρυμμένος πίσω από ένα βουνό αστακομακαρονάδων και άλλων εκλεκτών γεύσεων. Αυτός είναι ο μεγάλος του καημός, αυτό το τσεκ της ζωής που προσπαθεί χρόνια τώρα να εξαργυρώσει.

Ακούστε λαβύρινθο σκέψης: Με ΄βαλε ο άσπονδος φίλος μου ο Γιωργάκης αντιπρόεδρο και υπουργό οικονομικών, θαυμασιοϋπέροχα! Απόλυτο προσκήνιο! Κάθε μέρα στο γυαλί! Περατζάδα στα εξωτερικά! Πάρε δώσε με την κρεμ ντε λα κρεμ της ευρωπαϊκής-και όχι μόνο - ρεντικωλαρίας! Η κρίση συνεχίζεται, γαμιέται ο Δίας. Πέφτει η κυβέρνηση του ΓΑΠ, αλλά όχι ο Βενιζέλος. Πέφτει ο Γιωργάκης από αρχηγός του πασόκ, ζήτω ο νέος αρχηγός, μη κάνετε αστείες ερωτήσεις για το ποιός είναι αυτός, εκλογές ξεεκλογές, σαμαρωμένες ή ξεσαμάρωτες, ε τώρα που φτάσαμε στην βρύση της πρωθυπουργίας λέτε να μείνουμε διψασμένοι; Ίσα ρε χαμούρες!

Αυτή είναι η κάψα του Βαγγέλη! Καημός του ρε, χούϊ του! Άλλος το παλεύει με το στοκάρισμα, να σωθεί η πατρίς διατί διά μίαν σωτηρίαν της πατρίδας ζούμε και αναπνέουμε ημείς αι Παπανδρέαι, άλλος το παλεύει με πέντε καραβιές ματαιοδοξία: Ζωή με έκανες χοντρό, εγώ θα γίνω πρώτος. Ο καπετάνιος θά ΄μαι ΄γω, όχι ο καμαρώτος...
 
Αύριο: Το βλέπουμε από την σκοπιά του Λοβέρδου.
Μεθαύριο: Πως φύγανε τόσο ξαφνικά και για που τόσοι υπουργοί.