18/12/10

Ναι, γράψε Παπανδρέου ιστορία!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIaF0HfuBHFQ9ZVA6WmQG8NE1Zlq7m9Ui5HlJGUvJqpS6uzQNBaS4C9aHYfT9_t0y1gj7pP6bBmGXZk_88ctjdV-vUEWmyKGfH2lWBVHegt2BC7bgpnlbOoo3LNn0awveaEXxz4hQ0YQYw/s1600/%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9B%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A5%CE%91%CE%A3.jpg

Μπορεί να υπάρξουν πράσινα μεσάνυχτα;

Μα φυσικά! Αυτά του Γιώργου Παπανδρέου, ο υπερθετικός βαθμός των κοινών μαύρων μεσάνοιχτων της καθομιλουμένης.

"Ή θα γράψουμε ιστορία ή η ιστορία θα μας διαλύσει/διαγράψει"

Φυσικά και θα γράψουν ιστορία οι Παπανδρέου, Μέρκελ, Κάμερον, Θαπατέρο, Μπερλουσκόνι και τα άλλα παιδιά, που έχουν καβαλήσει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και τους δίνουν να καταλάβουν τι εστί άγριος, ανεξέλεγκτος νεοφιλελευθερισμός και ρεβάνς της πλουτοκρατίας. Ιστορία έγραψε και ο Τζώρτζ W. Μπους και ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ, ιστορία έγραψαν ήρωες και αποβράσματα, ευεργέτες και εγκληματίες.

Θα γράψει ιστορία ο Παπανδρέου, θέλει δεν θέλει, ήδη γράφει. Και αν πολλοί από εμάς γράφουν, ξέρετε που, αυτά που γράφει ο Παπατρόμπας, η ιστορία γράφει αμείλικτα γι΄αυτόν! Και τι να γράφει λέτε;

Ότι έκανε το σωτήριο έτος 2009 ξαφνικά μπραφ η παρθενογέννεση Παπανδρέου και έσωσε την Ελλάδα από την χρεωκοπία που έπεσε ουρανοκατέβατη από τον ουρανό; Θα γράψει η ιστορία ότι πασόκ και νδ τα "φάγαμε μαζί", αλλά δεν πάθανε και τίποτα, αφού τα χώσανε να τα πληρώνει ο κοσμάκης που δεν έφαγε και καλά να πάθει, να έτρωγε;

Ή λέτε να γράψει η ιστορία ότι η νδ έκανε την βρωμιά και ευτυχώς υπάρχουν και αθώα κόμματα με ήθος και σοσιαλισμό που αλλάζουν, ασβεστώνουν, ψεκάζουν και σώζουν με άφταστο ηρωισμό τις χώρες;

Η ιστορία μιλάει την πιο απλή γλώσσα του κόσμου. Η ιστορία δεν θα σε εξαπατήσει με ψιλικατζήδικες απατεωνιές τύπου "το Ιράκ διαθέτει βιολογικά όπλα", η "πολωνικές ένοπλες δυνάμεις παραβίασαν την έκτην πρωινήν τα σύνορα της Γερμανίας. Η Βέρμαχτ τους απωθεί".
Η ιστορία δεν θα ασχοληθεί καθόλου με σκουπιδάκια όπως "λεφτά υπάρχουν" και "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα", ούτε με πασκε και ελεγχόμενα ΜΜΕ γιατί η ιστορία δεν έχει υστεροβουλίες και δεν χρειάζεται δεκανίκια.

Η ιστορία γράφει αυτόματα σαν τον χτύπο της καρδιάς, αληθινά όπως η ζωή. Δεν χρειάζεται η ιστορία Πεταλωτές και Στατιστικές Υπηρεσίες, Σοσιαλιστικές Διεθνείς και το σόϊ του Γιωργάκη για να πειστεί, δεν τρομοκρατείται από κινδυνολογίες και διλήμματα.

