16/6/11

Ξέμεινε το πασόκ από μίζα; Ετοιμάζει συναυλία ο Νταλάρας;

Katzen Konzert 

Φήμες;
Κακεντρέχειες;
Κουτσομπολιά;
Εφευρέσεις;
Δάκτυλος του Τζιμάκου;

Ή μήπως η σκληρή και αδυσώπητη αλήθεια;

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΥΠΕΡ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΑΣΟΚ;

Με δεδομένη την υπαρξιακή κρίση του ελληνικού παραρτήματος του εργοδοτικού και τραπεζοπιστωτικού σοσιαλισμού αναπτύσσεται έντονη φημολογία περί συναυλίας Νταλάρα για την στήριξη της κυβέρνησης του "ήρεμου και πράου άντρα χαμηλών τόνων" Γιώργου Παπανδρέου!

Σύμφωνα με αναληθείς αλλά εντελώς αναξιόπιστες πηγές ο λαϊκός βάρδος σκοπεύει να κάνει μια νέα θυσία για να σωθεί το πασόκ και να σώσει την χώρα. Έτσι μετά την ευγενική και γεναιόδωρη  εισφορά του με την αξιαγάπητη σύζυγό του, Αννούλα Νταλάρα, που όπως είναι γνωστό σε όλες τις παρελάσεις ανά το πανελλήνιο προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες ως υφυπουργάντζα εργασίας, τι θα κάναμε χωρίς αυτήν, σκέφτεται να διοργανώσει φιλοπασοκική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα άμεσα ταφαγαμεμαζί έξοδα του σοσιαλισμού.

Η συναυλία θα γίνει λόγω ευκολίας και παράδοσης στην Μεγαλόνησο Κύπρο. Θα συμμετάσχουν 32 γνωστοί καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των γραμματοσήμων καθώς και 52 καθηγητές που ανησυχούν πολύ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο τέλος της παράστασης το ζεύγος Νταλάρα θα τραγουδήσει το γνωστό λαϊκό τραγούδι "θα τον ξανανάψουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι" σε ντουέτο που θα αποθεωθεί σίγουρα από το κοινό.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τον Δ. Σαββόπουλο, που θα τραγουδήσει απόλυτα δικαιολογημένα την γνωστή του επιτυχία "Κωλοέλληνες"

Έκτακτο: Τα δέκα μικρά πασόκια γίναν τώρα τρία! Μόλις την έκανε και ο Νασιώκας!

http://video5.ui-portal.de/gm/movie17/30/thumbs/6317528_1.jpg


Δέκα μικρά πασόκια

Σύγχρονο παιδικό τραγουδάκι. Δεν βρήκαμε δέκα μικρούς πασόκους σε φωτογραφία και αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε μία με δέκα αθώους μαύρους συνανθρώπους μας. Κατά έναν τρόπο ταιριάζει, αφού οι πασόκοι μας κάναν μαύρη την ζωή!


Δέκα μικρά πασόκια σε μια γειτονιά
Έφυγε η Σακοράφα, μείνανε εννιά.

Εννιά μικρά πασόκια παίζανε κρυφτό
Κρύφτηκε ο Δημαράς και μείνανε οχτώ.

Οχτώ μικρά πασόκια μίζες τρων΄ κλεφτά
Δεν πιάστηκε ούτε ένας, πως μείνανε εφτά;

Εφτά μικρά πασόκια ξύπνησαν πριν φέξει
Ο Οικονόμου έλειπε και μείναν μόνο έξι.

Έξι μικρά πασόκια παριστάνουν τσι λεβένται
Ο Λιάνης όμως τους έφτυσε και μείναν μόνο πέντε.

Πέντε μικρά πασόκια τραγουδούν que sera, sera
To "Φεύγω" τραγουδά ο Φλωρίδης, και μείναν τέσσερα.

Τέσσερα μικρά πασόκια πάνε στην κυρία 
Και γούσταρε αυτή Νασιώκα, άρα μείναν τρία



Συνεχίζεται!




Παρακαλώ ο τελευταίος να κλείσει το φως!

Οδηγίες για μικροκαταθέτες

http://www.taxydromos.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=250&Height=300&HomeDirectory=%2FPortals%2F0%2F&FileName=Root%2Fkatathetes.jpg&PortalID=0&q=1


Οδηγίες του βραχόκηπου προς μικροκαταθέτες

Δεν πιστεύω παιδιά να υπάρχει κανένας που δεν μάζεψε το κομπόδεμα που έχει κάτω από το μαξιλάρι του ή κάπου μέσα σε κάποιο μπαούλο, να πάει να το ... σιγουρέψει σε μια οποιαδήποτε, όλες σίγουρες είναι, τράπεζα της χώρας;

Όσοι λοιπόν κρύβετε χρήματα στα σπίτια σας, αστραπή στο πρώτο υποκατάστημα τράπεζας που θα σας τύχει στον δρόμο, πριν σας βρει καμμιά συμφορά και τα χάσετε και μετά βαράτε το κεφάλι σας που δεν εμπιστευόσαστε τον Παπανδρέου και τον Προβόπουλο!

Και όχι τίποτα μαλακίες με κανονικό λογαριασμό τραπέζης, μισά και ξενέρωτα πράγματα: Κλειστά για δέκα τουλάχιστον χρόνια, φίλοι μου, σίγουρα πράγματα!

Μικρέ καταθέτη εμπιστέψου την χώρα σου!
Δώσε και εσύ τις οικονομίες σου να στις φυλλάξει η Ελλάδα!
Και αν δεν έχεις οικονομίες, δανείσου από τον πατέρα σου!
Όλο το χαρτί της χώρας εκεί που είναι πιό σίγουρο!
Σώσε κι΄εσύ μικροκαταθέτη την χώρα: Όλα για τις τράπεζες!