Δεν έχει άλλη επιλογή η ιστορία εκτός της αλήθειας. Της αλήθειας που είναι τόσο ανεπανάληπτα απλή, που δεν χρειάζεται καν ερμηνεία. Ο Γιωργάκης μπορεί να λέει ότι σώζει την χώρα, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια που πρεσβεύουν το ακριβώς αντίθετο. Αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας που ισχυρίζεται ότι η φτώχεια δεν θεριεύει, ότι η ανεργία δεν γιγαντώνεται, ότι η ακρίβεια δεν θερίζει, ότι η οικονομία δεν πεθαίνει, ότι η κοινωνία δεν εξαθλιώνεται.

Εδώ και δυόμιση χιλιάδες χρόνια επαναλαμβάνει η ιστορία σε ανάλογες περιπτώσεις το ίδιο σενάριο: Όπου λίγοι εξαναγκάζουν πολλούς σε ανέχεια και μιζέρια, χάνουν κάποτε το κεφάλι τους! Δεν σε ρωτάει ο εξαθλιωμένος γιατί τον εξαθλιώνεις. Δεν ενδιαφέρει τον παρία αν του τα πήρες όλα για να τον σώσεις, δεν πείθεται κάποτε και ο πιο πιστός οπαδός με τα επιχειρήματα του ινδάλματός του.

Αυτήν την στιγμή καταστρέφουν πασόκ και Παπανδρέου την ζωή ενός ολόκληρου λαού.
Το μαρτυρούν οι αριθμοί, οι στατιστικές, η σκληρή καθημερινή ζωή, η πάλη των πολιτών προς επιβίωση, ο φόβος και ο τρόμος της ανεργίας, ο εφιάλτης που συγκλονίζει όλη την χώρα.
Το επιχείρημα του πασόκ είναι μόνο μια πρόταση: Αποφυγή της χρεωκοπίας.

Ε ας τους κάνουν κι΄αυτούς ένα κεφάλι κοντύτερους!

Έτσι διαλύει η ιστορία!

Κουρεμένο γίδι! Ο Παπανδρέου και η αρρωστημένη του σχέση με τις τρίχες

Πολύς ντόρος με το κούρεμα του πρωθυπουργού και τα χτενίσματα της συζύγου και της κόρης του!

Έναν μισθό της γενιάς των 700 ευρώ αναγκάστηκε να πληρώσει ο άτυχος σύζυγος, πατέρας, αδερφός, θείος, ξάδερφος, φίλος και συναγωνιστής, που απεβίωσε.....τι δεν απεβίωσε; Εεεε που πήγε  (να σιάξει λιγάκι την καράφλα του) για μαλλί και βγήκε τελικά κουρεμένος!

Ο λογαριασμός, τσουχτερός έως γεννιαεφτακοσιοευρικός θα ήταν σαφώς μικρότερος αν δεν τον στριμώχνανε οι άλλες δυο ρουφιανίτσες να τα πληρώσει όλα! Σύμφωνα με μπαρμπερικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο κος Παπανδρέου θα έκανε βιολογικοτριχικό καθαρισμό σβέρκου μετά κοψιματικής φαβορίτας και κουρεματικό συγίρισμα του περί των ώτων χώρου, τα υπόλοιπα λίγα θα τα άφηνε ανακατεμένα, τιμή άνευ ΦΠΑ, εκτός αν του ζήτησε ο πρωθυπουργός απόδειξη, 120,- ευρώ, χώρια μπουρμπουάρ, φιλοδωρήματα και μίζες.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs57_cRU8FNQWkFGSFehIZksUtMzK4d9aDQ23IVy9RmWh1FM_-ckaBL9nqDK5GQxmHCJmbgiah6q3z5PEZ6mETYf7PuxTXVZNctN5OMwr8Ne-0Tp4nF2UGv2sBMFCzsmFE0guqfr2YF9Hl/s320/_1_%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD.jpg΄

Τελικά του βγήκε ο κούκος αηδόνι! Πληρώνει για πάρτη του, πληρώνει για την Άντα που τον εκμεταλλεύεται στο κομμωτήριο μέχρι και με το πόδι στον γύψο, πληρώνει και για την κόρη, τι να κάνει, να πει όχι στο βλαστάρι του, στην πρώτη ελληνίδα πρωθυπουργό του μέλλοντος; Και για ένα ταπεινό ευχαριστώ στους πακιστανούς συμπολίτες μας που τον στήριξαν στις εκλογές, πλήρωσε και την περμανάντ στα μαλλιά των αυτιών ενός συμπαθέστατου αλλοδαπού που περνούσε τυχαία με μια κουβέρτα τίγκα μαϊμού ρολόγια απ΄έξω.

KONSTANTINOS XATZIS

Φωτογραφία από τις κουρευματικές εγκαταστάσεις του πολυτελούς κουρείου τέχνης του Ψυχικού. Υπάρχει και VIP χώρος με σεσουάρ που κινούνται από πυρηνική ενέργεια και μπαλλέτο δίμετρων ουκρανίδων.

 http://www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2009/09/baldhead.gif

Εδώ μια αυθεντική φωτογραφία του πρωθυπουργού πριν και μετά το κούρεμα.







































Αυτά είναι τα Νέα Κομμωτηριακά Ανάκτορα όπου είπανε τρίχες ο κύριος Παπανδρέου και τα άλλα μέλη της αποστολής. Ο Πεταλωτής έκανε την πρόταση να βάλουν όξω δυο τσολιάδες να στέκονται σούζα, αλλά απερρίφθει από την τρόϊκα.



Τα καλύτερα λόγια είπε για τον πρωθυπουργό ο κουρέας!




http://www.kefalonitis.com/images/files/istorikes_anazht/kouros_02.JPG

Στην ΚΟ του πασόκ έπεσε η είδηση του χλιδάτου κουρέματος σαν κεραυνός! Ιδιαίτερα ο Κουρουμπλής (πολύ μίσος ο τύπος) ήτανε πυρ και μανία! Να μη δώσει 700 ευρώ ο πρωθυπουργός, είπε μαινόμενος, να ερχότανε μαζί μου να κουρευότανε στον χωριό μου τζάμπα! Άσταδιάλα!

http://4.bp.blogspot.com/_bjBSph8TwFc/TEBMNBE5PjI/AAAAAAAAAfc/OgCqm0pbQBg/s1600/100_13633.jpg












 Η σοσιαλιστική πτέρυγα του πασόκ (κάθεται στην βουλή ακριβώς δίπλα στην βάρβαρη πτέρυγα, μη τους μπερδέψετε, οι φτερούγες των σοσιαλιστών είναι ροζ) επέμενε στο πατροπαράδοτο κούρεμα, το φτηνό παραδοσιακό, αλλά τελικά ενέδωσε φοβούμενη πιθανή σύγχυση με την παράδοση στην τρόϊκα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidL2gq11ndp1wLww-gaR3dZCcREIaUJhbrKu8UOnr29n9-u5w3RgVCuMZHiUMfi8sMsZ8xCi18qhTqePpfppHRfRso8zoe8kO64QLlHByh5A6aJZG_BBvJLiSo1mJC1e0RxefSoVu3VW0/s640/kourio_charos.jpg΄

Η ελληνική κοινωνία δεν έδειξε και τόσο ενθουσιασμένη με την ιδέα της κομμωτικής εφτακοσάρας, οι πορείες συγκατάβασης και συναίνεσης δεν ήταν τελικά τόσο μεγάλες. Ένας συνταξιούχος μάλιστα απάντησε στην ερώτηση πριν καν να ερωτηθεί: Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα.....χτενίζονται. Δεν ολοκλήρωσε πάντως τι εννοεί με τα αποσιωπητικά, οπότε θα μας φάει όλους η περιέργεια. Αλήθεια, η ερώτηση ποιά ήτανε;

http://www.amarantos.gr/img/x2/categories/ctg93_7_1206525398.jpg΄

Φωτογραφία από το πυραυλοκίνητο σεσουάρ του πολυτελούς τριχοκοφτείου. Εδώ η υπάλληλος βάζει τον αυτόματο πιλότο για να πάει για κατούρημα. Απέναντι στον τοίχο αρκετές κρεμάστρες για όσους θέλουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους, να μην πληρώνουνε κερατιάτικα, αλλά ο Γιωργάκης δεν ήθελε. Ξου ρε!

http://www.agorainfo.gr/files/offers/74-12.jpg

Εδώ ο τιμοκατάλογος του κομμωτηρίου! Οι τιμές δεν είναι απλά σε ευρώ, αλλά σε ζεμπίλια με ευρώ!