Αθανασιάδης: Το αρνάκι που έγινε κοτούλα

http://www.ipiros.gr/portal2/images/stories/sheeps.jpg

Ξαναματαγύρισε στο μαντρί του πασόκ ο ηρωικός πρώην αντιστασιακός βουλευτής Κοζάνης Αλ. Αθανασιάδης! Αφού έδωσε αγώνα μέχρι τελευταίας, συγνώμη προτελευταίας ρανίδας του αίματός του για να μπορεί η ΔΕΗ να ζει και να σκέφτεται ελεύθερα, γύρισε ξαφνικά πίσω πριν μπορέσει να ζήσει και να σκεφτεί η ΔΕΗ ελεύθερα, τζάμπα αγώνας!

Οι λόγοι της ξαφνικής διακοπής της ηρωικής ανταρσίας πρέπει να κρύβονται πίσω από τον διακόπτη που κρατάει ο γνωστός και σαν  "Τσε Γκεβάρα της Μπρίζας" Κλέφτης και Αμαρτωλός Φωτόπουλος.

Ο Αθανασιάδης τα κατάφερε τελικά και επέστεψε από την επικίνδυνη νυχτερινή του αντάρτικη περιπέτεια ζώον και ασφαλής.

Στην φωτογραφία δεν μπορείτε να τον δείτε γιατί βρίσκεται κάτω από τα προβατάκια. Για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να πω, ότι ο κύριος Αθανασιάδης είναι κότα!


Ε, ρε δύσμοιρη χώρα!

Για δες ρε κάτι...Σωτήρες!...

 

Μπάτσοι-ΜΑΤατζήδες-Πράκτορες---Προβοκάτορες!

http://2.bp.blogspot.com/_OB03I1WiYWU/SmbjIc6I2hI/AAAAAAAAAqU/rYNqjHQvZXw/s320/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg


Η κουκούλα που κάποτε προστάτευε τον νεανικό, επί το πλείστον αντιεξουσιαστικό τσαμπουκά (τον οποίο ο βραχόκηπος δεν πρόκειται να εκθειάσει ποτέ) κατά της κρατικής καταστολής, μεταλλάζει σε υπερόπλο του παρακράτους και της πράσινης παράγκας κατά κάθε μορφής δημόσιας αντίστασης του λαού.

Τα έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά μηδέν εις το πηλίκιο, που λέει και ο έσχατος των εσχάτων, παπατζής. Και τι δεν είδαμε χθες! Ασφαλίτες να κουβαλάνε ρόπαλα, κουκουλοφόρους να βγαίνουν από κλούβες, μοτοσυκλετιστές με λοστούς να τραμπουκαλίζουν απλούς θεατές, κουκουλοφόρους με μολότοφ στα χέρια και αστυνομική ταυτότητα στην τσέπη, κουκουλοφόρους να συνομιλούν φιλικά με ΜΑΤατζήδες και ξαφνικά....να τους την πέφτουν και αυτοί από εκδίκηση να φλομώνουν με χημικά....κάτι άλλους, και και και!

Αφήνω το κείμενο να τσουλήσει ελεύθερο. Καλά, πως την έχουν δει αυτοί οι αλήτες; Όποιοι και νάναι αυτοί! Δηλαδή νομίζετε ότι θα το αφήσει η κοινωνία να περνάει επ΄αόριστον έτσι ανάλαφρα με μικρά πηδηματάκια στις μυτούλες και αδιάφορα σφυρίζοντας; Τι τι; Τήν άθλια συμμαχία χρυσαυγιτών και αστυνομίας φυσικά! Και αν για τους νεοναζί δεν χαλάει ντε κι΄ο κόσμος, δουλειά τους είναι ο φασισμός, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους: Τους ένστολους αλήτες που δεν σέβονται το ψωμί που τους δίνει να φάνε ο λαός, από τον τελευταίο μπάτσο μέχρι τον καραδημοκράτη Παπουτσή!

Πρέπει να υπάρχει σχέδιο διάλυσης μιάς τέτοιας εκδήλωσης είπατε; Ε μαζέψτε τα και πάτε Κίνα, παλιοτόμαρα! Αυτή η αστυνομία δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο ύπαρξης, όχι σε μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα! Ξερίζωμα με την πρώτη ευκαιρία από κάτω μέχρι πάνω!

Η χθεσινή οργανωμένη προβοκάτσια της κρατικής και παρακρατικής καταστολής στο Σύνταγμα δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά. Φυσικά δεν περιμένουμε κάποια αντίδραση από αστυνομία και κρατική παράγκα του πασόκ, αυτοί που πρέπει να αντιδράσουν είμαστε εμείς.
Η προστασία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι από οργανωμένες προβοκάτσιες πρέπει να γίνει το πρώτο μέλημα των εκάστοτε διοργανωτών.

Και πως κόβεις την όρεξη του μπάτσου, να βάλει κουκούλα, να βουτήξει μολότοφ και να το παίξει αντιεξουσιαστής; Μόνο αν ξέρει, ότι άμα τον πιάσεις στα πράσα, θα τον γδύσεις τσίτσιδο και θα του χώσεις την αστυνομική του ταυτότητα εκεί που πρέπει! Δεν λέω ότι θα τον κάνεις τόπι στο ξύλο, να μην λένε ο βραχόκηπος εισάγει κοινά δαιμόνια, τσι νέοι διαφθείρων...