Απολαυστικό βιντεάκι με τον Βέγγο κουρέα....

Ανταρσία στο κοτέτσι;

http://www.buecherlhof.de/BilderHof/Huehner1.JPG


Προειδοποίηση!

Η πράσινη κυβέρνηση σώζει, αλλάζει, ενημερώνει!

Το Υπουργείο Φορτίου Ξυλείας του Πολίτη υπό την καταιγίδα του αρμόδιου υπουργού ρουά ΜΑΤ κ. Τσαγκάρη, προειδοποιεί τον υπό καθεστώς κατοχικής σωτηρίας διατελούντα λαό όπως 

α) Κρατήσει αποστάσεις από βουλευτές του πασόκ
      β) Το παραπάνω γίνεται φυσικά για το καλό του λαού
          γ) Γιατί τα έχουν πάρει οι βουλευτές του πασόκ (και στο κρανίο)

         δ) Και βαράνε ασυστόλως αριστερά και αριστερά (αυτό  έλειπε τώρα στον "σοσιαλισμό", να βαράει δεξιά)
Δεν μασάνε πλέον οι αντιρρησίες συνείδησης βουλευτές του πασόκ, όπως δεν μασάγανε οχτώ ολόκληρους μήνες γιατί καταπίνανε το κουτόχορτο της τρόϊκας και του ΣΕΒ αμάσητο, αλλά τώρα δεν μασάνε επαναστατικά πλέον! 

 Οι θερμόαιμοι επαναστάτες βουλευτές του πασόκ σήκωσαν μπαϊράκι κατά των υπόλοιπων καθαρόαιμων σοσιαλιστών συναδέλφων τους, πήραν τα άρματα και τουφεκάνε στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος!

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/12/KOYROYMPLHS.jpg

Ιδιαίτερα επικίνδυνος είναι ο μοβόρος Κουρουμπλής, που από τότε που γύρισε από το χωριό του διακατέχεται από ένα απίστευτο μίσος κατά της κυβέρνησης! Αδίστακτος επαναστάτης για άλλη μια φορά ο πιο τρίχας της ΚΟ του πασόκ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που πάει να λυντσάρει τον πρωθυπουργό.

Προσοχή λοιπόν, αποφεύγετε αγαπητοί συμπολίτες την χαβούζα μέσα στην οποία βρίσκονται οι περίπου δέκα πράσινοι αντάρτες που πετάνε διάφορα αντικείμενα και πέτρες. Δεν έχει σημασία, ότι μέχρι τώρα δεν έχουν πετύχει ούτε ελέφαντα στα δυο μέτρα, σημασία έχει η...κίνηση.

Δεν αληθεύει ότι τα μέλη της επαναστατικής έως ζαμανφουτιστικής φράξιας Μ.ΠΕΡ.ΔΕ.ΜΕ.Ν.ΟΙ "μόνο περίπου δέκα μεγάλοι νέοι οίρωες (μερικοί είναι και ανορθόγραφοι)" δεν ξέρουν σημάδι, αφού η είδηση της επαναστατικής ενέργειας χτύπησε σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις φυλλάδες διάνα!
Επίσης δεν αληθεύει και ο χαρακτηρισμός τους από εκατομμύρια κακεντρεχείς συμπολίτες μας σαν "τσάμπα μάγκες". Τι μαγκιά, έστω και τσάμπα, μπορεί να πουλήσει κάποιος που έχει τόση απόσταση από την λέξη, όσο ένας ευνούχος από αυτά που του κόψανε κάποτε.

Και ο χαρακτηρισμός "κότες" ρίχνει τέλος πάντων τα αξιοπρεπέστατα πουλερικά....